Help - Search - Members - Calendar
Full Version: d.a. kjeepaajumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Kazuki
lielais paldies par komentaariem smile.gif
gramozeks
taa skice ko tu eprieksh uzziimeeji, gadiijmaa taa nebija tava klasees bidrene, kas seedeeja tev blakus nolabaas puses??? happy.gif ???
Kazuki
QUOTE(gramozeks @ Apr 4 2006, 15:22)
taa skice ko tu eprieksh uzziimeeji, gadiijmaa taa nebija tava klasees bidrene, kas seedeeja tev blakus nolabaas puses??? happy.gif ???
*

nu jaa gandriiz uzmineeji smile.gif no klasesbiedrenes noziimeeju pozu. dreebes un visu paareejo izdomaaju.
kahi
jap, kaut kas viennozīmīgi nav kārtībā ar rokām! un āvai kāts varēja būt čut čut garāks! a tu negribēji izkrāsot?
Kazuki
QUOTE(kahi @ Apr 4 2006, 19:30)
jap, kaut kas viennozīmīgi nav kārtībā ar rokām! un āvai kāts varēja būt čut čut garāks! a tu negribēji izkrāsot?
*

nu par rokaam iisti nezinu. taa kreizaa ir domaata no metaala, taapeec arii taa karaajas. nu to ka cirvim kaats par iisu pamaniiju jau tad kad biju uzziimeejusi gandriiz visu un negribeejaas kjeepaaties ziimeejumaa. lai vareetu normaali izkraasot man buutu jaapaarziimee viss atkal uz baltas lapas... mosh tad kad nebuus slinkums to izdariishu
Kazuki
image
Tigra2
smuki, man tikai liekas, ka rokas nedaudz pa šauru un svārki dīvani augšdaļā.
un, manuprāt, kājas ir nedaudz par garu, bet tas ir gaumes jautājums.
Dead Star
Nuu viņa tāda ļoti tieviņa,smalkiņa izskatās,bišku nereāla(piemēram,šeit rokas bez piedurknēm iznāktu vēl tievākas(pa daudz tievas)),bet zīmējot anime nevar prasīt,lai viss atbilst uz 100% dzīvei laugh.gif Varēja vairāk paēnot apģērbu,jā un kājas šķiet ir par garu ... Bet zobentiņš gan ir ļoti interesants padevies.Nu es saku - vairāk ēnojuma un būs labi smile.gif
Kazuki
image
Dead Star
Šis man tiešām patīk happy.gif Sejas izteiksme,mati,šallīte(o jā tā visvairāk..) Varēji paģērbu paēnot,nu bet janegribi - negribi,smuki tā vai tā. ^^
rebel
peedeejam seja vareeeja buut drusku vairaak pa labi, citaadi galva taa kaa drusku atdalaas no kjermenja. un vinjas labaa roka,kas tur mapi,drusku par plakanu kkaa, tie pirkstu gali par garu - sanaak,ka vinja plaukstu salociijusi pilniigi uz puseem. un arii kaajas, - peedu novietojums, drusku izskataas,ka vinja streipuljotu. BET kopskats ir jauks, patieshaam. Tev labi sanaak.
Kazuki
nu jaa, tagad kljuudas redzu, lai gan ar galvu, pirms uzziimeeju shalli viss bija plus/miinus kaartiibaa...
btw. pldies par commentiem. smile.gif
Kazuki
image
Keydan
Nē Voo-Doo bet guro! smile.gif
Kazuki
QUOTE(Keydan @ Jun 4 2006, 01:11)
Nē Voo-Doo bet guro! smile.gif
*

biggrin.gif nevar nepiekrist!

