Rusell the carrotstork
Jul 12 2007, 18:57
Nu tad izlasi mangu un noskaties filmu. Man liekas ka 95% no tiem kuri ir lasījuši mangu, tam piekritīs.
Matsuda
Jul 13 2007, 00:35
QUOTE(+Hachi+ @ Sep 12 2006, 20:06)
I only vote for an alternative ending. nu, vai sliktaakaa gadiijumaa animei jaabeidzas ar L naavi, nevis jaataisa visa taa fignja peec tam.
Es tikai piereģistrējos, lai pateiktu, ka tevi ienīstu. No, srsly, wtf? Izlikt vienu no lielākajiem spoileriem? WTF?
Death Note rocks.
kthnxby
Tā nu ir sanācis, ka pēdējā laikā ar animi iepazīstos tikai tad, ja kāds no maniem slinkajiem čomiem to palūdz novilkt.
Attiecīgi jautājiens - kuru saberu grupu iesakat? tokyotosho uzrāda čupu ar itāļi, vācu, krievu utt suberiem... jautri, bet kura eng grupa būtu ieteicama? Ruberia ir tikai pēdējās 2 epas
QUOTE(Taka @ Aug 15 2007, 08:45)
Tā nu ir sanācis, ka pēdējā laikā ar animi iepazīstos tikai tad, ja kāds no maniem slinkajiem čomiem to palūdz novilkt.
Attiecīgi jautājiens - kuru saberu grupu iesakat? tokyotosho uzrāda čupu ar itāļi, vācu, krievu utt suberiem... jautri, bet kura eng grupa būtu ieteicama? Ruberia ir tikai pēdējās 2 epas
Es ieteiktu tā kā pats skatījos:
01-12 - [TW] Toriyama`s World
13-14 - [DG-F] Death-Gods
15-31 - Animanda
32-35 - Kuro-Hana
36-37 - Ruberia
Vai arī var ņemt 01-31 - Animanda, lai nav gluži tik daudz dažādu grupu.
Revol... tu gribi teikt ka mūsdienās vairs nav saberu grupu kuras sāk un noved lietu līdz galam? :\
Church
Aug 15 2007, 12:19
Taka: ja shows tiek licenzeets half way, that's what you get. es pats savlaik panjeemu Live-Evil pirmajaam, tad Animanda, tad, peec kaarteejaa C&D lettera Ruberia.
QUOTE(Taka @ Aug 15 2007, 11:23)
Revol... tu gribi teikt ka mūsdienās vairs nav saberu grupu kuras sāk un noved lietu līdz galam? :\
Tā nu ir, pēc 12 sērijas Viz Media licenzēja Death Note ASV, tad atmeta lielākā daļa grupu, un ap 35 sēriju Animanda un Kuro-Hana saņēma Cease & Desist vēstules no Viz Media, un arī atmeta, Animanda tā kā bija nedaudz iekavējuši palika tikai 31 sēriju nosubojuši. Un uz pēdējām divām sērijām parādījās kaudze ar underground suberiem.
Nu pirmajā vietā tākā Animanda. taču viņi saņēma cease and desist vēstuli. Tad nāk kuro-hana, pie kuras es pieradu uzreiz, un tad pēdējā epa ir tikai ruberia v2...
Kikyou
Aug 16 2007, 04:20
Jap, ir, un pie tam veselas divas.
Nu jā... Beidzot pēdējo sēriju noskatījos.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Zin ko... Beigās iznāk, ka pie Light'a izgāšanās vainīgs viņa fūcis, jo viņš toreiz Mello vārdu neuzrakstīja. Jeez.
QUOTE(Revol @ Aug 15 2007, 12:22)
QUOTE(Taka @ Aug 15 2007, 11:23)
Tā nu ir, pēc 12 sērijas Viz Media licenzēja Death Note ASV, tad atmeta lielākā daļa grupu, un ap 35 sēriju Animanda un Kuro-Hana saņēma Cease & Desist vēstules no Viz Media, un arī atmeta, Animanda tā kā bija nedaudz iekavējuši palika tikai 31 sēriju nosubojuši. Un uz pēdējām divām sērijām parādījās kaudze ar underground suberiem.
