Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani pirmie zīmējumi.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Nerine
Njā, paldies Cowkiller, par tavu "inteliģento" viedokli. 10 minūtes tur tiešām nebija, bet gan daudz ilgāk.
cowman - laikam jau tiešām ir primitīvi, bet es vēl mācos.
Art - paldies, un tā arī darīšu! smile.gif
vampiregirl - paldies! happy.gif par tām nošļukušajām krūtīm smējos - laikam jau tev taisnība laugh.gif Par trešo zīmējumu - arī taisnība, pati arī pamanīju, ka tur no sāniem un tad no priekšas blush.gif
Haiki - kādā stilā? rolleyes.gif

Dabūju photoshopu, un pamēģināju (skatoties mangas grāmatā) uztaisīt lietu. Būšu atklāta - pagāja ilgs laiks, kamēr sapratu, kas un kā laugh.gif nu, nekas dižš jau tas nav, bet... blush.gif

Tātad, paņēmu citu oriģinālbildi:
IPB Image

un te ir ar lietu:
IPB Image

unsure.gif
FuschichO
Tu uztaisīji lietu??
Arts
Zelta lietus!!!
Taste the rainbow! biggrin.gif
Šitas ir slikts lietus,iesaku vairāk čakarēties PS kādu stundu dienā,vienkārši spēlēties. wink.gif
Shatako
pēdējā meičiņa tiešām mīlīga. patīk. ^^ kkas piesaista arī 3. darbā. bet 1. zīmis ir pilnīgi šķībs un greizs. ģīmis viņai ir tāds piemīlīgs, bet acis ir PĀRĀK nevienādas. :3 labi teikšu tev 3 vārdus. ANATOMIJA, PROPORCIJAS, UZBŪVE.
un vēl.. iesaku izvairīties no rūtiņu papīra. ;3
vampiregirl
lietus man patīk, tik vot tik uz fona tas izskatās kā lietus, bet uz meitenes izskatās kā k-kādi traucējumi biggrin.gif
Nerine
Paldies! happy.gif
Nu, Art, mēģināšu, kaut gan solīt, protams, nevaru.

Bet tagad - mani nakts murgi + totāls iesācējs photoshopā:

Par pamatu paņemta šī Rikas bilde:
IPB Image

no sākuma tiku galā ar muti un ačelēm:

IPB Image

un tad izdarīju kaut ko, tikai īsti nezinu ko XD , un radās šis:

IPB Image

nu, man iepatikās, likās kkā atbilstoši Higurashi stilam laugh.gif Man patīk tie sarkanie "nospiedumi" uz viņas kreisās rokas un arī kreisā acs, taču arbūzam gadījās ķibele - netīšām pārbraucu pāri. XD

bet tas bija kādu pusotru stundu, ja ne divas pa to photošopu mocījos.
Kaede
Zini, Rin, katru nieku galerijā arī nav jāliek. happy.gif Labāk vispirms kārtīgi visu iemācies un pēc tam jau izveido kko interesantu, šitā jau es ar varu izveidot galeriju un paspēlēties ar photoshopu. Kāds gan tur prieks? Varbūt pamēģini kko uzzīmēt un kkādā veidā apstrādāt photoshopā pēc tam? smile.gif

Veiksmi zīmēšanā un daudz iedvesmas!

Kae
Haikis
Kādā stilā, jautā? Tavā stilā smile.gif
vampiregirl
QUOTE(Kaede @ Aug 2 2008, 19:05) *

Zini, Rin, katru nieku galerijā arī nav jāliek. happy.gif Labāk vispirms kārtīgi visu iemācies un pēc tam jau izveido kko interesantu, šitā jau es ar varu izveidot galeriju un paspēlēties ar photoshopu. Kāds gan tur prieks? Varbūt pamēģini kko uzzīmēt un kkādā veidā apstrādāt photoshopā pēc tam? smile.gif

Veiksmi zīmēšanā un daudz iedvesmas!

Kae

man japiekrīt Keade, par to ka katrs sīkums tiešam nav jaliek galerijā, bet anyway man patīk tas pēdējais em.....pārveidotais darbs biggrin.gif labā, tfu, kreisā acs izskatās izkritusi no dobuma un man baigi atgādina elfen lied biggrin.gif
Cowman
shitas to4 nebija jaaliek jo tas ka maaki lietot brush un burn tool nav jaaizkliedz pa visu pasauli
Nerine
Es sapratu, ka visiem maniem zīmējumiem ir drausmīgi šķības galvas un es nezinu kā lai to izlabo. sad.gif Varbūt ir kāds ieteikums?
piem. paskatieties, pa kreisi tik traki nav, bet kad pagriežu pa labi, tad oi oi oi, kas tur darās. Un šitā ir visiem. sad.gif nesaprotu, kāpēc viņi tik šķībi sanāk:
IPB Image IPB Image

