Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani pirmie zīmējumi.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Nerine
ja? paldies. happy.gif es tad iešu un pazīmēšu chibi'jus. Oyasumi visi. wink.gif
Cowkiller
skatoties uz taviem ziimeejumiem es atceros sevi 4klasee lol
viss ko varu teikt ir: trene savu roku, sajuuti to kaa taa saskaras ar papiiru, paveero cilveekus reaalajaa dziivee nevis muultenees, paskaties kaads izskataas maitenes augums kustiibaa-praktiski nav taisnu liiniju!
vari mani nenjemt veeraa tachu esmu pabeidzis Vidzemes Jurmalas un Makslas Skolu ar izcilu atziimi! cool.gif
Storm
ziimeejumi loti beerniskiigi.. maybee pirmie ziimeejumi muuzaa (neskaitiisim keepas 1 klasiitee un beernudaarzaa)? laugh.gif , bet apsveicu ar to ka tu ziimee - ts liecina ka esi rados cilveeks. ja treneesies, panaakumi neizpaliks... rolleyes.gif
Nerine
Paldies! Es jau cenšos zīmēt katrā brīvajā brīdī, bet.... sad.gif man jau liekas, ka ļoooooti pamazām un lēnām, daži man kļūst labāki. Nē?
Cowkiller, apsveicu. happy.gif bet es neesmu beigusi, tāpēc jau mācos un te lieku. Bet paldies.
Cowkiller
tu maacies maakslas skolaa? ja jaa tad kuraa... dry.gif
Nerine
nē e, vai tad es tā teicu? o_O ui, sorry, nē, es nemācos. es teicu - apsveicu, ka TU esi beidzis, bet es mācos zīmēt un neesmu beigusi nevienu mākslas skolu. tā tas bija domāts. laugh.gif
Tomoko
Viena meitene palaboja?....
*lēnām virzās prom*
Darbi nav slikti, bet tomēr tev jāmācās wink.gif No tā paint darba īpaši patīk seja. Pie pārējā itkā varētu piestrādāt, bet viss nāk ar laiku! ^^ "Vienkārši zīmējumi" arī ir diezgan labi. ^^ It īpašie tie chibi. happy.gif
Nerine
Nu labi, Tomo, ja tu tik ļoti vēlies.
manu pirmo horror zīmējumu izlaboja Tomoko. happy.gif
un paldies, vispār. smile.gif
Karamele
kādēļ nekas jauns netiek likts? ^^
būtu forši ja ieliktu tos darbus kurus redzēju pie tevis. Tie ir krietni labāki.
Nerine
es nezinu kapēc, bet man neliekas viņi iekšā otaku. ir iskenēti, bet nez kāpēc otaku neņem. Kāds nezin, kas varētu būt par vainu? viņi nav jpg. un jpeg. bet kkāds cits un varbūt tāpēc. es patiešām nezinu kapēc, otaku neņm...
laugh.gif paldies XD
Karamele
kādā veidā centie sviņus ielikt? maybe mēģini caur IMG tagu nohostingojot kautvai photobucketā vai imageshack? ja mēģini uploadot tad ar kādu browseri? Kādā formātā tie faili?
mozilla bieži izbojā uploadu tādēļ iesaku nohostingot. photobucket
Nerine
tie, kuri neiet ir bmp un tif. pārējie ir jpg un tie iet. nu un ielikt es viņus lieku tāpat kā parasti : Upload and Insert image.
Karamele
varbūt mēģini pārskanēt un saglabā citā formātā?
Tenma
slotnorītas muguras (mugurkaulam ir izliekumi!!!)
kahi
vai vienkārši vēlreiz uzliec save as... un tur pie formāta jpg.
un lūdzu mazos ar zobentiņiem, cute ninjas, n'stuff
Nerine
tā, pamēģināsim:
IPB Image
Oo, jē, iet. happy.gif tātad, pirmais: Gin (no bleach) un Eds (FMA)
IPB Image
IPB Image
pēc kahi pieprasījuma. rolleyes.gif

