Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Piens ir veselīgs jūsu kauliem!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Zakura
Par to meiteni...Man patīk viņas seja,jo viņai ir ļoti skaistas acis...Arī matiem nav ne vainas... smile.gif Man īpaši nepatīk tā kleita jo tā ir pārāk švīkāta...nu bet tas varētu tā būt jo kā nekā viņa tika zīmēta ar pildspalvu!!! happy.gif un tai kleitai nav taisnas šņores.Bet vispār ir ok!!!Man patīk!!! cool.gif
Alta Melissa
Manuprāt elkoņi ir pārak zemu (ja iztēlojas rokas bez piedurknēm)
Bet man dikti patīk, ļoti skaisti happy.gif
Tomoko
Elkoņi par zemu? Tev taisnība. Atceros, ka vienā tējas namiņā pāris cilvēki sāka analizēt to, kur ir kļūda rokās un visi nonāca pie šī secinājuma. Bet nu, ko var gribēt, zīmējot pa taisno uz papīra ar pildspalvu..
Anyway, jauki, ka par spīti šai kļūdai tev šis zīmējums patīk. :3 Same to you, Zakura.
enigmo
ph34r.gif Naruto fanarts ir labs, jo sevišķi line arts, bet cg varēji bik pielabot krāsojumu, ielikt vairāk toņu un iesaistīt pārejas!
Shatako
Oho! Diezgan jauks line artiņš man patīk! ^w^ Vienīgi varēji fonu izkrāsot! Tas piešķirtu darbam pabeiktu noskaņu! Bet kopskats ir ok! :3
Hime Plays Punk Rock
Hmm....Zakura nebija melojusi tu tieshaam ljoti labi ziimee ^^ Kad buus laiks es arii savus darbinjus ieskaneeshu ^_~
Asuka
teh story..
kādu dienu iezvanījās Deidaras telefons. kas tur varētu būt? nodomāja Deidara. Viņš pacēla klausuli, un tur ierunājās Kisame : čav Dei! tu negribi kopā ar Sasori atbraukt pie mani uz laukiem? (nē, mani lauki nav akvārijs) Deidara savā prātā tiešām nodomāja, ka viņam būs pāris dienas jādzīvo akvārijā. šaubīgs ok atskanēja no klausules otra gala, un Kisame sākā šaubīties par to, vai tiešām Deidara vēlas braukt pie viņa uz laukiem. Pēc pāris minūtēm Deidara jau bija aprunājies ar Sasori, un tika nolemts, ka viņi brauks pie Kisames. Tad pēdējā brīdi Sasori iejautājās : Vai mēs varētu pie tevis paņemt līdzi arī Sakuru? viņa seja piesarka. Jā, jā protams, ka varam! iesaucās Kisame. pēc dažām dienām Deidara, Sasori, Sakura un Kisame satikās vilciena stacījā un devās uz jūru. (tie nav kisames lauki!) Pa ceļam uz jūru visi četri draugi apstājās, lai paskatīties ,,skate bord,, sacensības. pāris minūtes un viņiem apnika. nonākuši jūras krastā viņi izkravāja savas mantiņas, un Sasori ar Deidaru, nezināmu iemeslu pēc pēkšņi nozuda. Nu tā Kisame ar sakuru palika vieni paši. Ejam peldēties jautājas Sakura? yooshi! laimīgā balsī atbildēja Kisame. un tad nāca jautrākais process - Sakura gāja pārģērbties. protams pirms došanā uz kabīni viņa iekrāva Kisamem pa galvu un teica, lai viņš nemaz nedomā lūrēt. Viņam pietika saprāta, lai nedotos uz kabīni, jo viņš vēl vēlējās kādu laiciņu palikt starp dzīvajiem. pēc kāda laika parādījās arī Deidara ar Sasori, bet es nezinu, kādēļ viņi iznāca no meža puses. Interesanti, ko viņi tur darīja? labi par to nav stāsts. Kamēr Kisame ar sakuru peldējās pašā jūras malā šļakstījās arī Dei un Sasorijs. tagad tinam kaseti uz priekšu.. >>>>>>>>>>>>> tagad jau visi četri ir ieradušies Kisames mājās. (tā bija māja. tāda kantaina ar diviem stāviem) kad Sakura bija izcīnījusies ar Deidaru par to, kurš pirmais ies iegšā pa durvīm, visi uzgāja ortajā stāvā, uz Kisames istabu. kad bija vienkārši un neko nedarot nosēdētas kādas 15 minūtes Deidara palūdza, vai Kisame nevarētu iedot viņšm papīra lapu un kādu rakstāmo. sāņēmis šīs lietas deidara sāka zīmēt savu pašportretu. pārējiem nebija īpaši interesanti noskatīties, kā Deidara tēļo narcisu, tāpēc mēs posāmies uz twistera spēli. Deidara nepaspēja pabeigt savu darbu un uz tā uzrakstīja "i is a crap", bet tad Kisame viņu nedaudz pārveidoja.
viss šis stāsts ir balstīts un deļēji patiesiem notikumiem. xD es zinu, ka mani tagad tomo sitīs, bet es nevarēju noturēties.
IPB Image
tas ir teh Deidarijs.
Lōmās:
Deidara - Tomoko
Sasori - Karamele
Sakura - Sakura
Kisame - Asuka
Kate
Starpcitu piens nav veselīgs. Viņs iznīcināja kkādas kaulu smadzeņu daļiņas. Maziem bērniem tas esot pat ļoti slikti ,)

