Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani darbi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Cilveeks
QUOTE(Kate @ Sep 26 2006, 19:06) *

kājas ir labas, salīdzinājumā ar pārējiem. Un itkā viss ir proporcionāli, bet rokas varbūt ir nedaudz par garu.
Kā man vienreiz komentēja - vai tad cilvēkiem mēdz būt rokas līdz ceļgaliem ? wink.gif (Un kopš tās reizes man tas ir iesēdies biggrin.gif)

iisteniibaa es pac briinos kaa man tik labi sanaaca jo peec tam ziimeju visaadus suudus.... biggrin.gif
xikes
Heh, njā.. tavs primais dažos aspektos pat labāks par tavu pēdējo tongue.gif
Bet nu.. tev ir tāda pati kļūda, kas man kādreiz bija. Pievērs uzmanību kakla un galvas savienojumam. Ja galva ir nedaudz pagriezta attiecībā pret vērotāju, tad kakls sākas tieši no pakauša. Tur, aizmugurējā daļā, nav nekādas tukšas vietas wink.gif Patausti kaut vai savu kaklu.
Pamēģini uzzīmēt kaut ko profilā wink.gif
Cilveeks
QUOTE(xikes @ Sep 26 2006, 20:31) *

Heh, njā.. tavs primais dažos aspektos pat labāks par tavu pēdējo tongue.gif
Bet nu.. tev ir tāda pati kļūda, kas man kādreiz bija. Pievērs uzmanību kakla un galvas savienojumam. Ja galva ir nedaudz pagriezta attiecībā pret vērotāju, tad kakls sākas tieši no pakauša. Tur, aizmugurējā daļā, nav nekādas tukšas vietas wink.gif Patausti kaut vai savu kaklu.
Pamēģini uzzīmēt kaut ko profilā wink.gif

to vispaar es zinu... citos darbos man ir sameeraa normaali uzziimeets(man taa shkiet).... biggrin.gif
Cilveeks
saaku chakareet photoshopu... shitas veel nav pabeigts.... veel jaakraaso....

IPB Image
Keydan
Vai tas ir kads mecha? tongue.gif es pat nevaru iedomaties kas tas ir! smile.gif
Cilveeks
QUOTE(Keydan @ Oct 8 2006, 12:58) *

Vai tas ir kads mecha? tongue.gif es pat nevaru iedomaties kas tas ir! smile.gif

kkaads vecs robots... pirmais darbs fotoshopaa, negribeeju neko sarezhgjiitu... biggrin.gif
re ku bik pakraasoju:

IPB Image
Keydan
Kads viņu ļoti ilgi dauzija ar nuju!
Bet ThePaintJob ir laba. Ļoti laba...
Cilveeks
QUOTE(Keydan @ Oct 8 2006, 14:13) *

Kads viņu ļoti ilgi dauzija ar nuju!
Bet ThePaintJob ir laba. Ļoti laba...

paldies... centos... happy.gif
tagad veel kkaads backgrounds jauztaisa....
Storm
nu naw jaunu noteikti pirmais... dry.gif
Cilveeks
QUOTE(Storm @ Oct 9 2006, 11:55) *

vispaar ir... photoshopaa nekad neesmu neko ziimeejis.... vnk uz papiira esmu ziimeejis un kraasojis tapeec apmeeram zinaaju kaa jaadara....

vispirms ieklaaju galvenos laukumus un tad iemochiiju tajos eenas ar melnu kraasu(lietoju brush toolu) kurai opacity uzliku kkaadus 15-30% atkariibaa no vajadziibas(tad sanaak taada diezgan caurspiidiiga melna kraasa) taapat izdariiju ar gaishajaam vietaam.... peec tam ar blur toolu paargaaju paari tiem laukumiem lai tik slikti neizskataas... piemochiiju dazhus siikumus un un uztaisiiju zilo atspiidumu.... nekas sarezhgjiits... happy.gif
kahi
atgādina pokebumbu uz bunch of crap. bet krāsojums labs, tik tiešām. vēl tikai vajag piemērotu fonu.
Storm
QUOTE(Cilveeks @ Oct 9 2006, 15:40) *

QUOTE(Storm @ Oct 9 2006, 11:55) *

vispaar ir... photoshopaa nekad neesmu neko ziimeejis.... vnk uz papiira esmu ziimeejis un kraasojis tapeec apmeeram zinaaju kaa jaadara....

