Cilveeks
Nov 12 2006, 15:40
QUOTE(Sorrow @ Nov 12 2006, 10:46)
smukii....
viņš tur raud, jeb kas viņam no tas acs tur tek...?
taa ir acs kas tek...
edit: veel viens apdeits
Cilveeks
Nov 13 2006, 16:43
zombi metu pie malas; tagad pasakiet ka shite ir nepareizs(pirms es saaku kraasot(un nepieveershiet uzmaniibu kreisajai rokai zinu ka ir par iisu))
QUOTE(Cilveeks @ Nov 13 2006, 15:43)
zombi metu pie malas; tagad pasakiet ka shite ir nepareizs(pirms es saaku kraasot(un nepieveershiet uzmaniibu kreisajai rokai zinu ka ir par iisu))
hmm, varbūt rokas nav proporcionālas atlikušajam ķermenim, un mati izskatās slapji, pielaizīti
Un, kas ir ar labo plecu ?
Cilveeks
Nov 13 2006, 17:25
taa roka ir proporcionaala(tik bik uzlabot vajg) pameegini pati/pats pielikt sev roku taa.... plecu un matus izlboshu.. paldies...
Slikti ir tas, ka es nevaru iisti pateikt vai tas ir cliveeks domaatys vai kaut kads pakropliiga izkata radiijums. Turklat acis iskataas loti diivaini, man liekas, ka pat atbaidosi. Bet tu manu viedokli ja negribi, tad veeraa vari nenjemt.
vampire_kiss
Nov 15 2006, 22:15
es saaku ziimeet anime style kad man bija 16...taa ka labi ka saac tik agri...
^^
dont stop!
Cilveeks
Nov 26 2006, 19:17
beidzot man ir pasham savs skeneris...
Taison
Nov 27 2006, 00:21
parak masiivas rokas prieksh meitenes...
Keydan
Nov 27 2006, 00:31
Gomen bet iskatas pec MUTANTA
NO ČENRNOBOĻA!
Sorrow
Nov 27 2006, 13:01
var jau but arī vienkārši resnāka meitene...
(kakls ar baigi masīvs...
)
Cowkiller
Nov 27 2006, 13:15
mjaa galva laba tachu rokas un kaajas tosch pa resnaam un zakjim ausisnepareizi savilktas...
ps piestraadaa pie pirkstiem!
Cilveeks
Nov 29 2006, 18:44
vismaz neziimeeju ar anoreksiju slimus cilveekus....
apstraadaaju vienu savu darbu ar datoru(beidzot):
lielpupainās meitenes skaidra lieta, bet turpina būt tava firmas zīme. nesaprotu, vai tie melnie stulmi domāti zābaki vai zeķubikses. izskatās pēc tādas slepkavnieciskas striptīzdejotājas, bet tas laikam ir bijis tavs mērķis. emo meitenītei siksna neskrien skaisti pa elipsi.
Cilveeks
Dec 7 2006, 02:11
QUOTE(kahi @ Nov 29 2006, 19:02)
lielpupainās meitenes skaidra lieta, bet turpina būt tava firmas zīme.
tas kas slikts?
mana pirmaa mashiina... viss tikai ieksh painta...
Cilveeks
Dec 31 2006, 03:18
es te paaraak biezhi savus crapworkus nelieku iekshaa, tapeec gribeetos vairaak kritikas un komentus...
shitas laikam shogad peedeejais:
P.S. taas uz galvas ir zviinjas... saakumaa gribeeju ziimeet kkaadu puukju meiteni, bet man spaarni nesanaaca...
Pinkpanther
Dec 31 2006, 14:49
taa mashiina izdevusies ljoti labi , tikai lampinjas un ritenju diskus jaaaizkraaso.
Cowkiller
Dec 31 2006, 15:26
mjaa peedeejo darbu vareeji arii nelikt...
tachu mashiina gan ir uuberaa!
Kentaishi
Dec 31 2006, 15:40
mašīna tiešām ir fascinējoša, bet kā vienmēr ir kāds "bet" sākotnēji skicē diski mašīnai izskatāš vnk burvīgi tādi reāli, bet lineartā un tā tālāk viņi paliek tādi divdimensionāli, pie tā vajadzētu piestrādāt.
Cilveeks
Jan 1 2007, 19:30
laaabii... pirms tam man neviens koments nebija par mashiinu...
bet nu paldies...
ar lampaam gan ir baigaa probleema.. gruuti izkraasot.. un ar to 3Dimensionalitaati kautkaa gan jau tikshu galaa... es ceru...
Cilveeks
Jan 7 2007, 17:08
robots... tagad velku lainartu no araa... veelaak ielikshu arii to...
P.S. shito mochiiju prieksh dojo..
A bit strangelooking... bet tiri norm robots...
Cilveeks
Jan 7 2007, 20:43
QUOTE(Keydan @ Jan 7 2007, 16:31)
A bit strangelooking... bet tiri norm robots...
paldies...
bet kapeec strangelooking?
un shite lainarts ar kuru es riktiig lepojos:
zini.. ir ar ar ko lepoties! pen tool? (es to vēljoprojām nemāku izmantot
) tablets?
