Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Piens ir veselīgs jūsu kauliem!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Tomoko
Paldies par atsauksmēm.. Varēja gan to būt vairāk, bet ko nu es..
Jebkurā gadījumā, mans jaunākais darbs. No oriģināla pārzīmēts pāris reizes, lai līnijas būtu stingrākas/skaidrākas un papīrs būtu tīrāks/vizuāli labāks. :B
Beidzot arī nolēmu pievērsties ēnošanai. Kā man tā ir iznākusi, spriežiet paši.. Un es sapratu - akvareļkrāsas/baltā guaša totāli rullē!:3
Maza piezīme - šis darbs nav nozīmēts un tas ir fanarts. Kāds var iedomāties, kas tas ir? ^^
IPB Image
Btw - manas māsas darba skaneris rullē! >w<
Mimi
Tomo, manuprāt, tu esi spērusi lielu soli, kas ved tevi īsto mākslinieku gaisā. :B
Man patīk ^v^ Kimono rocks, mati arī tādi spīdīgi, tīri :3
~Ya know, man piestāvētu tāda jaciņa. :I Pat ļoti =^.^=
Misa
pag, pag kā šito čomiņu sauca.... inforto our smt ...bet he's sexy anyway ^.~
izdevies patiešām ļoti jauks.
Ayumi
Edo? xD