Te ir četras jaunas mūziķes, kuras ir neliela stāstiņa un 2 komiksiņu varones:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
un šeit ir arī tas komikss:
IPB Image
nekritizējiet nu pārlieku par muļķīgo sižetu, es neesmu diemžēl nekāda komiķe. XD un šito es plānoju kādreiz izkrāsot tā smuki...
IPB Image
šito es vēlāk pabeigšu, bet gribēju zināt, vai ar proporcijām un visu pārējo daudzmaz kārtībā ir?
IPB Image
tas skuķis man tik labi neiznāca, bet par veci es priecājos.
IPB Image
un šis tapis kāda raksta ietekmē, kur lasīju, ka kkādai igauņu meitenei kombains kājas nedaudz zem ceļiem nošķēla.

bet, tas, ka es māku lietot brush un burn tool man ir sasniegums. Kam citam lai es to pasaku, ja ne jums? huh.gif
Kaede
Rin, komiksiņš burvīgs! happy.gif Vienīgi tev vajadzēja varones patiesi izkrāsot, citādi nav tā sižetiskā efekta. Un tev sanāk ļoti labas sejas izteiksmes! happy.gif Jo īpaši smaidīgās vai smejošās.
FuschichO
Tā kā Yue man asociējas ar mēnesi (vai tik tā tas nav ķīniešu valodā), tad hiperaktivitāte viņai nepiestāv, bet bildē ar proporcijām izskatās, ka viss ir daudz maz pareizi, vienīgi prasās platāki pleci n gurni un bišķi kājstarpi uz augšu pavilkt, bet tas noteikti izskatās pēc cilvēka wink.gif Par pēdējo varu teikt to, ka es redzēju interviju ar to meiteni un tas nav forši. Tās kājas taču viņas pašas tēvs viņai apšņāpa. :/
Arta
No tām četrām man vislabāk patīk pēdējā Nanako - viņas seja & mati.
Komiksā vislabāk patīk tās pēdējās 2 sejas. xD
& nākamajā zīmējumā tas vecis izskatās maniakāls. biggrin.gif

..Tagad tu varētu sākt zīmet visu formīgāku un nedaudz detalizētāku. ^^
vampiregirl
komiksiņš patīk ^^ tu tiešām varētu viņu izkrāsot (kā jau Kaede teica), būs foršāk. un man tev ieteikums- ja velc tik šausmīgi daudz līnijas, tad izdzēs lielako daļu nevis atstāk zīmējumā biggrin.gif vnk izskatās nepabeigti...
Shatako
ar ko, lai sāk?
7. drebelī pāris čibuku sejas tiešām labi iznākušas! ;]
8. viņai ir salauztas kājas vai es nepareizi uztveru domu? ;D
9. zīmī pedofīlija vai es atkas nepareizi uztveru domu? XD
šodien jau otro reizi teikšu tā - TRENĒJIES, TRENĒJIES, TRENĒJIES! tad būs ok. nedaudz piestrādā pie čibuku ķermeņiem un tad tie tev sanāks pavisam neslikti! ^.~
Cowman
tur kur ir taa meitene ar sarkanajaam pukjeem (tu jautaaji par proporcijaam)

teikshu skaidri un gaishi Galva=Mega size
Tamashi
Tu vari labāk wink.gif
Nerine
Vēl joprojām nedetalizētas skices.

Meitenes profils un ja jūs sapratīsiet, ka zilā meitene skatās uz aizmuguri, jūs būsiet ģēniji xD
IPB Image IPB Image

vardarbība. Un neskatieties uz to aci. xD biju domājusi, ka tā izskatās, kad uz galvu skatās no +/- sāniem.
IPB Image

IPB Image

krāsots ar zīmuļiem, tāpēc tik sliktas krāsas
IPB Image

IPB Image

tad man uznāca fanartisks garīgais un tā kā tieši tobrīd lasīju Franken Fran, tad kkā baigi sagribējās viņu pazīmēt. xD
IPB Image
Šeit tā doma bija tāda, ka Fran varētu redzēt sevi spogulī kā normālu meiteni un, protams, justies par to ļoti bēdīga.
IPB Image
un tad vēl Fran un Adorea
IPB Image
FuschichO
QUOTE(Nerine @ Oct 11 2009, 03:50) *

Jā, šis arī ir vnk drausmīgs, ne? Zīmuļi ir pelnījuši, ka tos izmet miskastē.

