Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Death note
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Joe
QUOTE(Haruka @ Mar 19 2007, 00:54) *

22. pat iznaakusi.?! blink.gif
Njaa es kaa atpalikusi neko nezinu.! laugh.gif
Visu sho laiku gaidiiju kad iznaks 20. bet se jau 22.paraadaas.!
Man pat labaak vareesu 3 peec kaartas noskatiities un tad atkal gaidiisu gad naakamaa buus.! laugh.gif

Death Note nosubots parasti iznāk trešdienās (citreiz vēlāk). 23. sērija būs nākoštrešdien.
Haruka
Joe, arigatou par informaaciju.!
Tagad zinaashu.!
kahi
tikko noskatījos 20o sēriju. openings ir kkāds deathmetāls?? nebūtu karaokes tipa burtiņi, pat vārdus nedzirdētu. bet endings ir ļoti labs. tikai šāda tipa mūzikai vajadzētu piemeklēt citu animi. death note ar veco openingu un jauno endingu, būtu baigi labi.
kaarleens
biggrin.gif jaunais openings spaarda, un vinsh ir piemeerots animei, kaa nekaa runa iet par shinigami - naaves dieviem. Vai arii tauta veeleejaas kau ko tik gejisku kaa piemeeram gundam seed destiny 1 no peedeejiem openingiem laugh.gif
Church
OP/ED jaabuut kaa ieksh Akagi ;>
Tramvajs
Man gan jaunais openings patīk. Un deathmetal tas toč nav. biggrin.gif
Un endings ar labs. Tikai tiešām nepiestāv pašai anime.
alt
cilveeki uztapinaajushushi kaarteejo live action
http://www.apple.com/jp/quicktime/trailers/wb/deathnote/

kaa man nepatiik tas kas panjemts Light vietaa nu galiigi garaam, un kas taa par modi blondiinju vietaa tumshmates likt, tas pats tieshi honey and clover live acion Hagu it tumshmate :/
Nuin
Otro movie jau redzeeju tikai rus val =/.
Nezinu man man shis aktieris liekas normaals. Vismaz ir pieredzeejis un jau tika uznjemtas filmas ar vinju galvenajaa lomaa,piemeeram, Battle royale I un II.
Church
QUOTE(alt @ Mar 20 2007, 18:42) *

.. un kas taa par modi blondiinju vietaa tumshmates likt, tas pats tieshi honey and clover live acion Hagu it tumshmate :/

ja neesi ieveerojusi, vairums japaanju melnmataini, ar iznjeemumiem tikai jauktenju viduu ;>
dazhaadas kraasas mati ir tiiri veesturiski paraadiijushies mangaa/animee pamataa taapeec, ka agriinie izplatiitie zhanraa vienkaarshotie ziimeeshanas stili diezgan minimaali diferencieeja seju zinjaa dazhaadus charus. attieciigi kaa viena no vairaakaam metodeem tika plashi izmantota matu kraasa/tumshums/frizuura/augums/apgjeerbs (kas parasti kaa reiz identifikaacijas ar konkreetu varoni peec parasti nemainaas visaa shova gaitaa, pat ja tas laika zinjaa aptver vairaakus gadus). dziivee blondi/kraasoti mati domaaju ir tikai saliidzinoshi nelielai daljai .. ja nemaldos nosaukt - ganguro stilaa gjeerbtiem meitieshiem kaadaa tur shinjuku rajonaa ;>. attieciigi nebriinos, ja normaalam vidusmeera chikam (kursh tachu nebij eiropieshu izcelsmes?) ir normaali melni mati ieksh LA movies. diezvai gruuti buutu aktierei lietot paruuku / vai nokraasot matus, ja rezhisors/filmas direktors/whoever izlemtu savaadaak.
Shinobi-sama
Nesen amdb festaa noskatiijos un jaasakak pat ljoti patika. Patieshaam labi uztaisiita, uz paareejo LA fona shis ir tuvu ideaalam. (veel tik jaanoluur Mushishi LA)
Tie kuri bitcho par blondiineem, tad jaasaka, ka blondiines ir tikai viens no kraasas elementiem mangaas mangiskai pievilciibai. Tad jau vareeja piesieties, kapee L nebija ar ziliem matiem.
Nav redzeeta otraa dalja, bet cik no pirmaas vareeja saprast, tad sizhets ir noapaljots liidz darbiibai japaanas robezhaas, kas buutu ljoti patiikami, jo manga beidzaas pat ljoti pretiigi, paaraak pareizi.
Ginta
nu a'riche'nu.. nosacīta pirmā daļa ir veksmīgi beigusies. Un noslēdzošā 25. ep., manuprāt, bija patiešām efektīga. Tikai tas kur L palīdzēja Light-am apžūt patiešām bija viens hell of a weird fanserviss.. (lai gan nesaku, ka man tas riebās.. :3)
Tad parādījās Mello un Near.. un man nez kāpēc joprojām liekas, visas tās dīvainības apvienojumā ir labāk nekā atsevišķi sadalītas uz 2.. kā Jums??
Seto
noskatījos 27 epas - 23 no tām ir tulkotas uz rus pārējas ar animandas subiem...jaunais openings reāli labs.
Tas pavērsiens man nepatīk , ka pēc L atrodas vēl kautkāds N un utt... filmu neesmu redzeejis, bet esmu jau novilcis....nez skatīties man to filmu vai tomeer gaidīt animes sērijas ?
Ginta
QUOTE(Seto @ May 2 2007, 16:03) *

