Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Piens ir veselīgs jūsu kauliem!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Karamele
pirmais visai dīvains, viņas galvas forma man uzdzen šermuļus.
otrais ir ļoti smuks man patīk ^^ vērojams progress savā ziņā.
Tomoko
QUOTE(Karamele @ Aug 14 2006, 21:28) *

pirmais visai dīvains, viņas galvas forma man uzdzen šermuļus.

Ehh, neko darīt! Es tikai mācos zīmēt! :P
QUOTE(Karamele @ Aug 14 2006, 21:28) *

otrais ir ļoti smuks man patīk ^^ vērojams progress savā ziņā.

Wii~! Paldies! Ja tā godīgi.... tas bija domāts kā skricelējums, bet rezultāts labs sanāca un iepatikās! :)
Taison
hmm... pirmajaa darbaa liekas ka galva nav pareiza... [ pats kjermenis ir tieshi no priekshas redzams a galva ieliekta un atrodas pa daudz uz kreiso pusi... apskaties kur kakls beidzas meitenei... nu labi shito iespeejams buus gruuti saprast... un apgjeermaa ieliec vairaak krunku... un meitenei zem kruutiim [khm biggrin.gif ] arii vajadzeetu buut tadai kaa kriitoshajai eenai...

un otrais- piemiiliigi biggrin.gif
zeloco
QUOTE(Tomoko @ Aug 14 2006, 17:50) *

IPB Image

man kaa sadistam patiik shitais :3 kakls vareeja buut nedaudz resnaaks, bet tas nemaz neduras aciis... Kopumaa darbs manupraat labs ^^
Tomoko
hmm... pirmajaa darbaa liekas ka galva nav pareiza... [ pats kjermenis ir tieshi no priekshas redzams a galva ieliekta un atrodas pa daudz uz kreiso pusi... apskaties kur kakls beidzas meitenei... nu labi shito iespeejams buus gruuti saprast... un apgjeermaa ieliec vairaak krunku... un meitenei zem kruutiim [khm biggrin.gif ] arii vajadzeetu buut tadai kaa kriitoshajai eenai...

Yep, tas viss ir zināms! biggrin.gif
un otrais- piemiiliigi biggrin.gif

Thankies! ^^
man kaa sadistam patiik shitais :3 kakls vareeja buut nedaudz resnaaks, bet tas nemaz neduras aciis... Kopumaa darbs manupraat labs ^^

Nu kakls varēja būt labāks, bet esmu pārāk slinka lai kaut ko izlabotu. XP Bet vispār, paldies! ^-^
Labi.. iemēģināju Photoshop 7.0 ar kuru ga-lī-gi nejēdzu darboties.. Lūk - rezultāts. tongue.gif Lai gan jēga no tās krāsošanas nebija, vismaz var labāk saredzēt kontūras. XD
IPB Image
Kirara
Jaukas, maigas kraasas... rolleyes.gif
Man ljoti patiik. smile.gif
Lucy
Njaw.. Tomoko.. ko lai man tew jaasaka? rolleyes.gif tew jaw wienmeer labi ziimeejumi samaak.. laugh.gif laugh.gif
Tomoko
QUOTE(Kirara @ Aug 25 2006, 10:31) *

Jaukas, maigas kraasas... rolleyes.gif
Man ljoti patiik. smile.gif

Nu, es jau centos tongue.gif Maigas krāsas, jo man tādas patīk un tajā dienā labs noskaņojums bija. ^^ Bet vispār - paldies! ^.^
QUOTE(Lucy @ Aug 26 2006, 18:37) *

Njaw.. Tomoko.. ko lai man tew jaasaka? rolleyes.gif tew jaw wienmeer labi ziimeejumi samaak.. laugh.gif laugh.gif

Nu, ir bijuši labāki. XD Un labi zīmējumi arī ir retums. tongue.gif
Janots
un tomeer gribeetos kaut kadu enu, vai spiduminu kaut kur. Darbins loti piemiligs! wub.gif
lilion
Skaisti. Teikšu tizlāko frāzi savā mūžā tā turpini

* Vai tu apzinies ka tu man uzdzen nepārvaramu velmi zīmēt ?*
Tomoko
* Vai tu apzinies ka tu man uzdzen nepārvaramu velmi zīmēt ?*

Vai tiešām? Nu, tādā gadījumā, uztveršu to kā komplimentu. XD
Anyway, pa šo laiku arī kaut ko uzzīmēju -

IPB Image
Šis pirmais ir cilvēku pabaidīšanai. XP Zinu, ka rokas kā liekšķeres un ka viņai tieši sejas forma ir jocīga, bet tas zīmēts jūnijā, tā kā, varbūt piedosies par kļūdām.