Vēl vajadzīgs treniņš, bet tev ir samērā labi darbi. ^^ Tā turpini tongue.gif
Tomoko
Ou, tencinu visiem. Par to lieeelo soli - man ar taa liekas. Bet veel ir vajadziigs kaads laiks, lai iznaaktu labaaki/smukaaki darbi.^^
Ayumi - tavs mineejums ir nepareizs XD Atbilde ir tuvaaka Misas teiktajam - tas ir Illforte Grantz no Bleach. Mans miiljaakais Arrancars. Wii. :3
Tigra2
^O^
Illforte Grantz no Bleach... Es būtu uzminējusi uzreiz, pat nelasot atbildi, jo tā taču ir... OMG.. Blondā uzacs! ^O^
Akvareļi totāli rullē... preicājos, ka cilvēki to atklāj, Tradicional media rullz vairāk kā digital media, jo tradicional media var aptaustīt, tajā ielikts vairāk mīlestības :3
Btw.. Ar akvareļiem var veidot uuberbackgroundus, it īpaši debesis... ^.^ Iesaku pamēģināt. Aiziešu npirkšu vienu akvareļu paciņu un papīru, lai varu akvreļošanās priekiem nodoties arī pie shuma. ^.^
Btw.. bez baltās guašas iznāk ne mazāk kruta... Tad darbs izskatās vieglāks... gaisīgāks...
tomēr tavs Baltās guašas pilietojums nereāli ownz, viņš izlec ārā no lapas. Kas ir ļoti labvēlīgi, jo nav backgrounda. :3
Tomo, Tā tik turēt, tu rullz.
Tomoko
Beidzot dabūju normāli strādājošu fotošopu un nolēmu izmēģināt tā spēku. Pirmo reizi taisīju lainartu un arī pirmo reizi tā nopietni krāsoju uz datora. Tiesa, pārāk labi jaui neiznāca, bet nu tomēr.:3
Pirms pāris postiem man bija ielikts mans čars - Yuu-chan. Pamanīju, ka tieši tas zīmējums tautai vislabāk patika, tādēļ taisīju lineartu tieši šim zīmējumam. Ķermenis nebija pārāk labs un tieši tādēļ es to neuzzīmēju (owkay, man bija arī slinkums). Nu šāds ir gala rezultāts, sakiet kā ir. smile.gif
IPB Image
Asuka
khe, khe baigi labs zini. nezināju ka tu kaut ko šitādu ar vari dabūt gatavu (tāpēc, ka parasti tu nekrāso) XD man jau patīk.
P.S. atvaino, tuvākajā laikā nevarēšu tavā topikā iepostot manis veidoto sigu priekš tevis, jo man kaut kā nepostojās XD
tātad.. turpini cītīgi zīmēt, cītīgi krāsot, un tad jau viss būs ok!~ XD
man nevisai mati patīk. tādi vienveidīgi, vajadzētu vairāk šķipsnas izcelt, bet nu ko es atkal mūldu. šis darbiņš rullē! XD
Karamele
beigās iznāca tiktiešām ļoti labs ^^ sooo cute >w<
vislabāk patīk kā iznākušas acis. ar varavīksnīti gan liekas kaukas nav kārtībā, jo viņa ir sašķiebusies. XD
visā visumā ūber.
Tigra2
iznaaca makten kjutiigs, protams, pride simbols - varavīknīte rullz.. tas pieskjir taadu uh uh gaisotni :B XD
njus, prieksh pirmaa jau kewl, tikai aizmirsies eenojums... :3
skropstas iesaku ziimeet bez simulate pressure, tikai ar 1px lielu otinju :3
exile
Taa jau drbinjsh jauks un gaishs, bet man vinjsh liekas nedaudz nepabeigts, vareetu buut taapeec ka matiem pietruukst jebkaadu kontuuru liiniju.
Kikyou
Tad tādas tās krāsas! Jā, matiem tiešām kaut kas trūkst, visādi citādi - tā tik turēt!
Shatako
Jauka. Man tīk.
BET varb vajadzēja seju nedaudz ieēnot un fonu izkrāsot tad būtu makten jauka meiča! XD :F
Tomoko
Vī, liekas sen nav bijuši tik daudz posti aiz kāda no maniem zīmējumiem. Jēj! XD
Un jā, zinu. Mati ir kā koka gabals, nekad uz datora neesmu tos mācējusi krāsot ~_~ Bet gan jau ar laiku.. Ar ēnošanu arī ir kā ir. Nekad neesmu to mācējusi darīt. Bet varavīksnes pēdējo joslu totāli slinkums bija zīmēt.XD Anyway, liekas, sapratu, ko man vairāk jāpraktizējas.
Nu, no darbiem ko likšu vēlāk varu piedāvāt ar akvareļiem krāsotos. Tikai brīdinu - džeks (vai arī meitene, dzimumu izlemsiet paši) tika pārzīmēts šībs. Tā kā nesitiet mani. ;_;
Misa
mmm skaists gan. ^.^
Alexa De Šarlote
priekš pirmā linearta labs darbs nu nerunāsim par mani kas nemak taisīt vispār lineartu, man tur ir kaut kāds čakars ar to visu padarīšanu......
Tomoko
Misa - paldies, kā vienmēr. Kā esmu pamanījusi, tev nav žēl pateikt kaut ko par maniem zīmējumiem.:33
Aleksa, pati biju pārsteigta, ka tik labs linearts, bet to var viegli izveidot ar Pen Tool. Sadaļā "Tutorials" Arts ielika vienu tutoriāli. Vajag tikai tam līdzi sekot un šādi tā lieta aizies! smile.gif
Un jā.. Tas pats zīmējums ko savā iepriekšējā postā pieminēju. Keke, pagriezu fotošopā par pāris grādiem zīmējumu, lai kaķpuika nebūtu šķībs. Zīmēts ar akvareļkrāsām pirms kāda mēneša, bet liekas, ka tas bija primspēdējais darbs ar akvareļkrāsām, tā kā novecojis jau nebūs :J
IPB Image
Liels paldies Karamelei par skenēšanu. :3
mundios
Tie koki ir līdzīgi no kāda japāņu animācijas seriāla! cool.gif
Klokjvaarpsta
QUOTE(mundios @ May 5 2007, 14:09) *

Vai teikt "no kautkaadas animes" nav nedaudz iisaak?
Cilveeks
QUOTE(Klokjvaarpsta @ May 6 2007, 23:22) *

QUOTE(mundios @ May 5 2007, 14:09) *

Vai teikt "no kautkaadas animes" nav nedaudz iisaak?

