Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani darbi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Cilveeks
shitaajaa atteelaa bisk paspeeleejos ar krekla textuuru.... bet vispaar man nedalec kas man ar to roku ir nepareizs... kaac pasaka luudzu....
IPB Image

un shito es ziimeeju pirmo... ja kaac redz kaadas kljuudas vai nepilniibas pasak.... tikai nesak to ka galva pa lielu, to pac zinu...
IPB Image

i'm 14... and beginner in anime art... please comment... and sorry for bad quality of images... i dont have skaner.... wink.gif biggrin.gif

aaa... un neveerteejiet luudzu 10 ballju sisteemaa..
Kikyou
Zīmējumi tīri labi priekš iesācēja - prieks redzēt, ka vismaz viens iesācējs izmanto ēnas.
Angļu valoda gan nav. "I'm 14. I'm a beginner in anime art. Please comment. Sorry for bad quality of images, I don't have a scanner," ir tas, ko tu gribēji teikt. :D
hypnotize
nu jaa...diezgam labi darbi...man patiik kaadas tev kustiibas/...vismaz nav miera staajaa staavoshi zaldaatinji bet kkas dziivaaks...un man patiik ,ka ir duadz detalju....
piestraadaa vairaak pie plaukstaam...un taas man skjiet ir nedaudz par mazu..un arii pimajam acis laikam paaraak tuvu vien aotrai...smile.gif
Cilveeks
QUOTE(Kikyou @ Sep 15 2006, 19:48) *

Zīmējumi tīri labi priekš iesācēja - prieks redzēt, ka vismaz viens iesācējs izmanto ēnas.
Angļu valoda gan nav. "I'm 14. I'm a beginner in anime art. Please comment. Sorry for bad quality of images, I don't have a scanner," ir tas, ko tu gribēji teikt. biggrin.gif

eee... paldies.... bet tas ir tas pac ko es uzrakstiiju tik bishk bishk savaadaak, takaa nevajg teelot baigi gudro... mad.gif (speciaali nemainiishu pret tavu (pareizo!?)versiju, jo esmu baigi lepns.... biggrin.gif )

nu jaa...diezgam labi darbi...man patiik kaadas tev kustiibas/...vismaz nav miera staajaa staavoshi zaldaatinji bet kkas dziivaaks...un man patiik ,ka ir duadz detalju....
piestraadaa vairaak pie plaukstaam...un taas man skjiet ir nedaudz par mazu..un arii pimajam acis laikam paaraak tuvu vien aotrai...

nu jaa... ar aciim kkas nebij riktiigi... bet taa vispaar bij pirmaa reize kad taada stila acis ziimeeju tapee nesanaaca ideaali... bet vispaar paldies... wink.gif

edit: veel komentus... (luudzu).. nu laps i pameeginaashu veel kkadu atteelu shovakar uzskriceleet... (kaarteejaas 3stundas no manas dziives tiks veltiitas ziimeeshanai...) .... wink.gif
Keydan
Ka jau Kikyou teica priekš iesacejam zer gut! tongue.gif
Vajag stradat pie formam un IPAŠI pie rokam.
Good luck!
Cilveeks
QUOTE(Keydan @ Sep 15 2006, 23:05) *

Ka jau Kikyou teica priekš iesacejam zer gut! tongue.gif
Vajag stradat pie formam un IPAŠI pie rokam.
Good luck!

paldies... njaa, rokas viss gruutaakaas.... dry.gif
Cilveeks
shitajaa darbaa pacentos uzziimeet pareizaas [pro]porcijaas... biggrin.gif ko domaajat!?

IPB Image
hypnotize
man patiik...manaams progress...tieshaam proporcijas daudz labaaks...var redzeet, ka esi pacenties..un poza arii laba...
bet seja man nepatiik....wink.gif
Cilveeks
QUOTE(hypnotize @ Sep 16 2006, 17:42) *

man patiik...manaams progress...tieshaam proporcijas daudz labaaks...var redzeet, ka esi pacenties..un poza arii laba...
bet seja man nepatiik....wink.gif

galva bij mazaaka nekaa citaam bildeem, tapee seju bija gruutaak izziimeet, bet vispaar paldies... happy.gif
Tigra2
priekš iesācēja labi;(bet ēnoju es arī, jau pašā sākumā, tā kā par to tēmu nekomplimentēšu wink.gif )
Tāks, es domāju, ka nevajag izcelt savu ēnojumu ar tiem iezīmētiem laukumiem, tādus daži izmanto, ja piestrādā pie saviem darbiem ar photoshop. vai arī to var darīt tā kā kikyou savā pēdējā darbā, tās līnijas gan ir redzamas. bet acīs nekrīt.
Es gan iesaku šādas līnijas vispār nevilkt, bet tās tikai manas domas.
piemērs(tapis paint)