Cilveeks
Jan 7 2007, 22:59
QUOTE(Pakkun @ Jan 7 2007, 20:13)
zini.. ir ar ar ko lepoties! pen tool? (es to vēljoprojām nemāku izmantot
) tablets?
Tabletu neizmantoju... ar pen toolu taisiiju...
es aatri vienu tutoriaali uzmochiiju... varbuut paliidzees...
doomed-Angel
Jan 7 2007, 23:24
Paldies ka ieliki so tutoriaalu tas man ar loti paliidzeeja ar pen toolu
Un taus robats izkataas pec robata
man patiik vel tu vareetu vinju izkraasot.
Cilveeks
Jan 8 2007, 15:47
QUOTE(doomed-Angel @ Jan 7 2007, 22:24)
Paldies ka ieliki so tutoriaalu tas man ar loti paliidzeeja ar pen toolu
Un taus robats izkataas pec robata
man patiik vel tu vareetu vinju izkraasot.
sesdien saakshu kraasot..
P.S. tutoriaala peedeejaa teikumaa jabuut labajam nevis kreisajam peles taustinjam...
QUOTE(Cilveeks @ Jan 8 2007, 14:47)
Ja robots ir priekš DOJO tad vajag sakt agrak, jo sestdiena ir pedeja diena!
Cilveeks
Jan 8 2007, 18:32
QUOTE(Keydan @ Jan 8 2007, 16:55)
QUOTE(Cilveeks @ Jan 8 2007, 14:47)
Ja robots ir priekš DOJO tad vajag sakt agrak, jo sestdiena ir pedeja diena!
liidz pusnaktij paspeeshu... nu varbuut 5dien saakshu...
lai es tā pūlētos? nu, nē, man diez vai būtu pacietība!! atzīstu - viens no maniem mīļākajiem (sākas veidoties tāds kā tops) darbiem. un pacenties izkrāsot skaisti!
viss jauki, tikai robots biski skiibs - pameegini izmantot mazaak punktus un defineet to liiniju nevis pieliekot papildus punktus nevajadziigaas vietaas, bet gan izmantojot jau esosho punktu tangentsa (or kaa tur vinjas sauc) liinjijas - kipa kad noklikskini uz kaada punkta ar "Convert point tool" un pavelc, peec tam vari izmatot melnos "punktinjus", kas kontrolee to tg liiniju un liidz ar to arii izliekumu uz pamatliinijas. Es gan ceru ka tu to jau zinaaji, bet whatever
eh un veel - to path naw obligati jaaizdzees - vins tew noderess ja gribeesi kaadu labojumu
- nohaido vinju caur View. visi path tiek uzglabaati path layerii un ir ieteicams veidot vairaakus path layerus, lai veelaak pasham buutu lielaaka kontrole un modifikaaciju iespeejambiiba darbaa.
Veel viens ieteikums - nelieto filtrus kur nevajag - darbs izskataas sliktaak nevis labaak, vairaak pieveers uzmaniibu kraasas, kontrasasta un tamliidziigaam "kontroleem".
Cilveeks
Jan 8 2007, 22:01
QUOTE(kahi @ Jan 8 2007, 19:31)
lai es tā pūlētos? nu, nē, man diez vai būtu pacietība!! atzīstu - viens no maniem mīļākajiem (sākas veidoties tāds kā tops) darbiem. un pacenties izkrāsot skaisti!
paldies centiishos(pat ljoti)....
QUOTE(Storm @ Jan 8 2007, 19:59)
viss jauki, tikai robots biski skiibs - pameegini izmantot mazaak punktus un defineet to liiniju nevis pieliekot papildus punktus nevajadziigaas vietaas, bet gan izmantojot jau esosho punktu tangentsa (or kaa tur vinjas sauc) liinjijas - kipa kad noklikskini uz kaada punkta ar "Convert point tool" un pavelc, peec tam vari izmatot melnos "punktinjus", kas kontrolee to tg liiniju un liidz ar to arii izliekumu uz pamatliinijas. Es gan ceru ka tu to jau zinaaji, bet whatever
eh un veel - to path naw obligati jaaizdzees - vins tew noderess ja gribeesi kaadu labojumu
- nohaido vinju caur View. visi path tiek uzglabaati path layerii un ir ieteicams veidot vairaakus path layerus, lai veelaak pasham buutu lielaaka kontrole un modifikaaciju iespeejambiiba darbaa.
Veel viens ieteikums - nelieto filtrus kur nevajag - darbs izskataas sliktaak nevis labaak, vairaak pieveers uzmaniibu kraasas, kontrasasta un tamliidziigaam "kontroleem".
melnos punktinjus kas kontrolee tg liiniju izmantoju....
un es vinjus dzeesu laukaa... nerazhinja buutu tagad nodereejushi...
paldies par padomiem..
Cilveeks
Jan 13 2007, 19:49
uz dojo nepaspeeshu pabeigt kraasot... anyway reku shodienas darbs..
