deBUGa
May 25 2004, 16:54
Kaadas tautai atsauksmes par Samurai Champloo? Diemzheel pagaidaam esmu redzeejis pirmo epizodi, bet (nezkatoties uz to ka dazhs labs jamo smagi apcelj) izskataas diezgan daudzsoloshi...
pag rezhisors bija tas pats kas bebopam? ja ir tas pats, tad iemet linku uz suboto epizodi - jaaiecheko kaads ta ir
Hmm, kautkas dikti dzirdeets... bet es taa arii nesaneemos ielaadeet. Met linku, man arii dikti interesanti.
deBUGa
May 26 2004, 12:39
deBUGa
May 26 2004, 13:02
Lielisks piemērs, kas rāda, ka talantīga komanda + nauda = sakarīgs rezultāts. Cik lasīju, seriāls tiek labi finansēts, no kā "cieš" kvalitāte - sākot ar OP un turpinot ar animāciju, uzmanību pret detaļām etc.
Yey! Vakar paraadiijaas otraa epizode! Pagaidaam diemzheel RAW formaa...
Ar nepacietiibu gaidu, kad tad paraadiisies bakafish subtitrojumaa...
Itkā vēl seriāls licenzēts
. Tā vismaz animesuki.com saka, bet anime.mircx.com gan jau būs pieejamas epas, es ar tikko pirmo noskatījos un kachāju otro.
Tieshi tagad peedejaas minuutes palika 2 seerijai ielaadeeties. Bet pirmaa izskatiijaas iespaidiigi, shis ir noteikti viens no seriaaliem ko es gribeetu ieraxtiit. man patiik taads stils.
ShinChan
Jun 8 2004, 00:16
Peec pirmajaam divaam ep. spriezjot sjis tiesjaam buus labinieks.
Spectre
Jun 16 2004, 19:19
Novilku paskatijos, patika .... sekojam liidzi kad paraadiisies naakamaa seerija .....
Haikis
Jun 17 2004, 16:41
Kaada ir usernamis un parole tiem diviem linkiem?
kaarleens
Jun 17 2004, 22:12
vienkaarshi tragjiski laiki pienaakushi... vai kaads var paliidzeet ar otro epizodi? varbuut, ka jau ir nosabota 3?
ShinChan
Jun 23 2004, 09:32
Nu tresjaa jau labu laiku ir nosubota. Vari gan 2 gan 3 novilkt no manis ieksj mangabase.no-ip.com:3412, tacju tas buus ilgs un mokosj darbs. Bet man liekas, ka nevajadzeetu buut gruutiibaam atrast taas seerijas. paluuko ieksj suprnova. Cik noprotu arii sjis seriaals jau skaitaas licenzeets.
es redzeeju pirmaas 3 epizodes LV BT www.peers.tk
Pirmaas divas var dabuut arii no ani-krazes
sheit , bet diemzheel dzeki diezgan leenu straadaa, tapeec uz 3. vareetu kaads laicinsh paiet...
kaarleens
Jul 9 2004, 17:55
njaaa nu shitas gan makteni bremzee uz jaunajaam epaam bet seriaals daudzsoloshs mosh vinsh man aizvietos peace makeru =)
ShinChan
Jul 9 2004, 20:27
QUOTE (kaarleens @ Jul 9 2004, 04:55 PM) |
njaaa nu shitas gan makteni bremzee uz jaunajaam epaam bet seriaals daudzsoloshs mosh vinsh man aizvietos peace makeru =) |
Nav jau tik traki, 5 ep. jau laukaa (subotas). Bet anime tiesjaam laba, draiviigs sizjets un skanjas celinsj, sirdij tiikama animaacija, koloriiti galvenie varonji. Sjis projekts ienes svaigumu.
eerm, kur var dabuut 4 un 5 ep, ja negribaas vilkt to 1-5 ep pack "Samurai Shampunj" (mazliet pasmeeju par krieviskoto nosaukumu)?
Shitaa anime iekachaa noskatiijos pirmo ep
kaarleens
Jul 21 2004, 15:51
mjaaa shvaki man kau kaa laikam shitas neiekachaa seriaals varonji taadi pastulbi liekaas nezinu vai turpinaat vinju vilkt
MMm man jau nu gan patiik.
Kaut kur viss pasaakums ir liidziigs Samurai Deeper Kyo (teelu grupa), bet Champloo ir krietni jautraaks.
Vieniigais varbuut tracina iedomiiba un "trash talk" no personaazhu puses - proti jau ciinjas saakumaa ir skaidrs iznaakums
deBUGa
Jul 22 2004, 13:51
QUOTE |
proti jau ciinjas saakumaa ir skaidrs iznaakums |
da tur gandriiz vairaakas seerijas uz priekshu ir skaidrs ciinju iznaakums...
ar taadiem diviem dzhekiem labaak pat nejokot...
Bah
, noskatiijos 8 epizodi no samurai champloo - taa arii laikam bija taa peedeejaa
un kur to visu dabuut :/?
ShinChan
Aug 6 2004, 13:41
QUOTE (Outlawz @ Aug 6 2004, 03:00 AM) |
un kur to visu dabuut :/? |
var meegjinaat sjeit:
klikkaut kaa leeni iet ta subosjana
kaarleens
Aug 6 2004, 19:01
es palieku uzticiigs [AonE] reliizeem par vinju tulkojumu kvalitaati nenaakas shaubiities tikai vinji bremzee no visiem visvairaak jo vinji subo ljoti daudz labus projektus un veel vinji ir uzlikushi miiksto uz licenzeeshanu =)
Spectre
Aug 12 2004, 09:31
Nu teikshu godiigi kopsh saaku skatiities Naruto .... taa ir next anime kurai sekoju liidzi un kaa ir taa velku ..
mani pilniibaa apmierina ..
