priekš iesācēja labi;(bet ēnoju es arī, jau pašā sākumā, tā kā par to tēmu nekomplimentēšu
)
Tāks, es domāju, ka nevajag izcelt savu ēnojumu ar tiem iezīmētiem laukumiem, tādus daži izmanto, ja piestrādā pie saviem darbiem ar photoshop. vai arī to var darīt tā kā kikyou savā pēdējā darbā, tās līnijas gan ir redzamas. bet acīs nekrīt.
Es gan iesaku šādas līnijas vispār nevilkt, bet tās tikai manas domas.
piemērs(tapis paint)
nju, kurš labāks?
vienkārši tā līniju vilkšana it kā saka: ''ŗedz kāds es kruts, es ēnoju"
proporcijas priekš iesācēja labas, bet pie tām vajag piestrādāt; man arī sākumā ar tām kautkā negāja; kakls bija kā godzillai
; tev šī problēma attiecināma uz krūtīm, tās nav vienā līmenī (no krūštura izkrita laikam XD)
aa un par tavu sigu: (nenoturējos
)
visai smieklīgs, man liekas, ka daudziem šķiet, ka tu esi geys, ja jau tik traki noliedz
pie tam šitādas lietas ir visai stulbi kliegt, tādā veidā tu nostādi sevi to dažu murmuļu līmenī, kas visiem pa labi un pa kreisi saka, es esmu geys, es esmu geys... (it kā kādam tas šausmīgi interesētu...
; nee, dažiem jau interesē, bet tas neskaitās
) (tas tāpatkā es visiem pa labi un pa kreisi stāstu, ka man ir pāri 40 un es esmu vecis..., tāpat visi zin, ka tā tas nav; tāatad, ja tu saki, ka neesi taatad esi;'tas ir tāds kā vecs joks... )