un ja, normāla meitene
Asuka
he, he tāds mazs spams..
TĀ NAV MEITENE!!! tas ir viņš deidara.. no NARUTO. doh..
Nerine
Deidara rocks~! happy.gif ehh~ Asuka, ne-narutardi jau to noteikti nezin, ka Dei ir džeks nevis skuķis. XD un man liekas, ka nav arī jēga skaidrot. wink.gif
tā lellīte (zinu, ka nav lellīte, bet viņs ir vnk tiiik kawaiiga XD) iepriekšējā lapā ir ļoti skaista. rokas tiešām jancīgas, bet vispār, ja mēģina uz rokām neskatīties tad ir super~! happy.gif
eem..offtops, bet drīkstu pajautāt, Kate, kāda valna pēc tad mātes baro mazuļus ar pienu, ja jau tas ir tik neveselīgi un bīstami smadzenēm? XD
Arts
Jo govs p[ienā it kā esot viela(laikam kerozīns),no kura taisa galdnieka līmi un citus štruntus.Govs pienā tā ir visvairāk un it kā cilvēkiem pienu dzert esot kaitīgi(nezinu kapēc un kādas sekas),kazas pienā mazāk,un sievietes pienā arī mazāk.
Heh....man pof,tāpatās visi nosprāgsim un ir tiiiik daudz ēdmaņu no piena.
Nerine
Ja? o_O līmi? wow..., nu ok XD
taisnība, piens ir garšīgs, un nav jēga viņu nedzert. XD

btw, gaidu jaunus Tomo darbus. XD
Isabel Carmin fon Edelhain
Jā, un no rapša taisa benzīnu, ne tikai cepamo eļļu un no kartpueļiem kā arī no parastiem miltiem sanāk laba tapešu līme, tādēl šos lietot ar ir nelabi. Te piena antireklāma vairāk izklausās pēc sojas "piena pārākuma" sludināšanas.

p.s Deidara ir piemīlīgs, bet kautkā ne pēc sevis izskatās.
Kate
oi, gomen. Man pēdējā laikā grūti atpazīt dzimumus :/

un arts jau atbildēja uz tavu jaut. smile.gif

Kefīrs vienalga labāks JĀ!
Tomoko
*shit* wtf, ko šajā topicā dara tas craps? viņš bija jāmet ārā.. vai nebija jāpublicē XD tiesa, ar pārveidošanu izskatās labāk nekā sākumā, bet tomēr, tas jau neizskatās pēc tā, kāds tas zīmējums bija sākumā.. Anyway, forši izskatās ar Asukas pārveidošanu ^^ you rocks. mākonīši un storijs arī :3 keke
par pienu runājot - wow, nezināju, ka šis topica nosaukums izraisīs mazu strīdu par pienu un kaitīgajām vielām tajā XD bet pienā ir daudz kalcija un tas ir pats galvenais ^^ ja gribat kaulus kā Kimijam, tad ieteicams ir dzert to XD kefīrs arī kruts. un citi piena produkti arī, jā.:3 Bet nu ko es te muldu, nemainīšu vairs topica nosaukumus limonādes dzērumā. ;~;
No manis kādu mēnesi var neko negaidīt, jo vispār nekas nesanāk. Tikai Deidaras, kas kosplejo Kakashi [un tas iznāca nespeciāli. tā maita, ar ko zīmēju izplūda. nācās krāsot ciet melnu.]
Arts
Olu čaumalas sastāv no tīra kalcija un dažām vielām.Bet lielākā daļa ir kalcijs.
Kimimaro izmantoja savu enerģiju lai kontrolētu kalcija pieaugumu.Kauliņš tur,kauliņš te.Tā kā siāmas dvīņi,kuri spēja reģenerēt paši sevi.

