QUOTE(vampire_kiss @ Nov 18 2006, 01:07)
soodeskaa... ;p
..vērtīgi..lai nu kā- tiaki gribēju pateikt- man liekas, ka saukt Yagami Light-kun par ļaunu nav diez ko pareizi.. varbūt tas ir tikai manā iztēlē, bet nedomāju, ka vispār kaut kas ir ļauns/labs- katram ir tikai savi uzskati, savas ieceres un savi veidi, kā to panākt.. world is rotting -> need to change it for better -> no mercy for the meaningless and/or hindrance
vampire_kiss
Nov 20 2006, 15:40
starp citu kaadas prognozes kad mees vareetu redzeet death note filmu?
nu jaa es tew piekriitu Ginta,par to ka nevar iisti spriest par to kas ir labs un kas ljauns bet,savaa zinjaa Raito riiciiba ir mazliet nezeeliiga..bet ko var zinaat kaa riikotos kaads no mums ja vinja rokaas nonaaktu death note.esat kaadreiz to iedomaajushies?
Ragana
Nov 20 2006, 16:54
Es vispaar nezinu, mani uzskati par Raito peec shiis seerijas ir pilniigi apgaazti.
Ginta, varu tikai teikt, ka pirms taas seerijas es domaju taapat kaa tu...
Laikam esmu mainiijusi arii uzskatus par labo un ljauno.
Ja visas seerijas buus tik efektiigas... es sajukshu praataa.
Hikaru
Nov 21 2006, 19:19
Ļoti aizraujošas, saspringtas sērijas. Jau kaut kur pēc 2. sērijas noskatīšanās, gribās, lai kāds Raito nogalinātu.
Visu laiku domāju: "nu... tulīt viņu pieķers... ee... būs vai nabūs?.... aaaa... gandrīz! Nu cerēšu, ka nākošajā sērijā viņu noķers." Un tā katru sēriju.... Tā kā es neko nezinu, ļoti interesanti redzēt, kas būs tālāk. Cerams, ka L beigās uzvarēs šajā spēlē.
Yagami Raito must die.
Tā man ir pirmo reizi, kad gribās, lai galvenajam varonim nekas nesanāktu, visi plāni nobruktu... un tā viņam vajag.
Ļoti interesanta anime.
QUOTE(sipps @ Nov 6 2006, 20:40)
QUOTE(kahi @ Nov 6 2006, 20:20)
žēl, ka vēl tik maz sēriju, izdevēji tiešām slinko.
slinko??? katru nedelu izlaižot pa vienai serijai,tas vienozimigi liecina ka izdeveji slinko 5 nedeļu laika 5 serijas. fui
bet animānam ar katru nākamo devu vajag vairāk,ne???
nu, es arī tā kā L pusē, tomēr man patīk viņu savstarpējais duelis. un kā Raito uzzina visus vajadzīgos vārdus, var mācīties kā apvārdot cilvēkus. džekam smadzenes īstajā vietā. un tomēr man visvairāk simpatizē nāves dievs. tik stilīgs apģērbs, ka tik turies, un kāre uz āboliem.
Keydan
Nov 21 2006, 21:22
Tatad... Ja kadam nepatik seriju iznakumu atrums ņemam un DOWNLOADam MANGU!!!
Candyhunter
Nov 21 2006, 22:06
Nu jā, pēc pirmajām pāris sērijām spriedze jau bija tik liela, ka nekas cits neatlika, kā tiešām novilkt uz izlasīt mangu. Un nenožēloju, savādāk es tagad mocītos un katru nedēļu gaidītu piektdienu (pieņemot, ka turpmākās sērijas atstās tādu pašu efektu), un beigu beigās vienkārši salasītos spoilerus (kā šajā pavedienā :3 ) un visu sev samaitātu.
Bet anime sižeta attīstības ātrums, manuprāt, ir optimāls. Mangā jau arī "filosofiskās fīčas" nebija uzsvērtas lieki - pats princips ir dots un secinājumus katrs var izdarīt pats.
dark diary
Nov 22 2006, 00:12
visu cieņu Raito vai Laito!!!!
un nafig ar L nav ko maisīties!
vampire_kiss
Nov 23 2006, 00:30
ja L nemaisiitos nebuutu staasta...taadi jau tie "pozitiivie"teeli ir...protams peec 58 chaptera....nu labi..not spoiling for those who still read..;p
Candyhunter
Nov 23 2006, 14:19
Nez, manā uztverē L ir pozitīvais tēls - negatīvas metodes galu galā jau ir gan Laitam, gan L, bet Laits ir pašā saknē... ne-labs. Viņa ideja gan ir visnotaļ atbalstāma, bet kā jau Ryuks teica: "If you do that, you'll be the only bastard left in the world".