WTF.. who cares?? .... bik nevajadziigs offtopiks...

man koki nepatiik.... taadi truli.. lol... laugh.gif bet persona laba, kko atgaadina... rolleyes.gif
Melisa
Nepatīk,ka tas kaķpuika ir kā stabs.Mazliet vairāk kustību.
Pat koki izskatās dzīvāki.^^
Huney Bunny
AK DIEVS!!! MAN PATĪK TIK ĻOTI smile.gif
Tomoko
Jā, jā, zinu, kaķpuika kā stabs. Tas nav nekas jauns XD Kam viņš varētu būt līdzīgs? Nav ne jausmas. Nebija doma kā fanartu zīmēt, bet laikam pārāk daudz iespaidojos no anime. Koki jau ar ne tik labi iznāca, bet nu tomēr kādu trenniņu vajag.. Paši no sevis neuzzīmēsies..
Bļē, es tam puikam zilu roku izkrāsoju laugh.gif Tikai tagad pamanīju
Huney Bunny, par zīmējumiem kas ir 1-3 lpp vari neko neteikt. Tie ir veci zīmējumi, un manuprāt es jau vairākas no iepriekšējām kļūdām nepielaižu.
Bet tomēr, kas zin.. Varbūt es esmu tavs iepriekšminētais draugs?.. >w<
Shatako
WTF, MELISA?! Tas ir portrets!Partretam nav jābūt kustīgam, protams, portretā drīkst būt vērojam kustība, bet tava replika nebija vajadzīga! biggrin.gif dry.gif
Un kā koki var nebūt dzīvi ja viņiem ir mute utt?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tas koku darbs nav nemaz tik slikts!.. :3 Vienīgais man nepatīk krāsas.. Bet fanoju par zilajiem matiem (cute) ! ^^
Tomoko
Uhh, paldies par labajiem vārdiem, Shatako.:3 Krāsu izjūta man nekad nav bijusi īpaši laba, so then - gomen ^^'

Owkay, bīstieties - vadoties no Yuu zīmējuma kritikas esmu radījusi jaunu darbu. Zīmēts ar peli, lietots Adobe Photoshop 7.0, skice tika uzzīmēta 20 min laikā, uz datora zīmētas kādas 3h (1h vienā dienā, 2h otrā).
Sorry, ka tikai seja, bet es zīmēt uz datora esmu sākusi tikai tagad un pievērsties ķermenim vēl nevaru saņemties. ._.'
Well then, enjoy ^^

IPB Image
Asuka
it's good. i like it.
matu krāsojums diezgan pajocīgs, bet labs, baigi acis patīk (un vēl dzeltenas :3) matu gumijas ownz. XD
proporcijas labas, ēnojums ar kaut cik ir. nu kopumā jau smuki. smile.gif
zīmēt uz datora ar peli, tev ilgi būs jāmācās, un sāc zīmēt ķermeņus!~ smile.gif
fons ar vienkāršs, bet interesants.
enigmo
Ak... no visa tava klāsta, tikai 4x zīmējumi normāli, pārējie galīgi garām... nezīmē labāk krāsaini, bet paliec pie black & white... ph34r.gif un pie fanarta... smile.gifzīmējumā daudzās vietās ļoti asas linijas...mati arī ir pārāk vienmuļi, vajaga kādu enojumu, reljefu... pluss kakls pa resnu priekš meitenes... unnav enojuma... dry.gif
Tomoko
Asu, danke, danke ^^ Tomēr kāds mani atcerās.. Ķermeni sākšu drīz zīmēt. Varbūt XD
Un kā vienmēr enigmo posts liek man nievājoši pasmaidīt. Gribētu zināt, kuri ir šie četri zīmējumi, lai zinātu, kādi zīmējumi patīk spameriem, kuriem kaut kā pie sirds neiet kritika.
Starp citu, "galīgi garām" neies krastā. Tā nav kritika :BBB Kritikā kritiķis norāda uz mākslinieka kļūdām un tās dažreiz labo, nevis iztiek ar vienu vārdu savienojumu.
Atceries arī to, ka šeit ir vecie, 1 ar pus gadu vecie zīmējumi. Jaunos es tik aktīvi nepostoju. Ne visi zīmējumi sākas no master klases zīmējumiem. :B
Fanarts vispār nebija paredzēts postošanai. To kāds ļoti gribēja redzēt šajā topicā par spīti tam, ka tas nebija pabeigts, kā arī nebija paredzēts beigšanai. So then, whatever.
[damn, pārāk skarbi sanāca, gomen]
Un~ Es palaboju Yuu pēc jūsu ieteikumiem. ^^ Ja ir vēl kādas nepilnības, labprāt tās dzirdētu, lai šis zīmējums kļūtu labāks un labāks
IPB Image
trey
QUOTE(Tomoko @ May 25 2007, 20:58) *