Keydan
Jan 13 2007, 19:52
Mans Dojo darbs ir pabeigts... gaidišu tavu! Pagaidm ļoti labi!
Karamele
Jan 14 2007, 13:24
ļoti labs krāsojums un viss ļoti detalizēts, bet man kaut kā nepatīk krāsa [yeah, yeah amns subjektīvas viedoklis], bet tā viss ir super. gaidīšu kad pabeigsi, galvenais lai viss pārējais izkrāsojas tikpat labi kā sākums. :33
Cilveeks
Jan 14 2007, 18:45
paldies... bet jums buus jaagaida ljoooooooooooooti ilgi(liidz piekdienai
) jo darbadienaas es nevareeshu seedeet pie datora(piekdienas vakars nav darbadiena), jo man ir jaamaacaas(jaaa, slikta lieciiba + 9 klase)... un shodien arii galiigi nebija laika, un tagad (atkal) jaamaacaas(riit kontrikjis veesturee, un veesture man galiigi neiet)...
un kraasas ir taadas tapeec ka es ar ljoti gaisham kraasaam(2 px brushu, ar peli) klaaju pa slaanjiem virsuu uz tumsha fona...
Malacis Cilvēk,vēlviens kuram padodas Photoshops.Ļoti smuks krāsojums.
Ja 3Dmax jau apnicis,tad iesaku ZBrush.
3d
smax
Un Zbrush noiets etaps - lai dziivo MUDBOX!
vispaar gaidam cilveex 3d darbus
Cilveeks
Jan 15 2007, 10:22
QUOTE(Arts @ Jan 14 2007, 19:23)
Malacis Cilvēk,vēlviens kuram padodas Photoshops.Ļoti smuks krāsojums.
Ja 3Dmax jau apnicis,tad iesaku ZBrush.
aaa paldies!
3D max nekad neesmu lietojis...
QUOTE(Storm @ Jan 14 2007, 21:56)
3d
smax
Un Zbrush noiets etaps - lai dziivo MUDBOX!
vispaar gaidam cilveex 3d darbus
OMFG juus gaidat!?
kameer man nebuus normaala proga ar ko rendereet tikmeer varat negaidiit...
Vau kaadi te 3D spechi
.Es pat nenojautu ka cilveeks taisa 3D. A to robota materialitaati var arii photoshopaa panaakt. Anyway Maya the best, ja lieto mental ray.
Cilveeks
Feb 3 2007, 00:22
photoshopaa taisiiju..
neorģināls, jo liekas, jau kaut kur redzēts, tādēļ pirmajā brīdī pat negribas ticēt, ka tas ir paštaisīts (jo neredzu izteiktas kļūdas)
Varētu teikt, ka viens no taviem labākajiem darbiem
tipiska tuksneša (a moš indijas?) ainava, BET ziloņi pārsvarā uzturas baros, tā kā varētu teikt, ka šāds skats ir nereāls, ja nu vienīgi tu esi tos nabaga divus bārabērnus nodzinis nost no pārējiem. par atsevišķām ziloņu ģimenēm neko vairāk nezinu, es neesmu ziloņu stalkeris ore something... bet uzskatīšu, ka ticamības moments man šeit ir liegts.
protams, netiek izslēgts fakts, ka visi pārējie bara ziloņi ir uromāni un čurā aiz tā koka.
Cilveeks
Feb 3 2007, 23:48
tie ziloņi vnk viens aiz otra vienādās pozās un no sāna pārējos nevar redzēt..
tad būtu perspektīva, un tālums zem vēderiem būtu melns. nemelo!!
Cilveeks
Feb 15 2007, 19:04
kursh var pateikt kas shiten atteelots?
Cowkiller
Feb 15 2007, 19:38
meeeh nevaig skatiities
"kariibu juuras piraatus:mironja laade" 3reizes dienaa!
Keydan
Feb 15 2007, 20:49
Tabunopsevdokentavrs no fallout!
Cilveeks
Feb 15 2007, 22:59
QUOTE(Cowkiller @ Feb 15 2007, 18:38)
meeeh nevaig skatiities
"kariibu juuras piraatus:mironja laade" 3reizes dienaa!
es tikai visu dienu klausos soundtracku no pirmaas daljas... otraas daljas soundtracks gan man nepatika....
QUOTE(Keydan @ Feb 15 2007, 19:49)
Tabunopsevdokentavrs no fallout!
AAA... neesmu speeleejis fallout!!!
Keydan
Feb 15 2007, 23:02
QUOTE(Cilveeks @ Feb 15 2007, 21:59)
AAA... neesmu speeleejis fallout!!!
Žel gan! Vena no labakiem visu laiku turn-base RPG!
Cowkiller
Feb 16 2007, 08:13
Biohazard 4
var atrast liidziigas galvas! 2007 gada speele veel uz pc nav iznaakusi bet es jau paspeju iziet(uz kompja! man nav PS2) therefor kontroole ir zaibenaaa!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.