IPB Image
nju, kurš labāks?
vienkārši tā līniju vilkšana it kā saka: ''ŗedz kāds es kruts, es ēnoju"

proporcijas priekš iesācēja labas, bet pie tām vajag piestrādāt; man arī sākumā ar tām kautkā negāja; kakls bija kā godzillai happy.gif; tev šī problēma attiecināma uz krūtīm, tās nav vienā līmenī (no krūštura izkrita laikam XD)

aa un par tavu sigu: (nenoturējos sleep.gif )

visai smieklīgs, man liekas, ka daudziem šķiet, ka tu esi geys, ja jau tik traki noliedz biggrin.gif

pie tam šitādas lietas ir visai stulbi kliegt, tādā veidā tu nostādi sevi to dažu murmuļu līmenī, kas visiem pa labi un pa kreisi saka, es esmu geys, es esmu geys... (it kā kādam tas šausmīgi interesētu... dry.gif; nee, dažiem jau interesē, bet tas neskaitās biggrin.gif ) (tas tāpatkā es visiem pa labi un pa kreisi stāstu, ka man ir pāri 40 un es esmu vecis..., tāpat visi zin, ka tā tas nav; tāatad, ja tu saki, ka neesi taatad esi;'tas ir tāds kā vecs joks... )
Cilveeks
QUOTE(Tigra2 @ Sep 16 2006, 17:55) *

priekš iesācēja labi;(bet ēnoju es arī, jau pašā sākumā, tā kā par to tēmu nekomplimentēšu wink.gif )
Tāks, es domāju, ka nevajag izcelt savu ēnojumu ar tiem iezīmētiem laukumiem, tādus daži izmanto, ja piestrādā pie saviem darbiem ar photoshop. vai arī to var darīt tā kā kikyou savā pēdējā darbā, tās līnijas gan ir redzamas. bet acīs nekrīt.
Es gan iesaku šādas līnijas vispār nevilkt, bet tās tikai manas domas.
piemērs(tapis paint)

IPB Image
nju, kurš labāks?
vienkārši tā līniju vilkšana it kā saka: ''ŗedz kāds es kruts, es ēnoju"

proporcijas priekš iesācēja labas, bet pie tām vajag piestrādāt; man arī sākumā ar tām kautkā negāja; kakls bija kā godzillai happy.gif; tev šī problēma attiecināma uz krūtīm, tās nav vienā līmenī (no krūštura izkrita laikam XD)

aa un par tavu sigu: (nenoturējos sleep.gif )

visai smieklīgs, man liekas, ka daudziem šķiet, ka tu esi geys, ja jau tik traki noliedz biggrin.gif

pie tam šitādas lietas ir visai stulbi kliegt, tādā veidā tu nostādi sevi to dažu murmuļu līmenī, kas visiem pa labi un pa kreisi saka, es esmu geys, es esmu geys... (it kā kādam tas šausmīgi interesētu... dry.gif; nee, dažiem jau interesē, bet tas neskaitās biggrin.gif ) (tas tāpatkā es visiem pa labi un pa kreisi stāstu, ka man ir pāri 40 un es esmu vecis..., tāpat visi zin, ka tā tas nav; tāatad, ja tu saki, ka neesi taatad esi;'tas ir tāds kā vecs joks... )

paldies par kritiku...
lab lab... ielikshu veelaak bildiiti kuraa es blenzhu uz pliku veci un man nestaav.... tongue.gif tongue.gif
Tigra2
QUOTE(Cilveeks @ Sep 16 2006, 18:01) *

paldies par kritiku...
lab lab... ielikshu veelaak bildiiti kuraa es blenzhu uz pliku veci un man nestaav.... tongue.gif tongue.gif

varbūt viņš vienkārši nebij tavā gaumē XD
arī ja tu pasklatītos uz 60 gadiigu sievieti tev diezin vai stāvētu...(lai gan.. a ko ar tevi var zin)

Btw, tu liecies interesants; negribi CO pievienoties?
Cilveeks
QUOTE(Tigra2 @ Sep 16 2006, 18:05) *