If you do that, you'll be the only bastard left in the world - tas kaads slavens texsts? jau otro reizi pieminam....shii doma jau tika izteikta....un par lhaunumu ....- tas ir rlatīvs jēdziens .........
Candyhunter
Nov 23 2006, 14:45
QUOTE(Seto @ Nov 23 2006, 15:41)
If you do that, you'll be the only bastard left in the world - tas kaads slavens texsts? jau otro reizi pieminam....shii doma jau tika izteikta....un par lhaunumu ....- tas ir rlatīvs jēdziens .........
Pašā sākumā Ryuks to teica, apspriežot ar Laitu, ko viņš taisās darīt ar notebooku.
Neviens nebija ļauns un neviens nebija labs, tikai dažs bija slimāks par citu
Keydan
Nov 25 2006, 20:29
Hey! Vai 8 epa Shinigami mainija balsaktieri?
Neptuuns
Nov 26 2006, 17:54
Varbuut tas no aabolu pohaam. Neieveeroju, man likaas tas pats.
Tomoko
Nov 27 2006, 03:44
Ou jā, noskatījos 5. epu. Piesaistošs gabals - ir action, ir smuki čari - lūk, kas animē ir vajadzīgs. XDDDD [Ignore this.]
Nu ko var teikt, pareizāksakot - citēt (kārtējo reizi) - interesants gabals, kuru gribas turpināt skatīties! ^^
Kautgan esmu vairākas L bildes redzējusi, tās ir no mangas, un gribas redzēt, kā animē viņš būs pasniegts, kautganb lielas atšķirības tur gan noteikti nebūs.
kaarleens
Dec 22 2006, 16:53
http://boxtorrents.com/download.php/129874...%20pt.1.torrentIznaakusi no subota LA 1 epa, hehz tiiri neslikti. Lights ir taads pashtruntiigaaks izdevies, bet L gan tiiraakais simpatjaga. Sizhetiski seriaalinsh arii bikinj savaadaaks kaa mangaa anime. Nu voshem veel viens variants, lai fanotu par DN.
godigi sakot iznakusi ja diezgan pasen un pieejam ja ar latviešu trackeri
http://tracker.deep.lv/details.php?id=17443 ( tiesa gan tur ir jareģistrejas) tur pat pieejams ar Death Note Movie Original Soundtrack ka ari ar DN citas saistitas lietas ( manga un jaunaksa ep)
~Nefi~
Dec 31 2006, 05:59
skatos šo seriālu neaizlaižot nevienu sēriju! Ļoti labs, nespēju atrauties no skatīšanās!
Viss liekas tik pārdomāti, Light un L ir tik gudri!
Angelina
Jan 9 2007, 19:14
cik epizodes tagad jau ir iznākušas? noskatījos 12to, un nevaru nekur atrast 13to..
tā, man liekas, vēl nav iznākusi. Šis patiešām ir tāds seriāls, kuru skatos neatrāvusies, reāli labs!
QUOTE(Angelina @ Jan 9 2007, 18:14)
cik epizodes tagad jau ir iznākušas? noskatījos 12to, un nevaru nekur atrast 13to..
ak tu nabadzite ko nu tagat darit nevar atrast 13 seriju varbūt tas tapēc ka viņa nav nosubot?? Tā nevarētu būt? JO ja būtu iznākusi nosubota 13 serija tad vina ja nakts laika būtu parādijusies viesos lielakajos torentu trackeros.
http://www.animesuki.com/series.php/884.html <--- šeit tu vari sekot lidz tam kadā suberu grupām veicas ar tulkošanu.
AGRI VAI VELU TAM VAJADZEJA NOTIKT
DEATH NOTE LICENSED
Thursday, January 11th, 2007
It was announced today that Viz Media has acquired rights to Death Note in the U.S.A. Please see the press release here -
http://www.animeondvd.com/news/pr.php?pr_view=915As a consequence we have dropped Death Note to respect the rights of the legitimate US licensors. The torrents have been disabled and files removed from distribution. We ask everyone to stop [
]
Tāpat kāds turpinās subot, tā kā es īpaši par to nesatrauktos.
Hikaru
Jan 12 2007, 13:23
QUOTE(sipps @ Jan 11 2007, 23:51)
DEATH NOTE LICENSED
Vai tas nozīmē, ka dvd-ripi arī drīz parādīsies? Varēs vēl labākā kvalitātē skatīties. Kaut gan Viz Media taisa nepārāk kvalitatīvus dvd. ADV Films būtu labāk.
Animanda laikam vienīgie turpinās subot Death Note, bet viņi ir diezgan lēni
.
