aya-angel
Jul 3 2004, 20:22
EEE??? Bija tik$anaas???
Njaa, mans par veelu attapaas................
Par to paleekaa$anu- ja vien es deru, tad esmu ar mieru
Mans nr. ir 6323919 - call me!
Nju es zinu wienu forshu Jukatan teejas klubu Stabu 29 (mana miiljaakaa vietinja)
Bet, piedodiet neziniitei)par kaadu tikshanos juus runaajiet?
9109796/ es ar labpraat!
Za4peedinja, iet runa par Anime projektu Latvijā. Tas ir, šī foruma biedri ir apņēmušies izveidot paši savu Anime.
Izklausaas labi!Forsha ideja iisteniibaa...
Jā, tam jau šis forums domāts!
Bet tomeer nesaprotu, wai tad wiwsi foruma daliibnieki dziiwo wienaa pilseetaa? Nu wisi tak newar tikt... Wai arii tiekas tikai tie kas dziiwo Riigaa wai kaadaa citaa pilseetaa?Sanaak kaa tikshanaas ir ierobezhota?
Spectre
Jul 4 2004, 15:08
Nu jaa taa sanaak ir bikiit egoistiski, bet ko padariisi lielaakaa dala ir no Riigas
Uz naakamo meeginaashu buut. laika vispaar nav nekaada tagad knapi sanaak izguleeties ......
Nu taa kklausaass visi, taisam satiksanos trezdien vakaraaa, jo nu savaadaak es juus vairs nevaresu noker un jaa es nebuusu viens jo reizee arii atnaks velviens cilveeks no foruma.
Un jaa un kuraa vietaa juus parasti satiekaties ? Jo es nekaa nezinu kaa un kur satikties
nez.. treshdien..
hmm.. nezinu. varbuut vareetu... lai gan nezinu vai es tikshu..
Gribeeju izteikt priekshlikumu to satikshanos taisiit 24.07 - sestdien.. taa lai neviens nepaspeej ieplaanot ko citu..
Jau sen ir ieplaanots. Tobish ieplaanots skraidiit pa mezhu ar koka zobenu rokaa, saucot daugmalieshus par zakjiem un lapsaam.
Bet ja nopietni, vareetu naakamnedeelj viduspusee.
Nezinu varbuut kaads nu vismas kaut vai viens no forumiesiem var trezdien jo man loti gribaas satikties ar kaadu..
me war!Bet vajag wisiem izzinjot, jo newisi tak sheit skataas!Weelreiz saku ka es zinu forshu wietinju: Jukatan teejas klubs. Mazie galdinji, seedeeshana spilvenos un teeja! SUPER! 1,5 un kuucunjas atsewishkji!Tiem kas intereseejas par japaanu...patix un weel 1 kanninjaa ir 6 tasiites, pati paarbaudiiju
mans, 3-dien kaut kā nevar, ja vien nesarunājam tikties ap 22.00, tad gan tieku, un par 24. ar neesmu droša šķiet, ka bija ieplānots ar vienu no maniem pielūdzējiem kaut kur aizlaist uz Jelgavu, bet, nu īsti neatceros, tā ka, ja kaut kas noskaidrojas un ir konkrēts laiks un es nedodu ziņju ka būšu , tad mans tel. 6220260...
p.s. par to tējas dzeršanu ir ok... tikai viens jautājums kas ir kucunjas????
Laikam bija domaatas kuucinjas
un ljoti garshiigas ja kas... kaa jau teeja, ko teiksi Elladora?
Lija kad wareesi dod zinju, man iepriksheejaa lapaa ir telefons pieraxtiits.
Hmm, taa kas tur ar to tikashanos tagad nu buus?
itkaa treshdien, bet man aizdomas ka nekaa nebus!Un mee 11. prom uz kaadu meenesi! Atkal man viss buus garaam, taa neko arii neuzzinot.
Ai, nu labi. Shodien warbuut wairs netikshu pie neta, tapeec riit plkst. 14:00 buushu pie Baron Centra, ja kas me ies uz Jukatan klubinju paseedeet, buushu prieciiga ja kaads piebiedrosies, bet ja nee... nu no taa nemirst. Ja negrib uz klubinju wisu war sarunaat...ja newar 14:oo pazwaniet uz mob.