Nekas, drīz iznāks R1 DVD un pie darba ķersies melnie, ļaunie pagrīdes DVD ripperi
mmmm... burrrrvīgi. spoileru saintriģēta, esmu jau atkal iekritusi kārtējā seriāla važās, bet šis laikam līdz šim ir foršākais. Jūtu dvēselisku radiniecību ar Light (nebūtu labi, ja es tādu grāmatiņu dabūtu, bet es visticamāk tiktu samērā fiksi atrasta savas izklaidības dēļ), bet par L sajūsmā spiedzu - viņa uzvedība un ēdienkarte ir vnk apburošas
P.S. Kira tiešām atbilst Dojo spēles nosacījumam "evil may be beautiful"
Righorn
Aug 18 2007, 00:06
QUOTE(Tenma @ Aug 17 2007, 22:06)
mmmm... burrrrvīgi. spoileru saintriģēta, esmu jau atkal iekritusi kārtējā seriāla važās, bet šis laikam līdz šim ir foršākais. Jūtu dvēselisku radiniecību ar Light (nebūtu labi, ja es tādu grāmatiņu dabūtu, bet es visticamāk tiktu samērā fiksi atrasta savas izklaidības dēļ), bet par L sajūsmā spiedzu - viņa uzvedība un ēdienkarte ir vnk apburošas
P.S. Kira tiešām atbilst Dojo spēles nosacījumam "evil may be beautiful"
ja tev butu tada gramata tevi savu muzhu neatrastu
mums te nav velviens L
teoretiski runajot
Rusell the carrotstork
Aug 19 2007, 15:30
Tā nebija grāmata.
Un tāds L nekad nav eksistējis in 1st place. Kur nu vēlveins.
volzha
Sep 23 2007, 23:20
Beidzot noskatījos, damn labs seriāls. Tāda spriedze tāds detektīvs. Dodu 8.5 no 10. Iesaku visiem.
QUOTE(Rusell the carrotstork @ Aug 19 2007, 14:30)
Tā nebija grāmata.
Un tāds L nekad nav eksistējis in 1st place. Kur nu vēlveins.
Tikai tas, ka tas viss ir tikai izdomāts mani glābj no visām šitām ķibelēm....
Pilnīgi noteikti viena no manām mīļākajām animēm. Ja vajadzētu novētēt dotu 8.9 balles (manā skatījumā 9 tomēr nesaāk XD )
Nesen uznāca vēme noskatīties velreiz.
FuschichO
Nov 12 2007, 20:10
Mentāls orgasms. kaifs. kaifs. kaifs. kaifs.. ko lai vēl pasaka... kaifs
Arī,viens no maniem mīļākajiem anime. Kautvai tur bija 37 episodes, jutos tā ka vajag vēēēl bišku.
L ir vnk ārprāts,mans mīļākais character. Lai kur skatos nevar atrast nevienu līdzīgu viņam.Gandrīz vai negribējās skatīties tālāk par 25 episode,bet saņēmos un noskatījos.
Nu,kopumā patīk.
Tissana
Nov 19 2007, 23:45
Ir pelnījusi atrasties topu augšgalā. Airauj sižets, apmierina grafika.. Beigas gan nedaudz pieviļ. Nevaru arī pateikt, ko būtu gaidījusi, jo visu laiku skatoties, nevarēju izlemt, kādas beigas gaidu.. Tomēr tas bija kaut kā viduvēji.. Personīgās domas. Neticēju, ka tomēr viņa vārds arī tiks ierakstīts, un tas vēl parādīts. UN visas tās domas ar klades viltošanu, kad tā nonāk pie citiem, un izdomātie likumi - intriģējoši, no spēka..
Ragana
Nov 20 2007, 21:04
QUOTE(FuschichO @ Nov 12 2007, 19:10)
Mentāls orgasms. kaifs. kaifs. kaifs. kaifs.. ko lai vēl pasaka... kaifs
Katarse?
Nu, man gan Death Note neko tādu nedeva, bet brīžiem bija interesanti, un pat smieklīgi...
