Help - Search - Members - Calendar
Full Version: d.a. kjeepaajumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
Kazuki
aii, sen sen nekas nav likts. nu un tieši šodien man kā par brīnumu uzplijās vēlme kko uzzīmēt :3 jā, zinu, ka ir kļūdas un rokas vispār smagi sako, bet nu es ar saviem pieticīgajiem skilliem nekādi labāk uzzīmēt nevarēju. ph34r.gif enjoy.

IPB Image
Isabel Carmin fon Edelhain
Nu ko.. teiks, ka miesas ēnojums izskatās labi, patīk sejas izteiksme un mati arī padevušies, bet rokas gan jau ar laiku un trenniņiem būs abāk ar katru reizi.
Asuka
Svaiga gaļa jē. nu tad tā... meitenei ir ļoti pievilcīga seja. smalka, un acis ir mīlīgas un skaistas. mati ir izdevušies godam, un frizūra ir pieskaņota tēlam - vienārša, bet tomēr skaista. tev ir izdevies radīt iespaidu, ka zābaki un cimdi būtu gatavoti no ļoti pieguļošas ādas, vai metāla. mani priecē, ka esi iezīmējusi kakla kauliņus (nu nav pareizs definējums, bet ceru, ka tu saprati, ko es ar to domāju) nu apmetnītis gan tāds pastīvs izskatās. derētu pāris ļocījumu vietiņas un un ēniņas, jo tagadējais apmetņa atrašanās stāvoklis būtu iespējams tikai tādā gadījumā, ja meitene būtu stāvējusi ar muguru un asi pagriezusies uz labo pusi, un apmetnis lidojot metis tādu, kā loku. (nu labi varbūt vienkārši pūš stiprs vējš) ļoti dzīvelīga izskatās zobena maksts. es domāju tādā ziņā, ja tā ir veidota no metāla, tad tiešām tā tas arī izskatās. dzīvelīgi!~ apmetņa un krūšu daļas krāsojums manuprāt ir pārāk sašvīkāts. ja tu krāsoji ar HB grafītu (ar to arī pietiek), tad es tev varētu vienkārši ieteikt noplēst mazu gabaliņu no lapas stūra, un ar to izšvīkāt t.i. izpludināt švīkas, lai krāsojums paliktu plūstošāks un tad var ēnot un darīties pa virsu, kā sirsniņai tīk! (HB tāpēc, ka ir arī tādi zīmuļi, kurus nevar, vai ir grūti izsmērēt)^____^ meitenei ir piemīlīgas biksiņas un ēnojums uz viņām ir augsta līmeņa. meitenes svārki (tiešām gomen, jo ši es tiešām labāku definējumu nevaru izdomāt. lūdzams neapvainoties). ļoti interesanta doma, kaut ko tādu vēl piezīmēt. labs papildinājums darbam. tā teikt odziņa.
vispār visā darbā ir redzams labs ēnojums. tam tu esi piešāvusies. runājot vēl nedaudz par matiem - augša, pie saknēm. tur parādās asas svītras. tās varēja piezīmēt vairāk pieglaustas galvai, bet tas taču sīkums. smile.gif
kopumā man jau šis darbs ļoti simpatizē.
P.S. vai es varētu uzzinēt, kas ir tie `brīnumi` pie bikšu galiem. vai tie varētu būt kāda veida striķīši?
Kazuki
Isa. Paldies par labajiem vārdiem. smile.gif Centīšos ar laiku iemācīties zīmēt rokas normāli biggrin.gif

Asuka. Omg. Šitik daudz teksta manā galerijā vēl nekad nav gadījies lasīt. Īstenībā jau kādu laiciņu iefanoju par tavām kritikām citos topikos. Kā naglai uz galvas. biggrin.gif Jā apmetnis ir tāds iestērķelēts. Noslinkoju ēnojot. >.< Tā jau ir , ka ēno, ēno un vienā brīdī pamatīgi noriebjas un gribas vienkārši ātrāk visu pabeigt. Tāpēc darbs ir tāds bik pašvīkāts. Un jā, tie „brīnumi” ir striķīši. Ir bikses, kurām ir savelkami gali nu un šis ir tieši tāds variants, lai gan izpildījums iespējams atpaliek no idejas.
Runājot par zīmuļiem tad agrāk es izmantoju tikai 2b zīmuļus (āpāc ne?). tagad man ir 2 automātiskie zīmuļi (i’m saved) 0.7 hb ^^ un 0.5hb.
Tas nu būtu tā. Prieks, ka tev patika zīmējums. smile.gif N paldies par kritiku.
Kazuki
Tā, nu jau biki vairāk kā gadu neko neesmu postojusi savā galerijā. Nonācu pie secinājuma, ka beidzot jānokrata penicilīns no savas mapes un kkas jāieposto. Tātad pēdējā gada laikā nav nekas daudz zīmēt ļoti vienkārša iemesla dēļ - hronisks laika trūkums. Bet pēc ziemas sesijas pāris dienas atrāvos no zaurēšanas un nodevos pilnīgai neko nedarīšanai un te ir rezultāts.

