Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani pirmie zīmējumi.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Nerine
Cik mīļi! happy.gif Paldies. smile.gif
Kirara
Jaa, shis ir viens no taviem labaakajiem. Tev tikai vajag veel pamaaciities vairaak pashizdomaatus darbus, jo noziimeeshana nav tas pats labaakais veids.
Cow
Man liekas ka šis darbs tev vis labāk iznāca! laugh.gif
Keydan
100% Šis ir labaikais no visiem taviem darbiem! Bet tomer tas it nozimets...
Nerine
Lūdzu,lūdzu esiet žēlīgi.

image

Es zinu ka pēdas ir par mazām, un mute ir jancīga,bet es pārzīmēšu, tikmēr pasakiet kas vēl dīvains vai nepareizs?
Kirara
Atkal taa piere, nu atkal vinja truukst.
Keydan
Nekadas želestibas!!! Kajas bar garu, nepareizas formas, labakis us ši zimejuma ir taburete! Bet tomer vis labak par iepriekšajiem darbiem.
Nerine
Nu, paldies! laugh.gif
Vislabāk? Nu ok.... smile.gif
Ek, nu labi, es viņu pārzīmēšu.
murasaki
taburete.. biggrin.gif labais..
bet nav jau TIK traki.. trakaakais ir galva - paskaties uz saveejo - taa ir LIELA! bet shitajaa ziimeejumaa taa, it kaa kaads pusi buutu noshkjeereejis. nav pakausha un pieres. turklaat galva arii proporcionaali ir par mazu. nujaa, un veel taas peedas un plaukstas.. baac, jo vairaak uz to ziimeejumu skatos, jo diivainaaks man shkjiet tas kakls - vai nu vinjai ir baigais kuukums, vai kakls naak aaraa nepareizaa vietaa(kaa brunjurupucim) jaa.. bet taburete tieshaam izdevusies happy.gif
sorry, ka tik skarbi..
Namejs
vai cik sen neesmu sheit bijis biggrin.gif...tev tieshaam dereetu ieiet www.howtodrawmanga.com vai veel labaak www.drawmanga.ru...jo tajos saitos, itiipashi drawmanga.ru, ir ljoti labi paraadiits kaa jaaziimee gan sejas gan kjermenjus...progress ir tieshaam manaams.....bet tev veel daudz jaapiestraadaa...lai uzlabotu proporcijas uzziimee kko liidziigu stick figure un tad apvelc kjermenja kontuuras, tad vareesi labaak pamatiit pie kaa tieshi tev veel jaapiestraadaa smile.gif
Nerine
Lasot jūsu komentārus, es pati smējos. laugh.gif Njā. Nu ok, paldies.
Labi, bet tagad mani jaunie zīmējumi. Ceru, ka ir progress. un tie NAV nozīmēti. ā un par Nanu, piedodiet ka uz dzeltenas lapas. (vispār viņa bija zaļa, tā lapa.)

Click to view attachment

Tā ir Nana no Elfen Lied.