Asu, danke, danke ^^ Tomēr kāds mani atcerās.. Ķermeni sākšu drīz zīmēt. Varbūt XD
Un kā vienmēr enigmo posts liek man nievājoši pasmaidīt. Gribētu zināt, kuri ir šie četri zīmējumi, lai zinātu, kādi zīmējumi patīk spameriem, kuriem kaut kā pie sirds neiet kritika.
Starp citu, "galīgi garām" neies krastā. Tā nav kritika :BBB Kritikā kritiķis norāda uz mākslinieka kļūdām un tās dažreiz labo, nevis iztiek ar vienu vārdu savienojumu.
Atceries arī to, ka šeit ir vecie, 1 ar pus gadu vecie zīmējumi. Jaunos es tik aktīvi nepostoju. Ne visi zīmējumi sākas no master klases zīmējumiem. :B
Fanarts vispār nebija paredzēts postošanai. To kāds ļoti gribēja redzēt šajā topicā par spīti tam, ka tas nebija pabeigts, kā arī nebija paredzēts beigšanai. So then, whatever.
[damn, pārāk skarbi sanāca, gomen]
Un~ Es palaboju Yuu pēc jūsu ieteikumiem. ^^ Ja ir vēl kādas nepilnības, labprāt tās dzirdētu, lai šis zīmējums kļūtu labāks un labāks
IPB Image

Nu, bet cienītā, kā ta tu pati esi raxtijusi manā un enigmo galerijā, man raxtiji, ka tev tur kkas nogļukoja un TEV LIEKAS, ka kkur esi redzējusi jau to enģeli!!! Tā nav kritika, vot to gan varētu tad nosaukt kkāda veida spams! blink.gif
enigmo
QUOTE(Tomoko @ Sep 23 2006, 23:52) *

* Vai tu apzinies ka tu man uzdzen nepārvaramu velmi zīmēt ?*

Vai tiešām? Nu, tādā gadījumā, uztveršu to kā komplimentu. XD
Anyway, pa šo laiku arī kaut ko uzzīmēju -

IPB Image
Šis pirmais ir cilvēku pabaidīšanai. XP Zinu, ka rokas kā liekšķeres un ka viņai tieši sejas forma ir jocīga, bet tas zīmēts jūnijā, tā kā, varbūt piedosies par kļūdām.

IPB Image
.. Chii! ^^ Angļu valoda ierullē.XD Viss sākās no parastas meitenes, kurai bija mīļa sejas izteiksme, korsete, pēc tam šāda frizūra un beidzās ar tās frizūras pielabošanu (garāki, gaišāki mati) un ausu piezīmēšanu. Un vēl pamēģiniet man pārmest, ka kaut kas nepareizi, jo es vispār īsti precīzi neatceros, kā Chii izskatās.

Eu mums te arī kāds uz rūtiņām zīmē, fūūū kā tad tu tā, tāda BIEZĀ bet izbeidzās naudiņa priekš lapām? biggrin.gif
Pārāk daudz lapas iztērēji, ķēpājot papīru! biggrin.gif ph34r.gif

p.s. pārskatīju tavu galeriju, secināju ka kļūdījos, tu nejēdz zīmēt! ph34r.gif
exile
atrast sveshaa galerijaa vienu darbu uz ruutinlapas nav taspats, kas ziimeet visus savus darbus. Shim komentam redzu tik vienu iemeslu - sweet revenge
enigmo
QUOTE(exile @ May 26 2007, 16:52) *

atrast sveshaa galerijaa vienu darbu uz ruutinlapas nav taspats, kas ziimeet visus savus darbus. Shim komentam redzu tik vienu iemeslu - sweet revenge