IPB Image
.. Chii! ^^ Angļu valoda ierullē.XD Viss sākās no parastas meitenes, kurai bija mīļa sejas izteiksme, korsete, pēc tam šāda frizūra un beidzās ar tās frizūras pielabošanu (garāki, gaišāki mati) un ausu piezīmēšanu. Un vēl pamēģiniet man pārmest, ka kaut kas nepareizi, jo es vispār īsti precīzi neatceros, kā Chii izskatās.
kahi
galva laba, bet pārējais ķermenis pašvaks. izskatās, ka galvu zīmēt baigais kaifs, bet pārējo - apnika, blē, vē, un nepabeidzu kā nākas. un es nesaprotu, ko tas zaķis tur dara.
lilion
Pateikšu pārs kļūdas ko pamanīju:
Vai Chii nav vienā pusē lielāki gurni nekā otrā, un "ausis" nedaudz atšķiras, bet anwayChii ir smuka. Par to otro darbu ar to ir kā ir......
Tigra2
Progresee, smuki smuki;
viennozīmīgi chii labāk...

(tikai tāpēc vien, ka jo vienkāršāka poza, jo mazāk kļūdu, jo mazāk kļūdu, jo smukāk, t.i. ja smainiitu galvas vietām piekrišana būtu otrai ^^)
Tomoko
Nu, kā jau teicu - es tiešām neatceros kā īsti Chii izskatās.. [Debīlais kompis nomira]..
Nu, ar to zaķi jau ir kā ir.. Centos, centos, bet kā vienmēr - tas nav uz ilgu laiku XD Btw, kahi, es arī nezinu, ko viņa tur dara.. XP Vienkārši tā gribējās un viss.. XP

Sank jū, Tigra ^^
Karamele
a man patīk :3
par kļūdām nepiekasīšos. man patīk pirmās meitenes rokas tik labi saredzami, ka esi centusies uzzīmēt pirkstus happy.gif
rebel
ja neņem vērā,ka zaķausu meitenei kreisās rokas pirksti/plauksta uz nepareizo pusi izliekti, ir labi. un tā chii - lai gan chobits neesmu skatījusies,man pie sienas ir plakāts ar viņu,un es teiktu,ka gana līdzīga sanākusi. wink.gif
Tomoko
Yuu~
Pamanīju, ka kādu pusgadu vecs topics, tā kā nolēmu to atdzīvināt XD Nu lūk -

Šis zīmējums vislabāk patīk - zīmēts vilcienā. :3Manuprāt nav kautkas ar acu vai lūpu novietojumu sejā, bet tik un tā vislabāk patīk ^^
IPB Image
Šis bija domāts priekš Dojo, bet pārāk mīļš un vienkāršs zīmējums sanāca priekš mana "Ļaunā es".XD
IPB Image
Šis bija zīmēts sportā (ak, slinkā es). Domāju uzzīmēt šo meitenei līdzīgu tai iepriekšējai, un liekas, ka tā arī sanāca.:B
IPB Image
Aitiņas. Nothing more to say. Zīmēts tajā pašā dienā, kad pirmais, tikai tas gan ir zīmēts atpakaļceļā uz Rīgu XD
IPB Image
Karamele
wow pamatīgi. 1. puisis vnk baigi labi, man nav kur piesieties. 2. un 3. līdzīgi, bet tiešām labi. vienīgi liekas kaut kas nav ar rokām...
pēdējais... AITIŅAS~~~ >w<
cute. I wanna more.
Storm
aaaaaaaaaaaaaaitinjas laugh.gif

malacis tomo, taa tik turpinaat! biggrin.gif
Asuka
manis skanētās aitiņas... nu smuki, smuki man patīk
Tigra2
Tev džeki sanāk arvien bishounenīgāki un bishounenīgāki, varbūt varēsi sh-ai mangu ziimeet drīzumā.
Aitiņzīmējums tiešām cool. Patīk tērps viņam, tāds halātveidīgs un ar ielocēm, labi tas halāts uzzīmēts. Neliela kļūdiņa ar rokām, bet kuram tad tas negadās?
Gothic meičas ļoti simpātiskas, ar glītām kājiņam tava ļaunā es. bet dziedātājai bišķiņ puncītis par garu.
Vilcienā zīmētais interesants, ar nobīdi no tava parastā stila, realistiskāks.