noskatījos 27 epas - 23 no tām ir tulkotas uz rus pārējas ar animandas subiem...jaunais openings reāli labs.
Tas pavērsiens man nepatīk , ka pēc L atrodas vēl kautkāds N un utt... filmu neesmu redzeejis, bet esmu jau novilcis....nez skatīties man to filmu vai tomeer gaidīt animes sērijas ?

Filma ir diezgan pamainīta un ir tikai daļa ar L, tāpēc vari mierīgi skatīties- jo neko neno-spoil-osi.
kaarleens
QUOTE(Seto @ May 2 2007, 16:03) *

Vispaar neiesaku skatiities 2 filmu, jo tur sizhets tiek novest liidz galam anime tik taalu veel nav aizgaajusi.
Asuka
man jaunais openings nevisai patīk, bet nu ir ok. endings vismaz normāls. bet vienalga - 1 opening bij labāks. neiesaku sktīties, tulkotās (uz jebkādu valodu), jo tur viss domātais teksts tiek izmainīts līdz nepazīšanai, un Animandas un Kurohanas subi vislabākie!!
Nerine
vienā vakarā izrāvu cauri 16 epas, un biju starā. L ir vnk apburošs. wub.gif
Sižets ir baigi aizraujošs, man ļoti patīk,
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
bet kad uzzināju, kas notiks ar L, gandrīz apraudājos. Neesmu tik tālu tikusi vēl, bet nesaprotu kāpēc vajadzēja novākt tik svarīgu personāžu?! sad.gif esmu sarūgtināta.

lai vai kā, noteikti nosaktīšos līdz beigām, gribās tomēr redzēt, kā tur viss notiks.
bullmatari
tici nee es ar izraavu pirmaas 16 epas in da row (taalaak nebij kur). peectam bishku pabojaaju sev potenciaalo baudu lasot animeblogger.net spoilerus epaam kuras veel nebij nosubotas, bet bij raw. bet vairs taa nedaru)
s/z
Animanda atsakās no tālākas subošanas. Ko nu?

Cease and Desist letter no VIZ media
goku
Sad news to inform all off our watchers for Death Note.

We have just received a C&D(Cease and Desist) from VIZ Media stating for us to stop all distribution of Death Note by 22nd June 2007.
(This letter has also been served to Animanda, c1anime? & Several Death Note fan sites.)

As most of you know we have been subbing Death Note since it got licensed back at episode 12, starting from ANFS and working our way to Kuro-Hana.

We have decided to stop subbing/distributing Death Note by the 22nd of June.

Death Note 36/37 MIGHT be done by us, depending on how we go about this, if not, expect to see another group rise up.