Nu sava taisnība tev jau ir! cool.gif Bet tomēr, lai nesaka ja pati tā pat dara... ph34r.gif
Tomoko
ZOMGZOMGZOMG!!! ES UZZĪMĒJU DARBU UZ RŪTIŅU LAPAS CIK BRIESMĪGI LATVIJAS IEDZĪVOTĀJI DĒĻ TĀ IZMIRS!!!!!!!
It's like.. whatever? Piekasīties nav nekāda māksla. To māk jebkurš un ar to noteikti nav jālepojas. Arī atreibība manā izpratnē ir kaut kas stulbs. Tā neko neatrisina.
Variet protams kasīties kā kaut kādi suņi tālāk, bet man nav nekādas gribēšanas tērēt savu laiku tādiem kā jūs.
enigmo
Hmzz... a diez kā man bija? a? man uzreiz pie katra sīkuma piesējās un izteica satīristiskus jociņus! Un man visi piekasas... bet pag ja nepiekasas vai nekoriģē darbu tad jau ir SPAMS! ha, tad jau liela daļa te esat spameri! ha... biggrin.gif ph34r.gif a atriebība jo brīžiem jau zb, neviens nav pateicis neko labu.. tik noliek vai saukā pa spameru! mad.gif baigi gribi atiet nos sarunas ar savu pēdējo rindiņu, tip tēlot dikti gudro... ph34r.gif
Cowkiller
QUOTE(Tomoko @ May 26 2007, 19:14) *

Piekasīties nav nekāda māksla.

srry, bet tu kļūdies! tongue.gif
Mimi
QUOTE(enigmo @ May 26 2007, 19:58) *

Hmzz... a diez kā man bija? a? man uzreiz pie katra sīkuma piesējās un izteica satīristiskus jociņus! Un man visi piekasas... bet pag ja nepiekasas vai nekoriģē darbu tad jau ir SPAMS! ha, tad jau liela daļa te esat spameri! ha... biggrin.gif ph34r.gif a atriebība jo brīžiem jau zb, neviens nav pateicis neko labu.. tik noliek vai saukā pa spameru! mad.gif baigi gribi atiet nos sarunas ar savu pēdējo rindiņu, tip tēlot dikti gudro... ph34r.gif

enigmo, tu tikai vairāk pierādi, ka esi vājš, spļaujot indi uz visām pusēm. tev ir tā - tevi aizvanoja, tad tu aizvainosi arī citus, lai būtu proporcionāli. saproti, tomoko zīmēja to zīmējumu ilgu laiku atpakaļ, un tas ir vienīgais zīmējums uz rūtiņu lapas. tev vienkārši ieteica zīmēt uz baltām lapām, lai skats būtu glītāks. tev neviens nebrauca augumā, bet tu esi tik neapmierināts kā Narciss, kad viņu iztraucēja vērot sevi ūdens atspulgā.

baigi gribi atiet nos sarunas ar savu pēdējo rindiņu, tip tēlot dikti gudro...

šī rindiņa vēl vairāk pierāda to, ka tu esi kašķīgs, un tev sagādā baudu strīdēties ar citiem. gudrākie cilvēki vienkāŗši apklust un saprot, ka muļķus ir jāžēlo, nevis jālamā. Šai situācijā tu pats padari sevi par kkādu... labi, es izvairīšos no vārdiem, jo man tomēr negribas, lai mans mīļākais forums pārvēršas par skandālu parku.

pārstāj braukt augumā visiem cilvēkiem, tas man tev tāds ieteikums.
savādāk atgādina džeku, kuram nepievērš uzmanību, un tālab jāizrādās ar savu asumu pret pārējiem. ja tevi tik ļoti neapmierina otaku biedri, tad vari mierīgi pamest šo forumu un meklēt labāku, civilizētāku, vairāk piemērotu tev un tavam līmenim. ar strīdu neko nepanāks. A.A

p.s. ar lielo tveici visiem atnāk besīgais garīgais. kā parasti saka - sasvīdis un dusmīgs. lai beigtu kakāt citiem augumā, derētu aiziet ledus aukstajā dušā un pēc tam tikai pasmieties par savu iepriekš rakstīto. tad cilvēki vienkārši aizmirsīs slikto sākumu. wink.gif