IPB Image
Jā, tas bija domāts holows un , lai gan bleach nebiju skatījusies ~ 2 gadus sanāca tīri interesanti. Protams, poza nekāda un fona nav, bet es necentīšos lekt augstāk par savu kaklu. Negribas visu sascrewot.

IPB Image
tā ir puse no zīmējuma, vienk otra daļa nelikās tā vērta, lai to rādītu tautai.

paralēli vēl pa bikītim piestrādāju pie "prodigal sun" kkad sen atpakaļ bija iepostota dojo topikā (http://otaku.lv/uploads/20070831_655_prodigal_sun.jpg) A2 izmēra zīmējuma. pagaidām ir pabeigta kkāda 1/5 zīmējuma. Labā ziņa ir tāda, ka galvaskauss tagad izskatās megadaudz labāk kā uz skices. ;>

un, protams, tagad varat sākt kritizēt līdz aknām XD
Isabel Carmin fon Edelhain
Aaaaaaaa.......... Nu čali nogriezi! Bet laikam jau zb i viņu muļļāt
Asuka
yo~oshi.

varbūt sen nēesi zīmējusi, bet patīkami redzēt, ka vismaz 2 darbi gada laikā top. labāka statistika kā man

hollows - hot. proporcijas diezgan šķības, bet fakts, ka viņš tur stāv puspliks vizuāli to visu aizklāj. viņam ir pārāk plati pleci (vismaz kreisais noteikti). izstieptā roka - nevarētu īsti teikt, ka viņa ir par garu. drīzāk nedaudz par masīvu. roka izskatās par garu tikai tāpēc, ka nav kārtīgi izzīmēti gurni. pārāk plakani.
vēdera lejasdaļa varēja būt nedaudz garāka. man ļoti patīk kā ir uzzīmēti mati (tieši tehnika). var redzēt, ka tev ir biji naturāls besis līdz galam izzīmēt kreiso (izstiepto) plaukstu. pirksti ir uzzīmēti fiksajā stilā. (man ar patīk šamo lietot XD ) tēls, kopskatā būtu izskatījies labāk, ja būtu ieēnota arī ķermeņa augšdaļa. ragi (sauksim viņus tā) ir labi sanākuši, bet arī trūkst ēnojuma. ceļi ir pārāk apaļi (tieši iezīmētās līnijas). izskatās, kā marionetei. (to var labot nedaudz padzēšot līniju pusapļa vidū. no big. smile.gif)
es nevaru saprast - tās divas svītras pie bikšu jostas - tās ir domātas līnijas, kur sākas kājas, vai arī vēdera muskuļi. ja tās ir kāju līnijas, tad tām vajadzētu būt zemāk, bet ja tie ir vēdera muskuļi, tad tām vajadzētu iet no augšas uz leju, nevis otrādi. (nu tā kā eglīte biggrin.gif)
par bailēm par darba sabojāšanu - no pain, no game. vai kaut kas tāds.

ok, tagad par meiteni ar katanu - doma laba. ar galvas formu viss kārtībā, tikai matus vajadzēja uzzīmēt savādāk, vai arī nezīmēt aci tiem pāri. acis varētu būt nedaudz tuvāk viena otrai un deguna līnija - nedaudz īsāka. kakls ir par masīvu. plaukstas varēji uzzīmēt savādāk. kaut vai zīmēt sāniski - izskatītos labāk. tagad ir LEGO TIME. (XD)
ķermenis no pleciem un uz leju uzzīmēts godam. ēnojums ar baigo kvalitāti. par roku garumu neko neteikšu, jo pati tagad nemācēšu paskaidrot, ka lai uzzīmē rokas šādā pozā tā, lai tās izskatītos pietiekami garas. varbūt varēji mēģinās zīmēt saliektas elkoņos, un no sāniem. who knows.
te atkal ir problēma ar tām līnijām pie jostas - šoreiz tās noteikti ir kāju līnijas . par augstu. to glāzīti varēji zīmēt vairāk uz letes vidu - tad tad būtu labāka perspektīva.