Nu es veljoprojaama uzstaaju lai tiksanaas buutu tresdien kaukur peec 20:00
jo ap 19:00 es buusu Rigaa nu vot Lijas un Xikes mobiilos zinu nesaubaties es jums tresdien pazvaniisu un tad jau noskaidrosies... Vel man ir svariigi tikties ar Yume cerams ka tevi atradiisu caur Xikes nu vot, tikai protams es pilniigi nezinu taadu vietu kur juus taisatatie dzert to teeju un eest buulcinas
Stabu 29. Jukatan teejas klubs,blakus mimi mode, bet man shkjiet ka newiens tur neies,un iisteniibaa es riitdien no 14:00 esu briiwa, tapee ieteicu padienu, bet war arii wakaraa...(ja war piebiedroties protams, jo juus tur wiens otru jau paziistat kaa sapratu)
Hmm.. tēja un kūciņas nav nemaz tik slikta ideja
Ja nu man kas varētu sanākt, jo aizņemta līdz 18.00 būšu noteikti.. Būtu jauki satikties
mmmmmmmmmmm,redzams bus liels tusinnsh!!!!!!!!
Nu taa, redzeesim kas man buus riit vakara, bet ir visas iespeejas ka buushu briiva, man tikai jaaizskrien uz dazhaam dara intervijaam, un tad jau laikam neko vairs neplaanoju..
Nu ko tihiro.. ja jau tu sako ka tusinsh, tad kaa buutu ja tu arii piebiedrotoes?
Un kas ar ziimetaajiem? es pakershu kaadus papiirus liidzi, lai varam sapazities un veel pie reizes kautko pakekseet.
Tad tagad jaanoskaidro kaa parasti, Kur un cikos satiekamies?
Mans piedaawaajums ir pie Barona Centra ap 19/ 20 wai kaa eertaak, bet liidzi kaadi 0,50 sant. jo warbuut iesiim uz jukatan teejas klubu, bet ja nee varam paseedeet parkaa wai kur citur!
wiltus trauxme uz ukatan nesanaax, jo straadaa tas tikai liidz 21
Nu gan vairs nezinu tikshu riit vai nee, jo man darbs buus liidz 22.00
Ciest nevaru, ka grafiks ne vienmeer ir pastaaviigs.. Bet ja nu Juus tomeer liidz kaadiem nu kaut vai 23.00 domaajat seedeet, tad
kam varu zvaniit!?
NJaa, nez vai liidz 23:00 mes noseedeesim, man peedeejais mikrinsh 23:15, savaadaak uz maajaam netikshu.. a taads variants mani nepriecee... Nu tad neko.... Unmei, tevi mees noteikti tad gaidiisim naakamajaa nopietnajaa ziimeetaaju sapulcee. gan jau tu neaateiksies.. vai ne?
Un za4peedinja, Barona centrs ir riktiigi taalu, nu jeburaa gadiijumaa, no katedraales, kur pienaak mans mikrinsh.. kaa buutu, ja mees satiekamies kautkur vairaak uz centra pusi? Teiksim.. hmm.. nu taa pati katedraale? Jo pie laimas pulkst. es nevienu parasti nevaru atrast. kautgan.. pie Laimas pulkst. uz tiltinja.. arii vaeertu... tikai jaanorunaa kuraa pusee.
Pie katedraales parka!Superiiga wietinja!Luudzu warbuut tur? Pretty Please! Bet jautaajums cikos?
Taa, labi tad satiekamies
20:00 pie katedraales galvenaas ieejas, man ir tendence seedeet uz trepiiteem tur, ja es kaadu gaidu. Nu ja nu mani sajauc ar kaadu ubagu... veerojiet, kam naudas bunzhinja nav blakus, tas buus es.
QUOTE |
Jau sen ir ieplaanots. Tobish ieplaanots skraidiit pa mezhu ar koka zobenu rokaa, saucot daugmalieshus par zakjiem un lapsaam.
|
OI, man tik pieleca kaa tas bija domaats. Tad tachu buus Senlatvieshi... baa.. nu jaa, uz tiem es nebuushu... man 24 arii aiznemts... bet tur nopietnaakas lietas..
par lomuspeeleem..
oki! nepadomaajiet slikti, bet me laikam izies no katedraales!(man ljoti patiik bazniicas...)
senlatvieshi taksh shonedeelj
un riit es nebuushu, jo apmetnis jaataisa.
