zenofex
Jul 8 2004, 00:30
17.07 ljoti pat ok ir diena. Varu ierasties, liidz tam luudzu noklausiities skanjdarbus sadaljaa music, un izteikt savus priekshlikumus par animes muuzikaalo pavadiijumu.
asamashii ritori banpaia
Jul 8 2004, 00:33
ahahahaha..
patiešām, atvainojiet, bet izņemot unikālo iespēju skatīt Piķi un viņa darbus dzīvajā, laiku nositu velti. ā, nu vēl dabuju anime ar ko nosist(šajā gadījumā gan lietderīgi) 2 nākamās dienas. es tak teorētiski varēju sēdēt mājās un attīstīties - kādreiz tač jāiemācās zīmēt..
bet visu cieņu par iespēju pasēdēt dzīvokli..
Patiesham bija nedaudz garaam, vajadzeeja ieprieksh sagatawot kaadu programmu....Citaadi, nu taa shwaki, shwaki....Naakoshreiz gan uzreiz jaanorunaa kur un ko daraam...
Hmm.. es tomeer augshaak mineetaa iemesla deel tomeer nevareeju ierasties..., bet tomeer tieshi 20.00 atcereejos par jums un neligi peec tam saneemu arii sms..
Njaa, pagaidaam, pec paareejo izteikumiem izskataas, ka nekas iipashi labs nav sanaacis, nez...
Ok, tad naakosho tikshanos plaanojam 17.07 plkst 12.00 ?
Jap, 17.07. tiiri labs laiks.
Nu jaa un par vakardienu, hmm.. nez kaapeec es juutos vainiiga ka Quint's laiku nositis velti...
man noteikti nevajadzeetu, teiksim taa, man bija prieks redzet beidzot veel dazhus forumieshus un nesedeet vakaru maajaas, pie reizes pabradaajot pa lietu. Bet nu, izskataas tas tiiri man taa.
to Qint: es gan uzskatu to par lietderīgi pavadītu laiku - iepazinos ar jaunu tautu...radās kaut nedaudz lielāks iepaids, kas vispār notiek ar to projektiņu un atklājās ka vēl bez manis kāds raksta...
interesanti, ko gan tu no pirmās reizes gaidīji? bija jau arī tikai pāris stundas..., šķiet pat mazāk. nākamreiz būs jau labāk...
to Yume: kā jau solīju apskatīties, tad nu nodibināju pāris kontaktus un tad nu ir pāris cilvēki kuri apsolija pa saviem kanāliem apstīties... tiko kā būs kaut kas, došu ziņu.
to Za4pediņa:tu tikai neaizmirsti!!!!
Ja kaadam interesee pie manis palika to sekunzhu scenaarijs...
Lija, ko neaizmirst? Par raxtiem?
asamashii ritori banpaia
Jul 8 2004, 19:13
To Lija:(cik banāli ahahaha..) šī nebija pirmā reize.
whatever: nu nebija arī tik traki, bet šķiet ka vakar būtu radušies vismaz divi labi(khm) zīmējumi, bet nu tas tā(kam tie vairs interesē - mēs dabūjām redzēt Piķa darbus)..
ahahahahaa..
+ thanks for warm welcoming(nu Yume gan laikam vienīgā apsveica, bet paldies anyway)
Par ko apsweica?Man shodien ar pielekshanu ir kaut kaa traki.Tew dzimene? Wai kas?
asamashii ritori banpaia
Jul 8 2004, 22:37
uahahahahahahhahaaa..
Quint beidz reekt, un fluudot, nu cilveks te veel jauns un iisti nezin, ka tu veel jaunaaks.. tas nebuut tan kautkas jautrs *pati plati smaida
*
Nu jaa, man nekas jauns par ziimeejumiem gan praataa neienaaca...
asamashii ritori banpaia
Jul 9 2004, 00:23
nākamajā satikšanās reizē vismaz nevajadzēs visiem skaidrot ka neesmu no šī foruma un ka zīmēju tā un tā.. -vobšem neīpaši, un ka vispār esmu tikai starp citu iesaistīts..
tu par maniem zīmējumiem? tu jau KK klusēji(laikam turēji sevi rokās, bet nu šeit liekot es jau rēķinos ar kritikas cunami..)
kad tad īsti ir nākamā tikšanās?
ahahahahahhaaa..
Tad naakoshaa tikshanaas vareetu buut 17.08
kaut kur ap 11..
ap vienpadsmitiem????????
tauta vai jūs nemaz neguļat??? Bezmiegs???
Jap, tad sestdien 17.07 ap 11:00 parastajaa vietaa.
t.i pie kongresa nama struuklakaam.
asamashii ritori banpaia
Jul 12 2004, 22:54
mēs esam krīčeri kas neguļ
a ha ha ha haa..
aya-angel
Jul 13 2004, 08:47
Njaa miegamices saradu$ies...............
nju, ja es pēc piektdienas exāmena un nakts tussa būšu tik agri spējīga piecelties tad es ar būšu...