IPB Image
Tigra2
QUOTE(FuschichO @ Oct 11 2009, 16:05) *

QUOTE(Nerine @ Oct 11 2009, 03:50) *

Jā, šis arī ir vnk drausmīgs, ne? Zīmuļi ir pelnījuši, ka tos izmet miskastē.
(Suņa bilde)

Nu, zini, ar Nerines ķīniešu zīmuļiem tu tādu toč neuzzīmēsi. tongue.gif
Ja nopērk normālus zīmuļus, kaut vai no tā paša Koh-i-noor vai Faberkastel, tad var smuki zīmēt, bet acīmredzami tādus Nerine nelieto, tā kā komentārs nevietā, tiem zīmuļiem tiešām ir blāvas krāsas. XD
Kaede
Wow, tā smēķējošā sieviete/meitene izskatās forši. happy.gif Un pēdējā bildē meitenei pa kreisi labas acis. happy.gif
Kikyou
Ak dies, kā man tā Fran patīk! Vienreizēji piemīlīgi! +_+

Edit: Un nemaz nevajag, Tigra, arī ar ķīniešu zīmuļiem ļoti daudz ko var pasākt!
Nerine
ai, nu ko jūs te par tiem zīmuļiem aizrāvāties. xD
Bet lielais paldies par jaukiem komentiem. ^^ Uzreiz tāda motivācija uzzīmēt vēl kko.
Vai. o_O Tikai tikko pamanīju, ka vienai Fran ir kakla šuve, bet abām pārējām nav. xD
Nerine
IPB Image IPB Image IPB Image

vienā samazināju acis, īsti pat nezinu, kurš tagad man labāk patīk. Jums? unsure.gif
Kaede
Darbs ar šauro aci ir labāks. Skice ar zīmuli laba. Par krāsošanu neko nespriedīšu. Lai to dara gudrāki par mani cilvēki.
FuschichO
Nevajag tik resnu zīlīti- sašaurini viņu horizontālā virzienā. No sāniem pat anime stilā nav tik daudz redzams. + Pavelc aci uz leju.
Nerine
Tā ir labāk? Sākumā liku vēl zemāk, bet izskatījās neglīti.
IPB Image
FuschichO
it kā, bet acu zīlīti tu tāpat neizlaboji. Sākumā nelikās, ka tu vispār jelko būtu izlabojusi
Nerine
Tādā gadījumā es īsti nesapratu kā tu to domāji. unsure.gif
Varbūt vari parādīt, ja, protams, tevi ir laiks?
FuschichO
Es aizrāvos, note the difference

IPB Image
Nerine
wow, tas jau riktīgs mākslas darbs happy.gif
bet tagad vismaz skaidrs kā nākamreiz acis no sāniem zīmēt, paldies lielais!
Nerine
IPB Image
kājās viņai ir apaļpurnu kurpes, kkas nav kārtībā ar kreiso augšstilbu (par resnu?), vēl joprojām nespēju uzzīmēt plaukstas un arī seja šoreiz nav (kaut gan varbūt kāds tik un tā var uzminēt kā fanarts šis ir?) Un viņa tā šķībi arī stāv, palikusi kreiso kāju sāņus, tāpēc laikam tas izskaidro greizumu. xD

IPB Image
vecs skribelējums, kurš, atklāti sakot, man patīk. happy.gif tikai krūtis jocīgas o_O
Tigra2
Ļoti labi, ka centies izstrādāt tērpus un zīmē žaketītes, kaklarotas un bikses. Labs pamats, lai veidotu character design.
Redzu, ka proporcijas ir kļuvušas labākas. Labs roku garums, laba ķermeņa-kaju proporcija.

Bet, sejas tomēr vajadzētu uzzīmēt, jo ja nezīmēsi, nekad arī neiemācīsies. Rokām derētu uzzīmēt pirkstus, un jāveido vidukļus nedaudz platākus. Viduklis taisnskatā normāli nemēdz būt šaurāks par galvu.
Nerine
Milzīgs paldies Tomo par palīdzību. happy.gif

IPB Image

Photoshops ir baigais sviests. @_@
Nerine
IPB Image

Zīmēts ar roku, krāsots photoshop'ā.
Bitter_me
Pedeejais smuks, man patiik jo vins taads grafisks un diezgan stiliigs. Tikai kompoziicijas zinaa gan nav visai labi, jo viens no kompoziicijas pamatlikumiem ir, ka nedriikst neko nogriezt, Tavaa gadiijumaa taa ir galva. Labaak buutu bijis taa, ka Tu vinu neziimee pilnaa augumaa.
Citaadi izskataas, ka vina bez galvas palikusi. biggrin.gif

Par citiem- Tev kermeni ir paraak plakani. Visam ir apjoms un forma. Un formu panaak eenojot. Vnk paveero kados realos attelos, ka krit enas un pamegini ielikt. Uzreiz buus daudz labaak.

Un galu galaa. Ziimee ziimee ziimee. Un taa lai neapniik, taad jau viss buus beigaas super. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.