Scanned Letter: http://kuro-hanasubs.com/kurohanaviz.jpg

Par pēdējo sēriju "murder intent". Light is pretty evil, bet nu jā, bija viņam tas jādara, žēl Takeda. Nākamās sērijas nav sezonas fināls vai kaut kas ? Vismaz pēc preview spriežot un pēc tā, ka aniDB ir tikai 2epas vēl listē, vai arī tās ir Death note pēdējās sērijas ?
Joe
FAK! Pie pašām pēdējām sērijām...
Bet moš nākošnedēļ līdz tam 22.06. paspēs vēl vienu nosubot.
Niks
36. Epu varbūt arī paspēs - 37. epa iznāks 27. jūnijā (laikam!), tā kā būs vien jāskatās tās RAW (labākajā gadījumā varbūt kāds anonīmi nopludinās gļukainu tulkojumu).
Rika
Damn ><!

Un man tā patika Kuro-Hana subi! Tieši pie beigām! Kā viņi varēja kko tādu izdarīt?! Kāpēc tik pēkšņi apnika subot anime,kas tāpat drīz beigsies?!
Church
es ceru, ka ieprieksheejais bija peedeejais nekompetenta un ar reaalo dziivi nepaziistama tiinja posts par sho un citiem liidziigiem gadiijumiem. bik pieriebjas redzeet taadu chinkstus gadiijumos, kad kaads cilveeks (eg. fansuberi) neveelas buut tiesaats, zaudeet daudz naudas, sabeigt dziivi, karjeru sava hobija peec. nez kaapeec riebiigas aizdomas, ka tiinja pasha reakcija iipashi neatshkjirsies, ja vinjam atnaaks kaada jurista veestule par kriminaalatbildiibu, bet lai to saprastu, laikam ir jaaspeej domaat sad.gif
Rika
QUOTE(Church @ Jun 14 2007, 23:13) *

es ceru, ka ieprieksheejais bija peedeejais nekompetenta un ar reaalo dziivi nepaziistama tiinja posts par sho un citiem liidziigiem gadiijumiem. bik pieriebjas redzeet taadu chinkstus gadiijumos, kad kaads cilveeks (eg. fansuberi) neveelas buut tiesaats, zaudeet daudz naudas, sabeigt dziivi, karjeru sava hobija peec. nez kaapeec riebiigas aizdomas, ka tiinja pasha reakcija iipashi neatshkjirsies, ja vinjam atnaaks kaada jurista veestule par kriminaalatbildiibu, bet lai to saprastu, laikam ir jaaspeej domaat sad.gif

Bet man bik riebjas,ka kādam vienmēr ir kkas jāuzraxta,lai apvainotu cilvēkus,taču savā ziņā taisnība tur ir. Loģiski,ka es pīkstu! Es saprotu to visu,taču grūti ir tik vnk pateikt ardievas fansuberiem,ja tie subot tavu mīļāko anime! Jā,jā,ir arī citi fansuberi,bet,ko es varu darīt,ja Kuro-Hana man visvairāk patīk?!

P.S. neesmu nekāds bezatbildīgais tīnis. Es saprotu,kas un kā + kāpēc uzreiz tādas domas,ka varu dabūt tādu vēstuli,ja mani pat nepazīsti?! Pat,ja tas nebija domāts konkrēti man,tad domāju,ka nevajag tā vnk raxtīt,kas patīk cilvēkos un,kas nē.Tad arī es varētu veselu topic'u saraxtīt!Ja pret mani ir kkāds grudge,tad lūdzu,esmu gatava uzklausīt to,bet tikai ar PM palīdzību.
Niks
Man ir tāda sajūta, ka tu īsti neaptver situāciju - tās "mīlestības" vēstules, kuru dēļ DN netiks līdz galam nosubots, sūta DN izplatīšanas un lokalizēšanas ASV (un varbūt arī citviet pasaulē) tiesību īpašnieka advokāts, tā kā, ja fansuberi (un ne jau tikai Kuro-Hana) nerīkosies tā, kā vēstulē likts, tad visticamāk būs nopietna tiesāšanās, turklāt, tā kā tā, cik man zināms, būtu tāda kā paraugprāva, ļoti iespējams, ka tās iznākums ietekmētu visu fansubošanas pasauli - neviens cilvēks ar veselo saprātu neriskētu izraisīt tāda līmeņa traci, kurā pats vēl var pazaudēt pēdējo kreklu.
Rika
QUOTE(Niks @ Jun 15 2007, 15:09) *

