Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani darbi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Cilveeks
QUOTE(Sorrow @ Nov 12 2006, 10:46) *

smukii....
viņš tur raud, jeb kas viņam no tas acs tur tek...? laugh.gif

taa ir acs kas tek...

edit: veel viens apdeits IPB Image
Cilveeks
zombi metu pie malas; tagad pasakiet ka shite ir nepareizs(pirms es saaku kraasot(un nepieveershiet uzmaniibu kreisajai rokai zinu ka ir par iisu))

IPB Image
Kate
QUOTE(Cilveeks @ Nov 13 2006, 15:43) *

zombi metu pie malas; tagad pasakiet ka shite ir nepareizs(pirms es saaku kraasot(un nepieveershiet uzmaniibu kreisajai rokai zinu ka ir par iisu))

IPB Image

hmm, varbūt rokas nav proporcionālas atlikušajam ķermenim, un mati izskatās slapji, pielaizīti tongue.gif
Un, kas ir ar labo plecu ?
Cilveeks
taa roka ir proporcionaala(tik bik uzlabot vajg) pameegini pati/pats pielikt sev roku taa.... plecu un matus izlboshu.. paldies...
Storm
Slikti ir tas, ka es nevaru iisti pateikt vai tas ir cliveeks domaatys vai kaut kads pakropliiga izkata radiijums. Turklat acis iskataas loti diivaini, man liekas, ka pat atbaidosi. Bet tu manu viedokli ja negribi, tad veeraa vari nenjemt.
vampire_kiss
es saaku ziimeet anime style kad man bija 16...taa ka labi ka saac tik agri...

^^
dont stop!
Cilveeks
beidzot man ir pasham savs skeneris... biggrin.gif
IPB Image
Taison
parak masiivas rokas prieksh meitenes... dry.gif
Keydan
Gomen bet iskatas pec MUTANTA wacko.gif
NO ČENRNOBOĻA!
Sorrow
var jau but arī vienkārši resnāka meitene...
(kakls ar baigi masīvs... biggrin.gif )
Cowkiller
mjaa galva laba tachu rokas un kaajas tosch pa resnaam un zakjim ausisnepareizi savilktas...
ps piestraadaa pie pirkstiem! wink.gif
Cilveeks
vismaz neziimeeju ar anoreksiju slimus cilveekus.... tongue.gif

apstraadaaju vienu savu darbu ar datoru(beidzot):
IPB Image
kahi
lielpupainās meitenes skaidra lieta, bet turpina būt tava firmas zīme. nesaprotu, vai tie melnie stulmi domāti zābaki vai zeķubikses. izskatās pēc tādas slepkavnieciskas striptīzdejotājas, bet tas laikam ir bijis tavs mērķis. emo meitenītei siksna neskrien skaisti pa elipsi.
Cilveeks
QUOTE(kahi @ Nov 29 2006, 19:02) *

lielpupainās meitenes skaidra lieta, bet turpina būt tava firmas zīme.

tas kas slikts? biggrin.gif

mana pirmaa mashiina... viss tikai ieksh painta...
IPB Image
Cilveeks
es te paaraak biezhi savus crapworkus nelieku iekshaa, tapeec gribeetos vairaak kritikas un komentus... unsure.gif

shitas laikam shogad peedeejais:
IPB Image

P.S. taas uz galvas ir zviinjas... saakumaa gribeeju ziimeet kkaadu puukju meiteni, bet man spaarni nesanaaca... rolleyes.gif
Pinkpanther
taa mashiina izdevusies ljoti labi , tikai lampinjas un ritenju diskus jaaaizkraaso. cool.gif
Cowkiller
mjaa peedeejo darbu vareeji arii nelikt...
tachu mashiina gan ir uuberaa! laugh.gif
Kentaishi
mašīna tiešām ir fascinējoša, bet kā vienmēr ir kāds "bet" sākotnēji skicē diski mašīnai izskatāš vnk burvīgi tādi reāli, bet lineartā un tā tālāk viņi paliek tādi divdimensionāli, pie tā vajadzētu piestrādāt.
Cilveeks
laaabii... pirms tam man neviens koments nebija par mashiinu... dry.gif bet nu paldies... happy.gif ar lampaam gan ir baigaa probleema.. gruuti izkraasot.. un ar to 3Dimensionalitaati kautkaa gan jau tikshu galaa... es ceru... rolleyes.gif
Cilveeks
robots... tagad velku lainartu no araa... veelaak ielikshu arii to... happy.gif

IPB Image

P.S. shito mochiiju prieksh dojo.. biggrin.gif
Keydan
A bit strangelooking... bet tiri norm robots...
Cilveeks
QUOTE(Keydan @ Jan 7 2007, 16:31) *

A bit strangelooking... bet tiri norm robots...

paldies... wink.gif bet kapeec strangelooking?