gone away
Ah, tie chibuki tik mīlīgi izstās. Bet pirmais zīmējums ir vnk super. Ļoti patīk tieši tas puisis kapucē, jo tas otrs gan izstās tāds bik savādi padevies, es tikai nezinu, kapē man tas tā izskatās. laugh.gif
Nerine
Paldies, man vispār ir vesela čupa ar jauniem zīmējumiem, es vnk nepaspēju viņus ieskenēt visus. XD vēlāk būs. happy.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Nezinu ko man viņš man atgādina, bet tiešām nesaistās ar Ichimaru Gin. Eds gan ir līdzigāks un izskatās kā susuriņš alā, bet chibuki piemīlīgi sanākuši.
Nerine
Paldies, gone away, Isabel. happy.gif
te būs atkal jauns zīmējumu jūklis. rolleyes.gif
IPB Image
Renas (higurashi) fanarts
IPB Image
Sakuras (naruto) fanarts
IPB Image
nav fanarts XD parasta meitene ar puisi.
IPB Image
Kaguras (Fruits basket) fanarts
IPB Image
L un Raito/Light fanarts unsure.gif
IPB Image
fejiņa XD
IPB Image
džeks no mana stāstiņa. XD
IPB Image
manuprāt uzraksts visu izsaka XD
IPB Image
L un Raito.
IPB Image
Stilizēti Kimimaro un Orochimaru (naruto). Diemžēl, Orochimaru nav rokas laugh.gif sad.gif jo es vnk nevarēju tās uzzīmēt. Lai kā es zīmētu, viņš visu laiku izskatījās pēc lielāka kropļa, nekā bez rokām. Kāds nevar ieteikt kā tās sasodītās rokas lai zīmē? Gan jau kādreiz piezīmēšu, ja kāds pateiks kā. XD

Gaidu kritiku un palīdzību. happy.gif

Kaede
Tavi chibi zīmējumi ir mīlīgi. Bet par pēdējiem. Visvairāk patīk Fejiņa un tas gandrīz skūpsts ar parastu meiteni un puisi. Tie ir sanākuši interesanti ^^ Man ir jautājums par Oro-Kimi fanārtu. Kapē Kimijs smēķē? laugh.gif Un nez Orochijs tik dīvaini bez tās rokas izskatās ><
Nerine
Paldies~! happy.gif
tāpēc, ka tas ir stilizēts. iedomājies, ka viņi ir mūsdienās. XD es zinu~bet es tiešām tās stulbās rokas nevarēju uzzīmēt. Es vispār viņu laboju, dzēsu ārā melnus un pelēkus dzēšanas pleķus. tas izskatījās briesmīgi XD tās rokas bija kriminālas. XD
Arts
Kā Kimimaru var pīpēt?Viņam taču tuberkoloze ir.Orochimaru rokas amputēja laikam....eh,kara varonis,vai nelietis....Dusmīgā Sakura ir nenormāli līdzīga Tsunadei.
Nerine
Paldies, Art. XD
piedodiet, XD, es tās rokas nevarēju uzzīmēt. es kkad uzzīmēšu, un ieskenēšu vēlreiz, bet tagad es nevaru tās sasodītās rokas uzzīmēt~!! XD
paldies arī par Sakuru happy.gif
Mimi
Pēdējo zīmējumu jūklī vislabāk un uzreiz atpazinu Renu.
Sorry, bet tagad mazliet pakritizēšu...
Tātad, man nepatīk, ka zīmējumos nav nekāda detalizējuma, un man nepatīk, ka tie ir zīmēti ar biezu zīmuli.. Tākā švīkājumi.
Renas ēnas ir pārāk tumšas.
Vairāk piestrādā pie darbiem, savādāk izskatās, ka tie uz ātro roku iemesti. Es zinu, ka tā iespējams nebija, bet pirmā lieta, kas uzreiz ļoti iekrīt acīs, ka tu to zīmuli baigi spiedi pret papīru, un tad, iespējams, bija slinkums kko dzēst.
Vārdu sakot, es iesaku zīmēt plānakas, vieglākas līnijas, lai pēc tam visu būtu vieglāk izlabot. wink.gif
Ja Renai nebūtu tie liekie ēnojumi, line - art sanāktu vienkārši super. wink.gif
Kopumā darbi ir ļoti OK, it īpaši čibīši, tikai vajag vairāk precizitātes, smalkuma.
Nerine
Liels paldies, Mimi~! happy.gif
centīšos tā arī darīt! smile.gif
Shatako
Uzzīmē ko interesantāku! piem. to feju iezīmē mežā vai kko tamlīdzīgu. Nezīmē tik daudz portret veidīgos darbus izstrādā tos utt. Vēlu veiksmi! :3
PS
Tev ir tīri jauki darbi! ^^
undux
Piekrītu! Fons ir vajadzīgs tai fejai.
Nerine
paldies~! happy.gif
fonu? unsure.gif man bail, ka nebūs labs. Bet es pamēģināšu. happy.gif
Nerine
Sen neesmu neko zīmējusi, un te ir kārtējais treniņš. happy.gif Nu, ta sakiet kā ir - vai ir mazliet labāk vai nē. smile.gif

IPB Image
Tas būtu Me tan fanarts.