FuschichO
Nov 21 2007, 01:49
Jā..., iespējams, katarse. Es vienkārši ļoti iedziļinos visādās lietās, analizēju animi no visiem lenķiem: varoņu "lirisko es" (
), konfliktējošos momentus, paņēmienus, kā autori piesaista skatītāju, domu gājienu, mākslinieciskos izteiksmes līdzekļus, tipāžus... ņāāām.. varbūt es par daudz domāju, taču tas man sagādā baudu
Ļoti laba. Tikai no veidotāju puses tāds dīvains joks vai ļoti liela sakritība
Yagami = I'm a gay
Sērfijs
Dec 3 2007, 01:31
QUOTE(Ragana @ Nov 20 2007, 20:04)
Katarse?
Tu nesaproti, ko tas jēdziens nozīmē, vai ne?
Izdzēsu Tavu postu! MEHEHEHEHE!!!!
Church, kādam ir jāseko līdzi, lai termini tiktu lietoti pareizi, kāpēc, lai tas nebūtu es?
tad varbuut dari to via PM
FuschichO
Dec 3 2007, 23:43
zinu gan, kas ir katarse. Un no stulbām lietām tā arī varētu savā ziņā rasties, vismaz daļēji. Nu labi, diez vai death note radija šķīstības sajūtu.. tādā gadījumā, jāsak ekstāze vai kaut kā tā, vai ne? Bet man personīgi ekstāze saistās ar pazudušu bildi un tas nu nekādā ziņā neiet kopā ar death note
Neviens nezin, kas ar mpr no kuro-hana noticis ? Pēdējoreiz redzēts 23.novembrī
un tad death note special update bija viss 100% ~ currently encoding.. 2nedēļas pagājušas. un cik sapratu, labi subi vēl nav izveidoti for teh Death Note Special.. zinu jā, ka tas special tāds rehash ar pāris jaunām ainām vien ir... but still... I soo caant waait
Silhouette
Dec 11 2007, 22:28
Kaitināja daļa par "Yotsubas lietu" un beigas. Neizmērojami. Gah! Near's nekam nederēja. Tādēļ nepatīk beigas.
Bet grafika!! O.o Tāāā patika. Heaaart.
Bet Laits un L ir forši.
hypnotize
Dec 15 2007, 00:05
aha L ir vienkaarshi dieviigs, superiigs teels...
shii anime vnk aizraava....seerija peec seerijas...un es saku, ja nebuutu jaagulj un jaamaacaas, tad es vinjas buutu noskatiijusies visas peec kaartas.....
so...vieniigais kas mani reaali tracinaaja bija tas dzjekinjsh , kursh visu laiku nokoda shokolaadi, bet SASODIITS nekad taa arii nesaaka eest....
QUOTE(goku @ Dec 9 2007, 03:57)
Neviens nezin, kas ar mpr no kuro-hana noticis ? Pēdējoreiz redzēts 23.novembrī
un tad death note special update bija viss 100% ~ currently encoding.. 2nedēļas pagājušas. un cik sapratu, labi subi vēl nav izveidoti for teh Death Note Special.. zinu jā, ka tas special tāds rehash ar pāris jaunām ainām vien ir... but still... I soo caant waait
Ja ļoti gribi spešal,
reku būs. Un subi pielikumā.
grr... tieshaam vajadzeeja beigt ar
L naavi. Tie divi aaksti, kas naaca vinja vietaa, tiesham izraisiija tikai negatiivas emocijas :/
Kopumaa skataams gabals.
Mmm... Lieliska anime. Mana favorīte. Ļoti aizrāva un patika. Jutu līdzi ar sirdi un dvēseli, protams, ne jau pārspīlēti vai apzināti, bet DN nemanot mani ievilka iekšā tajā spriedzes pilnajā pasaulē un lika aizturēt elpu pie dažām vietām, piemēram, kad Raito runāja ar Fib aģenta tumšmataino sievu, kura bija viņam uz pēdām.
Lieliski izstrādāti tēli. Vienīgais pēc manām domām nebija pareizi nogalināt L un viņa vietā iebāzt Near. N varbūt uzveica Kiru, taču no cilvēciskās puses absolūti kaitināja. Tāds lohiņš. Nebija arī diez ko pareizi nogalināt Mello. Patiesībā tika nogalināti visi tēli, kuri kaut kādā ziņā ieinteresēja. Un kaut kā neloģiski iznāk, kad N saka, ka tikai, kad ir kopā ar Mello, ir līdzvērtīgs L, bet L taču Kiru neuzveica, tātad pēc visas loģikas arī N vajadzēja zaudēt.