Man ir tāda sajūta, ka tu īsti neaptver situāciju - tās "mīlestības" vēstules, kuru dēļ DN netiks līdz galam nosubots, sūta DN izplatīšanas un lokalizēšanas ASV (un varbūt arī citviet pasaulē) tiesību īpašnieka advokāts, tā kā, ja fansuberi (un ne jau tikai Kuro-Hana) nerīkosies tā, kā vēstulē likts, tad visticamāk būs nopietna tiesāšānas, turklāt, tā kā tā, cik man zināms, būtu tāda kā paraugprāva, ļoti iespējams, ka tās iznākums ietekmētu visu fansubošanas pasauli - neviens cilvēks ar veselo saprātu neriskētu izraisīt tāda līmeņa traci, kurā pats vēl var pazaudēt pēdējo kreklu.

Sapratu jau sapratu! Man viss ir skaidrs,vnk žēl,ka tā notiek!
Niks
Spriežot pēc AniDB, ne angļu valodā subujošās grupas pagaidām laikam tiek liktas mierā (ja kāds vēl nav pamanījis, tad visas grupas, kuras suboja angliski ir DN pametušas), tā kā vēl ir izredzes arī tiem, kuri japāņu valodu nesaprot gana labi, redzēt un saprast Death Note beigas, taču vienalga iesaku novilkt RAW, kas būs pieejams pēc kādām 5 dienām, jo tās stipri atpaliek no angliski subojošajām grupām (un varbūt par pamatu izmanto nevis oriģinālo japāņu audio, bet gan kādas citas grupas tulkojumu visticamāk angliski, kas nozīmē, ka nekad nevar zināt, vai kāda no tām pabeigs DN, un cik kvalitatīvs būs tulkojums), turklāt RAW parasti ātri un veiksmīgi lejuplādējami tikai pāris nedēļas - vēlāk var būt grūtības.
P.S. Tiem, kuri tāpat kā es uzticīgi līdz pēdējam brīdim gaidīja uz Animanda vai kādu citu grupu, iesaku ar steigu lejuplādēt trūkstošo no kādas citas grupas (un neaizmirstiet par DHT eksistenci!).
Hikaru
DC++-ā tāpat nepazudīs Death Note sērijas. Varēs mierīgi vilkt visas, līdz šim iznākušas.
Bet pēdējās sērijas, ja angļu nebūs, tad varēs mierīgi ar krievu subiem noskatīties (līdz tiem Viz Media netiks).
Joe
VIZ jau tikai par Ameriku un angliskajiem subotājiem uztraucas. Par pārējiem viņiem pie kājas.
goku
[C&D] versija ir laba wink.gif Bet bastards !!! The suspense is killing me, nu varēja jau uztaisīt dubulto sēriju, nevis tagad likt mocīties gaidot 37 pēdējo epu. I mean daaaamn.. I want to know biggrin.gif grrrr
Joe
QUOTE(goku @ Jun 21 2007, 16:53) *

...I want to know biggrin.gif grrrr

Izlasi mangu!
goku
Nekad ! Nafig spoilot sev prieku ;P
bullmatari
mulkim skaidrs ka fansuberi turpinaas subot (c1, animanda un kurohana), protams zem citiem vaardiem. izskata peec protams visi vecie torenti tiks nonemti, lai nau kur piekasiities.
exile
Nu ko Death Note peedeejaa epizode ir noskatiita! Kaadi iespaidi?
Kaa jau vareeja gaidiit nobeigums liidziigs kaa otrajam muvijam. Iepatikaas Mikami personaazhs kaa psihopaatisks slepkava biggrin.gif Jaagami Light gan zaudeeja savu pievilciibu peedeejaa epaa - nu ja laikam lai beerni saskatoties nesaak slepkavot nelabveeliigas personas.
moraale - Murder is BAD even if victim deserved it!
Niks
Kā būtu ar spoiler tagiem - savādāk te var sākt līt asinis.
Church
btw, ja kaads 36/37 vilka by Ruberia (ja nemaldos, maskeeti peec C&D Kuro-Hana), jamiem reliizotas v2 gan xvid gan HQ variantam.
Rune
Bēdīgas beigas. Es ļoti cerēju, ka Light`am viss izdosies un šis valdīs pār pasauli. Stulbais Mikami - noraka visu padarīšanu.
goku
Tad šon tik saņēmos noskatīties 37 by ruberia v2.
Spoilerīgi:
Bēdīgi ļoti, palika nedaudz žēl Lightu, bet viņš bija apsēsts nedaudz jau, bet vienalga... ehh skumīgi...Es tomēr kkā cerēju, ka visi apkārt nosprāgs...
Rusell the carrotstork
Vakarnakt pirmoreiz sāku skatīties. Daži pavērsieni un arī beigas man filmā patika labāk. Bet beigas nepatika ne animē, ne filmā. sad.gif
Hikaru
Beigās, kad Lightam iznāca abloms, viņš parādīja savu īsto maņjakālo dabu...principā Death note viņu samaitāja... Nu un tā viņam beigās arī vajag, ko arī esmu gaidījis. Man patīk laimīgas beigas.
biggrin.gif
Rusell the carrotstork
QUOTE(Hikaru @ Jul 2 2007, 08:53) *