Btw, tu liecies interesants; negribi CO pievienoties?

varbuut citreiz... wink.gif
zeloco
piekriitu, prieksh iesaaceeja ljoti labi... atteelos ir dinamika, kas parasti iesaaceejiem nav (parasti bildes sastaav no viena kokaina cilveecinja). piestraadaa nedaudz pie eenojuma kvalitaates (taisi viendabiigaakus, lai neredz shviikojumu vai arii tieshi preteeju straadaa taa, lai shis shviikojums izskataas peec stila elementa), paziimee atsevishkji kjermenja detaljas (piem, rokas) vai citas vietas, kas tev liekas, ka neizdodas..
kopumaa varu teikt tikai komplimentus, bet neaizmirsti: "treninjsh, trenjsh un veelreiz treninjsh" biggrin.gif
Cilveeks
QUOTE(zeloco @ Sep 16 2006, 20:01) *

piekriitu, prieksh iesaaceeja ljoti labi... atteelos ir dinamika, kas parasti iesaaceejiem nav (parasti bildes sastaav no viena kokaina cilveecinja). piestraadaa nedaudz pie eenojuma kvalitaates (taisi viendabiigaakus, lai neredz shviikojumu vai arii tieshi preteeju straadaa taa, lai shis shviikojums izskataas peec stila elementa), paziimee atsevishkji kjermenja detaljas (piem, rokas) vai citas vietas, kas tev liekas, ka neizdodas..
kopumaa varu teikt tikai komplimentus, bet neaizmirsti: "treninjsh, trenjsh un veelreiz treninjsh" biggrin.gif

ar eenojumu tikshu galaa... ar rokaam buus gruutaak... vispaar paldies.... happy.gif
Cilveeks
bilde slikti nofocheeta... veelaak ielikshu labaaku... man vnk batterija paspeeja beigties(fochukam protams)....
plaukstaam nepiesienaties... bishk paslinkoju... biggrin.gif .... bet kopumaa kaa ir!? prograsseeju!?

IPB Image

komentus luudzu(daudz luudzu)... happy.gif
saliidziniet 2 atteelu pirmajaa lapaa(jo to ziimeeju pirmo) ar sho atteelu un juus redzeesiet 3 dienu progresu manaa ziimeeshanas skilaa.... biggrin.gif
+Chibi+
As I as once old - you don't lack in fantasy, but lack in skills. Kā redzams, tev ir ļoti daudz ieceres un vēlmes kaut ko izpaust ar saviem darbiem, and that's a good thing, bet vēl pietiekami dudz jāstrādā pie izpildījuma. Emocijas, kustības, proporcijas, to visu vēl vajag attīstīt, but you're on a good road. Ieteiktu tev kādu treniņu, bet gan jau pats tiksi galā.
hypnotize
jaaa...progress redzams proporciju zinjaa...un ari detalju zinjaa tiiri labi...eenojums arii palicis labaaks...
ta4u....saliidzinot ar pashiem pirmajiem darbiem, ir stiivaaka poza....
un ...protams...par plaukstaam nerunaasim...smile.gif
so.....dazjas lietas 3dienu laikaa ir uzlabojushaas...ta4u slinkums...eh...tas piebeigs muus visus...biggrin.gif
Cilveeks
QUOTE(+Hachi+ @ Sep 17 2006, 11:04) *

As I as once old - you don't lack in fantasy, but lack in skills. Kā redzams, tev ir ļoti daudz ieceres un vēlmes kaut ko izpaust ar saviem darbiem, and that's a good thing, bet vēl pietiekami dudz jāstrādā pie izpildījuma. Emocijas, kustības, proporcijas, to visu vēl vajag attīstīt, but you're on a good road. Ieteiktu tev kādu treniņu, bet gan jau pats tiksi galā.

idejas man ir daudz... bet lielaako dalju nevaru izlikt uz papiira, vienkaarshi nesanaak man tik labi kaa bilde ko esmu izveidojis galvaa...