EDIT:
p.p.s. ja nu gadījumā tev radīsies arī pretenzijas pret mani, tad lūdzu, caur PM, nevēlētos piesārņot pavedienus ar strīdiem.

es tev nebraucu augumā, vienkārši ieteicu atdzesēt nervus. palīdzēt. neesi pārāk sensitive pret citu kritiku, jo kritizēs vienmēr, it īpaši mākslas cienītāji, man arī brauca augumā, bet es tak neatriebos... tikai jāpiekrīt un sirdī jāatzīst - nav jau mani darbi tik ideāli, lai tos slavētu uz katras ielas stūra wink.gif Relax - take it eaasyy.
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(enigmo @ May 26 2007, 18:07) *

QUOTE(exile @ May 26 2007, 16:52) *

Nu sava taisnība tev jau ir! cool.gif Bet tomēr, lai nesaka ja pati tā pat dara... ph34r.gif

Pie tam vēl bērndārza limenī - redz nedabūja kāroto konfektīti. Sorr, bet atšķirībā no daža laba mutes virinatāja, Tomo tiešam cenšas un palēnām progresē, un ņemot vēra viņas vecumu, vēl daudz kas priekšā.

Asuka
QUOTE(enigmo @ May 26 2007, 19:58) *

nē nu pagaidām, nekas neliecina, ka enigmo būtu virāk kā 12 gadu.. XD
nu tomo izlabotais zīmējums tiešām palicis labāks. beidzot parādījusies pēdējā 7 svītriņa. matu krāsojums ir uzlabojies.. acis ar manuprāt ir labotas, jo izskatās labāk.. un ēnojums ir vairāk redzams.. tātad labs.
nu un tagad par visu šito off topic.. XP
tas sāk palikt vienkārši smieklīgi!
un enigmo - cik reižu tev var stāstīt, ka tu esi jauniņais!!! un tev ar to ir jāsamierinās, ka tevi visi ļečī, un visur piekasās. visi artisti, kas ir šajā forumā tam ir izgājuši cauri!
un (lasīt teikumu in bold) tu pilnīgi un galīgi kļūdies. ja komentē darbus, nev tikai un vienīgi jāpiekasās un jākoriģē. var izteikt arī patiku, prieku, un ja viss par zīmējumu ir pateikt, tad var uzrakstīt kaut ko off topic.. bet ja dara tā kā tu - raksta vienkārši off t. bez nekāda komenta par lietu, tad jau tas ir totāls spams!
un nevajag apsaukāties, ja nevari panest kritiku.. smile.gif
Cowkiller
QUOTE(Asuka @ May 27 2007, 11:51) *

un enigmo - cik reižu tev var stāstīt, ka tu esi jauniņais!!! un tev ar to ir jāsamierinās, ka tevi visi ļečī, un visur piekasās. visi artisti, kas ir šajā forumā tam ir izgājuši cauri!