Beigās, kad Lightam iznāca abloms, viņš parādīja savu īsto maņjakālo dabu...principā Death note viņu samaitāja... Nu un tā viņam beigās arī vajag, ko arī esmu gaidījis. Man patīk laimīgas beigas.
biggrin.gif

Kā jau L teica viņam nepatīk zaudēt.
Tramvajs
Ne ta' īsti prieks, ne ta' žēl, ka Yagami nomira. Pa vidam, pa vidam.
Righorn
Man gan patika, beigas bija tadas kadas vajg, spriedze tada kadu vajdzeja

un kopuma shis liekas pie vienam no labakajam animes pashlaik uztaisitam!!

To, ka Lights nomirs zinaju, bet vareja tas sikais idiots Near ari nospragt!!
coffee
death note ir pirmais anime,ko redzeju un tagad ari milakais [/font] biggrin.gif smile.gif
bladez
Heh, pirmaa anime kuraa es balsoju par ljauno (kautgan vinjsh 50/50 ljauns/labs).

Heh, es gan mulkjiigi domaaju, ka vinjsh kjuus par karali, un ka tur visi nospraaqgs tajaa Yellow Boxaa. Zheel sad.gif
Rusell the carrotstork
Brīnos, ka tik daudzi tiešām neiznāja, kā beigsies ņemot vērā cik sen jau ir manga un filmas.
Un vairs jau cenzēt nevajag. Ir pietikamu laiku jau beigusies arī anime. biggrin.gif
Storm
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Jul 11 2007, 18:07) *

Brīnos, ka tik daudzi tiešām neiznāja, kā beigsies ņemot vērā cik sen jau ir manga un filmas.

Es piemeeram izveelos labaak noskatiitoes anime un ja buutu izlasiijis mangu/noskatiijies filmu, nezinu vai buutu veel interesanti skatiities anime tongue.gif
Niks
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Jul 11 2007, 18:07) *
Un vairs jau cenzēt nevajag. Ir pietikamu laiku jau beigusies arī anime. biggrin.gif

Vari neticēt, bet nav tā, ka neviens vairs neskatīsies Death Note (bērni tā kā vēl nav pārstājuši dzimt), tādēļ, kamēr vien pastāvēs mūsu civilizācija, tikmēr noteikti būs kāds, kas ar DN vēl tikai iepazīsies, turklāt tev gabals nokritīs, ja tiks lietoti spoiler tagi?
Rusell the carrotstork
Tad tavurpāt forumā būtu ar spoiler tagu jāaizklāj viss, kur apspriež animē, filmā vai mangā notiekošo?

Es jau neteicu ka neveins vairs neskatīsies, bet tā būs viņu vaina, ka vinš vispār lasīs sarunas par kaut ko, kas jau sen ir beidzies.

Piemēram tādā forumā kā kurbijkurne būtu puse vienkārši jānoklāj ar spoiler tagu, jo ganjau kāds vēl nav lasījis poteru, bet lasīs.

Storm, anime tāpat bija visneiterseantākā.
Storm
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Jul 12 2007, 16:41) *

Storm, anime tāpat bija visneiterseantākā.

Es nedomaaju ka tu vari vienpersoniski izlemt kas ir labaaks vai sliktaaks glare.gif tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.