Bet šitā ir vnk zīmējums. Viņai nav vārda. laugh.gif

Click to view attachment

un te tas pats zīmējums, tikai ar tizlām kājām. laugh.gif

Click to view attachment
Keydan
Ja ņemsim vera kadi bija tavi iepriekšei darbi - progres ir liels!
Nerine
jēj! happy.gif paldies! smile.gif
mdr7
Es ieteiktu meitenei otrajā un trešajā bildē pielabot matus, jo tie ir pārāk pieglauzti.
Nerine
ā, ok. paldies. tiks darīts....
Arts
Lūdzu zīmē labāk,man jau rodas murgi par kropliem cilvēkiem.Lūdzu....e4rhhhrhe ghah ha *sāk tecēt putas pa muti*....
Nerine
vai tad es zīmēju TIK slikti? sad.gif
Karamele
nav tā, ka tu zīmētu ļoti slikti, bet progress ir manāms, vislabāk man šķiet, ka tev ir iznākus Nana no Elfen Lied. turpini zīmēt un nepadodies, izmanto tuturiāļus ķermeņiem.
Arfija
Es neieteiktu lietot tutorialus!Sorr Karameliit bet nu atas ir tikai amnas domas...No tutiem uzreiz iemaaciisies taa ziimeet un ar visaam paliigliinijaamm...Tad turpinaasi tikai un vieniigi taa ziimeet..Maacies ziimeet ar paarstu roku neko neizmantojot!iemaaciisies ziimeet skaistus kjermenjus un acis un seju un taa taalaka...nu man jau toch ir redzams progreess saliidzinaajumaa ar pashiem primajiem ziimejeumie...
Nerine
ā, nu labi. paldies. es arī pārāk vairs nelietoju tutorialus, jo, es ar brīvu roku gribu iemācīties. Nu, tā kā teica Arfija. Nē, nu labi, atsevišķas ķermeņa daļas es dažreiz paskataos, bet tas ir tad, ja man galīgi tā vieta nesanāk. labi, es drīz uzzīmēšu vel kko. smile.gif
Arts
Piedod,bet redzi es krāju zināšanas no deviantart.com.
Tur ir tīri meistari un n00bi.
Tagad tu esi average,jo cilvēks uzreiz nevar perfekti zīmēt.
Tad nu... unsure.gif
Nerine
deviantart? ok... rolleyes.gif

Taču tagad, saturieties, jo šeit nāk mans pirmais guro! biggrin.gif

Click to view attachment

Laikam esmu pārskatījusies Elfen Lied laugh.gif
Ko jūs par to domājat? unsure.gif
Ā, jā un rokas tā ir speciāli zīmētas, lai itkā tai meitenei būtu sāpīgāk.
Arfija
Nu paarskatiijsueis elfen leid tu neesi.. dry.gif
Bet aj taa nopietni tad kjermenis paaraak deeljains!Nu es domaaju paaraak izskataas peec deelja..Vareetu iszspiest ribas lai izskatiitos ka vinja nebutuu eedusi!hehe..taa norm tikai tas naziitis tur lidinaas gaisaa!!hahaa...pirksti tai rokai kas karaas uz augshu ir neizteiksmiigi un manupraat nepareizi uzziimeeti!Tas prikshkras vai kas tur skaitaas no tiem svaarcinjiem izsktaas paaraak stivii...ieziimee liinijas un taa taa taalaak...bet ata vissaa visumaa no pirmaa guro diezgan labi!(bet zini ka taas atkal noteikti ir manas nepareizaas domas no tiem visiem kritizeetaaju masteriem!)
Nerine
laugh.gif skaidrs. bet nazītis nelidinās gaisā. o_O viņš taču stāv uz zemes. sasodīts, aizmugures līniju nevar redzēt. ><
Dēļains? zini, es no sākuma uzzīmēju ribas, bet man nesanāca, tāpēc zīmēju beigās bez ribām, nu izspiedušām. laugh.gif jo kkā tizli man sanāca, itkā viņai būtu kkas uzkrāsots uz vēdera, nevis būtu izspiedušās ribas laugh.gif
bet paldies. smile.gif
ayame
vajadzeej veel vairaak asintinju, ja jav kāja norauta!! biggrin.gif
bet tas tikai mans personiigais viedoklis..
taa jau tiiri normaali! ar laiku padosies aizvien labaak un labaak.. smile.gif
Nerine
Paldies liels! happy.gif Man liekas, ka drīz jau atkal būs jauns zīmējums, bet es gribēju zināt vienu lietu,no tiem cilvēkiem, kas komentē. Vai nav apnicīgi, ka visu laiku zīmēju ar roku, un vai jūs gribētu lai es uzzīmēju arī kko uz kopmja? Bet man nav tādas baigās zīmēšanas programmas, tikai paint, bet paintā jau neko sakarīgu nevar uzķīpāt. Nu, vismaz es ne. laugh.gif Un ja ir tādas programmas, kādās būtu vislabāk?
Un vai vispār kādam patīk mani darbi? unsure.gif
Arts
Baigās programmas nevajag,tikai dabū fotožopu un čikiniekā ^^.
Guro laps,bet tāds plakans..un meitene smejas?Sadistiem patīk,kad viņu upuri cieš.Un atceries no elfen lied asinis?Asinis ir bieza viela,un ar to ir jautri spēlēties(plazma).
Good luck in killin'!
Nerine
nē, viņa nesmejas. o_O viņa taču kliedz.
bieza viela? nu jā....bet šī bija man pirmā reize, kad zīmēju asinis... blush.gif
ā, un fotošopu es laikam drīz dabūšu. man tētis apsolīja. ^^
hypnotize
saku vienu!!...vairaak piestraadaa pie plaukstaam....taadas taka pabriesmiigas.....
nu protams...to vieniigais varu teikt par peedeejo ziimeejumu...jo ieprieksheejos esi pamaniijusies vinjas nosleept... smile.gif
Nerine
laugh.gif laikam jau tiešām. pati nemaz to nebiju pamanījusi. blush.gif
Bet paldies! smile.gif
Nerine
Tā, man ir sakrājusies jauna zīmējumu čupiņa. Lūdzu apskatiet un novērtējiet. Divi no viņiem ir nedaudz pielaboti ar paintu. blush.gif Ceru, ka to nevarēs īpaši pamanīt.