tas ir viss, kas man ir šoreiz sakāms. keep ir up, un būs labi!~ smile.gif
Kazuki
Isa: Jā, nogriezu nost to čali, jo viņš izskatījās vēl gejuskāks par fleimojošu geju un mani tas kind of besīja. Nu bet tu tak zini biggrin.gif

Asuka: Liels daudzums kritikas - nice, tieši tas, kas man bija vajadzīgs. Thankies... tagad tikai jāsāk pa punktiem uzskaitīt leimas atmazkas.
1) Teiksim tā. katru reizi es uzzīmēju kāda darba skici un mēģinu pēc tam pārzīmēt uz citas lapas, veidot variācijas un atstrādāt līdz perfektumam (cik nu es to spēju). Dažreiz gatavais variants pilnīgi neizskatās pēc skices, bet nu tas tā. Tad, kad ir radošais process mani diži daudz nespārda ne proporcijas, ne arī kas cits. Darbs ar holowu ir tieši tāda skice, kurai apvilkts ar tušas pilteni, lai labāk redzamas kontūras un nedaudz iekrāsoti mati. Ir viens darbs(skices variācija), kas izskatās nedaudz labāks un interesantāks tīri sižeta ziņā par šo, bet tas viss ir zīmēts ar zīmuli un biki ķēpīgs... pagaidām negribas skatrties tam klāt. lai gan tur ragi ir ieēnoti un minimālas ēnas ir arī visam pārējam. Tomēr problēmas ar rokām/plaukstām vēljoprojām ir. Pie tam vēl smagas =_=
2) par meiteni neko vairāk nekomentēšu. Faktiski viss, ko tu teici atbilst patiesībai. Un, paldies, pie ēnojuma ,cik atceros, toreiz biki dabūju pacensties.

Bet nu vispār paldies tev, ka noziedoji savu dārgo laiku kritikas rakstīšanai es to novērtēju wink.gif
Kazuki
IPB Image
mani uzmekleeja MotKačītis un fig viņu zina kapēc pēc ļooooti ilga pārtraukuma pamēģināju atkal kko uzzīmēt.
Šoreiz gan bez detalizācijas un krāsās - lai gan man tas ir vispār neraksturīgi.
So tātad - lūdzu tos, kam nav slinkums izteikt konstruktīvu kritiku.
DarkDevilCat
In4iigi ziimejumi, dazi pat iipasi patik ^^
JnVbt
nu par to pēdējo kkādu konstruktīvu kritiku grūti izteikt ...
tāds individuālais fantasy stils ...
reālistiski skatoties anatomija neiekļaujas cilvēciskajos standartos smile.gif
stils ir interesants tomēr pie detaļām un krāsām vēl ir daudz ko piestrādāt smile.gif
Kazuki
hollow un JnVbt paldies, ka nepažēlojāt laiku iepostot manā necilajā topic'ā. smile.gif
Nu jā man tagad aš jautri paliek skatoties uz savu zīmējumu un kā dmonster noteikti teiktu this shit is shit biggrin.gif
Bet nu tā ir, jo par spīti tam, ka ik pa laikam es kko iepostoju reāli un ar visu atdevi zīmējusi neesmu vairāk kā 2,5 gadus. Proporcijas laika gaitā paliek kroplīgākas, bet pašlaik visu norakstīšu uz individuālo fantasy style. biggrin.gif
No malas tagad apskatoties liekas konkrētais iesācēja kleksējums - zīmērs profilā, lai nav jāzīmē 2 acis, kā visiem normāliem cilvēkiem un gara kleita, lai nav jāzīmē kājas un nedod dies' pēdas laugh.gif
Nu un mēle - bāc - kas mani dīdīja viņu krāsot?! blink.gif Izskatās tā itkā viņai lienot laukā no purva būtu dēle piesūkusies pie vaiga.
Nu bet tagad būs biki brīvlaiks no studēšanas uz pāris dienām - mož pat izdosies kko normālu uzzīmēt.
Savādi, bet savis kritizēšana man šoreiz sniedza kkādu perversu prieciņu - laikam esmu mazohiste ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.