Yup,kefīrs ir labs un paniņas arī.Vēl labāk,kad tās tiek klāt aukstajai zupai,karstā vasaras dienā......
Varbūt uzzīmēsi Kimimaru?
Mimi
Es arī sākumā padomāju, ka tā ir meitene, bet tā jau tas TĒLS [joprojām uzskatu viņu par meiteni] ir ļoti mīlīgs un glīts... happy.gif
Kate
uh, well. Žēl, ka neredzēsim neko :/

Cool. Nez vai Arts pasniedz privātstundas dabaszinību novirzienā..
Tomoko
Mhm, Kate, man ar tā liekas [par Art un dabaszinībām runājot] :B Bet tomēr.. vai tas var būt? Vai es tiešām nedēļas laikā tiku pie skenera? Atilbde ir - jā! Beidzot es pie tā tiku! >w<
Pēc Arta lūgumu izdomāju izmēģināt savu laimi Kimimaro zīmēšanā. Zinu, ka 'cursed seal' viņam bija savādāks un ka viņš izskatās pēc meitenes :B, bet gribējās/sanāca uzzīmēt šādi. |:3
Es atkal izbraucu cauri ar portretu. Bet nākošajam via aiznākošajam zīmējumam, ko likšu nav tādam jābut. Pašlaik cenšos zīmēt pozas [ehh, kā man tas nepatīk. ;_; galīgi nesanāk], tikai nesitiet mani, ja nesanāk. Jo kā nekā, es mācos, lai es tiktu tālāk par līmeni, kas man ir tagad.>:3
ā, jā, gandrīz aizmirsu, - zīmējums
IPB Image
Mimi
Omg, viņš izskatās ūber mīļs! >w<
ĀĀĀw.
Varētu mazliet pieēnot vairāk.
Sejas izteiksme sanāca tāda, kura liek vēlēties viņu apskaut! =w=
ūū, tu esi ļoti strauji pieaugisi zīmēšanas līmenī, zīmē DAUDZ labāk, nekā iepriekš. :3
Tigra2
cuuuuute >.<
Bishounjus ziimeet ir krimināli >:3 netīšām var nohagot monitoru... ^.^
Kjūtīgāks kā seriālā :3
IPB Image

Njus par pozām.. zinu ļoti daudzus ljaužus, kas zīmē portretus, protrets vislabāk parāda sejas īpatnības un ja vēlas ko īpašu parādīt ar acu skatienu vai ko citu, tad portreti ir the best, vismaz man tā šķiet. :3
Shtota vairumam artistu, pat profikiem, vaiurms darbu ir portreti. ^.^
soo, dont worry, ka sākumā nesanāk tik kruta, kā gribētos, ar tām pozām, viss nāk ar laiku :3 Japiestrādā tad tas laiks būs īsāks, ja vienkārši zīmē to, kas sanāk, tad tas automātiski sāks parādīties vēlāk, kad izkopsi portreta nianses līdz pilnībai. :3

IPB Image
(šito uzblieza isn skuķis no deviantart - Asuka111 :3 )
Kaede
Wāh, atceros, ka čatā man pieminēji šito bišounenīgo Kimiju. Sanācis ir ļoti labi, tikai man kaut kā pietrūkst otras acs vai arī gribas tur vairāk matu uz sejas tajā pusē.
Nerine
viņš ir super foršs. ^-^ tā seja...waaaah~! super. mīlīgi. ^-^
varbūt varētu uzzīmēt tikpat skaistu Orochimaru? ^-^
Asuka
nu tad beidzot jāuzraksta arī kāds labs vārds par kimiju. yēy.. kimijs!!~
nu kā jau izteicos pa telefonu viņs ir kawaii - gs. you know ^___^
seja ir piemīlīga, bet tu neesi uzzīmējusi daļu no otras acs. ja kārtīgi aplūko seju, var pamanīt, ka jau bija jābūt redzamai otras acs daļai. mati ir uzzīmēti ļoti skaisti un glīti. dodamies uz leju. kaut arī `cursed seal` viņam bija savādāks, arī šis nav uzzīmēts parezi. tevis zīmētajam tās ķepas par garu. būtu jābūt šādi -
IPB Image
var redzēt, ka tava lapa bija kareivis. teh sīkums. man nevisai patīk, ka krāsojums ir švīkāts un ēnojums ir tāds klucīgs. tam vajadzētu būt plūstošākam un viendabīgākam. ļoti skaista tev ir iznākusi kakla daļa.
vēl par krāsojumu runājot, palūkojies uz to milzu striķi viņam ap vidukli. uz tā krāsojums ir švīkāts, vai ne?
huh... kimijam ir blushings. kawaii.. un vēl tu varēju izdzēst nevajadzīgās līnijas. smile.gif
that`s all.
Dead Star
Šis ir zīmēts bez jebkādiem palīgzīmējumiem and so? Tīrs fan-art,ja? Ja tā,tad tiešām feini iznācis. Ja ne tā,tad tik un tā ir okēi,balstoties uz to,ka galvenais jau iznākums. Hmm,jā,ko gribēju teikt - vienīgais apģērbs - izskatās pārāk pielīmēts. Jo īpaš pie labā pleca. Varbūtās ēnas vairāk,lai ir kkāds krokojums vai kaut kā tā.
Manuprāt,prasās arī kaut kas mazliet no otrās acs,jo tik daudz tur matu nav,bēet principā arī tā nav ne vainas. ļoti simpātisks šis darbs liekas ^.^v
Arts
Prasās vēlvienu zīmējumu,jau apnicis malt veco....
Go,Asuka!Go!