Rusell the carrotstork
Mar 4 2007, 19:52
QUOTE(vampire_kiss @ Nov 16 2006, 21:28)
ja kas visu anime var skatiities online www.youtube.com..
bet to jau juus noteikti zinaat kaa iisteni anime fani..;p
Īsti animē fani, neskatīses neveinu animi tajā mazajā lodziņā ar tizlu kvalitāti, bet gan dabūs labā kvalitāte no interneta, vai labākajā gadījumā pirks DVD.
Death Note animi es neesmu redzējis, tikai filmu. Animi skatīšos, kad iznāks visas sērijas.
Filma patika.
youtube.com ir prieksh bomzhiem [ne parak bagatajiem, atvainojiet ^.^] un saakumskolniekiem, kuri pie PC tiek tikai biblioteekaas.
Ir kaada info par death note live action? Vienkarshi negribas palaist garaam 2. seeriju, kad taa buus nosubota.
Vispār interesanta lieta...vienīgās dažas reizes, kad esmu kaut ko iekš youtube meklējis, bija skolas bibliotēkā
Stormbringer
Mar 7 2007, 23:42
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Mar 4 2007, 18:52)
Death Note animi es neesmu redzējis, tikai filmu. Animi skatīšos, kad iznāks visas sērijas.
Filma patika.
Movies werent as good as manga or animes =]]
Rusell the carrotstork
Mar 8 2007, 00:43
QUOTE(Stormbringer @ Mar 7 2007, 22:42)
Movies werent as good as manga or animes =]]
Par to es pārliecināšos vasara!
Vai man tikai šķiet, vai arī jaunajā (20) epizodē ir pasliktinājusies animācijas kvalitāte?
a kāds ir redzējis filmu, kas taisīta 2005 gadā? man nav ne jausmas, vai tas ir pēc animes, mangas, vai pilnīgi kkas cits, bet reklāmā bija aktieris ar L ierasto pozu - pirkstu mutē. es it kā kačāju no dc, bet man baaigi lēni velkas. varbūt kādam ir un man var aizdot?
Hikaru
Mar 10 2007, 19:43
QUOTE(fuzz @ Mar 10 2007, 01:40)
Vai man tikai šķiet, vai arī jaunajā (20) epizodē ir pasliktinājusies animācijas kvalitāte?
Nezinu kā ir ar animāciju, bet šāda debīla jauna Opening dziesma ir galīgi garām... un jauna ending dziesma arī nav labāka. Galīgi neatbilst anime atmosfērai. Tādu labu anime šitik stulbi sabojāt.
QUOTE(Hikaru @ Mar 10 2007, 18:43)
Nezinu kā ir ar animāciju, bet šāda debīla jauna Opening dziesma ir galīgi garām... un jauna ending dziesma arī nav labāka. Galīgi neatbilst anime atmosfērai. Tādu labu anime šitik stulbi sabojāt.
Tak pārtin to OP/ED dziesmu uz priekšu un nemokies :] Un šaubos, vai nu tā ir, ka nieka openings sabojā visu anime.
anti, tu smagi kļūdies. Tāpat kā ir cilvēki, kuri animi vērtē pēc pirmajām 5 min (ja pēc 5 min nepatīk, tad anime skaitās draņķis), ir arī kadri, kuriem OP un ED ir megasvarīgs, reku fīlingu radot. Un slikts OP var visu dzīvi sabojāt...
QUOTE(Hikaru @ Mar 10 2007, 18:43)
Man gan jaunais OP patīk daudz vairāk par iepriešējo. =) gaumes lieta (kaut arī man tāds popīgs metāla(?) wannabe īsti neiet pie sirds). Par ED gan piekritīšu
QUOTE(Taka @ Mar 10 2007, 22:33)
anti, tu smagi kļūdies. Tāpat kā ir cilvēki, kuri animi vērtē pēc pirmajām 5 min (ja pēc 5 min nepatīk, tad anime skaitās draņķis), ir arī kadri, kuriem OP un ED ir megasvarīgs, reku fīlingu radot. Un slikts OP var visu dzīvi sabojāt...
Es patiesi ceru, ka tu joko.
QUOTE(anti @ Mar 11 2007, 00:06)
QUOTE(Taka @ Mar 10 2007, 22:33)
Es patiesi ceru, ka tu joko.
Nē. Man pers. ja gabals patīk, kaut kā ir nospļauties par kaut kādu OP, kuru tāpat pēc pirmajām 2-3 epizodēm es tāpat tīšu garām un ED es labi ja vienu reizi pastīšos, bet IR tādi, kuriem OP un ED ļooti daudz nozīmē. Paprasi Hikaru.