IPB Image
Un te viena jauna līgaviņa. wub.gif
Nu, tad rakstiet un palīdziet man uzlaboties! happy.gif
FuschichO
Otta- pirmajai galva jāpabīda pa kreisi, citādi kaut kā nav savā vietā. Varbūt pleci nedaudz par slīpu? Bet labi, ka uzzīmēji smejošu seju *thumbs up* Ja negribēji zīmēt pirkstus, piedurknes vajadzētu vēl garākas, jo savādāk tomēr izskatās, ka tur kaut kas trūkst. Ieliec kādas tērpa ieloces padusēs un ja nu reiz tas ir geišas tērps, tad tradīcijas nosaka, ka ķermeņa siluetam jābūt pēc iespējas taisnākam un nekādus balleskleitas cienīgus paplašinājumus uz beigām, lūdzu!
Otrajai seja diemžēl nav sanākusi- deguns nevietā un mutes varētu arī nebūt tik izlocīta. Un kas tās par bakenēm? ohmy.gif Ja novelk iedomātu viduslīniju visam stāvam, tad var redzēt, ka tur daudz kas šķībs un greizs un nepareizs. Bet strādāt, strādāt un vēlreiz strādāt! Par gēniju neviens nepiedzimst, par tādu kļūst. Nākošos komentus, lūdzu, pozitīvus! smile.gif
Gambatte!
JnVbt
eh, ko gan vairāk var pateikt? FuschichO, praktiski, jau visu pateica, he he! biggrin.gif
Vienīgais ko tev vajag tie ir daudzi praktiskie treniņi tongue.gif un gan jau ar katru reizi sanāks aizvien labāk!
Viena lieta ko tu varētu varbūt pamēģināt ir ēnošana! rolleyes.gif tā lieti noder zīmējuma izskata uzlabošanā! wink.gif
Arts
Par ēnojumiem saka tā:
Ja putukrējumam nav šņabja.....pfuti...
Ja kūkai nav putukrējuma,tad tā nedzer....fak...
Pag,izdomāšu.....ja šņabim nav kūkas un putukrējuma,tad nav ēnojuma!
Pag,pag.
Ēnojums bez zīmējuma ir kā putukrējums(šņabis) bez kūkas.
Lūk!
Tev vajag anatomiju pamācīties....paskaties hentai.
FuschichO
Arts.. man liekas ir pelnījis savu niku- īsts mākslas pazinējs laugh.gif Bļeh- kādam šodien ir jautri!!! Bet taisnība vien ir. Arī ar vienkāršu līniju var uztaisīt māsterpīsu, bet, ja dranķīgu zīmējumu dranķīgi ieēno, kas ir likumsakarīgi, ja cilvēkam trūkst anatomijas zināšanu, pat pakaļu ar tādu negribētos slaucīt, tāpēc ar ēnošanu nesteidzies. Anime galu galā ir vektoros taisīta- tur viss balstās uz līnijām
Nerine
Tātad līnijas.. labi, uz to es mēģināšu balstīties. happy.gif
Paldies par komentiem, un FuschichO, tev taisnība, apskatīju to līgavu kārtīgi un sapratu, ka tur tiešām ir galīgi šķībi viss. laugh.gif
Nu, tad es eju un sāku ar līnijām!
Un Art - tu tiešām domā, ka anatomiju varētu no hentai iemācīties? laugh.gif
Asuka
lai arī ko Arts pateica..
varu pateikt tikai to, ka progress ir acīmredzams. un milzīgs.
pirmajā darbā, kakls ir par garu un pleci par platu. ļoti labi uzzīmēta sejas forma. kaut kas ar krūtīm nav.. katra uz savu pusi. pārējo jau tautas minēja.
par otro darbu runājot - kaut kas ar labo roku nav. paduses līnija par garu. kreisā roka ir nedaudz par īsu. man patīk, kā ir uzzīmēts viduklis. cik sapratu, par ēnām jau tika teikts.
un no hentai iemācīties zīmēt nevar, jo visu laiku notiek kustība.
Kaede
Pekritīšu Asukai par progresu, ir daudzreiz labāk, kā agrāk. Pirmajam darbam ir lieliska seja, bet, es tikai nezinu, kādēļ, man nedaudz izskatās, ka, vai nu pirmajā darbā redzamajai meitenei ir par augstu josta vai arī par zemu krūtis uzzīmētas, bet varbūt tā ir tikai man pašai, nezinu, kādēļ.