Nu par ciinu iznaakumiem tas jaa ... They R the Best ... un tas arii vis
Teikshu atklati Labi patiik Sountrack
Vareetu mekleet dc++
[Nipponsei] samurai champloo music record depature [Nujabes & fat jon]
Kikyou
Aug 12 2004, 12:31
ShinChan
Aug 12 2004, 17:15
QUOTE (Kikyou @ Aug 12 2004, 11:31 AM) |
9. seerija! ^__^ |
Mjaa, taa ir jaaredz katram. Seerijas beigas paarsmeejos.
Aha.. tas bija labs, man tik palika interesanti vai marihuaana zalaa veidaa tieshaam deg ar violetiem duumiem...
Un kaadi feisi...
Nu personiigi es ilgi precaajos par sho te..
taada fraaze....
paga taa peedeejaa bilde tak ir no 8 epizodes (par nabaga samuraju-geju (smiekliigi, bet latv. v. shie vaardi dzejolii lien iekshaa, ka nemetaas, kaut gan ja taa padomaa, ir tachu arii filminja "Tabu"
))?
Aha, ir.. no 8 seerijas ir..
Nn un runaajot par "Taboo" taa filminja ir tiira patiesiiba... ja labi palasa shogunaata veesturi, taadus faktus uzrok... "vai-man-dienin"
Spectre
Aug 27 2004, 11:53
Kas vai visi ir apsaajushies pie taas 8 seerijas, vai kaa??? Nu jau 12 jaagaida
Bet nu anyway shii ir taa anime kas man ierindojaas 2-jaa vietaa aiz Naruto
P.s. Jo ar naruto es kluvu par anime-fan
ShinChan
Aug 27 2004, 12:03
Tiko noskatiijos 12, taa ir uztaisiita kaa ieprieksjeejo seeriju apvienojums, laikam sezona viduu
Spectre
Aug 27 2004, 12:20
Ghhh, a es taa cereeju. Tagad pat vilk nost to seeriju paargaaja veelme
omg, nekad nebuutu domaajis, ka var uztaisiit tik perfektu anime
vot tas ir ko veerts!
*pirmaas seerijas iespaidi...*
kaarleens
Sep 20 2004, 09:46
bāc aone kau kā pēdējā laikā neizlaiž licenzēto anime relīzes
nebij ga taa astotaa par samuraju geju. sestaa.
Redzējis gan neesmu, bet šodien, kad Sigfa minēja nosaukumu pamatīgi ierēcu. Tik ļoti, ka pat sagribējās sadabūt un noskatīties. Tad arī sīkāk būs par iespaidiem.
skabais
Sep 24 2004, 17:25
tikko noskatijos 14. ep
riktigi laba - pirma puse lieliska muzika ar lielisku animaciju rada noskanu
otra puse savukart parsteidza ar negaiditu sizeta paversienu
vispar jasaka ka sis anime nekonsekvenci varetu zinama mera uzskatit par plusu - ja uz to attiecas ka eksperimentalu anime, kur autori vienkarsi "rotalajas" ar sizetu, tempu utt
nez kapec gribas uz to attiecinat apzimejumu "viegls" - lai ari skist asinis un sizets biezi ir dramatisks;
gaidits, baudits un atstaj labu noskanojumu..
Aazmandius
Sep 24 2004, 20:57
Samurai Shamploo Epizode 15 today was released by AF-F, and 19 september by A-H
see hier
http://www.mirkx.com/It's more funier theh previous epizode
Aazmandius
Oct 4 2004, 19:26
Thx for the fill in.
jauka epa. Taads muljkjiigs nobeigums, bet nu... (kapeec lai valdiibas paarstaavji censtos novaakt visus peec kaartas kas atrodas mezhaa vieni... sviests...)
17aas beigas uzlaboja gariigo par 50%. kaa teica skaabais: seriaals kopumaa atstaaj gaishu un vieglu noskanju.
http://www.suprnova.org/teeks
sheit jaaskataas -anime -samurai champloo
kaadas 7, 8 epizoodes var atrast
Spectre
Oct 26 2004, 11:12
Cilveeki apgaismjiet kur tagad var novilkt samurai Champloo jo mirkx com nu jau labu laiku kaa nobrucis un kur es luuru tur licenceetaas neliek iekshaa.
skabais
Oct 27 2004, 13:18
kaa teica skaabais:
labi - nepiesienies vardiem, bet ja gribi riktigi sagruzities, tad noskaties Saikano, JinRoh vai Kite
ka jau es mineju si anime ir manuprat tada ka nekonsekventa - viena epizode komedija, nakamaja tragedija..
bet nu katram jau mums uztvere savadaka - tas ka man si anime KOPUMA atstaj labu noskanojumu nenozime ka Tev to ir jauztver tapat..
manuprat anime diezgan skaidri komunice draudzibas, attiecibu vertibu.. sis vinu celojums ir ka metafora dzivei - nakas piedzivot dazadas situacijas - tai skaita bedigas vai pat tragiskas, kuras persona var justies bezspeciga, tacu tas kas palidz tam tikt pari ir attiecibas, citi cilveki - kas piedzivo lidzigas situacijas. draudziba un attiecibas ka speka avots dzives grutibu parvaresanai
jinroh redzēju jau pirms 2 gadiem Arsenālā. bet par to gaišo noskaņojumu es nemaz ironiski nerakstīju - tas tā arī bija domāts. beigas 17epai tiešām ir smukas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.