Hikaru
Mar 11 2007, 18:33
Ja man patīk OP/ED, tad anime man kļūst daudz interesantāka. Kā, piemēram: Inuyasha (izņemot pāris OP dziesmu), Hikaru no Go, Gundam Seed OP/ED ļoti patīk un nevienu neizlaižu (visās sērijās skatos). Gribās izbaudīt pirms katras sērijas OP, pēc katras - ED. Patīkams OP/ED ļauj pilnīgāk izbaudīt anime.
Piemēram situācija: Beidzas sērija ar interesantu notikumu un sākas patīkams ED. Tu skaties un klausies patīkamu ED un apdomā sērijā notikušo, animāciju u.c. Un interesnti kas būs tālāk. Bet, ja pēkšņi sākas nepatīkams ED:" Vē... kas tas tāds" (tas ir kā pa TV visinteresantākajā momentā pēkšņi sākas reklāma). Ātrāk jāslēdz ārā. Un aizmirstu, ko es tagad darīju. A nu kaut ko es tur noskatījos... interesanti laikam bija...
Bet Death Note, protams, OP tinu garām. Anime man patīk. Tagad tikai nezinu... Ja, piemēram, gribēšu saglabāt anime uz diskiem, tos OP/ED gribās izgriezt ārā (vispār negribās saglabāt kopā ar tiem). Tikai traucē, ja katru reizi tīt. Ja būtu daudz maz normāls/neitrāls OP tad vēl varētu atstāt, bet ja draņķīgi nepatīk tad vispār negribās to vairs redzēt.
Ir tāda lieta, ka mēs visi animi pārsvarā skatamies nevis vienu epizodi nedēļā, kā japīši, bet gan visu uzreiz. Un tad OP un ED sāk apnikt, principā apnīk tīt garām OP, ED vienkārši neskatās, jo zināt, kas būs nākamajā sērijā nevienu neinteresē - visas tāpat ir novilktas.
No otras puses - OP ir seriāla "vizītkarte". Nu vismaz sākumā. Bet piešķirt tiem lielu nozīmi patiesi nav jēgas.
Kāda vaina jaunajam OP/ED? Man jaunie patīk vairāk nekā vecie. Es pat tās dziesmas speciāli nokačāju
...bet vispār tā jau laikam ir gaumes lieta un par gaumi nestrīdas.
Man jau liekas, ka nav nemaz
tik slikti.. (the op/ed, I mean). Patīk kā op vizuāli uztaisīts.. (īpaši tas fragments kur Ryuuk ar ābolu
dejo ^^)
-btw- ievērojāt
endinga pēdējajos kadros spoileri??..
Neptuuns
Mar 15 2007, 23:39
Nekad neesmu klausiijies gandriiz nevienu OP/ED, paarsvaraa taapeec, ka man jroks besii, vienreiz noklausijos bebop, jauno dethnot un veel vienu ko tagad neatceros. Man pret jauno galiigi nav iebildumi, lai gan jaatziist, prieksh anime OP vecais arii bija labs
Haruka
Mar 18 2007, 03:23
Aaa pag. 20 anime sesērija jau iznāca.?
Kāc tad varētu pateikt kkur tad var novilkt.!
Es visur izmeklējos nekur neatradu.!
Tramvajs
Mar 18 2007, 11:07
Ja nemaldos, ir 21 sērija.
20. sērija-
Šeit21. sērija-
Šeit
Ja kādam interesē- liekas, ka beidzot ir dabonama arī Death Note la movie otrā daļa. (varat mēģināt meklēt piem.
šeit)
Haruka
Mar 18 2007, 21:29
Liels paldies [c]rono.!
Death Note būs viens no tiem retajiem seriāliem, kuru skatoties nepazūd interese pēc 2. sērijas. Nezinu, varbūt izlepis esmu, bet gandrīz visi no jaunajiem un netik jauniem seriāliem apnīk pēc 1~2 sērijas. Anyway, šis man pagaidām vēl patīk.
Es tikai ļoti ceru, ka būs arī beigas, nevis ievilksies līdzīgi kā Naruto.
Par op/ed. Man gan labāk patika vecie, bet nu.. nav jau grūti patīt uz priekšu
rono' date='Mar 18 2007, 12:07' post='103669']
Ja nemaldos, ir 21 sērija.
20. sērija-
Šeit21. sērija-
Šeit...un 22. sērija -
šeit vai
šeit
Haruka
Mar 18 2007, 23:54
22. pat iznaakusi.?!
Njaa es kaa atpalikusi neko nezinu.!
Visu sho laiku gaidiiju kad iznaks 20. bet se jau 22.paraadaas.!
Man pat labaak vareesu 3 peec kaartas noskatiities un tad atkal gaidiisu gad naakamaa buus.!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.