QUOTE(hypnotize @ Sep 17 2006, 11:25) *

jaaa...progress redzams proporciju zinjaa...un ari detalju zinjaa tiiri labi...eenojums arii palicis labaaks...
ta4u....saliidzinot ar pashiem pirmajiem darbiem, ir stiivaaka poza....
un ...protams...par plaukstaam nerunaasim...smile.gif
so.....dazjas lietas 3dienu laikaa ir uzlabojushaas...ta4u slinkums...eh...tas piebeigs muus visus...biggrin.gif

nu lab, lab naakosho darbu taisiishu uuber nestiivaa pozaa... ja tas ir vispaar iespeejams... vispaar ar ko ir labaak kraasot!? un vai pirms tam vajag eenot ar parasto ziimuli!? unsure.gif es kraasotu ar datoru, bet nevaru to dariit liidz man sencis skeneri nenopirks... dry.gif
Kate
ir labi wink.gif

Tigra2
QUOTE(Cilveeks @ Sep 17 2006, 12:42) *

nu lab, lab naakosho darbu taisiishu uuber nestiivaa pozaa... ja tas ir vispaar iespeejams... vispaar ar ko ir labaak kraasot!? un vai pirms tam vajag eenot ar parasto ziimuli!? unsure.gif es kraasotu ar datoru, bet nevaru to dariit liidz man sencis skeneri nenopirks... dry.gif

zini, man no skenera šajā jomā nebija nekādas jēgas; arī tā domāju, bet tad atklāju, ka labāk ir vai nu 100% datora zīmējums vai nu 100% rokas zīmējums. Tā jau nav visiem, bet tikuntā, ja ir vēlēšanās pamēģini kautko tai pašā paint uzzīmēt(ja nav citas progas);[ no buts, paintā var uzzīmēt daudz labāk kā daži photoshop] (paint rullz)

un par pēdējo zīmējumu:
manuprāt, sliktāks pariepriekšējiem; galva kā burbulis, par rokām un kājām nerunāsim; asaras ne pārāk naturālas
došu vēlvienu piemēru ar paint... sleep.gif
IPB Image

(nedusmoties par manu piesiešanos lūdzu, vienkārši tev ir potenciāls, gribas palīdzēt)
Cilveeks
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2006, 13:11) *

QUOTE(Cilveeks @ Sep 17 2006, 12:42) *

zini, man no skenera šajā jomā nebija nekādas jēgas; arī tā domāju, bet tad atklāju, ka labāk ir vai nu 100% datora zīmējums vai nu 100% rokas zīmējums. Tā jau nav visiem, bet tikuntā, ja ir vēlēšanās pamēģini kautko tai pašā paint uzzīmēt(ja nav citas progas);[ no buts, paintā var uzzīmēt daudz labāk kā daži photoshop] (paint rullz)

un par pēdējo zīmējumu:
manuprāt, sliktāks pariepriekšējiem; galva kā burbulis, par rokām un kājām nerunāsim; asaras ne pārāk naturālas
došu vēlvienu piemēru ar paint... sleep.gif
IPB Image

(nedusmoties par manu piesiešanos lūdzu, vienkārši tev ir potenciāls, gribas palīdzēt)

nuu labi asaras laikam saak teceet no acs nevis zem acs.... atziistu savu kljuudu... ja kas man visaam bildeem galvas kaa burbulji.... blush.gif

edit: aaa un jaa - pie velnim fonaa(jaa tie ir velni) nemaz necentos... happy.gif
Cilveeks
nu taa bljin - shitas uz aatru roku.... dizhi necentos un nekaadus dizhos komentus arii negaidu.... biggrin.gif
edit: nu labi ilgaak skatoties uz to bildi man sagribeejaas vemt... ohmy.gif
Kate
QUOTE(Cilveeks @ Sep 21 2006, 17:24) *

nu taa bljin - shitas uz aatru roku.... dizhi necentos un nekaadus dizhos komentus arii negaidu.... biggrin.gif
edit: nu labi ilgaak skatoties uz to bildi man sagribeejaas vemt... ohmy.gif

nu tad ieliec jaunu :>
Cilveeks
nu tad ieliku jaunu biggrin.gif
IPB Image
jurc
Viena lieta tev patiešām labi sanāk zīmēt - gurnus. Praktiski visos zimējumos, izņemot šajā lpp pašu augšējo, gurni ir uzzīmēti praktiski bez kļūdām. Bet nu pie pārējā bik jāpiestrādā - seja, rokas, pēdas u.c.
Cilveeks
QUOTE(jurc @ Sep 21 2006, 23:21) *

Viena lieta tev patiešām labi sanāk zīmēt - gurnus. Praktiski visos zimējumos, izņemot šajā lpp pašu augšējo, gurni ir uzzīmēti praktiski bez kļūdām. Bet nu pie pārējā bik jāpiestrādā - seja, rokas, pēdas u.c.