[woo-hoo tavs avatar taads, soo... like you... ^.^ ]
Tomoko
Karamel, Storm, Suka-chan - paldies par labajiem vārdiem! ^^ Tiešām jauki saņemt atzinību no jums. :3
Tigra, varu pateikties tev, ka sāku zīmēt puišus, jo līdz šim viņus vispār nezīmēju, sakot sev, ka man viņi neiznāk.. Bet kādreiz jau viņi ir jāsāk zīmēt, ne? ^^ Līdz Sh-Ai mangai man vēl tāls ceļš ejams.XD
Pamanīju, ka visiem aitiņas patīk. Zinu, ka roka nav laba, bet ņemot vērā faktu, ka es rokas gandrīz nekad nezīmēju..
Dziedātājai bija domāta pagarināta korsete.. Laikam neizskatās, ka šo efektu panācu.. o.o Un to, ka eMo_bOi_117 rullē, es zinu.XD
Nu vispār - thank ya'! ^^
Karamele
XD I was a goddamn lazy-ass un tikai tagad ieskanēju to tavu darbu :3 XD gome, gome, ka tik vēlu.
IPB Image
Misa
cik jauks darbiņš ! Tā meitene izskatās nežēlīgi mīļa. Un acis vispār ir kewl... ^^
Tigra2
Ou man. Tomo, tas tak riktīgi kolosāli. Acīm redzams progress... līdzīga Rei no EVA. Kļūdiņas, protams ir *points at hands* tomēr *hands are a lot better than earlier* tās ir tajās pašās vietās, kur agrāk, bet tās iepriekšēji kļūdainās vietas ir uz pusi zaudējušas savu kļūdainību. ^.^ Tomo, tā tik turēt!
Priecājos, ka esi pasākusi aktīvāk zīmēt un postot. Redzu kā no maza stādiņa sāk augt kabacis... :B
kahi
*kyaa* tik tiešām skaisti, pat rokas sanākušas.
Cowkiller
skaistas acis un frizuura arii ir super! laugh.gif
Kikyou
QUOTE(Tomoko @ Jan 20 2007, 16:09) *

Pamanīju, ka kādu pusgadu vecs topics, tā kā nolēmu to atdzīvināt XD Nu lūk -

Mm, šitā posta zīmējumi man visvairāk patīk no visiem taviem, tā liekās. Tāpēc, ka krāsas, nez?

P.S. Tigra, vai ta tikai izskatās? Vai ta arī nav?
Mimi
jaaa. sasodiiti labs darbinsh. man patiik taa sejas izteiksme. super.
Ami
Man ļoti patīk acis, un vispār proporcijas tev labi sanāk. Arī mati labi. Būtu labi, ja tu piestrādātu pie drēbēm (nu viņas pārāk plikas, kā lai to pasaka.) Varbūt ēnojumu, kabatiņas, kaut kādas detaļas. Bet tā tev labi sanāca.
anti
QUOTE(Karamele @ Jan 31 2007, 21:05) *

XD I was a goddamn lazy-ass un tikai tagad ieskanēju to tavu darbu :3 XD gome, gome, ka tik vēlu.

Iepūtiet man, ja šis ūberdarbs nav vienkārši nozīmēts no kādas bildes.
Tomoko
Paldies par labajiem vārdiem! ^^
Anti - jap, šim zīmējumam diemžēl es nepielietoju savu iztēli un to nozīmēju. Kāds ir teicis - trenniņa nolūkos ir piedodami. Šis darbs šajā topicā stāv tika tādēļ, ka kāds to šeit vēlējās redzēt. ^^
Karamele
Ha ha sitiet manu skaneri, ne mani dēļ kvalitātes >_> un jā es jau atkal skanēju tomo darbus :B pievācu tos jau pirms nedēļas, bet tikai tagad ieskanēju. I'm such a goddamn lazy-ass
IPB Image
IPB Image
Keydan
Man pirmai patik seja! Pie visa cita japiestrada.
Klokjvaarpsta
Jaa, pirmajai tik tieshaam seja laba sanaakusi, man patiik kaa tu ziimee acis (abos) un muti (pirmajaa), bet esmu spiests noraadiit uz vienu shausmiigu lietu - vai nu vinjai abas plaukstas vietaam samainiitas vai arii galvu par 180 graadiem pagriezusi. Ieveero iikshkjus?

Bet viss paareejais diezgan forshi
Ami
Kūl. Patīk, kā tu zīmē acis un matus. happy.gif un muti. a tu to zīmeji, vai arī nozīmēji??? xD bet fenomenāli labi rezultāti. happy.gif
Tigra2
Yap, ķivere.. ķiveres rullz... ķiveres vienmēr rullz :3
Bet mans favorīts ir Tuti-fruti... becaaause.. tuti fruti ownz. (It īpaši tas mazais mīļais banānīc)
Roka, kas tur ābolu izdevusies awesomly good.
Bet ķiveres meitenei, ļoti patīk punktiņi zem acīm, piesieties varbūt varētu vienīgi pie ķiveres meitenes plakanības. ;3
Pankake girlzz.. XD
kahi
talks to everyone..with an old, strange, horny men too?

jā, goddamn lazy-ass ir pacentusies un ielikusi ļoti skaistus liielus darbus. kā man patīk!! pilnīgi nosprāgt varētu! ar peli braukāt tuda, sjuda, lai redzētu visu darbu...

tērpi nav kārtīgi izstrādāti, trūkst smalkuma. gadsimta lielākā haltūra ši varbūtās arī nav, bet viena no tādām pamanākajām točna ir.

ja nevar smukus tērpus izstrādāt, kas liedz likt tikai sejas?
Kikyou
QUOTE(kahi @ Feb 24 2007, 17:10) *

ja nevar smukus tērpus izstrādāt, kas liedz likt tikai sejas?