Uzzīmē kaut ko ļaunu Hellsinga stilā,ar tādu ļaunu smaidu līdz acīm,ar atieztiem ilkņiem. tongue.gif
Tomoko
Eto, sen nekas nav postots, tādēļ pārsteigšu jūs ar savu lieliskāko darbu, atļaušos pat nosaukt - meistarstiķi..

IPB Image
Visucēlā Zivs ar āža kājām.. Domāju, ka mani komentāri šeit ir lieki.
Kā arī, uzzīmēju viņas dvīņu brāli! :3
IPB Image

Bet ja tā nopietni, pirms diviem mēnešiem ķēpājos uz papīra un iznāca šis. Zinu, ka tā ir tikai skice, kurai kļūdas ir vairāk nekā sunim blusas, bet pašlaik man tas ir vienalga, jo tā man pašai patīk.
IPB Image
Zīmējumā atkal mēģināju uzzīmēt Deidaru tīņa gados [works for my fic, heh :3], tiesa, iespējams ka nesanāca. Maa, ii kana.
FuschichO
Bļē, tā zivs... tas vienkārši izsaka visu. Pār mani nāca apskaidrība kā zibens. Starp citu, ja tā padomā- zivs ir kristietības simbols, bet āža kāja ir sātanam... Tagad mēs varētu ķerties pie tava psihologiskā duālisma ķidāšanas un publiskas iztirzāšanas...
Kaut arī saka, ka citu kļūdas viegli pamanīt, pēdējā darbā neko īašu neredzu. Smaids ir kawaii. happy.gif
Tomoko
Tātad, jā. Vajadzētu izrādīt kādas dzīvības pazīmes, kas tiks veiks ieliekot šo zīmējumu.
Go go, Goatgirl!

IPB Image

Oh shitballs, nupat pamanīju, ka viņai ir abnormāli plata kājstarpe. Nu nekas - būs vieglāk dzemdēt bērnus! Bet it kā nē. Ai, es viņu nesaprotu.
Karamele
Lol tā vēl nava plata kājstarpe, ej vairāk animes paskaties, k, n00b?

Citos vārdos:

NYOHOHOHOHO BICTH ASS MOTHERFUCKER I LIKE IT.
Tomoko
Haha, lol jā. Anime ir visu aidols anatomijai. Un es jau peldu skatīties kādu hentaju - bet tikai mācību nolūkos. ^_____^

Psh, fui, tu man kādu dienu piemetināsi sirdstrieku. Bet pirms tās - prieks, ka tev patīk! Tu, kā jau manu, esi izbēgusi no sava pienākuma uzzīmēt viņu. Boo You whore!
Kikyou
Bestest! O_O
Saimons
Man baigi patīk tavi darbi, var redzēt kā tu progresē wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif blush.gif blush.gif closedeyes.gif
Tomoko
Ak jel, kāpēc es šadus komentāriņus neesmu manījusi līdz šim? Paldies, paldies, Kikyou un Saimon! c:

Nu ko.
NU KO.
Sagatavojieties nelielam Hetalia spamiņam! >8D

Tātad, sāksim ar trīs ilustrācijiņām ŠIM ļoti, ļoti jaukajam fikam. Ja jums ir laiks, lūdzu noteikti izlasiet to!

IPB Image
IPB Image
IPB Image

Un šeit būs vēl divi sprukstiņi, kuri pirms mēneša vai diviem uz baltas pamatnes dzemdēti, haha.

IPB Image
IPB Image

Enjoy! C:
Tigra2
Tavi darbi kļūst arvien piemīlīgāki.
Patīk tas, ka esi ķērusies pie akvareļiem, tā duša ar putniņiem ir vienkārši the bestest. :3
Tā tik turēt, Tomo! C:
Tomoko
Mhhm, pēdējā laikā iepaticies čakarēties ar akvareļiem - viss tāds smuks un krāsains iznāk, nevis tāds pelēcīgs ar zīmuli, zinot, ka īpaši labi es neēnoju. Paldies! Mazie atlantijas tupiki uz dušas aizskariem tev arī pretī māj ar galvu. |D
edg
Uzzīmē, lūdzu, kaut ko augstas kvalitātes...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.