Bet ir daudzreiz labāk happy.gif Apsveicu ar to. smile.gif
Tenma
QUOTE(Asuka @ Apr 6 2008, 15:06) *

un no hentai iemācīties zīmēt nevar, jo visu laiku notiek kustība.

bet kāda "kamasutra" varētu noderēt laugh.gif protams, var iztikt arī ar anatomijas grāmatām rolleyes.gif
FuschichO
Interesanti- kā josta var būt auksta vai silta ohmy.gif
Lab, lab, sapratu.. smile.gif
Nerine
Labi, neesmu gan ne hantai, ne kamasutru skatījusies un lasījusi, bet ir jauni darbiņi. XD

IPB Image
šis ir no tiem 100 themes - Introduction blush.gif (iespējams, tas ir arī pašportrets, bet ne izskatā, bet uzvedībā XD )

IPB Image
tad elfa skricelējums

IPB Image
Nu un šo džekiņu es uzzīmēju jau pagājušogad un tas ir otrs galvenais varonis, Filipo Karduči, no grāmatas "Es nebaidos".

IPB Image
Un te nu ir arī pats main čars happy.gif

IPB Image
un visbeidzot Me-tan fanarts

AntiKiller
Smuki,nevaru kritizet jo pats neko parsvara nemaku xD
Cik ilgi jau ziime? smile.gif
Dead Star
QUOTE(AntiKiller @ Jul 8 2008, 22:06) *

Smuki,nevaru kritizet jo pats neko parsvara nemaku xD
Cik ilgi jau ziime? smile.gif

ui,nē,nē >_< Salti meli! Drīzāk jau otrādāk. Reizēm,ja uznāk luste,tad tieši tajos gadījumos sanāk vislabāk.

amm,lai nav galīga beztēma,tad tas chibuks ir vismīlīgākais.Turpini vien zīmēt un galvenais savam priekam.
Arta
Pēdējais zīmējumiņš piesaista visvairāk.
:]
Kaede
Mazais, zaļmatainais chibuks ir kawaii. smile.gif Pārējie- protams, palūkojoties uz sākumu, ir jau labi. smile.gif
Cowman
I'm sorry bet mans viedoklis ir primitiivi
Cowkiller
primitiivi tas ir vaaji teikts! driizaak aizveesturiski, manupraat alucilveeki uz sienaam ar pirkstu ziimeeja labaak! Cik laika tu shajos darbos ieguuldi, nee tos pat par darbiem nevar nosaukt, tie ir ****?!!
10 min katram vai visiem kopaa??
Cowman
nu tu jau par skarbu ar to nokakaashanu ( atceries kaads pats biji saakumaa)
Arts
[spam]CK jau vajag korķi,sāk nelabi smirdēt,visu laiku viņam tek.
Izsauciet ugunsmetējus un tīrītājus.[/spam]
Neuztraucies,turpini zīmēt,velc smuki līnijas un neaizmirsti anatomiju mācīties. wink.gif
vampiregirl
Būšu nejauka un sākšu piekasities biggrin.gif

QUOTE(Nerine @ Jul 8 2008, 19:43) *

Labi, neesmu gan ne hantai, ne kamasutru skatījusies un lasījusi, bet ir jauni darbiņi. XD
IPB Image
šis ir no tiem 100 themes - Introduction blush.gif (iespējams, tas ir arī pašportrets, bet ne izskatā, bet uzvedībā XD )

Kakls pārak garš un tievs, krūtis nošļukušas kā vecai vecenai (piedod, citu salīdzinājumu nevarēju atrast) + kreisā roka ir līka.

IPB Image
tad elfa skricelējums

Nju krimināls elfs blink.gif Elfiem parasti nav tik šķības muguras un plakanas galvas. Acis arī tādas pašauras un uzacs daudz par garu.....

IPB Image
Nu un šo džekiņu es uzzīmēju jau pagājušogad un tas ir otrs galvenais varonis, Filipo Karduči, no grāmatas "Es nebaidos".

Redzu tikai vienu kļūdu - jostasvieta uzzimēta no priekšas pārējais no profila (visamz man tā izskatās, ja kļudos tad atvainojos smile.gif )

IPB Image
Un te nu ir arī pats main čars happy.gif

Galva šķība un aizmiegtā acs pārak zemu.

IPB Image
un visbeidzot Me-tan fanarts

Šitā meitenīte man patīk, mīlīga ^^
Haikis
Pamēģini uzzīmēt komiksu šādā stilā.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.