Biju ļoti izbrīnīta, kad laika gaitā atklājās L raksturs. Taisnību sakot, es samulsu. Smieklīgi un dīvaini jau nu ir, bet es varētu būt L prototips visburtiskākajā nozīmē. Tikai sievietes variants? Khm.
Nu ja, nu ja, bet tā tāda maza piebildīte.
Beigas mani nepārsteidza. Tā vienkārši vajadzēja notikt. Man Raito nepatika, taču pēdējā sērijā palika viņa žēl. Viņam sākotnēji pamatā bija labi nodomi, taču Raito aizgāja par tālu.
Šo laikam sauc par "nekropost"...
Lasot iepriekšējos postus bija interesanti, ka galvenokārt izcēlās vairāk saruna par morāli, kas man šķita fons šinī anime. Kā galvenais man vairāk izcēlās shēmošana un aprēķināšana kur morāle bija tikai sastāvdaļa (koeficients), kas tākā radīja pati savus noteikumus, kas atkal ļāva paredzēt otra gājienu. Death Note man asociējās ar Hikaru no Go kur bija līdzīga uzbūve, ka caur shēmošanu/aprēķināšanu attīstījās gan stāsts gan tēli tālāk. Piekrītu, ja salīdzinājums ir dīvains, bet tāda tā asociācija. Pieņemu, ka katram ir savs anime ar ko viņs/viņa asociētu. Interesanti ar ko citi asociētu šo anime.
aruka_sei
Jun 13 2012, 15:06
noskatijos dažas sērijas, varu pateikt tikai vienu - šī anime man nez kāpēc neiepatikās
HOW DARE YOU!
Lai gan es nezinu, ko nozīmē ''burda'' pieņemu, ka tas bija aizvainojoši. :'D
QUOTE(Arta @ Jun 21 2012, 21:26)
HOW DARE YOU!
+1 Man burda asociējas tikai ar šūšanas žurnālu...? :J
Tas laikam no krievu valodas. Apmēram šai gadījumā tulkojas "blēņas".
QUOTE(Ginta @ Jun 21 2012, 23:09)
QUOTE(Arta @ Jun 21 2012, 21:26)
HOW DARE YOU!
+1 Man burda asociējas tikai ar šūšanas žurnālu...? :J
Man ar. :'D
Nu jām, anti laikam taisnība.
STILL NEPIEKRĪTU. =D
aruka_sei
Jun 26 2012, 21:29
deleted
aruka_sei
Jun 28 2012, 12:00
es nesaprotu ko jūs tur tādu atradāt tajā Dez Notā.
kaut kāds čuvaks vārdā Laits ieraksta kaut kādā burtnīcā cita čuvaka vārdu un tas cits čuvaks mistiski mirst
sižets ir tiešām pastulbs
ja tas Laits nodarbotos ar melno magiju, tad būtu cita lieta)
lol, Ja Death Note sižets ir vārdu rakstīšana burnīciņā, tad... err... Sailor Moon sižēts ir Moon meikapa uzlikšana. - Nepiekritīsi, vai ne? Abos gadījumos metode, kas ļauj cīnīties ar slikto ir ne no šīs pasaules un svarīgākais ir kā tas tiek izmantots un kādas tam ir sekas, nevis cik tas ir reālistiski. ;D
aruka_sei
Jun 28 2012, 19:17
QUOTE(Ginta @ Jun 28 2012, 18:37)
Sailor Moon sižēts ir Moon meikapa uzlikšana. - Nepiekritīsi, vai ne? Abos gadījumos metode, kas ļauj cīnīties ar slikto ir ne no šīs pasaules un svarīgākais ir kā tas tiek izmantots un kādas tam ir sekas, nevis cik tas ir reālistiski. ;D
kādu zālīti tu esi pīpējusi?
var būt man biškiņ atbērsi šo zālīti
QUOTE(aruka_sei @ Jun 28 2012, 19:17)
kādu zālīti tu esi pīpējusi?
var būt man biškiņ atbērsi šo zālīti
ja tev tā patīk salīdzināt, kāpēc tad nesalīdzini ar manu mīļo Haruhi Suzumiya
Labu mantu nevar tā kuram katram par velti dāļāt.
