lielais paldies par komentaariem
gramozeks
Apr 4 2006, 15:22
taa skice ko tu eprieksh uzziimeeji, gadiijmaa taa nebija tava klasees bidrene, kas seedeeja tev blakus nolabaas puses???
???
QUOTE(gramozeks @ Apr 4 2006, 15:22)
taa skice ko tu eprieksh uzziimeeji, gadiijmaa taa nebija tava klasees bidrene, kas seedeeja tev blakus nolabaas puses???
???
nu jaa gandriiz uzmineeji
no klasesbiedrenes noziimeeju pozu. dreebes un visu paareejo izdomaaju.
jap, kaut kas viennozīmīgi nav kārtībā ar rokām! un āvai kāts varēja būt čut čut garāks! a tu negribēji izkrāsot?
QUOTE(kahi @ Apr 4 2006, 19:30)
jap, kaut kas viennozīmīgi nav kārtībā ar rokām! un āvai kāts varēja būt čut čut garāks! a tu negribēji izkrāsot?
nu par rokaam iisti nezinu. taa kreizaa ir domaata no metaala, taapeec arii taa karaajas. nu to ka cirvim kaats par iisu pamaniiju jau tad kad biju uzziimeejusi gandriiz visu un negribeejaas kjeepaaties ziimeejumaa. lai vareetu normaali izkraasot man buutu jaapaarziimee viss atkal uz baltas lapas... mosh tad kad nebuus slinkums to izdariishu
Kazuki
May 15 2006, 18:33
Tigra2
May 15 2006, 18:50
smuki, man tikai liekas, ka rokas nedaudz pa šauru un svārki dīvani augšdaļā.
un, manuprāt, kājas ir nedaudz par garu, bet tas ir gaumes jautājums.
Dead Star
May 15 2006, 19:19
Nuu viņa tāda ļoti tieviņa,smalkiņa izskatās,bišku nereāla(piemēram,šeit rokas bez piedurknēm iznāktu vēl tievākas(pa daudz tievas)),bet zīmējot anime nevar prasīt,lai viss atbilst uz 100% dzīvei
Varēja vairāk paēnot apģērbu,jā un kājas šķiet ir par garu ... Bet zobentiņš gan ir ļoti interesants padevies.Nu es saku - vairāk ēnojuma un būs labi
Kazuki
May 16 2006, 20:55
Dead Star
May 16 2006, 21:00
Šis man tiešām patīk
Sejas izteiksme,mati,šallīte(o jā tā visvairāk..) Varēji paģērbu paēnot,nu bet janegribi - negribi,smuki tā vai tā. ^^
peedeejam seja vareeeja buut drusku vairaak pa labi, citaadi galva taa kaa drusku atdalaas no kjermenja. un vinjas labaa roka,kas tur mapi,drusku par plakanu kkaa, tie pirkstu gali par garu - sanaak,ka vinja plaukstu salociijusi pilniigi uz puseem. un arii kaajas, - peedu novietojums, drusku izskataas,ka vinja streipuljotu. BET kopskats ir jauks, patieshaam. Tev labi sanaak.
Kazuki
May 16 2006, 23:03
nu jaa, tagad kljuudas redzu, lai gan ar galvu, pirms uzziimeeju shalli viss bija plus/miinus kaartiibaa...
btw. pldies par commentiem.
Nē Voo-Doo bet guro!
QUOTE(Keydan @ Jun 4 2006, 01:11)
Nē Voo-Doo bet guro!
nevar nepiekrist!
nu comon, vai tieshaam neviens nevar iekomenteet. es gribu zinaat, kur ir kljuudas.
Forshi!
Tikai, ja taas ir asinis uz veedera, tad tev vajag veel pie taam piestraadaat.
Karamele
Jun 9 2006, 00:01
njā...skarbi bet smuki...man leikas ka ar asinīm viss ir ok, ļoti dzīvīgi...brrr
Kazuki
Jun 10 2006, 14:22
nekas vairaak par stulbaam skiceem peedeejaa laikaa nesanaak. >.< es sevi ieniistu.