chill out enigmo! man taa jauninjo buushana veel tagad turpinaas! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Tigra2
Tā...kā redzu šis tas palabots, bet šis, tas vēl ne. tomēr, nezinu vai ir īpaša jēga tagad ar šo zīmējumu ķēpāties, mācoties no savām kļūdām jāuzzīmē kkas jauninjš un smukinjš :B Uhuhuhuhuhuuu. protams var ņemties gar photoshop, bet manuprāt, krutāk ir uz papīra, tad tu vari savam darbam pieskarties, to sajust. :B Tas sagādā vairāk prieka... to var praktizēt jebkur, var ķēpāties, ākstīties, slaucīt ar to dibenu.. utt. vispār uz papīra ir vairāk fun. :B
Bet, ja photoshop sagādā vairāk prieka, tad tik ņemies. :3
Tomoko
Nepietiekams cukura līmenis asinīs..
IPB Image
Plaukstas/roka nerullē, uguns arī koklaina, bet man joprojām patīk šis zīmējums :3
Alexa De Šarlote
Ideja ir intresanta...man patīk elfini ar super garajām ausīm...biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Cowkiller
zheel ka neesi ciitiigaak piestraadaajusi pie matu detalizaacijas...
Tigra2
Ja nemaldos, tad otrais profila zīmējums šai topicā. :3 Trūkst žokļa līnijaa, taū, arī bez tās ir okei.
Čili piapara auskars... visai interesanta fīč, vajadzētu sataisīt... :B
Apakšdelms nedaudz pa garu... hmm hmm..matiem nedaudz trūkst detalizācijas... ugunij ar' taču... kopskats cool... slepenaa ieloču metode uhuhuhuhuhuhuuu...
Tā tik turēt! ^.^ Ir labs.
Tomoko
Paldies par padomiem - nākamreiz kad dabūšu skeneri mati būs detalizētāki! >:3
Yup, paldies Tigra, ka pastāstīji par slepeno ieloču metodi. smile.gif
So then, - inspired by Naruto ending 3.
Viss sākās ar šo skrīnšotu, kurš man ļoti iepatikās
IPB Image
Diemžēl, skrīnšotiem nav tik laba kvalitāte, tādēļ nolēmu uztaisīt line artu lai būtu labāka kvalitāte/trenniņam
IPB Image
Un viss beidzās ar krāsotu zīmējumu.
IPB Image
Tiesa, atzīšos, ka krāsas ir zagtas no vienas Naruto bildes.
Paša zīmējuma autortiesības ir Naruto zīmētājiem :B
Arts
Šitas ir laps,pat ja nozīmēts. smile.gif Vajag tikai dinamiskākas ēnas un krāsas.
Dead Star
Bāigi tīrīgais lineart. Un jēs,jēs nenoleidzami nebaidies gāzt virsū vairāk krāsu dažādus toņus,lai ir feināk :3
Par iepreikšējo - ir,ir smuks,par spīti tam,ka bišku stīvs (lai gan apģērbs nemaz tik stīvs nav,tā ka labi redzam,ka tu vari,ja tu gribi). Nu tātad veiksmi tālākos darbos,es domāt,ka tev izdosies ^.^v
Asuka
re, re jauni darbi.
nu par meiteni. roka dēlīga, un uguns no kartona. mati smuki, man patīk, ause ar forša. pipars!
jā, kleitai ar nav ne vainas smile.gif bet ir redzamas švciņas.
naruto - jauki, jauki, tikai kā jau tev teicu pa telefonu krāsas baigi.. blāķīgas. ēnojums ir labs.
un jā te būs pārsteigums. šis ir darbs, ko tomo zīmēja man uz vārdadienu, jo viņa bija students XP
IPB Image
fons tāds svītrains, jo zīmējumam ir uzlīmēta plēve.. un tā uz plēvi reaģēja mans skaneris.
ā un derbs ir nedaudz cietis - saburzījies biggrin.gif
un es tagad glābju tomo reputāciju, nu spodrinu. Informācija priekš tomo.. šokolādi varēsi man atdot pie elizabetes XD
Alexa De Šarlote
Es pakomentēšu tevi, samerā ar iepriekšejo darbu ši jau ir uzpusi labs, acis ir viena no otras pārāk tālu, bet tas ir tikai dažu mm jautājums...
Es tikai varu teikt, tā tik turpini domāju ka tāda gara vari arī veksmīgi progresēt....biggrin.gif
Tomoko
OH SHI-
Asu XD Damn it, es nekad nebūtu domājusi, ka ieliksi šajā topicā to o_O zīmējumu. Bet nu labi, kas izdarīts, tas izdarīts :B
Alex, progress? Tas zīmējums tika zīmēts februārī XD Tas nozīmē, ka es progresēju ar pagātnes zīmējumiem.. Vai kkā tā? o_ō
Protams paldies Artam, Dead Star un Asukai par labajiem vārdiem [nu, par to Naruto krāsojumu :B]
So! Tā kā es no šodienas līdz svētdienai tinos jaukajā dabā, kur nav ko īpašu darīt, es uzzīmēšu tik krutu zīmējumu, ka jūsu žokļi pakritīs zem galda! >:3 /well, pati gan neesmu pārliecināta par to, bet pati zinu, ka labāki zīmējumi man padodas visās citās vietās, izņemot mājas/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.