nu beidzot ir sākusi kustēties arī otra puse. l33t-raws jau ir izlaiduši 18 epu.
kaarleens
Jan 28 2005, 10:16
Noskatījos vakar nez nekas nav izmainījies stilīgs soundtrack un sižets kas mani atstāj vienaldzīgu
Kikyou
Jan 28 2005, 22:50
Fansubs jau ar ir iznācis vispār...
Šitā sērija jancīga... o_O;
QUOTE(Kikyou @ Jan 28 2005, 21:50)
Fansubs jau ar ir iznācis vispār...
Šitā sērija jancīga... o_O;
taa varētu būt. kamēr man nav ar lieliem mirgojošiem fontiem boldā un krāsainiem burtiem uzrakstīts links uz jauno torrentu, tikmēr sēžu un klusēju
Kikyou
Jan 29 2005, 06:44
ShinChan
Jan 29 2005, 16:25
Mjā, gaidīju kādu pārsteigumu, jaunradi... tā arī nesagaidīju, laikam par daudz bija cerēts. Aizvien vairāk saaku domāt, ka "čamplis" beigsies ar sasteigtām beigām, jo līdz pat šim brīdim seriālam sižets ir bijis tik at caurs kā pretodu tīkls.
QUOTE(ShinChan @ Jan 29 2005, 15:25)
Mjā, gaidīju kādu pārsteigumu, jaunradi... tā arī nesagaidīju, laikam par daudz bija cerēts. Aizvien vairāk saaku domāt, ka "čamplis" beigsies ar sasteigtām beigām, jo līdz pat šim brīdim seriālam sižets ir bijis tik at caurs kā pretodu tīkls.
ja tu domā, ka es tagad sākšu to aizstāvēt tu maldies
ShinChan
Jan 29 2005, 21:08
QUOTE(Outlawz @ Jan 29 2005, 20:02)
QUOTE(ShinChan @ Jan 29 2005, 15:25)
ja tu domā, ka es tagad sākšu to aizstāvēt tu maldies
Ko aizstāvēt? Ja "čampli", tad to nevajag darīt, jo šis man joprojām gana mīļš un vienmēr gaidīts, vienkārši gribējās jaunu sezonu sākot dabūt kādu "odziņu". Nu nekas, gaidīsim pārējās sērijas, rezumēt varēs tikai pēc 26. sērijas
deBUGa
Feb 17 2005, 21:54
Njaa... paaris epizozhu pagrimums (18.-19.)... un izskataas, ka mees atkal (atpakalj) esam zirgaa (20.-21.)...
ShinChan
Feb 19 2005, 23:40
QUOTE(deBUGa @ Feb 17 2005, 20:54)
Njaa... paaris epizozhu pagrimums (18.-19.)... un izskataas, ka mees atkal (atpakalj) esam zirgaa (20.-21.)...
Tiesa, kas tiesa. Šī dubultsērija tiešām patīkami pārsteidza. Kad jau likās, ka čamplis ārpus stilīga tomēr patukša road mūvja ietvariem neizies, šis ņem un pārsteidz, pie tam pamatīgi. Cīņas skatu horeogrāfija, arī viena no labākajām kas iekš anime redzēta. Nu ko, gaidam pēdējās sērijas.
Ekk, cik tomēr tas viens veidotājs ietekmē seriālu, es nebeidzu atrast paralēles ar Cowboy bebop, kautvai tajā pašā sižeta attīstībā, viss svarīgākais notiek pēdējās 5-6 sērijās.
Bet tas nebūt nepadara visu ietu sliktāku.
jau gaužām interedsanti ar ko tad viss beigsies.
Khmmm... bet kur ņemat? Subj ir licencēts, līdz ar to AnimeSuki viņš nav
Shinsen turpina. Vismaz es no viņiem ņemu.
ShinChan
Feb 20 2005, 11:41
QUOTE(Taka @ Feb 20 2005, 10:21)
Khmmm... bet kur ņemat? Subj ir licencēts, līdz ar to AnimeSuki viņš nav
Es jau no sākta gala lūru
AnimeForever tapinājumus.
kaarleens
Feb 20 2005, 11:45
Piekriitu anime forewer noteikti ir labaaks
Kaut kāds sviests - AnimeForever saitā ir tottentpaka ep. 5-17, tad 18-21 pa viena, bet kur ir pirmās 4?
kaarleens
Feb 20 2005, 17:20
man pirmaas 4 ir no aone.
taadus ciinju skatus kaa 21 seerijaa veel nebiju redzeejis viengaarshi skaisti bija .
izmainiiju domas par samurai champloo taa man vinsh likaas average show tagad liekas ka ir great nu ko laikam liekam vinjam noziimiiti must seen
Kikyou
Feb 20 2005, 19:08
>_< Nupat tikai pamanīju, ka 21. ar iznākusi...
Nu tad tik jāvelk nost, citādāk ziņkārība turpinās mani mocīt.