Būtu kaut vienu reizi mūžā tā nopietni paņēmis zīmuli rokās, tu zinātu, ka detaļu trūkumu iesācēji vispār nejūt/nezin kā labot.
Lai gan detaļu vietām ir pamaz, šis jau pavisam noteikti nav tas katastrofālākais gadījums. Šeit tikai trūkst ieloces/ēnojums.

Pirmajam baigi patīk ķivere... Muhahaha. Gribu fanartu uzzīmēt, bet nezinu īsti, vai saprotu zīmējumu tik labi.
Tomoko
Keydan, ami, kloķi, paldies!:3 Par īkšiem tikai tagad pamanīju [nu, pieņemsim, ka viņai ir divas kreisās rokas]. XD
Tigrozaur, vispār es šo zīmējumu zīmēju Dojo spēlei, bet kāds mazs, nelietīgs skeneris mani piekāsa un tos darbus neieskenēja un Dojo šis zīmējums nenokļuva. Pankūku meitenes, manuprāt ir viskrutākās un viņas valdīs pār pasauli.:3 Paldies par labajiem vārdiem, kurus veltīji :3
A kādēļ meitene nevar runāt ar veciem, jocīgiem uzbudinātiem džekiem, kahi? XD It's possible, ya know :B Zinu, ka apģērbs nav detalizēts, bet man tāds vēl ilgi nebūs, jo es ķermeni un apģērbu zīmēju vissliktāk, bet pašlaik es cenšos to labot.
Tikai likt sejas - tas nav interesanti. :/ Tad es tajā darbā var teikt neko neieguldu..
Shatako
Tas darbs kur tai mečai ir lilaa mati...
Manuprāt vajadzētu piestrādāt pie fona vismaz izkraasot! biggrin.gif
Man patiik ka viņai ir lilā mati un taa bantiite matos! happy.gif
Nu es kā kritiķe vairs nepiesiešos.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir ok. rolleyes.gif
metaphor
forshi darbi, it iiipashi tas chibi banaana mizaa biggrin.gif
Tomoko
Šo te mēs mūsdienās formulētu par garlaicību.:B
IPB Image
Misa
mmm, pat tad ja garlaicība, meitenīte ir piemīlīga un tekstiņš nežēlīgi labs. Nju man jau patiik ^ ^ It īpaši viņas tērps un tas burtiņu stils (vai arī kā tur to stučkinu sauc XD) kurā raskstīts "smile for me ot once" :3
Tomoko
Paldies, Misa, tev jau nekad var gruuti pateikt kaut ko labu [ vai vispaar kaut ko pateikt] XD
Btw, ja kaadu interesee, nedaudz veelaak iemetiishu divus savus ziimeejumus.. Taa kaa varat izdomaat, vai plaanojat ieiet shajaa topicaa, vai nee.
Btw, Alma, man tev visi ziimeejumi jaasaak raadiit? Starp citu, vari parakaaties paaris postus veelaak, kur es pateicu, ka esmu to noziimeejusi. Bee. xP
Asuka
QUOTE(Karamele @ Jan 31 2007, 20:05) *

IPB Image

Tomo.. es šito ģeniālo darbu neesmu redzējusi. nekad!!! es nezināju ka tu TIK labi zīmē. nēnu, nu, nu... arggg dry.gif nē nu man baigi viņš patīk. turpini cītīgi zīmēt un rādīt man visus savus darbus~
Tomoko
IPB Image
Do you want to know, why Byakuya doesn't have his scarf on?
IPB Image
..because he ate it~!! O.O

Owkay, that's all for today. Lielumliels paldies Karamelei, ka viņa ieskenē manus darbus.^^
Karamele
bet mans skaneris sūkā.
btw man viena šalle pazuda o_O vismaz zinu kur viņa palika... a iņš džeperīšus ar neēd gadījumā? XD
ir labi darbiņi, man patīk ^^
Tigra2
tomo, tu rocks.
I'm a tiger...? XD
Šalliites.. ja man ari dazjas pazuda, taatad, tu maneejaas shamam aizstiepi... :B
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.