Karamele
Jun 10 2006, 14:26
wiiii riktīgi smuki! neienīsti sevi - atnākšu pie tevis ciemos ar gaļas nazi! baigais krutais džkiņš iznācis....actiņas kā kucēnam....
Kazuki
Jun 10 2006, 14:30
QUOTE(Karamele @ Jun 10 2006, 14:26)
atnākšu pie tevis ciemos ar gaļas nazi!
esi laipni gaidiita. pakjer liidz arii saals paku.
edit : paldies visiem par commentiem
Karamele
Nov 8 2006, 23:22
o jā ^^ gan ''rūtainais variants'' gan tīrais ir labi. ļoooti patīk. atgādina man Black Cat :333
this is reaaaly good one. gribu vēl. man patīk. sugoii.
thnx, karamel.
jaa, skola un literatuuras stundu bezdarbiiba pati par sevi ir visai liels pamudinaajums ziimeet, jo nav nekaa cita, ko dariit
ReD_FoXy
Nov 9 2006, 22:39
Man patīk. Redzu kļūdas, bet pārsteidzošā kārtā kopumā darbs ir patīkams. Gribu redzēt vēl.
Cowkiller
Nov 10 2006, 08:24
shis peedeejais ir labs!
labaa roka kaut kaa neiederas, liekas pa tievu...
un kaajas bik pa garu!
Kazuki
Nov 10 2006, 09:10
rokas varbuut arii ir biki pa tievu, bet taas man vienmeer ir bijis vaajais punkts
par kaajaam gan nepiekriitu. skicee uz ruutinju papiira vinjam bija iisaakas kaajas un, tici man, vinjsh izskatiijaas kaa kroplis
red foxy, tu ar vareetu dot taadu smalku maajienu ar seetas mietu, kur tavupraat ir kljuudainaas vietas
Karamele
Nov 11 2006, 00:11
mājiens ar betona stabu ---> man viss patīk :3 roka bik par tievu, bet viņam piestāv viņa kārnums XD beidzot pelīti dabūjis ;_; ^^
Kazuki
Dec 22 2006, 02:29
haltuura >.<
ziimeeju dojo speelei, bet nepaspeeju ielikt
Keydan
Dec 22 2006, 09:10
Ja... haltura... rokas par isu un sajai maz detaļu.
Kazuki
Dec 26 2006, 00:04
tas taakaa butu mans pirmais izkraasotais darbinjsh. backgroundu arii gribeeju uztaisiit, bet kkas nochakareejaas un es tam atmetu ar rokku
Cilveeks
Dec 26 2006, 00:14
Harry Potter.... kljuudas nemekleeshu... ir smuks...
Cowkiller
Dec 26 2006, 12:11
QUOTE(Cilveeks @ Dec 25 2006, 23:14)
Harry Potter.... kljuudas nemekleeshu... ir smuks...
jaa harry potter...
smuks smuks! prieciigus Z-sveetkus
seksīgs harry poter..
Kazuki
Dec 26 2006, 19:18
well, liels paldies visiem par commentiem.
es tieshaam centos, lai gan tagad redzu, ka vismaz 5 vietas prasaas peec pamatiigas laboshanas un skrobojos, ka to postu nevar vairs edit'ot. nu un jaa... skice vispaar bija ieveerrojami savaadaaka, bet sanaaca poters
kam negadaas.
Tigra2
Dec 26 2006, 19:48
Sweet, sweet potter... ehh, laikam vaidzees kaadu HP fanartu arii man uzmest. :B
HP the best!