un shite lainarts ar kuru es riktiig lepojos:
IPB Image

biggrin.gif
Pakkun
zini.. ir ar ar ko lepoties! pen tool? (es to vēljoprojām nemāku izmantot biggrin.gif ) tablets? blink.gif
Cilveeks
QUOTE(Pakkun @ Jan 7 2007, 20:13) *

zini.. ir ar ar ko lepoties! pen tool? (es to vēljoprojām nemāku izmantot biggrin.gif ) tablets? blink.gif

Tabletu neizmantoju... ar pen toolu taisiiju... smile.gif

es aatri vienu tutoriaali uzmochiiju... varbuut paliidzees... IPB Image
doomed-Angel
Paldies ka ieliki so tutoriaalu tas man ar loti paliidzeeja ar pen toolu smile.gif
Un taus robats izkataas pec robata biggrin.gif
man patiik vel tu vareetu vinju izkraasot.
Cilveeks
QUOTE(doomed-Angel @ Jan 7 2007, 22:24) *

Paldies ka ieliki so tutoriaalu tas man ar loti paliidzeeja ar pen toolu smile.gif
Un taus robats izkataas pec robata biggrin.gif
man patiik vel tu vareetu vinju izkraasot.

sesdien saakshu kraasot.. wink.gif

P.S. tutoriaala peedeejaa teikumaa jabuut labajam nevis kreisajam peles taustinjam...
Keydan
QUOTE(Cilveeks @ Jan 8 2007, 14:47) *

Ja robots ir priekš DOJO tad vajag sakt agrak, jo sestdiena ir pedeja diena! biggrin.gif
Cilveeks
QUOTE(Keydan @ Jan 8 2007, 16:55) *

QUOTE(Cilveeks @ Jan 8 2007, 14:47) *

Ja robots ir priekš DOJO tad vajag sakt agrak, jo sestdiena ir pedeja diena! biggrin.gif

liidz pusnaktij paspeeshu... nu varbuut 5dien saakshu... rolleyes.gif
kahi
lai es tā pūlētos? nu, nē, man diez vai būtu pacietība!! atzīstu - viens no maniem mīļākajiem (sākas veidoties tāds kā tops) darbiem. un pacenties izkrāsot skaisti!
Storm
viss jauki, tikai robots biski skiibs - pameegini izmantot mazaak punktus un defineet to liiniju nevis pieliekot papildus punktus nevajadziigaas vietaas, bet gan izmantojot jau esosho punktu tangentsa (or kaa tur vinjas sauc) liinjijas - kipa kad noklikskini uz kaada punkta ar "Convert point tool" un pavelc, peec tam vari izmatot melnos "punktinjus", kas kontrolee to tg liiniju un liidz ar to arii izliekumu uz pamatliinijas. Es gan ceru ka tu to jau zinaaji, bet whatever biggrin.gif

eh un veel - to path naw obligati jaaizdzees - vins tew noderess ja gribeesi kaadu labojumu laugh.gif - nohaido vinju caur View. visi path tiek uzglabaati path layerii un ir ieteicams veidot vairaakus path layerus, lai veelaak pasham buutu lielaaka kontrole un modifikaaciju iespeejambiiba darbaa.
Veel viens ieteikums - nelieto filtrus kur nevajag - darbs izskataas sliktaak nevis labaak, vairaak pieveers uzmaniibu kraasas, kontrasasta un tamliidziigaam "kontroleem". wink.gif
Cilveeks
QUOTE(kahi @ Jan 8 2007, 19:31) *

lai es tā pūlētos? nu, nē, man diez vai būtu pacietība!! atzīstu - viens no maniem mīļākajiem (sākas veidoties tāds kā tops) darbiem. un pacenties izkrāsot skaisti!

paldies centiishos(pat ljoti)....

QUOTE(Storm @ Jan 8 2007, 19:59) *

viss jauki, tikai robots biski skiibs - pameegini izmantot mazaak punktus un defineet to liiniju nevis pieliekot papildus punktus nevajadziigaas vietaas, bet gan izmantojot jau esosho punktu tangentsa (or kaa tur vinjas sauc) liinjijas - kipa kad noklikskini uz kaada punkta ar "Convert point tool" un pavelc, peec tam vari izmatot melnos "punktinjus", kas kontrolee to tg liiniju un liidz ar to arii izliekumu uz pamatliinijas. Es gan ceru ka tu to jau zinaaji, bet whatever biggrin.gif

eh un veel - to path naw obligati jaaizdzees - vins tew noderess ja gribeesi kaadu labojumu laugh.gif - nohaido vinju caur View. visi path tiek uzglabaati path layerii un ir ieteicams veidot vairaakus path layerus, lai veelaak pasham buutu lielaaka kontrole un modifikaaciju iespeejambiiba darbaa.
Veel viens ieteikums - nelieto filtrus kur nevajag - darbs izskataas sliktaak nevis labaak, vairaak pieveers uzmaniibu kraasas, kontrasasta un tamliidziigaam "kontroleem". wink.gif

