Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani darbi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Keydan
QUOTE(Cowkiller @ Feb 16 2007, 07:13) *

Biohazard 4
var atrast liidziigas galvas! 2007 gada speele veel uz pc nav iznaakusi bet es jau paspeju iziet(uz kompja! man nav PS2) therefor kontroole ir zaibenaaa! laugh.gif

Biohazard 4? Tas taču ir Rsident evil 4?

Un S.T.A.L.K.E.R. ari ir tadi brismoņi, "suceji". smile.gif
Cowkiller
nu ja! tongue.gif
izgaaju un veel unlockoju visaaadas fiichas gara speele! laugh.gif
Cilveeks
IPB Image
Sorrow
Kaut kas nav ar krūtīm...
Ar plaukstām šķiet arī -vienai izskatās ka ir tikai četri pirksti, otrai rādītājpirksts ir garāks par vidējo pirkstu.
Izskatās ka viena acs ir nedaudz zemāk par ortu, un skatiens viņai tāds miglains.
Vēl kaut kas dīvains pie tiem gurniem...
Keydan
Now that's new!
Pie rokam - vajag sradat. Un kur ir kajas?
metaphor
baigi labi ziimeejumi smile.gif vina staavoklii[?] .bet vienalga patiik tongue.gif
Cilveeks
tad kad ziimeeju tur kljuudas nebija.... nu labi varbuut bij tik es neredzeeju... gan jau peec 5 gadi smaga darba es iemaaciishos ziimeet...

baigi labi ziimeejumi smile.gif vina staavoklii[?] .bet vienalga patiik tongue.gif

nee vinja vienkārši tāda miesās padevusies... resna...

P.S. biggrin.gif tongue.gif dry.gif wink.gif cool.gif
Catgirl
ja tu taa turpinaasi ar smailinjiem aizpildiit postu, tev pat vaardus vairaak nevajadzees biggrin.gif
Sorrow
nee vinja vienkārši tāda miesās padevusies... resna...

Tik traki jau nav - vienkārši baigi sliktā presīte, tāpēc arī vēderiņš uzradies.
aaa...unj velviena kļūdiņa - viena roka līdz elkonim ir gadrīz divreiz platāka nekā otra...
metaphor
Tik traki jau nav - vienkārši baigi sliktā presīte, tāpēc arī vēderiņš uzradies.
aaa...unj velviena kļūdiņa - viena roka līdz elkonim ir gadrīz divreiz platāka nekā otra...

kaa tu vari atrast tik daudz kluudu blink.gif es pat nepamaniiju biggrin.gif eu, toch ja paskataas taa ilgaak dry.gif biggrin.gif
Cilveeks
IPB Image

gaidu kritiku.... nopietni... biggrin.gif

ja darbs izskatās slikti, tad ziniet - uz papīra izskatijās labāk... biggrin.gif tongue.gif
kahi
varbūt vienīgi mute par zemu, un galva kaut kā ne tā uzzīmēta, ka viņa ir pagriezta. auss ir par augstu, ja viņa nav elfs (ko tādā gadijumā vajadzēja izcelt) auss beidzas ar uzacīm, bišku zemāk.
Dranzer_g
izskataas, ka vinja beerniibaa no suupulja izkreita - un ne vienu reizi vien biggrin.gif biggrin.gif

biki jociiga seja - man liekas, ka luupas paaraak izceltas - izskataas, kaa piepuusti balooni rolleyes.gif

par kaklu runaajot - vot tad, kad tev izdosies sev taadaa poziicijaa kaklu iedabuut, tad es nepiekasiisos, ka tas kakls izskataas kaa ar beizboleni dauziits biggrin.gif biggrin.gif

matus mazliet kuplaakus taisi - priekspusee viss ir OK! , bet nu tie kas tur aizmuguraa karaajas ir kautkaadi neveseliigi plaani - tev vinja ar skeereem bljeenojaas, citaadi nemaaku izskaidrot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
metaphor
bravo! happy.gif shis tiesam tev izdevas.
Cilveeks
paldies par veseliigo kritiku... biggrin.gif

...kaadam nav kaads tutoriaalis par sejas proporcijām un citām figņām saistītām ar sejas zīmēšanu? happy.gif
Cowkiller
piekriitu...
viss uz papiirs izskataas labaak nekaa kad ieskenee. rolleyes.gif
Ami
Mēģināju atrast kļūdas, bet neko neatradu. Tikai liekas, ka mute tā mazliet šķība. Man patīk skropstas.
Cilveeks
QUOTE(┼Ami┼ @ Mar 22 2007, 23:58) *