(Un ar Haruhi nekad neko nesalīdzinu, jo tas manā skatījumā ir nesamērojams atkritums
)
Lai vai kā~ Ja par šo tēmu gribi vēl pakasīties, ir pm, bet nespamojam un pieturamies pie temata - Death Note.
aruka_sei
Jun 30 2012, 15:24
Labi, Labi, Viss - Taisu ciet savu muti, sēžu un klusēju)
Manuprāt labais tēls, kas grib būt tik labs, ka pats kļūst par slikto tēlu ir ļoti labs sižets plus vēl detaļas un tiešām salīdzinoši gudri izstrādātie detektīva elementi un reizēm negaidītie pavērsieni tikai pastiprina Death Note kvalitāti. Un fakts, ka beigās esi atstāts ar neziņu - pārdzīvot priecāties par animes galējo rezultātu, ir vēl papildus piesātinājums.
Mans repertuārs nav diezko plašs, lai salīdzinātu ar labākiem vai sliktākiem gabaliem, tāpēc nespriedīšu, vai Death Note ir ''labs'' vai ''slikts'' skatāmgabals. Bet, parasti, ja man nepatīk kāda anime, es to vienkārši neskatos vai padalos informācijā par elementiem, kas man nepatika, nevis saku, ka tā ir neizdevusies grabaža. I mean, tas, ka vienam [vai varākiem] nepatīk, nenozīmē, ka slikts. :I
Vienreiz noskatīties varēja , beigas nepatika, bet tā ok
Viss likās interesanti līdz brīdim kad L nomainīja N , līdz tam bij tāda prāta divcīņa, nu ok L zaudēja un varēja būt end of strory
3rdHalf
Jul 14 2012, 20:43
Manas personīgās domas par Death Note.
Death note bija viena no tām animēm, kas mani pievērsa šim mēdijam. Viņai bija: labs stāsts, interesanti varoņi, pievilcīgs animācijas stils un pats galvenais- nesūdīgs dubs(ļoti svarīga lieta priekš anime-noob`a)
Bet! Viena vieta kur seriāls nošāva tiešām greizi bija pēc 25 epizodes:
Seriālam vajadzēja beigties ar "L" nāvi!!! Nevis, jau nākamajā epizodē pēc viena no galveno varoņu nāves - iepazīstināt mūs ar viņa aizstāvējiem! *rage*
Vēl jo vairāk: abi aizstājēji(Near and Mello) ir vieni no vissliktākajiem un neinteresantākajiem varoņiem visā anime vēsturē!...
Lai nu kā. Death note ir tiešām laba anime, kuru ieteiktu/liktu/piespiestu noskatīties katram topošajam un esošajam anime fanam.
zenofex: Ja stāsti par sižetu, liec tekstu starp tegiem CODE
[spoiler] slēpjamais teksts [/spoiler]
jo, ļoti iespējams kāds cits vēl nezin Death Note beigas.
TomoyaChan
Jul 15 2012, 00:35
Piekrītu 3rdHalf, Death Note tik tiešām ir anime, kura būtu jānoskatās katram topošajam un esošajam anime fanam. Stāsts aizrauj jau no pašas pirmās sērijas, kas, manuprāt, ir svarīgi.
Sākums bija ļoti labs, ta4u sākot no vietas, par to kompāniju utt., sākās sviests.
citrazin
Jul 25 2012, 22:25
I love death note
austere
Aug 9 2012, 11:51
Pēc pirmo epizožu noskatīšanās radās iespaids, ka Death Note stipri (vairāk kā citi anime) velk uz elitārismu: būt īpašam, pārākam par citiem, ar visuzinošu (halucinējošu) skatu uz pasauli no augšas/malas, ņemt varu un atbildību savās rokās, lemt pār citiem, ar tintes triepienu atbrīvot pasauli no svešķermeņiem un kaifot par to. Tas šinigami likās simpātisks radijums: vienmēr blakus ar neviltotu interesi par notiekošo, vienmēr labā noskaņojumā un gādigs kā omīte.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.