melnos punktinjus kas kontrolee tg liiniju izmantoju.... wink.gif un es vinjus dzeesu laukaa... nerazhinja buutu tagad nodereejushi... dry.gif paldies par padomiem.. happy.gif
Cilveeks
uz dojo nepaspeeshu pabeigt kraasot... anyway reku shodienas darbs..
IPB Image
Keydan
Mans Dojo darbs ir pabeigts... gaidišu tavu! Pagaidm ļoti labi!
Karamele
ļoti labs krāsojums un viss ļoti detalizēts, bet man kaut kā nepatīk krāsa [yeah, yeah amns subjektīvas viedoklis], bet tā viss ir super. gaidīšu kad pabeigsi, galvenais lai viss pārējais izkrāsojas tikpat labi kā sākums. :33
Cilveeks
paldies... bet jums buus jaagaida ljoooooooooooooti ilgi(liidz piekdienai tongue.gif ) jo darbadienaas es nevareeshu seedeet pie datora(piekdienas vakars nav darbadiena), jo man ir jaamaacaas(jaaa, slikta lieciiba + 9 klase)... un shodien arii galiigi nebija laika, un tagad (atkal) jaamaacaas(riit kontrikjis veesturee, un veesture man galiigi neiet)... dry.gif

un kraasas ir taadas tapeec ka es ar ljoti gaisham kraasaam(2 px brushu, ar peli) klaaju pa slaanjiem virsuu uz tumsha fona... happy.gif
Arts
Malacis Cilvēk,vēlviens kuram padodas Photoshops.Ļoti smuks krāsojums.
Ja 3Dmax jau apnicis,tad iesaku ZBrush.
ph34r.gif
Storm
3dsmax tongue.gif Un Zbrush noiets etaps - lai dziivo MUDBOX! laugh.gif vispaar gaidam cilveex 3d darbus biggrin.gif
Cilveeks
QUOTE(Arts @ Jan 14 2007, 19:23) *

Malacis Cilvēk,vēlviens kuram padodas Photoshops.Ļoti smuks krāsojums.
Ja 3Dmax jau apnicis,tad iesaku ZBrush.
ph34r.gif

aaa paldies! happy.gif
3D max nekad neesmu lietojis... laugh.gif

QUOTE(Storm @ Jan 14 2007, 21:56) *

3dsmax tongue.gif Un Zbrush noiets etaps - lai dziivo MUDBOX! laugh.gif vispaar gaidam cilveex 3d darbus biggrin.gif

OMFG juus gaidat!? blink.gif kameer man nebuus normaala proga ar ko rendereet tikmeer varat negaidiit... biggrin.gif
exile
Vau kaadi te 3D spechi laugh.gif .Es pat nenojautu ka cilveeks taisa 3D. A to robota materialitaati var arii photoshopaa panaakt. Anyway Maya the best, ja lieto mental ray.
Cilveeks
IPB Image

photoshopaa taisiiju.. wink.gif
Kate
neorģināls, jo liekas, jau kaut kur redzēts, tādēļ pirmajā brīdī pat negribas ticēt, ka tas ir paštaisīts (jo neredzu izteiktas kļūdas)

Varētu teikt, ka viens no taviem labākajiem darbiem smile.gif
kahi
tipiska tuksneša (a moš indijas?) ainava, BET ziloņi pārsvarā uzturas baros, tā kā varētu teikt, ka šāds skats ir nereāls, ja nu vienīgi tu esi tos nabaga divus bārabērnus nodzinis nost no pārējiem. par atsevišķām ziloņu ģimenēm neko vairāk nezinu, es neesmu ziloņu stalkeris ore something... bet uzskatīšu, ka ticamības moments man šeit ir liegts.

protams, netiek izslēgts fakts, ka visi pārējie bara ziloņi ir uromāni un čurā aiz tā koka.
Cilveeks
tie ziloņi vnk viens aiz otra vienādās pozās un no sāna pārējos nevar redzēt.. wink.gif
kahi
tad būtu perspektīva, un tālums zem vēderiem būtu melns. nemelo!!
Cilveeks
kursh var pateikt kas shiten atteelots?
IPB Image
Cowkiller
meeeh nevaig skatiities
"kariibu juuras piraatus:mironja laade" 3reizes dienaa! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Keydan
Tabunopsevdokentavrs no fallout!
Cilveeks
QUOTE(Cowkiller @ Feb 15 2007, 18:38) *

meeeh nevaig skatiities
"kariibu juuras piraatus:mironja laade" 3reizes dienaa! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif

es tikai visu dienu klausos soundtracku no pirmaas daljas... otraas daljas soundtracks gan man nepatika.... biggrin.gif

QUOTE(Keydan @ Feb 15 2007, 19:49) *

Tabunopsevdokentavrs no fallout!

AAA... neesmu speeleejis fallout!!! ohmy.gif
Keydan
QUOTE(Cilveeks @ Feb 15 2007, 21:59) *

AAA... neesmu speeleejis fallout!!! ohmy.gif

Žel gan! Vena no labakiem visu laiku turn-base RPG! laugh.gif
Cowkiller
Biohazard 4
var atrast liidziigas galvas! 2007 gada speele veel uz pc nav iznaakusi bet es jau paspeju iziet(uz kompja! man nav PS2) therefor kontroole ir zaibenaaa! laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.