Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Samurai champloo
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
Justy
Noskatījos kšdu laiciņu atpakaļ. Daudz ko sliktu nevaru teikt, bet tieshām nedaudz kaitina, ka katra sērija ir galīgi cits stāsts un maz saistīta ar iepriekšējām. Bet tā jau viss skaisti. Nedaudz izspoiloja tas, ka izlasīju, ka vinji nemirst dry.gif
-nDigo-
QUOTE(S.U.D @ Sep 11 2005, 10:43)
Liidziigs ir Cowboy Bebop ( ljoti laba anime ), abaam shiim animeem ir viens un tas pats rezisors

*

seen that.. jaa, man ljoti patika arii cowboy bebop.. noskatiijos visas 26seerijas+movie happy.gif veeljoprojaam ir manaa datoraa, un netaisos dzeest!! ph34r.gif
sorry for off topic!
<Graph>
njaaa siota ir diezgan normala anime vismaz man patika rolleyes.gif
Kagome
jaa, shii anime tieshaam ir laba. pagaidaam esmu redzeejusi kaadas 5 seerijas, un ar nepacietiibu gaidu kad dabuushu naakamas seeriajs smile.gif
Ghoul
noskatiijos, patiik, nebija seerijas, kura liktu garlaikoties, ciinjas stiliigas, animaacija ljoti laba, un tas, ka pilniigs Stand Alone nemaz nelika tai buut sliktaakai, katra seerija ir ljoti labi izdomaata un interesanta!!!

Kagome, ja tev ir mDSL tad ftp.trubaz.com ir champloo, vilksies aatraak!!! smile.gif
Kagome
par nelaimi man nav mDSL, bet gan mpe. nu seerijas man ir kaadas 14, bet ir maz laika kad skatiities tur taa probleema, un es daru taa, saakumaa dabuunu kaadas 10 seer. un tad saaku skatiites, lai nav taa ka viena seerija ir un naakamaa jaagaida vesalu dienu, vai pat ilgaak wink.gif
K@fs
Superīgs anime. Noskatījos visas sērijas. Viena no mīļākājām sērijām bija tā, kur spēlēja beisbolu biggrin.gif
Chufanzo
Visvairaak patika, ka shinii animee paraadiija, ka nevienmeer jaabuut baigajam profim ar zobenu, lai buutu labs samurais, jo tas viens ar taam kurpiiteem tik visus skaldiija. Prieks skatiities, protams arii paareejie teeli bija ar savaam labajaam specifikaam. Kaa otraa plaana aktieris man patika tas reperiitis, jo vinsh tieshaam bija smiekliiigs un piedeva ritmu seerijaam...
Grifix
No tam animem kuras esu nostijies shi man pagaidam patik vislabak. Animes gaisotne ljoti laba un cinjas man ljoti patika uztaisitas tadas daudzmaz realas patik ka nekaujas visu seriju ar vienu un to pashu pretinieku.
Spectre
Imho katram Champloo fanam ir jauzgamee shis geims.
Palasat kaa tur jakustas un atceraties - kaa jau japanu gamei viss ir atkariigs no kombaam, jo atrak un pareizak maki spiest pogas jo labak
SAMURAI CHAMPLOO - FALSH GAME
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
CirvjaKaac
Laikam jau nav pārāk glīti vecus topikus modināt, bet vai kādam nav zināms, kur šim brīnumam mangu var dabūt? Tante google man nepalīdzēja... dry.gif
Mungo
QUOTE(CirvjaKaac @ May 13 2006, 14:15)
Laikam jau nav pārāk glīti vecus topikus modināt, bet vai kādam nav zināms, kur šim brīnumam mangu var dabūt? Tante google man nepalīdzēja... dry.gif
*

man liekas, ka šī anime netika taisīta pēc mangas...
Jackal
Šim brīnumam IR manga! tongue.gif
Pirmos septiņus chapterus(pārējie vēl top) iespējams novilkt šeit: http://www.scum-scans.com/

P.S Ahh, laikam nav labi cilāt vecus topikus rolleyes.gif
Rags
QUOTE(Jackal @ Jun 1 2006, 21:44)
Šim brīnumam IR manga! tongue.gif
Pirmos septiņus chapterus(pārējie vēl top) iespējams novilkt šeit: http://www.scum-scans.com/

P.S Ahh, laikam nav labi cilāt vecus topikus rolleyes.gif
*

Šai gadījumā ir labi tongue.gif Paldies par info happy.gif
Sindra
Vot noskatījos šonedēļ un man mierā neliek viens jautājums. Skatījos visas sērijas pēc kārtas īsā laika posmā. Tā, kā uz datoriņa nav daudz vietas, tad katru sēriju noskatos un metu ārā. Tapēc nevaru iegūt atbildi uz savu jautājumu. Slinkums pa jaunu meklēt sēriju, kurā Mugens lasa Fuu dienasgrāmatu.

Un tad vēlāk parādās sērija, kurā atklājas, ka Mugens neprot lasīt.
Kā tad īsti bija? Mugens nevis Džins taču lasīja vai ne? Džins sēdēja blakus...

Visā visumā anime ļoti jauka un iedvesmojoša.
Lust
Peec manas atminas lasija Jins un Mugens vieniigi deva komentaarus.
harpy
jautra un aizraujosha anime, kuru skatoties zhaavas noteikti nenaak
beeeet, lai arii shamaa ir jautra un visaadi citaadi aizraujosha vispaareejaa sizheta atrisinaajuma taapat truukst, lab var nepiepuuloties atrast beigaam kaadu sakaru, bet taapat prasaas normaalaakas beigas...varbuut tas tik taapeec, ka anime jautra biggrin.gif
minta
samurai champloo ir tikai 15 epas? nevareeju atrast veel
hmm, ja ir veel kaads var pateikt kur atrast?
p.s. nejeedzu lietot torentus
Isabel Carmin fon Edelhain
Vispār iekš TV, OVA un Movies sadļas jau ir topics kur tiek aspriesta ši animeSkatīt te, ka ari pietiekami neslinka tauta var arī atrast ko citur netā, tikai jāiemācās dažuz vārdus meklētāja ierakstit. Un nē Samurai Champloo nav 15, bet 26 epas
Joe
QUOTE(minta @ May 31 2007, 22:23) *

samurai champloo ir tikai 15 epas? nevareeju atrast veel
hmm, ja ir veel kaads var pateikt kur atrast?
p.s. nejeedzu lietot torentus

Ekur visas Samuraji Champloo sērijas - http://joox.net/cat/68
minta
arigato Joe -hugz-
muah wink.gif
Alexa De Šarlote
Labā animē, diezgant intresanta un vel ar asprātigajiem humoriem....
Sword
Visa visuma man patika. Samēra nopietns anime ar saviem jokiem. Interesants kaut ari skatijos to kadu laiku atpakal
Sigfa
Shodien beidzot pabeidzu atkalatgrieshanos pie shii shova un nosecinaaju, ka atminjas par to bija daudz pozitiivaakas nekaa pats shovs, jo, lai arii tam ir daudz ljoti forshu hailaitu, shovs neizceljas ar dizhu staastu vai izcilu personaazhu attiistiibu un lielaakoties piesaista ar stilistiku un vizuaali audiaalaa materiaala kvalitaati, kas, protams, nav slikti, bet atstaaj veelmi peec veel kkaa. Lai vai kaa, shovs ir lielisks un ne pavisam nenozheeloju, ka reviziteeju.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.