Ok, 1.:
Click to view attachment
Tātad pirmais. Attēlota auklīte ar pieskatāmo meitenīti un auklīte māj itkā prom ejošajai meitenītes māmiņai. Mazai meitenītei rokā lācītis. happy.gif Pašai man liekas diezgan normāls darbs, tikai kkas man nepatīk auklītes matos, bet pati nesaprotu kas. laugh.gif Un vēl man nepatīk viņas plaukstas. man vispār kkā nesanāk sakarīgi uzzīmēt plaukstas. unsure.gif Un piedodiet, ka tik bāls zīmējums ir. sad.gif

2.:
Click to view attachment
Nu, šis darbs ir... laugh.gif man nepatīk meitenes acis dry.gif un velnēna izkapts. Kkas tur nav kā vajag vai ne? huh.gif

3.:
Click to view attachment
Šī meitene zīmēta ar sarkano pildspalvu, bet jāatzīstas ka šis nemaz nav orģināldarbs. Orģinālajam uz krekliņa bija uzraksts, bet tad man likās, ka daudzi to noteikti nesapratīs vai uzskatīs par stulbu, tāpēc es paintā šo meitenes kreklu pielaboju, un vēl īstajā darbā bija vēl viens acu pāris un aizšvīkāts acu pāris, bet arī tos es izdzēsu. laugh.gif Bet vispār šitas man pašai patīk. happy.gif

4.:
Click to view attachment
Tā, šis pāris ir zīmēts uz piezīmju lapiņas, tāpēc nebrīnieties par to zilo uzrakstu uz meitenes kājām un to drukāto zīmēju pie zēna krekla. Meitenes krūtis nav sanākušas, bet sasodīts, plaukstas un krūtis man nekad nav labi sanākušas. mad.gif Arī šitiem uz krekliem bija uzraksti, bet beigās aptvēru cik tie bija stulbi un izdzēsu. Šitā ir simtreiz labāk. Ak, jā un...nu jūs jau redzat plaukstas. Es uzzīmēju kā cimdiņus. laugh.gif Man vnk nu galīgi nesanāk plaukstas, vnm ir kkādas kroplīgas tās plaukstas. laugh.gif Bet es mācīšos.

un 5.:
Click to view attachment
Tā un šis darbs: teikšu godīgi, man pašai patīk. happy.gif vienīgais kas man nepatīk ir meitenes dibens. rolleyes.gif Nu, nesanāca. laugh.gif bet tā jau man patīk.