Es buu6u
Prieks kur tu rodies!?
QUOTE (asamashii ritori banpaia @ Jul 12 2004, 09:54 PM) |
mēs esam krīčeri kas neguļ a ha ha ha haa.. |
he he
Jaa gan...
OK es arii buushu..
mosh kaut ko specifisku panemt liidzi?
Nu es pacetiisos arii ierasties, kaugan iisti nezinu vai speesu, jo sesdien es jau braucu uz maajaam, (skatoties kaa iet tie vilcieni)bet varbuut arii buus kaads briivs laiks nemot veeraa tik agri 11:00
asamashii ritori banpaia
Jul 15 2004, 23:22
yo, baigi forši, man patīuk 6dien 11os - jācer ka nevajadzēs strādāt tajā naktī pirms tikšanās, bet vajag kādreiz arī agrāk par pusdiviem pamosties - es sameloju - es neesmu krīčers kas neguļ - es guļu, bet vēlāk nekā citi
Seven_of_zero
Jul 16 2004, 15:03
11:00 pie kongresu nama. meginasu no rita pamosties laicigi. Jo no satraukuma sovakar ka rit jacelas tik agri es nevaresu aizmigt
.Ja kads no rita ap 11:00 redz kadu skrienam pari vansu tiltam (aptuvenais atrums 3 Mah) tad zina ka tas esmu es.
asamashii ritori banpaia
Jul 16 2004, 15:18
rrrrrrrrrrrrrrrrrr.... man būs gan jāstrādā šonakt, tapēc vai kāds nebūtu tik laipns un nepaterorizētu mani pa numuriņu 6878123 ap 10:30(es gan palūgšu ģimeni arī terorizēt un modinātāju arī uzlikšu), jo es gulēt laikam netikšu ātrāk par kādiem 5AM.. nu un tad es arī varētu lidot uz satikšanos uzspļaujot pilnīgi visiem ceļu satiksmes noteikumiem.. cy
Seven_of_zero
Jul 16 2004, 17:05
asamashii ritori banpaia
Jul 16 2004, 17:35
Bruņinieku ielā - principā tieši uz Latgales priekšpilsētas un Centra robežas, but go ahead
Piedosanu par to ka es sodien neatnaacu uz tiksanos, godiigi sakot nebij laika, nu tad kaa gaaja soreiz
asamashii ritori banpaia
Jul 17 2004, 19:52
kūūl, visi nobastoja, ieradās tikai 6 cilvēki, bet mēs draudzīgi izdomājām sankcijas pret tiem kas neierodas, un tad zīmējām čarakterus un kaķus un kārtīgi izpļāpājāmies un vispār apmainījāmies ar daudz lietderīgām lietām, informāciju un viskautko. tie kas nebija - paši vainīgi
zeel ka netiku
Jaa.. gan.. vakar visu dienu pavadiiju skatoties ieguutaas Trigun seerijas..
no 10am liidz 11pm ... 13h pie kompja ekraana - mans jaunais rekords...
asamashii ritori banpaia
Jul 19 2004, 20:13
tas nekas es regulāri tā - Hellsings, Triguns, nedaudz senāk mēģinājums visu Evangelionu noska'tīties maksimāli ātri, tad vēl regulāri Digimoni pirms skolas(man nav kauns par to!), tākā tici man 13h nav nekas salīdzinot ar dažiem trakiem skatīšanās festivāliem pie kāda kam ir mājas kinozāle...
ahahahaaa
13 h itkaa norm. man gan pagaidaam bijis tikai 12h maratons(naruto 8] )
tad kad naakamaa? es ar gribeetu atnaakt apluukot jau paveikto
Jaacer ka asamashii liidz naakamajai reizei veel nebuus paspeejis visas bildes ar kakjiem aizziimeet
heh... buus daudz daudz mazu kaku kas ir jau noeedushu nabaga japaanju meiteniiti...
es nemaz nebriiniitos....
sorry tauta, ka pagājušo reizi nebiju galīgi lietojama, solu (cerams), ka nākamo reizi būšu svaiga kā gurķītis un viss būs ok...p.s.man ir dažas jaunas skices par lidostas iespējamo izskatu, bet to vai nu tikšu pie skenera vai tikai nākamajā reizē... un tur kaķīšu šķiet ka nebūs... gribētājiem var uzzīmēt speciāli
TheBadEdd
Jul 23 2004, 22:11
A kad iisti buus naakamaa tikshanaas?! Un vispaar vareetu izveidot closed topiku "Grafiks" kur tiktu postoti tikshanas datumi!!!
Citaadi shajaa visaa burzmaa gruuti ko izfiltreet!
Man gribeetos zinaat vai 6obriid vispaar kautkas notiek???? Te taads kaa klusums valda neviens neko vairs nerunaa!!!!