Lai gan nedaudz velk uz Parry Hotter, kas ir daudz labaaks par Harry Potter...:B
Keep up the good work^^
Karamele
Jan 2 2007, 13:04
ye~ah really goodie ^^ biku atgādina elwooda hp fan-artus [who knows esi elfwoodaa?]
kļūda man leikas nav un ja būtu pat neuzdrīkstētos piesieties jo viss ir tieshām baigi labs. superīgs arī krāsojums ^^ wii goodie. tā turpināt.
man patiik. stiliigi
hp labi sanaacis.
man neliekas, ka tas ir harijs poters. tas var būt da jabkurš puika ar polārpūci un brillītēm. tam nav obiligāti jābūt harijam poteram. piem, tas var būt perijs horters, vai tādā garā
presīt džekam bišķiņ par cietu. vienkārši izskatās nevis skaisti trenēta, bet, it kā viņš gribētu piedalīties kulturistu šovā.
Interesants. Man arī atgādina Hariju Poteru.
Kazuki
Mar 23 2007, 23:11
sheku veel viens crapiigs kjepu ljepu darbinjsh no manis. jaa, karamel, tu mani vari spaardiit, bet man tieshaam ar ps nav taas labaakaas attieciibas, taapeec shito kraasot netaisos. :>
runaajot par ieprieksheejo. jaa, es redzu taas kljuudas ar presiiti un es pat atceros kuraa vietaa viss aizgaaja pilniigi shkjeersaam, bet man ir baigais slinkums labot kko.
paldies visiem par comentiem
metaphor
Mar 24 2007, 10:52
baigi smuks darbs
nav visp kur piesieties good one. but try better
Karamele
Mar 24 2007, 16:43
atceros viņa nepabeigto versiju un jāsaka, ka darbs pabeigts godam, man ļoti patīk ^^
piesieties man nav kur. ļoti patīk ēnojums.
zīmē vēl. =w=
Kazuki
Mar 24 2007, 19:43
QUOTE(Karamele @ Mar 24 2007, 17:43)
atceros viņa nepabeigto versiju
jaaa, spaarni tika nezheeliigi nolikvideeti, bet es izlaboju proporciju kljuudas un beidzot +/- sakariigi uzziimeeju matus :3
btw. avenjkraasas piltenes nezheeliigi rockz >.< vieniigaa beeda dabuuju liinijas vilkt ar 0.25 pilteni, kas meedz skraapeet lapu...jau kuro meenesi nevaru atrast nevienu sakariigu melno 0.5 markjeriiti :/ vot beeda.
Kazuki
Apr 25 2007, 19:01
nu reku veel viens ziimeejuminjsh skolaa aiz "nav ko dariit"uztapa.
QUOTE(Kazuki @ Dec 26 2006, 00:04)
tas taakaa butu mans pirmais izkraasotais darbinjsh. backgroundu arii gribeeju uztaisiit, bet kkas nochakareejaas un es tam atmetu ar rokku
šhis man paatiik... ieveerojami tuvāk tam, kaadu es HP biju iedomaajusies kaa filmas varonis
Alexa De Šarlote
Apr 25 2007, 19:23
Kas ir tas kas tai meitenei ir apkārt?
Kazuki
Apr 25 2007, 19:25
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Apr 25 2007, 19:23)
Kas ir tas kas tai meitenei ir apkārt?
izlietotas zaalju pudeliites. nu vinja tipa suiciidu taisa.
Karamele
Apr 25 2007, 20:32
yay beidzot šitto pārzīmeji uz baltās lapas =w=
man patīk, kļūdu liekas nav un izstrādāts arī labi ^^
i roar for more drawings
Tomoko
Apr 25 2007, 23:28
Eu, bet ir labi! Man patīk! Būtu labi, ja uz spilvena čutj-čutj būtu kādas ieloces. Kaut vai minimāli, bet tomēr.:3
Mjā, izskatās, ka suicide viņai sanāks.. Godīgi sakot, pirms ieskatījos zīmējumā, likās, ka tās pudelītes tai meitenei lido apkārt, bet pati meitene stāv. Es taču teicu māsiņai, ka man vajag brilles!
Ownzz. ^^
Huney Bunny
May 12 2007, 17:24
Stilīgs tas Harija Potera džekiņš
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.