Dzonis
Feb 20 2005, 19:16
bij' ok..action maz bet laps.un par to skaistumu jaapiekriit.smuki uztaisiits
Pedeja serija pagaidam 24 loti labs anime serials(BET KO VAREJA GAIDIT NO COWBOY BEBOP AUTORIEM)gaidu turpinajumu SAMURAI AND BEBOP RULLZ FOREVA
Ohh azmirsu labs links kas nezina
http://champloo-online.com/
Spectre
Mar 22 2005, 09:02
Ehhhh nu ja nav nekas pret Shinsen subiem luudzu
Shinsen Subs Samurai Champloo - 26 FINAL mjam one more anime ir Complete un noskatiita pagaidam neko neaxtiishu savaadaak nositiitiis par final izstaastishanu ^^
Kikyou
Mar 23 2005, 18:44
Haha, 23. sēriju vakar vakarā noskatījos.
Moins, šitā bija viena dīvaini smieklīga sērija. XD
mm, shodien pabeidzu seriaalu... briinishkjiigi, vnk briinishkjiigi
CloudX
Mar 23 2005, 20:59
Yeee noskatiijos liidz galam ....
Pedeja epizode bija dikti saspringta ,bet nu nobeigums priecee ,taapataas ka viss serials kopumaaa.
pēkšņi visiem baigi patīk...
man gan patika
visas epizodes.
ShinChan
Mar 26 2005, 21:07
QUOTE(Batou @ Mar 26 2005, 19:51)
pēkšņi visiem baigi patīk...
man gan patika
visas epizodes.
Nevareetu teikt ka patika visas epizodes, taču kopumā seriāls izdevies uz 8 ar treknu +
tikko noskatijos pedejo 26 episodi
kopuma serials loti patika, samurai + man personigi patikama muzika, un tas viss ta stiligi samixets
p.s. vieniga anime kurai vienmer intro skatijos
Kikyou
Apr 22 2005, 17:01
Oi, patiešām beidzot ir iznākusi Animeforever ep 26... x_x *skrien vilkt*
A ,kada anime var but studijai kura uztaisija CowboyBebop.Tikai LABA. Un ka vienmer 26 series ,kurs zin varbut ari bus 27 unrealesed
Par anime daudz Action ,super animacija un stils ,characters very good ,ir serii ar Humoru.
Super Anime skatities visiem
zenofex
Aug 19 2005, 21:35
Tikko noskatījos pēdējās epizodes šim seriālam, un jāsaka, ka tas patīkami izceļas uz šodienas anime fona, dažādā veidā - gan animācijas gan sižeta, gan dīvainā stilu savienojumā.
Visi trīs galvenie personāži bija ļoti individuāli ar spilgtām īpašībām un īpatnībām
Tas viss panākts gandrīz neko nepasakot par to pagātni.
Beigas. Lai gan sirdī sēdēja velniņš un teica: Ak, labie nenomira, that's the american way, we hate american way, palika pabeigtības un vispār laba sajūta, ka ir redzēts kaut kas, ko arī nevajadzēja laist garām. Iesaku!
PS Drīz apraksts būs arī manā webiņā.
Andromens
Aug 19 2005, 22:02
Zenofexa komentārā ir taisni tas kas raksturo šo seriālu, tas ir "stilīgs" stilu apvienojums, un tā personāži tiešām ir spilgtas personības ar saviem knifiņiem, iesauku šo seriālu puslīdz iesacējiem jo tad ar Anime būs tikai labas asociācijas.
p.s šitā anime laikam ir mana otrā iecienītākā ...
+Chibi+
Aug 20 2005, 00:29
Es neemsu komentējusi seriālu, kas man visvairāk no visa 120GB-ETM-cietņa patika? I"M WIERD.
Heh, extreamely stylish it is, i must say. *approved*
Njā.... Jins ar izlaistiem matiem pēdējā epā....*sapņains skatiens* tā dēļ vien ir vērts skatīties visu seriālu!!!!!
zenofex
Aug 23 2005, 16:22
Gosh!
Gribēju tikko no foruma ielikt savā lapā komentārus, ko domājat par šo anime, taču, izgājis cauri postiem, secināju, ka viss kas te ir atrodams, ir attiecināms tikai uz tēmu "tikko iznāca nākošā sērija", gandrīz nevienas domas par seriālu. Bleh.
+Chibi+
Aug 28 2005, 21:23
QUOTE(Lija @ Aug 22 2005, 17:43)
Njā.... Jins ar izlaistiem matiem pēdējā epā....*sapņains skatiens* tā dēļ vien ir vērts skatīties visu seriālu!!!!!
MUGEN!!!!!!! Vienkārši nesaprotat, jaunkundz', kas ir labākais seriālā.
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 28 2005, 20:23)
QUOTE(Lija @ Aug 22 2005, 17:43)
MUGEN!!!!!!! Vienkārši nesaprotat, jaunkundz', kas ir labākais seriālā.