vispirms ieklaaju galvenos laukumus un tad iemochiiju tajos eenas ar melnu kraasu(lietoju brush toolu) kurai opacity uzliku kkaadus 15-30% atkariibaa no vajadziibas(tad sanaak taada diezgan caurspiidiiga melna kraasa) taapat izdariiju ar gaishajaam vietaam.... peec tam ar blur toolu paargaaju paari tiem laukumiem lai tik slikti neizskataas... piemochiiju dazhus siikumus un un uztaisiiju zilo atspiidumu.... nekas sarezhgjiits... happy.gif

loti primitiivi, bet tomeer pirmo reizi muuzaa atverot photoshopu, lai tasiitu kko, newar zinaat kas ir blur toolis, opacity etc, kaut gan superprimitiivas lietinjas, tomeer pirmajaa reizee.. nez nez... kko lej mums... laugh.gif

bow, lieto zurku vai tabeltes?
Cilveeks
QUOTE(Storm @ Oct 9 2006, 18:10) *

loti primitiivi, bet tomeer pirmo reizi muuzaa atverot photoshopu, lai tasiitu kko, newar zinaat kas ir blur toolis, opacity etc, kaut gan superprimitiivas lietinjas, tomeer pirmajaa reizee.. nez nez... kko lej mums... laugh.gif

bow, lieto zurku vai tabeltes?

pirmo reizi neatveeru photoshopu(biju bildeem effektus no filter gallery licis), blur toolu biju lietojis arii citaas programaas un zinaaju kaa vinjs darbojas(un arii automaatiski mekleeju), brush tool gan nekad nebiju lietojis bet es vienmeer vispirms apskatu kaadas iespeejas ir toolam kuru es lietoju.... skaidrs!? wink.gif

QUOTE(kahi @ Oct 9 2006, 17:46) *

atgādina pokebumbu uz bunch of crap. bet krāsojums labs, tik tiešām. vēl tikai vajag piemērotu fonu.

izdomaaju ka fons nebuus(jaa, esmu slinks).... uztaisiishu kko citu kas neizskatiisies peec pokebumbas uz bunch of crap... biggrin.gif (es vismaz ceru ka neizskatiisies dry.gif )
Cilveeks
darps...

IPB Image
kahi
tu tam nabagam esi izdūris beisbola vāli caur galvu. tāds iespaids. nākamreiz pielabo. izskatās, ka ar zīmuļiem zīmēts...njā.
Cilveeks
QUOTE(kahi @ Oct 18 2006, 21:07) *

izskatās, ka ar zīmuļiem zīmēts...njā.

nesapratu.. tas ir ziimeets ar ziimuljiem un vispaar pirmo reizi kko kraasoju ar ziimuljiem(ja neskaita kraasojamaas graamatas 8 gadu vecumaa tongue.gif (un skolas darbus(pie kuriem parasti piehaltuureeju)))
Cilveeks
mans jaunais darbs...
IPB Image
linduks
fors man patik.smile.gif
Sorrow
smuks... laugh.gif
tikai kaut kaa skiet ja vinja izslietos pilnaa augumaa, tad galvaa butu sausmiiigi maza....
Cilveeks
paldies par komentiem... happy.gif

QUOTE(Sorrow @ Oct 24 2006, 12:16) *

smuks... laugh.gif
tikai kaut kaa skiet ja vinja izslietos pilnaa augumaa, tad galvaa butu sausmiiigi maza....

nu jaa ar galvu man kkas nesanaaca... dry.gif
Cowkiller
wierd...
mjaa taa galva ir bish diivaina biggrin.gif
Arts
Lūdzu nesaki vairāk vārdu ''darps'',tas lieliski rīmējas ar craps. wink.gif
Cilveeks
QUOTE(Arts @ Oct 24 2006, 14:58) *

Lūdzu nesaki vairāk vārdu ''darps'',tas lieliski rīmējas ar craps. wink.gif

izlaboju... un nemaz tik lieliski neriimeejas... tongue.gif
Taison
vinjai labaa kaaja istas garaka nekaa kreisaa... dry.gif
Cilveeks
QUOTE(Taison @ Oct 24 2006, 16:36) *

vinjai labaa kaaja istas garaka nekaa kreisaa... dry.gif

tieshaam... huh.gif nebiju pamaniijis.... paldies... happy.gif
Cilveeks
IPB Image
tikai seju diemzheel nevar (iipashi labi)saskatiit.. sad.gif
es shito darbu ceru arii kaadreiz uz datora caur skeneri dabuut...
Cowkiller
kas tas ir domaats, vai tavam ziimeejumam ir nosaukums vai kkaads zemteksts??? biggrin.gif
vai arii taa ir vnk meitene ar lielu izskapti un uzziimeeta jo visss cits jau bija uzziimeets!? laugh.gif
Cilveeks
QUOTE(Cowkiller @ Oct 26 2006, 04:57) *