mmmm.... gurni.... wub.gif
Cilveeks
pirmais darbs kas ziimeets paintaa.... naw veel izkraasoc... biggrin.gif
IPB Image
Kate
QUOTE(Cilveeks @ Sep 23 2006, 15:03) *

IPB Image

pat tīri smuki biggrin.gif tikai pupi lieli XD
Tigra2
QUOTE(Kate @ Sep 23 2006, 15:29) *

IPB Image

tas pieder pie lietas!
es arī domāju, ka smuki; paintā sanāk labāk kā uz papīra(tas ir domāts vispārīgi). jo paintā var baigi labi izlabot ^^
smuki, smuki.
Kate
QUOTE(Tigra2 @ Sep 23 2006, 15:32) *

IPB Image

tas pieder pie lietas!
es arī domāju, ka smuki; paintā sanāk labāk kā uz papīra(tas ir domāts vispārīgi). jo paintā var baigi labi izlabot ^^
smuki, smuki.

nu protams, ka tas piederas pie lietas! biggrin.gif man jau arī tie parasti sanāk lieli, lai ga nesmu meitene XDD
Cilveeks
QUOTE(Kate @ Sep 23 2006, 15:47) *

IPB Image

tas pieder pie lietas!
smuki, smuki.

nu protams, ka tas piederas pie lietas! biggrin.gif man jau arī tie parasti sanāk lieli, lai ga nesmu meitene XDD

es jau arii nesmu meitene.... tapeec jau man sanaak lieli... biggrin.gif
Storm
hmmm... loti lieli, ja taa wareetu teikt..., bet tas jaw noteikti tikai progress XD
Cilveeks
nu labi... es nemaaku eenot... datoraa... biggrin.gif
IPB Image
Arts
Skaisti!!Kā man patīk atspīdumi un it īpaši uz krūtīm. tongue.gif Malacis,ātri vien varēsi forši zīmēt.
Cilveeks
QUOTE(Arts @ Sep 23 2006, 20:31) *

Skaisti!!Kā man patīk atspīdumi un it īpaši uz krūtīm. tongue.gif Malacis,ātri vien varēsi forši zīmēt.

ziimeet varbuut... eenot gan ne... dry.gif
Kate
QUOTE(Cilveeks @ Sep 23 2006, 16:29) *

QUOTE(Kate @ Sep 23 2006, 15:47) *

IPB Image

tas pieder pie lietas!
smuki, smuki.

es jau arii nesmu meitene.... tapeec jau man sanaak lieli... biggrin.gif

bā-āāc! es uzrakstīju ar kļūdām biggrin.gif
es gribēju teikt, ka `lai gan esmu meitene` šitā uzrakstīt XDD

un ēnas tu vēlāk iemācīsies. Es sāku ēnot tikai pēc 4 mēnešu ilgas zīmēšanas bez ēnām biggrin.gif fui man! biggrin.gif
kahi
vienīgi krūšu līnijas džempera starpā nesakrīt ar pārējām... vai, kur es skatos...bet tā viss ok. varēja vienīgi fonam kko.
Cilveeks
QUOTE(kahi @ Sep 24 2006, 17:29) *

vienīgi krūšu līnijas džempera starpā nesakrīt ar pārējām... vai, kur es skatos...bet tā viss ok. varēja vienīgi fonam kko.

buus labi ar kruutiim.. un fonam ar kko uzmochiishu.... happy.gif

un ēnas tu vēlāk iemācīsies. Es sāku ēnot tikai pēc 4 mēnešu ilgas zīmēšanas bez ēnām biggrin.gif fui man! biggrin.gif

nejau tur probleema... es vienkaarshi ar photoshopu nemaaku riikoties... un man ir kkaada debiila versija... dry.gif (jaa es pie taa vainoju photoshopu... biggrin.gif )
Cilveeks
uzmochiiju veel divas bildes.. spriezhat pashi... biggrin.gif
taatad taa.. shitaa
IPB Image
un veel shitaa
IPB Image
un tas arii pagaidaam visss.... tongue.gif
ReD_FoXy
pirmais man patiik, otrais ir galiigi garaam. piedod XD
Cilveeks
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 25 2006, 18:40) *

pirmais man patiik, otrais ir galiigi garaam. piedod XD

tas mosh tapeec ka nav eenots... es vinju vispaar taisos kraasot.... kkad... peec meenesha varbuut.... a mosh aatraak... biggrin.gif
kahi
nu, ja galva krīt pa labi, gaļascirvīša asmenim jābūt pa kreisi. citādāk vnk nevar nogriezt galvu.