Par kaadiem senlatvieshiem ir runa?
hmm, tā šodien man tikai 20, 45 beidzas skola... ātrāk gan netieku..
varbūt varētu kur satikties, kaut kur pa vidu, kad jūs jau būtu satikušies... un norunāt vietu, jo liekas ka visu laiku pie baznīciņas takš nesēdēsiet bariņā uz trepītēm..
Lija, kad buusi briiwa tu wareetu man pazwaniit un es tew pateiktu kur es/mees esmu/am...Ko teixi?
Nu labi norunaats tad es tocna buusu tikai es varu arii nokaaveet jo kameer es tur atradiisu to katredraali ............ nu vot gaidiet
Baa.... Sigfa.. nu skleroze man, neatcereejos... bet mans taa pat netiek.. briivdienszabita.. kautgan zheel. Naakamgad noteikti speeleeshu.
NJaa.. Piki.. par to ka neatradiisi.. shaubos...vieglaak atrodamu vietu buutu gruuti izdomaat. Kur ir briiviibas piemineklis zini, es tik pa to ielu uz viesniicas Latvija pusi, taa ir lielaa peleeki-zilaa eeka, kas ir Mildai [piemineklim] aiz muguras. Tur buus liela bazniica pie kuras buus daudz autobusu un mikrinju. Paiet garaam nevar...
Un Lija, jap droshi zvani kaadam, es domaaju ka mees tik ilgi pie katerdaales parkaa vareetu gan noseedeet. ja laiks nebuus dizhi slikts.
Klau, naax arii kaads kam interesee japaanju waloda? Man njemt kaut ko liidzi? Un no anime? Jeb tapat?...
Aj.. es jau gribeetu arii buut klaat, bet mani kaut kaa laiks neapmierina... nez.. tikt jau es varbuut treshdien ap 20.00 vareetu, bet ja mees tur seezam kaadas 2-3h, tad man rodas probleemas ar maajaas tikshanu, jo es nedziivoju Riigaa, un peedeejais autobuss, cik es atceros, iet kaut kur ap 22.00 ... taapeec laikam tomeer nebuushu...
Nu ja 24 visiem
(vismaz lielaakaijai dalai) izskataas ka buutu aiznemts, tad mosh kaadaa citaa sestdienaa pa dienas vidu.. vareetu veel saorganizeet.. nu piemeeram 17.07 vai 31.07 ...?
OK tad veiksmiigi jums vienam otru atrast...
ok, tad zvanīšu vienam vai otram...
bet par to apmaldīšanos pie katedrāles tas ir pilnīgi reāli, jo es vienreiz nākot no stacijas apmaldījos un neatradu Brīvības pieminekli un itkā vēl gāju pa taisnu ielu..
un ja visi runā par pēdējiem autiņiem ,tad manējais atiet 22,50 un uz to man ir obligāti jāpaspēj!!!!! citādi mēs visi nakšņosim parkā uz soliņiem..
p.s.esmu pazaudējusi Yumes tel. ja kādam ir iedodiet lūūdzu..
Nu taa, mans telefons ir 9753563, ja kaads tomeer kautkaadaa nezinaamaa veidaa nevar atrast katedraali, tad droshi var zvaniit, nakshu pretii..
Es te bish paskiceeju, teelu variaaciju.. ja kaadam ir veel kaadas skices, buutu labi ja pakertu liidzi.
Jaa, Xikes, es arii diez ko ilgaak par 22 nepalikshu, taapee vari droshi naakt, es domaaju lai parunaatu 2 stundas ir gluzhi pietiekami. Var buut tomeer atnaac?
Atljaushos uzprasiit - kas iisti shajos pasaakumos notiek?cilveeki sanak kopaa un spriezj ko katrs par nedeelju izdariijis projekta virziishanai?hm...gribeetos jau aiziet pasham, bet nezinu vai man tur iisti buus ko dariit. :/ nu jaa - kaa buutu ar nelielu kaadas tikshanaas reizes programmu..taa lai zin..
da nekaadas programmas nav. vnk salasaas un pabazaree.
heh...skaidrs...tad jau mozj kaadreiz es ar piebiedroshos (lai gan kas es par runaataaju.driizaak aiz intereses redzeet foruma biedrus "dziivajaa")...
Man ljoti interesanti būs dzirdēt kā jums gājis, jo ārā bij tāds gāziens, tieši jūsu norunātajā tikšanās laikā
Kā jau Unmei teica, gribētos zināt kā jums gājis!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.