Runaa, runaa.. tikai savaa starpaa. Savaadaak ja te atkal saaks runaat tad taas buus tukshas runas [ fui cik neliteraali skan, Yume nokalunaas un ielien stuuriiti]
[izlienlaikaa] Nu jaa, vienkarshi jo vairaak runaa, jo mazaak dara. Taapeec te arii klusums, un arii.. nu jaa, cilveeki atpuushaas. vasara tomeer.
Bet mees te sen jau bijaam plaanojushi taadu kaa forumieshu sapaziishanos. To gan vareetu uztaisiit. Es neatceros kas te blaava un gribeeja, bet nu.. tas arii apklusis. Bet taa nevajadzeet.
asamashii ritori banpaia
Jul 31 2004, 13:10
davai, vajag vēl vienu pasēdēšanu - pagājušreiz jau itkā pie čaru kompromisiem tuvojāmies, tik par maz bijām, bet noteikti vajag vēl satikties. KAS GRIB RĪT???
Un vēl darbojas faktors ka tieši tagad ir LARPG'u sezona tā kā daudzi(es arī) pa galvu pa kaklu taisa tērpus un raksta legjendas utt.. Bet noteikti jāturpina šitā gēla - NOPIETNI< KAS GRIB RĪT??
njaa.. riit ir pieanaacis.. manis nebija.. laikam citi partizaanee..
Asamashii.. klau... a tu domaa vajag ierasto "visu pulku" man liekas mums beidzot ir jaaizdomaa kas ziimees nopietni, un tad tikai tiem saseesties.
Haikis
Aug 27 2004, 11:34
Taatad!
1) 4. Septembrii satiekamies! Es, Yume un tie ziimeetaaji, kas veelas piedaliities.
2) Dodamies pie Yumes uz maajaam, kaa bija runaats pirms meenesha.
3) Uzziimeejam beidzot charus.
4) Panjemshu liidz kameru un paskatiisimies, kaa tas ko veelamies uzziimeet izskataas dziivee.
~Aikis
(27.08.2004)
Man sest-sveetdienas ir darbadienas, taapeec ja ir veeleeshanaas var naakt pie manis uz darbu un ziimeet tur, taapat cilveeku briivdienaas daudz nav. Tikai prom iet es nekur nevaru, taapeec es buushu atrodama tikai tur. [ Imantaa ]
ShinChan
Aug 27 2004, 12:06
Man jau likaas, ka juusu "prodžekts" ir aizgaajis pa skuju taku, priecaajos, ka taa tomeer nav
asamashii ritori banpaia
Aug 27 2004, 13:05
man ir radošā krīze, tapēc es nekur neiešu.
Man laikam kaut kas liidziigs Asamashii
.. nez.. vareetu jau varbuut aizbildinaaties, ka neko neesmu peedeejaa laikaa uzziimeejis un nekas arii nenaak galvaa, un nav iedvesmas..., bet shkiet, ka patiesais iemesls vareetu buut viena aizraushanaas ar tiiri jau pavecu geimu BOF4 (Breath of Fire) , kuru tagad trenkaaju stundu peec stundas, dienu peec dienas..
Bet ja nu tomeer, man uzrodaas iedvesma, maajaas peekshni pazuud elektriiba, saluuzt kompis, vai arii beidzaas pati speele, vai notiek veel sazin kas... tad varbuut kaads vareetu man nedaudz preciizaak pazinot, kur iisti notiks satikshanaas.. peec dazu (varbuut arii ne tik uzmaniigu) reizu peedeejo postu paarlasiishanas sapratu, ka tas buus kaut kur Imantaa.. bet .. taa taada tiiri liela teritorija, lai paardesmit minuushu laikaa atrastu iisto vietu...
Tad varbuut es pat uzrodos...
PS. Protams, ja es veel aizvien juusupraat piederu pie shiis kategorijas... -
QUOTE |
man liekas mums beidzot ir jaaizdomaa kas ziimees nopietni, un tad tikai tiem saseesties |
asamashii ritori banpaia
Sep 2 2004, 15:57
kūl, man patīk kategorijas. es nopietni nemāku. jēēēi
Naa, droshi, es buushu atrodama Imantaa, netaalu no HiperMaximas, tirznieciibas centraa Real, dzelten taads, pa gabalu var redzeet, tur ja sameklee apdroshinaashanu "Baltikums"varees samekleet arii mani. Es tur seezhu no 8:15-19:00 abas briivdienas. So feel free to come..
Zheel, ka Jumei shitaa. Bet no otras puses vinjai vismaz paraadiisies nauda
)))))
Lai nu kaa, tad pazinjoju, ka pagaidaam shis pasaakums noris uz katra indiviida individuaalo darbiibu. Un punkts. Ja kaadam ienaak praataa, ka tomeer nee, tad juuz zinat kaa man Persooniigo zinju nosuutiit un viss....
~Ilmars
nu, paklau ljauzhi, kur tad viss tas entuziasms izchabeejis??
Kas ? Kur? Kad????
Gan jau viss notiksies
Nez tagad skolaa jaaiet. Laika taa pamaz, un te ar taads kaa klusums.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.