pirmajā - tikai pēc laba laika varēju iedomāties, ka tas ir snovs. sākumā domāju, ka gara šalle, vai viņš ar dvieli aizsedz savas (nez no kurienes uzradušās) krūtis. ja tu kādreiz esi snovojis, tev jau nu vajadzētu zināt, ka tas ir mazāks nekā tavā zīmējumā. nu, ja vien tu neesi galīgs chibi...
Cilveeks
QUOTE(kahi @ Sep 25 2006, 18:54) *

nu, ja galva krīt pa labi, gaļascirvīša asmenim jābūt pa kreisi. citādāk vnk nevar nogriezt galvu.

pirmajā - tikai pēc laba laika varēju iedomāties, ka tas ir snovs. sākumā domāju, ka gara šalle, vai viņš ar dvieli aizsedz savas (nez no kurienes uzradušās) krūtis. ja tu kādreiz esi snovojis, tev jau nu vajadzētu zināt, ka tas ir mazāks nekā tavā zīmējumā. nu, ja vien tu neesi galīgs chibi...

ko tu d***... mans snows man ir liidz zodam(vismaz kaadreiz bija tongue.gif )... kas tu gribeeji kaajas garumaa vinju(snowu).... dry.gif

un kapeec nez no kurienes uzradushaas!?
Kate
1.majā viss ir ideāli, ļoti patīk ēnu spēles, vienīgais - rokas, galva un snovbords . Galva ir par mazu, plaukstas un pleci - nu ārprāts, bet snovbõards - nav telpisks un ir nedaudz par īsu.
Otrajā arī ir gandrīz viss tas pats. tikai vēl ir kājas klāt.
Bet nu, ja lababāk pacentīsies (u nes zinu, ka esi jau varenlabi centies, tā tik turpināt!), UN ja labi GRIBĒSI, tev iznāks ĻOTI skaisti darbi!
Kikyou
Pirmais - super. Man patīk ziemas tēmas. Un sniegs. Un aukstums... un es vēljoprojām gribu kaut vai ledu grauzt, bet neviens jau man ar šitādu kaklu nedos... :|

Par otro tā rēcu... Feministe, hahah!
Cilveeks
QUOTE(Kate @ Sep 25 2006, 20:32) *

1.majā viss ir ideāli, ļoti patīk ēnu spēles, vienīgais - rokas, galva un snovbords . Galva ir par mazu, plaukstas un pleci - nu ārprāts, bet snovbõards - nav telpisks un ir nedaudz par īsu.
Otrajā arī ir gandrīz viss tas pats. tikai vēl ir kājas klāt.
Bet nu, ja lababāk pacentīsies (u nes zinu, ka esi jau varenlabi centies, tā tik turpināt!), UN ja labi GRIBĒSI, tev iznāks ĻOTI skaisti darbi!

nu jaa tagad paskatiijos veelreiz uz to bildi uzreiz sapratu ka plecos probleema.... biggrin.gif es jau labi gribu... sleep.gif bet nu paldies par kritiku.... rolleyes.gif

QUOTE(Kikyou @ Sep 25 2006, 21:01) *

Pirmais - super. Man patīk ziemas tēmas. Un sniegs. Un aukstums... un es vēljoprojām gribu kaut vai ledu grauzt, bet neviens jau man ar šitādu kaklu nedos... :|

Par otro tā rēcu... Feministe, hahah!

es ar gaidu sniegu... gribu snowot... blush.gif
biggrin.gif eh, paldies.... vismaz kaadam tas likaas smiekliigi... cool.gif
iru-chan
hmmm ta jau vis labi tikai galvas forma un seja man nu ta bet kad vairak stradasi ari tas sanaks
Cilveeks
shitas ir mans pac pirmais anime stilaa ziimeetais darbs... ko domaajat!?
IPB Image
un atkal tas pac
IPB Image
Kate
kājas ir labas, salīdzinājumā ar pārējiem. Un itkā viss ir proporcionāli, bet rokas varbūt ir nedaudz par garu.
Kā man vienreiz komentēja - vai tad cilvēkiem mēdz būt rokas līdz ceļgaliem ? wink.gif (Un kopš tās reizes man tas ir iesēdies biggrin.gif)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.