Wīīī, pakomentējiet lūdzu!! rolleyes.gif smile.gif

Keydan
Thoru Kun cik tev ir gadu?
Tev vienu lpp atpakaļ bija progres... un tagat ta ka agrak...
Nerine
14. tapēc, ka tur ir arī daži, kurus es zīmēju pirms tiem, tikai tagad pabeidzu vai pielaboju. Šitie ir sliktāki par tiem iepriekšējajiem?
kahi
kas pie vella ir ''progras''?? *uz augšu pavilkta uzacs*

Thoru kun, tev daudz jēpiestrādā pie pirkstiem, jaapgūst muskuļu zīmēšana, u.c. crap, kas vajadzīgs, lai kkas jēdzīgs sanāktu. protams, ka visos darbos ir kļūdas, bet treniņš, teniņš.
ļoti patīk pēdējais darbiņš. sūti to dibenu ratā!
iru-chan
pedejais man ari patik... varbut tapec ka seja nav redzama... bet pie sejas vel tev ir japiestrada
Nerine
heh, labi kahi un paldies. laugh.gif
iru-chan!!! bbeidzot tu nokomentēji!! paldies!
man jau ar tas pēdējais vispār patīk. happy.gif
bet paldies par komentiem!
Isabel Carmin fon Edelhain
zin piekrītu Keydan par kvalitāti. Pašas stilā nekāda progresa nav.
Nerine
Nu, žēl jau. sad.gif

Te būs mans pirmais zīmējums paint'ā. Vērtējiet lūdzu.
IPB Image
Kate
eh nu, ko kājas tik taisnas ? wink.gif
ir jua labi, ir jau labi.
Bet iesaku ekspermentēt
Taison
prieksh pirmaa painta darba tas ir norm...

bet kjermenim ir truukumi... [celjgali, kakls, roku lociitavas...]
Nerine
paldies!
Nū, es šito baigi ilgi zīmēju un kādu pusstundu vien mēģināju uzzīmēt kājas, bet nesanāca galīgi. sad.gif
Ā un kakls laikam pa resnu vai ne? laugh.gif gomen, es vēl mācos. unsure.gif
un rokas >_< es jau zinu ka nesanāca, bet paint'ā ir tiešām grūti zīmēt. man.
iru-chan
http://artpad.art.com/gallery/?ildn936u89w vari pameiginat ari uz sitas bet pries panta labi
Nerine
Oki, man akal ir jauni darbi.

IPB Image

tas ir orģināls. tikai neaprokiet mani par to ģīmi augšā un viņas matos. laugh.gif
es jums ielikšu arī paint'ā pielaboto. happy.gif

IPB Image

Un tadāā- jaunais! happy.gif ar šito es lepojos. happy.gif

IPB Image

Nu, kā ir? cool.gif
Kikyou
Nav slikti. BET.
Acis ir daudz par tuvu viena otrai. Vai nu zīmē acis mazākas, vai nu samazini acu platumu.
Tigra2
btw, kādā tuotriālā rakstīts, ka platumam starp acīm jābūt tik lielam cik plata ir viena acs.

progress ir, interesanti kā būs pēc gada... ><
Nerine
Ooo, Tigras un Kikyou komentāri. Kāds gods. rolleyes.gif
te man ir atkal jauni darbi, pirmie 4 ir no mana horror stāstiņa.
IPB Image
tā, es zinu, ka ir nežēlīgi daudz kļūdas, man jau šito pielaboja viena metiene, nu uzrakstīja kur ir kļūdas un tā. Es viņu pārzīmēšu labi?
IPB Image
šitais man pašai patīk visvairāk. happy.gif smuki sanācis.
IPB Image
šitajā ir daudz kļūdas, bet es centos uzzīmēt ka viņa sēž uz zemes apskāvusi ceļgalus. Nesanāca. sad.gif
IPB Image
Tad šiten sākas ķīpājumi skolā un vnk zīmējumi.
IPB Image
IPB Image
IPB Image

unsure.gif
kahi
vnk zīmējumi ir vislabākie. tādi mazi, mīļi tev padodas vislabāk. varbūt mani sitīs, ka es šitā runāju, jo tavs kvēlākais sapnis ir zīmēt monstrus, bet tad zīmē tādus mazus, mīlīgus un ar zobeniem, nu, tas tā... pēdējie viennozīmīgi labāki par pārējiem.
Nerine
Ooo, paldies, kahi! happy.gif wink.gif mazus, mīļus briesmonīšus ar zobentiņiem? pamēģināšu. laugh.gif
Keydan
Well... tev sanak chiibi! Pat ļoti labi! biggrin.gif
Karamele
kinda good.... :3
peedējie tādi kjūtīgi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.