kas tas ir domaats, vai tavam ziimeejumam ir nosaukums vai kkaads zemteksts??? biggrin.gif
vai arii taa ir vnk meitene ar lielu izskapti un uzziimeeta jo visss cits jau bija uzziimeets!? laugh.gif

zemteksts!? kas tas taads!? tongue.gif vnk meitene ar lielu izkapti
Kikyou
Vo... Pēdējais man patīk. Fons, tēma tērps - viss. Un izkapts, kaut gan es viņas vietā tam asmenim nepieskartos. XD Vienīgais nenāktu par sliktu šur tur ēnojums, visādi citādi ir ok.
Cilveeks
QUOTE(Kikyou @ Oct 27 2006, 21:39) *

Vo... Pēdējais man patīk. Fons, tēma tērps - viss. Un izkapts, kaut gan es viņas vietā tam asmenim nepieskartos. XD Vienīgais nenāktu par sliktu šur tur ēnojums, visādi citādi ir ok.

paldies... happy.gif

IPB Image
zinu ka kvalitaate slikta un man saaaca shito ziimeejumu sabojaat, bet man tomeer gribeejaas ielikt... unsure.gif
Cowkiller
rofl laugh.gif laugh.gif laugh.gif
tev gan ideja heheee laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Steam
stiligs darbs tongue.gif Viss ok, tikai tie pleci ,man liekas, salidzinot ar parejam dalam ir par šauru.
Sorrow
skaisti.... laugh.gif
kaut kaa tikai sķiet ka rokai pie pleca vajadzetu būt nedaudz plataakai...
hypnotize
peedeejais forshinjsh...no dabas ziimeets????
Cilveeks
QUOTE(hypnotize @ Oct 28 2006, 15:55) *

peedeejais forshinjsh...no dabas ziimeets????

no galvas..
Cilveeks
IPB Image
veel kraasoshu un dariishu citas fignjas.... happy.gif

atvainojos par dubultpostu... unsure.gif

edit:
IPB Image
pakraasoju... veel tikai dazhi siikumi... rolleyes.gif

edg
Skice man patika daudz labaak. Detalizeetaaka, gan liinijaas, gan eenojumaa. Un ko pie velna tu esi izdariijis ar labo apakshstilbu?!
Cilveeks
IPB Image

nu ko shoreiz paziimeeju prieka peec, nevis centos uzziimeet nenormaalaako anime meiteni anormaalaa pozaa.. lol.. biggrin.gif
Cowkiller
kapeec druumais pljaaveejs seezh uz spainja nevis uz galvaskausu un kaulu chupas? huh.gif
Cilveeks
QUOTE(Cowkiller @ Nov 5 2006, 12:50) *

kapeec druumais pljaaveejs seezh uz spainja nevis uz galvaskausu un kaulu chupas? huh.gif

tapeec ka ir druums, jo nav naudas par ko atljauties galvaskausus un kaulus.. biggrin.gif
Sorrow
he he..."drūmais pļāvējs"manuprat sanacis ļoti labi... laugh.gif
it sevišķi tur kur viņš redzams no priekšas...
...sānskataa nez kaapec izskataas ka viņš uz taa spaiņa nemaz nav apseedies pilniiba, bet viņa, atvainojiet, pakaļa atrodas kaadu centimetru virs spaiņa... tongue.gif

kahi
blāvi, blāvi, blāvi, blāvi, man nepatīk. vai nu lapa sūdīga, vai zīmulis pa cietu, bet darbi priekš manis ir pa blāvu! krāsojumi un silueti ļoti labi, bet pārējais...nu, gome.
Cilveeks
kad nav ko dariit:
IPB Image
Aven
Būtu super ja deguns nebūtu kantains laugh.gif
EruLaif
Nu moins, tik drankiigi tak tu nezimee, lai atlautos postot ko taadu. Tas taa, ja paskataas uz taviem ieprieksheejiem darbiem un sho te peedeejo.
Cilveeks
es nesaprotu kapeec ar shito vispaar veel nonjemos dry.gif , bet reku apdeits:
IPB Image
Pakkun
neticamais halks peec tikshanaas ar sievasmaati? biggrin.gif
Cilveeks
QUOTE(Pakkun @ Nov 11 2006, 17:32) *

neticamais halks peec tikshanaas ar sievasmaati? biggrin.gif

tu lasi manas domas... biggrin.gif
Steam
Tas otrs labs, tirais halks biggrin.gif
Sorrow
smukii....
viņš tur raud, jeb kas viņam no tas acs tur tek...? laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.