JINS!!!! Es viņu mīlu, mīlu visās vietās...
vai tev ir vēlme lai es pārmetos uz Mugenu??? un viņu mīlu????
ShinChan
Aug 29 2005, 14:42
Dāmas, dāmas! Nepārvērtīsim nosvērtām sarunām par to cik "stilīgs stilu sajaukums" galu galā tad ir Samurai Champloo paredzētu topiku par vietu, kur jums izbļauties par savām slēptajām iekārēm pret animētiem tēliem.
Gan Mugen'am, gan Jin'am ir savi plusi un mīnusi.
Ak jā, Fuu kāmītis iekabina visiem
QUOTE(ShinChan @ Aug 29 2005, 14:42)
Fuu kāmītis iekabina visiem
lidojosha vaavere ar kaamisha ieziimeem. Interesanti, kaa vinjsh nenosmok tajaa kimono :S
pinksakura
Aug 29 2005, 14:51
jāpiekrīt Lijai JIN is the best....
QUOTE(ShinChan @ Aug 29 2005, 13:42)
Dāmas, dāmas! Nepārvērtīsim nosvērtām sarunām par to cik "stilīgs stilu sajaukums" galu galā tad ir Samurai Champloo paredzētu topiku par vietu, kur jums izbļauties par savām slēptajām iekārēm pret animētiem tēliem.
Gan Mugen'am, gan Jin'am ir savi plusi un mīnusi.
Ak jā, Fuu kāmītis iekabina visiem
Jinam nav mīnusu!!!
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 13:49)
QUOTE(ShinChan @ Aug 29 2005, 14:42)
Fuu kāmītis iekabina visiem
lidojosha vaavere ar kaamisha ieziimeem. Interesanti, kaa vinjsh nenosmok tajaa kimono :S
ir tādas vietas, kur var ievilkt elpu..
Man pie drauga shitais samurais staav peec pasuutiijuma atvilkts un iecepts dvd
Tagad tikai jaaiet savaakt un jaapiespiez atvilkt ko citu.
+Chibi+
Aug 29 2005, 20:56
QUOTE(Lija @ Aug 29 2005, 15:30)
Jinam nav mīnusu!!!
un viņa brillēm arī ne! XD
kuchieris
Aug 29 2005, 23:17
Brilles jau Jin-am tikai ponta peec! Bez dioptrijaam!
Man vislabaak gan patika taa tur daamiite, kas abus pirmoreiz piechakareeja - ehh shie no savaam kljuudaam nemaz nemaaciijaas!! xe xe
vai jūs varat pamatot kāpēc viens ir labāks par otru?
man, personīgi, vairāk patika Jins, jo viņš parasti rīkojās saprātīgi un racionāli atšķirībā no Mugena. dažreiz gribējās vienkārši patīt uz priekšu, jo bija tik mulķīgas situācijas
QUOTE(Batou @ Aug 30 2005, 06:11)
vai jūs varat pamatot kāpēc viens ir labāks par otru?
starpība:
Jinu gribās noķert, vienkārši piespiest pie zemes un sabužināt, palaist un sabužināt vēl vienu reizi..
Mugens tevi panāks, noķers un pats sabužinās, un izliksies, ka tas nemaz viņam nepatika...
bet principā tas ir gaumes jautājums... ^^
Tagad esmu pie 9 seerijas, Pagaidaam esmu fanaa. Animaacija ir ljoti laba. Ciinjas ir stiliigaakaaas, kaadas es anime esmu redzeejis, par muuziku, neko sliktu nevaru teikt, tikai nez vai vinju vareetu klausiities bez animes......!
Kaitina tas, ka shii anime ir pilniigs Stand Alone, ilgojos peec kopaa saviita shizeta.............!
Mugen patiik, labaak par Jin, jo ir paargalviigaaks, jautraaks un stiliigaak ciinaas!!!!
Pagaidi kad tu noskatisies visas 26 serijas. Vienkarsi kaifs.
-nDigo-
Sep 10 2005, 09:42
jaa Samurai champloo ir tas anime kursh man ljoti patiikaas un kuru es skatiijos liidz 3 naktii !!!! tikai peedeejaas serijas beigas man taa ne paaraak patiikaas.. starp citu, vai ir kaads liidziigs anime? vai kaut vai tik pat labs...
QUOTE(-nDigo- @ Sep 10 2005, 09:42)
jaa Samurai champloo ir tas anime kursh man ljoti patiikaas un kuru es skatiijos liidz 3 naktii !!!! tikai peedeejaas serijas beigas man taa ne paaraak patiikaas.. starp citu, vai ir kaads liidziigs anime? vai kaut vai tik pat labs...
Liidziigs ir Cowboy Bebop ( ljoti laba anime ), abaam shiim animeem ir viens un tas pats rezisors
iesaku:
TRIGUN
GoldenBoy
Scryed
Hunter X Hunter ( bet shim ir daudz seeriju )
Last Exile
GTO ( Great Teacher Onizuka )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.