Mēģināju atrast kļūdas, bet neko neatradu. Tikai liekas, ka mute tā mazliet šķība. Man patīk skropstas.

lielzzz paldies... !!!! happy.gif happy.gif happy.gif
Haruka
Ja tas ir domāts no prikšpuses skatījums tad vina acs tāda pašķība. dry.gif
Nu pārējās kļūdas tākā jau izteiktas. Kopumā darbs labs.!
Cilveeks
QUOTE(Haruka @ Mar 23 2007, 22:02) *

Ja tas ir domāts no prikšpuses skatījums tad vina acs tāda pašķība. dry.gif
Nu pārējās kļūdas tākā jau izteiktas. Kopumā darbs labs.!

acis nekad man vienaads nesanāk... rolleyes.gif
Cilveeks
shinii jaabuut daudzaam kljuudaam. diezgan vecs:
IPB Image
Kate
Nu man pat šitas labāk patīk nekā visi iepriekšējie..
kļūdas ar itkā neredzu, vienīgais plecu daļā tāda dīvaina X)
Cowkiller
kaajas ir crap un viena kruuts ir lielaaka par otru...
Haruka
Pirksti izskatās nogriesti.! xD
metaphor
vecs, bet loti smuks. sheit ir redzama detalizaacija, bet kaapeec tad peedeejie ''jaunie'' darbi ir sliktaaki par shito '''veco'' darbu? dry.gif
Cilveeks
QUOTE(metaphor @ Mar 25 2007, 16:49) *

vecs, bet loti smuks. sheit ir redzama detalizaacija, bet kaapeec tad peedeejie ''jaunie'' darbi ir sliktaaki par shito '''veco'' darbu? dry.gif

es tak pilna auguma cilvēkus veselu mūžību neesmu licis.. . dry.gif
exile
eem, a kāpēc nevarēji to pēdējo darbu vertikāli ievietot?
thearnis
Man patiik smile.gif and kaajas nav crap, tiiri normaalas smile.gif
Cilveeks
QUOTE(exile @ Mar 26 2007, 00:40) *

eem, a kāpēc nevarēji to pēdējo darbu vertikāli ievietot?

eem tapēc ka es vinju taadu uzziimeeju... wink.gif

thearnis, metaphor, Kate un pārējie - paldies par komentaariem... happy.gif
Cilveeks
shis darbs pasham makten patiik.. happy.gif

IPB Image

P.S. man shkjiet ka kreisaa plauksta pa mazu... dry.gif tas taa laikam arii ir... un ja kas vinja staav uz pirkstgaliem...

edit: baac gribeeju teikt par lielu nevis par mazu... damn it! mad.gif
Alexa De Šarlote
man tiešām patīk kā izskatās kājas un tieši kā viņa stāv uz pirksgaliem...un acis nedaudz jāpalabo un vel, labāk roka no manas puses izkatās jocīga....bet, tā malacis, turpini....biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tomoko
Man gan savukārt liekas, kas labā roka (tieši tā, kas man ir pretī) ir par lielu biggrin.gif Bet zīmējums tīri labs. Klūdas varētu būt -
man liekas, ka viņai galva nedaudz par lielu, vai arī kakls par mazu. Tas ir kaut kā kreisi ieliecies. XD Austiņas gan varēja labāk sanākt. Ir vēl šādi, tādi sīkumi, bet nav vērts tos uzskaitīt. Kopumā - darbs smuks, diezgan patīkams. :3
Par pēdām - pati zinu, cik tās grūti uzzīmēt, ja tās ir paliekušās uz augšu (nu zinu, nekonkrēti pateikts, bet ceru, ka ideju saprati), tā kā nepiesiešos par tām. Bet nākošreiz pacenties labāk, ja vari! >:3
Klokjvaarpsta
Ja nebuutu taas gljukainaas rokas, darbs buutu, no ljoti labs, bet tagad tikai ljoti labs (bez "nu")
Cilveeks
aaaa... baac man jau likaas ka juus man pa daudz piesienaties par to roku, es tak savaa postaa biju nepareizi uzrakstiijis... stupid me... rolleyes.gif

shovakar riskeeshu un kjershos pie dzeeshgumijas lai izlabotu roku un tad Klokjvaarpsta varbuut dabuus savu "nu"... laugh.gif