nu comon, vai tieshaam neviens nevar iekomenteet. es gribu zinaat, kur ir kljuudas. sad.gif
Kirara
Forshi! smile.gif
Tikai, ja taas ir asinis uz veedera, tad tev vajag veel pie taam piestraadaat.
Karamele
njā...skarbi bet smuki...man leikas ka ar asinīm viss ir ok, ļoti dzīvīgi...brrr
Kazuki
nekas vairaak par stulbaam skiceem peedeejaa laikaa nesanaak. >.< es sevi ieniistu.
image
Karamele
wiiii riktīgi smuki! neienīsti sevi - atnākšu pie tevis ciemos ar gaļas nazi! baigais krutais džkiņš iznācis....actiņas kā kucēnam....
Kazuki
QUOTE(Karamele @ Jun 10 2006, 14:26)
atnākšu pie tevis ciemos ar gaļas nazi!
*

esi laipni gaidiita. pakjer liidz arii saals paku.

edit : paldies visiem par commentiem smile.gif
Kazuki
IPB Image
Karamele
o jā ^^ gan ''rūtainais variants'' gan tīrais ir labi. ļoooti patīk. atgādina man Black Cat :333
this is reaaaly good one. gribu vēl. man patīk. sugoii.
Kazuki
thnx, karamel. smile.gif jaa, skola un literatuuras stundu bezdarbiiba pati par sevi ir visai liels pamudinaajums ziimeet, jo nav nekaa cita, ko dariit biggrin.gif
ReD_FoXy
Man patīk. Redzu kļūdas, bet pārsteidzošā kārtā kopumā darbs ir patīkams. Gribu redzēt vēl.
Cowkiller
shis peedeejais ir labs! laugh.gif
labaa roka kaut kaa neiederas, liekas pa tievu...
un kaajas bik pa garu! rolleyes.gif
Kazuki
rokas varbuut arii ir biki pa tievu, bet taas man vienmeer ir bijis vaajais punkts biggrin.gif
par kaajaam gan nepiekriitu. skicee uz ruutinju papiira vinjam bija iisaakas kaajas un, tici man, vinjsh izskatiijaas kaa kroplis mellow.gif
red foxy, tu ar vareetu dot taadu smalku maajienu ar seetas mietu, kur tavupraat ir kljuudainaas vietas wink.gif
Karamele
mājiens ar betona stabu ---> man viss patīk :3 roka bik par tievu, bet viņam piestāv viņa kārnums XD beidzot pelīti dabūjis ;_; ^^
Kazuki
haltuura >.<
IPB Image

ziimeeju dojo speelei, bet nepaspeeju ielikt ph34r.gif
Keydan
Ja... haltura... rokas par isu un sajai maz detaļu.
Kazuki
IPB Image

tas taakaa butu mans pirmais izkraasotais darbinjsh. backgroundu arii gribeeju uztaisiit, bet kkas nochakareejaas un es tam atmetu ar rokku ph34r.gif
Cilveeks
Harry Potter.... kljuudas nemekleeshu... ir smuks... happy.gif
Cowkiller
QUOTE(Cilveeks @ Dec 25 2006, 23:14) *

Harry Potter.... kljuudas nemekleeshu... ir smuks... happy.gif

jaa harry potter...
smuks smuks! prieciigus Z-sveetkus
Kate
seksīgs harry poter.. laugh.gif
Kazuki
well, liels paldies visiem par commentiem. rolleyes.gif es tieshaam centos, lai gan tagad redzu, ka vismaz 5 vietas prasaas peec pamatiigas laboshanas un skrobojos, ka to postu nevar vairs edit'ot. nu un jaa... skice vispaar bija ieveerrojami savaadaaka, bet sanaaca poters biggrin.gif kam negadaas.
Tigra2
Sweet, sweet potter... ehh, laikam vaidzees kaadu HP fanartu arii man uzmest. :B
HP the best!
Lai gan nedaudz velk uz Parry Hotter, kas ir daudz labaaks par Harry Potter...:B
Keep up the good work^^
Karamele
ye~ah really goodie ^^ biku atgādina elwooda hp fan-artus [who knows esi elfwoodaa?]
kļūda man leikas nav un ja būtu pat neuzdrīkstētos piesieties jo viss ir tieshām baigi labs. superīgs arī krāsojums ^^ wii goodie. tā turpināt.
Mimi
man patiik. stiliigi happy.gif hp labi sanaacis.
kahi
man neliekas, ka tas ir harijs poters. tas var būt da jabkurš puika ar polārpūci un brillītēm. tam nav obiligāti jābūt harijam poteram. piem, tas var būt perijs horters, vai tādā garā

