yo~oshi.
varbūt sen nēesi zīmējusi, bet patīkami redzēt, ka vismaz 2 darbi gada laikā top.
labāka statistika kā man hollows - hot. proporcijas diezgan šķības, bet fakts, ka viņš tur stāv puspliks vizuāli to visu aizklāj. viņam ir pārāk plati pleci (vismaz kreisais noteikti). izstieptā roka - nevarētu īsti teikt, ka viņa ir par garu. drīzāk nedaudz par masīvu. roka
izskatās par garu tikai tāpēc, ka nav kārtīgi izzīmēti gurni. pārāk plakani.
vēdera lejasdaļa varēja būt nedaudz garāka. man ļoti patīk kā ir uzzīmēti mati (tieši tehnika). var redzēt, ka tev ir biji naturāls besis līdz galam izzīmēt kreiso (izstiepto) plaukstu. pirksti ir uzzīmēti fiksajā stilā.
(man ar patīk šamo lietot XD ) tēls, kopskatā būtu izskatījies labāk, ja būtu ieēnota arī ķermeņa augšdaļa. ragi (sauksim viņus tā) ir labi sanākuši, bet
arī trūkst ēnojuma. ceļi ir pārāk apaļi (tieši iezīmētās līnijas). izskatās, kā marionetei. (to var labot nedaudz padzēšot līniju pusapļa vidū. no big.
)
es nevaru saprast - tās divas svītras pie bikšu jostas - tās ir domātas līnijas, kur sākas kājas, vai arī vēdera muskuļi. ja tās ir kāju līnijas, tad tām vajadzētu būt zemāk, bet ja tie ir vēdera muskuļi, tad tām vajadzētu iet no augšas uz leju, nevis otrādi. (nu tā kā eglīte
)
par bailēm par darba sabojāšanu - no pain, no game. vai kaut kas tāds.
ok, tagad par meiteni ar katanu - doma laba. ar galvas formu viss kārtībā, tikai matus vajadzēja uzzīmēt savādāk, vai arī nezīmēt aci tiem pāri. acis varētu būt nedaudz tuvāk viena otrai un deguna līnija - nedaudz īsāka. kakls ir par masīvu. plaukstas varēji uzzīmēt savādāk. kaut vai zīmēt sāniski - izskatītos labāk. tagad ir LEGO TIME. (XD)
ķermenis no pleciem un uz leju uzzīmēts godam. ēnojums ar baigo kvalitāti. par roku garumu neko neteikšu, jo pati tagad nemācēšu paskaidrot, ka lai uzzīmē rokas šādā pozā tā, lai tās izskatītos pietiekami garas. varbūt varēji mēģinās zīmēt saliektas elkoņos, un no sāniem. who knows.
te atkal ir problēma ar tām līnijām pie jostas - šoreiz tās noteikti ir
kāju līnijas . par augstu. to glāzīti varēji zīmēt vairāk uz letes vidu - tad tad būtu labāka perspektīva.
tas ir viss, kas man ir šoreiz sakāms. keep ir up, un būs labi!~