Tā, man ir sakrājusies jauna zīmējumu čupiņa. Lūdzu apskatiet un novērtējiet. Divi no viņiem ir nedaudz pielaboti ar paintu.
Ceru, ka to nevarēs īpaši pamanīt.
Ok, 1.:
Click to view attachmentTātad pirmais. Attēlota auklīte ar pieskatāmo meitenīti un auklīte māj itkā prom ejošajai meitenītes māmiņai. Mazai meitenītei rokā lācītis.
Pašai man liekas diezgan normāls darbs, tikai kkas man nepatīk auklītes matos, bet pati nesaprotu kas.
Un vēl man nepatīk viņas plaukstas. man vispār kkā nesanāk sakarīgi uzzīmēt plaukstas.
Un piedodiet, ka tik bāls zīmējums ir.
2.:
Click to view attachmentNu, šis darbs ir...
man nepatīk meitenes acis
un velnēna izkapts. Kkas tur nav kā vajag vai ne?
3.:
Click to view attachmentŠī meitene zīmēta ar sarkano pildspalvu, bet jāatzīstas ka šis nemaz nav orģināldarbs. Orģinālajam uz krekliņa bija uzraksts, bet tad man likās, ka daudzi to noteikti nesapratīs vai uzskatīs par stulbu, tāpēc es paintā šo meitenes kreklu pielaboju, un vēl īstajā darbā bija vēl viens acu pāris un aizšvīkāts acu pāris, bet arī tos es izdzēsu.
Bet vispār šitas man pašai patīk.
4.:
Click to view attachmentTā, šis pāris ir zīmēts uz piezīmju lapiņas, tāpēc nebrīnieties par to zilo uzrakstu uz meitenes kājām un to drukāto zīmēju pie zēna krekla. Meitenes krūtis nav sanākušas, bet sasodīts, plaukstas un krūtis man nekad nav labi sanākušas.
Arī šitiem uz krekliem bija uzraksti, bet beigās aptvēru cik tie bija stulbi un izdzēsu. Šitā ir simtreiz labāk. Ak, jā un...nu jūs jau redzat plaukstas. Es uzzīmēju kā cimdiņus.
Man vnk nu galīgi nesanāk plaukstas, vnm ir kkādas kroplīgas tās plaukstas.
Bet es mācīšos.
un 5.:
Click to view attachmentTā un šis darbs: teikšu godīgi, man pašai patīk.
vienīgais kas man nepatīk ir meitenes dibens.
Nu, nesanāca.
bet tā jau man patīk.
Wīīī, pakomentējiet lūdzu!!