presīt džekam bišķiņ par cietu. vienkārši izskatās nevis skaisti trenēta, bet, it kā viņš gribētu piedalīties kulturistu šovā.
Ami
Interesants. Man arī atgādina Hariju Poteru.
Kazuki
sheku veel viens crapiigs kjepu ljepu darbinjsh no manis. jaa, karamel, tu mani vari spaardiit, bet man tieshaam ar ps nav taas labaakaas attieciibas, taapeec shito kraasot netaisos. :>

IPB Image

runaajot par ieprieksheejo. jaa, es redzu taas kljuudas ar presiiti un es pat atceros kuraa vietaa viss aizgaaja pilniigi shkjeersaam, bet man ir baigais slinkums labot kko.
paldies visiem par comentiem wink.gif
metaphor
baigi smuks darbs smile.gif nav visp kur piesieties good one. but try better wink.gif
Karamele
atceros viņa nepabeigto versiju un jāsaka, ka darbs pabeigts godam, man ļoti patīk ^^
piesieties man nav kur. ļoti patīk ēnojums.
zīmē vēl. =w=
Kazuki
QUOTE(Karamele @ Mar 24 2007, 17:43) *

atceros viņa nepabeigto versiju

jaaa, spaarni tika nezheeliigi nolikvideeti, bet es izlaboju proporciju kljuudas un beidzot +/- sakariigi uzziimeeju matus :3
btw. avenjkraasas piltenes nezheeliigi rockz >.< vieniigaa beeda dabuuju liinijas vilkt ar 0.25 pilteni, kas meedz skraapeet lapu...jau kuro meenesi nevaru atrast nevienu sakariigu melno 0.5 markjeriiti :/ vot beeda.
Kazuki
nu reku veel viens ziimeejuminjsh skolaa aiz "nav ko dariit"uztapa. smile.gif
IPB Image
Tenma
QUOTE(Kazuki @ Dec 26 2006, 00:04) *

IPB Image

tas taakaa butu mans pirmais izkraasotais darbinjsh. backgroundu arii gribeeju uztaisiit, bet kkas nochakareejaas un es tam atmetu ar rokku ph34r.gif

šhis man paatiik... ieveerojami tuvāk tam, kaadu es HP biju iedomaajusies kaa filmas varonis
Alexa De Šarlote
nu reku veel viens ziimeejuminjsh skolaa aiz "nav ko dariit"uztapa.

Kas ir tas kas tai meitenei ir apkārt?
Kazuki
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Apr 25 2007, 19:23) *

nu reku veel viens ziimeejuminjsh skolaa aiz "nav ko dariit"uztapa.

Kas ir tas kas tai meitenei ir apkārt?

izlietotas zaalju pudeliites. nu vinja tipa suiciidu taisa.
Karamele
yay beidzot šitto pārzīmeji uz baltās lapas =w=
man patīk, kļūdu liekas nav un izstrādāts arī labi ^^
i roar for more drawings
Tomoko
Eu, bet ir labi! Man patīk! Būtu labi, ja uz spilvena čutj-čutj būtu kādas ieloces. Kaut vai minimāli, bet tomēr.:3
Mjā, izskatās, ka suicide viņai sanāks.. Godīgi sakot, pirms ieskatījos zīmējumā, likās, ka tās pudelītes tai meitenei lido apkārt, bet pati meitene stāv. Es taču teicu māsiņai, ka man vajag brilles!
Ownzz. ^^
Huney Bunny
Stilīgs tas Harija Potera džekiņš biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.