QUOTE(Tomoko @ Apr 24 2007, 20:50) *

Man gan savukārt liekas, kas labā roka (tieši tā, kas man ir pretī) ir par lielu biggrin.gif Bet zīmējums tīri labs. Klūdas varētu būt -
man liekas, ka viņai galva nedaudz par lielu, vai arī kakls par mazu. Tas ir kaut kā kreisi ieliecies. XD Austiņas gan varēja labāk sanākt. Ir vēl šādi, tādi sīkumi, bet nav vērts tos uzskaitīt. Kopumā - darbs smuks, diezgan patīkams. :3
Par pēdām - pati zinu, cik tās grūti uzzīmēt, ja tās ir paliekušās uz augšu (nu zinu, nekonkrēti pateikts, bet ceru, ka ideju saprati), tā kā nepiesiešos par tām. Bet nākošreiz pacenties labāk, ja vari! >:3

galvu un kaklu nelaboshu, neceri... bail darbu sabojaat... uz ausiim veel ir ceriiba... ideju sapratu... paldies par komentu.... happy.gif happy.gif

QUOTE(Alexa De Šarlote @ Apr 24 2007, 20:49) *

man tiešām patīk kā izskatās kājas un tieši kā viņa stāv uz pirksgaliem...un acis nedaudz jāpalabo un vel, labāk roka no manas puses izkatās jocīga....bet, tā malacis, turpini....biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

baac, ar aciiim man veel aizvien ir probleemas... ph34r.gif paldies par komentaaru!! happy.gif
Cilveeks
man jau liekas ka kraasojums nekam neder.. kaa jums shkjiet?

IPB Image
Mishelin
Njaa vareeji jau visu bildi izkraasot smile.gif
Alexa De Šarlote
Izkraso līdz galam un tad paskatīsimies....
exile
iesaakumam nav slikti. Piebiedrojos paareejiem - pabeidz!
Cilveeks
pabeidzu.. wink.gif

IPB Image
Tramvajs
Man šķiet, ka asinis(vai zapti?) nevajadzēja.
Tomoko
Hmm.. Krāsojums nav slikts, tikai man mazliet krāsas nepatīk >.< Kaut kā liekas, ka tās savā starpā tik labi neizskatās, bet tās droši vien ir tikai manas domas. Bet nu anyway, turpini zīmēt un postot šeit zīmējumus..
exile
kriitoshaa eena galiigi nohaltureeta, arii fonaa vareeji kautko ieziimeet vai kaut kaadu bildi ielikt. Vismaz man praataa ieshaavaas bilde ar beigtiem engeliishiem pie paradiizes vaartiem, bet kautko tik vardarbiigu vareetu tik es uzziimeet.
Sushi
Man liekas, ka arī zīmējums nekam neder.
xD
Cilveeks
QUOTE(Sushi @ Apr 30 2007, 15:39) *

Man liekas, ka arī zīmējums nekam neder.
xD

Why? huh.gif

ok... mani jaunie darbi... zimeeju vnk prikola un tiiraakaa prieka peec tapeec varetu buut kljuudas.... cool.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
Melisa
Pirmais zīmējums labs.Smieklīgs arī biggrin.gif
Asuka
pirmais vienkārši nepārspējams..
mazais chibuks vispār rullē, tikai varēji nedaudz vairāk viņu izstrādāt un tad vispār būtu ideāli. visos darbos ļoti gribās vairāk rūpīgumu un centību redzēt, jo visas līnijas ir 101 reizi pārvilktas, bet vecās nav izdzēstas.
zīmē rūpīgāk.. XD
Cilveeks
QUOTE(Asuka @ May 6 2007, 12:20) *

pirmais vienkārši nepārspējams..
mazais chibuks vispār rullē, tikai varēji nedaudz vairāk viņu izstrādāt un tad vispār būtu ideāli. visos darbos ļoti gribās vairāk rūpīgumu un centību redzēt, jo visas līnijas ir 101 reizi pārvilktas, bet vecās nav izdzēstas.
zīmē rūpīgāk.. XD

njemshu veeraa... laugh.gif

paldies par komentiem... happy.gif
Huney Bunny
Man patiik! ljoti labi ^.^ vajadzeetu ielikt pie Sensei of art. wub.gif
Cilveeks
QUOTE(Huney Bunny @ May 7 2007, 18:55) *

Man patiik! ljoti labi ^.^ vajadzeetu ielikt pie Sensei of art. wub.gif

hell NO... ja kaads mani ieliks pie sensejiem - internetu izdzeesiishu... biggrin.gif nee nopietni..

bet ja godiigi shitik labu komentaaru negaidiiju... vajadzees izprinteet, ieraameet un pielikt pie sienas... lol... laugh.gif paldies.... blush.gif
Cilveeks
dish washing in my style... biggrin.gif
IPB Image

shis taads sameeraa aatrais darbs...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.