Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tikshanaas
Anime forum > Anime > Anime: made in Latvia
Pages: 1, 2, 3, 4
asamashii ritori banpaia
viss - normāli. neliels, kluss sākums, mega lielajam un destruktīvajam pagrimumam. tagad ar pilnīgi mierīgu sirdi varu samierinaties ar to ka vairs nemāku zīmēt...
Seven_of_zero
cool.gif
}|{erar
Кто то говорил о встречах??? Piedodiet runašu latviski. Man interese kur jus bieži tiekaties?
Taka
QUOTE(Yume @ Sep 3 2004, 09:55)
Naa, droshi, es buushu atrodama Imantaa, netaalu no HiperMaximas, tirznieciibas centraa Real, dzelten taads, pa gabalu var redzeet, tur ja sameklee apdroshinaashanu "Baltikums"varees samekleet arii mani. Es tur seezhu no 8:15-19:00 abas briivdienas. So feel free to come.. happy.gif
*

Darbaholija? blink.gif
}|{erar
Vai kads vispar tusejas no jums pie Vecrīgas?
aya-angel
QUOTE(}|{erar @ Jan 18 2005, 14:51)
Vai kads vispar tusejas no jums pie Vecrīgas?
*

Nju, mēs šo sestdien taisām tusu. Essi laipni lūgts! wink.gif Ieskaties Offtopic iekš Atskaite un Kur, kad smile.gif
Всё нормально, мы по русски понимаем wink.gif
Yume
QUOTE(Taka @ Jan 18 2005, 14:45)
Darbaholija?  blink.gif
*

Nē darba dienas. Tagad paliku bez puses no tam, sestdienas brīvas-Kaiganam. biggrin.gif
Bet īstenībā, tā kā es nestrādāju nedeļas pirmās piecas dienas dēļ mācībām, tēpēc paliek tik tajās brīvdienās sēdēt. dry.gif

Un par tikšanās reizēm. Tiešam cien. }|{erar- go to Outdoor and see topic kur,kad. Or strelkas. ( laugh.gif nes nevaru normāli uz to niku skatīties, man tā suni sauca)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.