Kazuki
Nov 16 2005, 21:23
luudzu nepieveerst uzmaniibu kvalitaatei. darbs nav pirmaa svaiguma.
Tsukino
Nov 16 2005, 22:01
Ara.. izskataas tiik dziivi... *amazed*
Man patiiiik! *starts yelling ''DAISUKIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1''*
Eto, eto, tev noteikti jaaturpina ziimeet, da!!!!!!!!!1 Taa ir paveele! Kidding...*not* luuuuuuudzu turpini ziimeet! man ljooooooooooooooooooooti patiiika!
anishuara
Nov 16 2005, 22:04
JAAAAAA.......
talants tev noteikti ir... turpini ziimeet tev ir super talants...
hmm... zirgam galva tāda bik jocīga, kantaina. Bet tā forši, talants tev ir!
Ieliec vēl kādu zīmējumu
Tigra2
Nov 16 2005, 22:58
Zirks super- Poza, līnijas, proporcijas- kolosāli, bet par cilvēciņu...tam deguns kā gurķis.
Update: deguns pazuda...
yorsa-kun
Nov 16 2005, 23:34
Man jau kritizeet nepatiik, bet te ir vieni suudi... tas tach nav anime stilaa
Kazuki
Nov 16 2005, 23:35
es zinu ka ir savas kljuudas, bet tad kad ziimeejums bija mazaaks nevareeja pamaniit. *skrobojaas* nu ja buus laika pameegjinaashu starp stundaam/stundu laikaa kko uzziimeet.
(draudzenes jau tagad man bruuk virsuu par to ka es vairaak kjeepaaju burtniicai vidu nekaa pierakstu vielu....
par to gurkji tev tigra taisniiba
tikai diemzheel pam,aniiju jau tad kad bija par veelu.
Kazuki
Nov 17 2005, 00:11
reku veel viens ko ziimeeju stundu laikaa.
no red foxy samaaaciijusies.
sapratu ka man veel jaapiestraadaa pie seju ziimeeshanas.
Kazuki
Nov 17 2005, 00:16
QUOTE(yorsa-kun @ Nov 16 2005, 23:34)
var redzeet, ka kritizeeshana tev nav tuva sirdij
paldies,bet to,ka tas nav anime stilaa arii es pati redzu, bet ja ir arii citi, kas kautko tadu ieliek, kaapeec arii es to nevareetu atljauties?
X_Kamui
Nov 17 2005, 13:44
QUOTE(yorsa-kun @ Nov 16 2005, 22:34)
Kada starpiiba kadaaa stila ir uzzimeets... bet nu lab...
Un par ziimejumiem:
Tiiri labi sanaak, man patiik^^ vairaaak patreneeties un vispaar buus perfekti
Taa meitene pēdējā darbā ir izcili uzzīmēta! Paties izcili!
nevareeju notureeties pretii kaardinaajumam un ieliku.
sorry ka nav anime.
redz kaa es pavadu aizraujoshaas fizikas stundas.
Supaa! Pēdējais! Ļoti labs zīmējums! Patika! Riktīgi!
tenk juu
priex censties.
nelieli mani archa. kas zi veel lepna palikshu. lol ;D
nu bet iisteniibaa es kaa parasti noziimeeju, jo peec atminjas veel nesanaak tik labi kaa gribeetos.
Man ljoti patiik tavi ziimeejumi.
It iipashi iepatikaas taa meitene. Man patiik, ka anime chariem ziimee piles formas (
) Taa kaa no X!
Vispaar labi ziimeejumi, labi, ka tu eeno!
Bet ideja bildei laba
Edit: nee noziimetam viss atcelts
Slikti noziimeets:
[/quote]
nu bet es tak briidinaaju ka noziimeets. turklaat es noziimeeju to kas man patika un pamainiiju sho to peec savapraata, jo vecais baarts, ko es noziimeeju preciizi kaa augstaak rezdamajaa ziimeejumaa man shkjita nu nedaudz garkaiciigs.
Karamele
Dec 7 2005, 15:51
man liekas ka labi. It īpaši 1 zīejumā zirgs u tā kājas. Gluži kā dzīvs! Otrajā zīm. meitene tāda bikiņ pašķība un acis tā kā divi ķieģeļi...bet tā ļoti labi! Turpini trennēties!
Tā meitene wau! Kājas ļoti smukas. Tikai viduklis par šauru, vai arī galva pa lielu? Simpsons tāds interesants. Apkurījies izskatās.
QUOTE(Tigra2 @ Dec 7 2005, 21:16)
Tā meitene wau! Kājas ļoti smukas. Tikai viduklis par šauru, vai arī galva pa lielu? Simpsons tāds interesants. Apkurījies izskatās.
nu taa vareetu buut ka viduklis ir kaadu mm par shauru...
nu jaa tas par kaajaam man ir liels kompliments jo taas parasti ir mans klupshanas akmens.
a simsons ir apkuriijies un peec tam atspaardiits.
Kagome
Dec 12 2005, 22:27
WoW! peedeejais darbs vnk super......
man gan liekas ka kaajas ir normaala garuma
un smaids tieshaam vareeja buut bisku savaadaaks......
QUOTE(Tigra2 @ Dec 12 2005, 21:18)
Uzreiz var redzēt, ka kājas pa īsu un smaidiņš nedabīgs
Kazuki
Dec 12 2005, 22:31
labaak? moins, printeejot un labojot paraadiijushies kkaadi melni punktinji...
skici izdzeesu... nav ko lieki vietu aiznjemt..
Tigra2
Dec 12 2005, 22:36
Nju, tagad viņa ir basketboliste. Un seja izskatās piemīlīga. Tagad nav kur piesieties.
Kazuki
Dec 12 2005, 22:37
Jap. 2 metri bez kakla. ;D Heh.
Super spuer super super! Es nezinu, kālai izsaka to, cik superīgs ir šis zīmējums. Tik talantīgi veidots!
Kazuki
Dec 15 2005, 01:22
QUOTE(Angelic @ Dec 13 2005, 08:27)
Super spuer super super! Es nezinu, kālai izsaka to, cik superīgs ir šis zīmējums. Tik talantīgi veidots!
paldies par labajiem vaardiem
priex ka tev patiik
Kazuki
Jan 11 2006, 19:15
kur ir kljuuda?
Tigra2
Jan 11 2006, 19:49
Galva pārāk liela attiecībā uz ķermeni. Priekšmeti nemet ēnu
Kazuki
Jan 11 2006, 19:52
tas lakikam ir kaut kaads "uudensgalvas" laasts. ziimee cik gribi galva vienalga sanaak par lielu. rrrrr >.<
galvaam naf ne vainas, vinajs izceljaas, un var teikt, ka tie ir tiinji, tiinjiem a i saliidzinoshi lielas galvas
nu vienalga, cmukinji
Angelina
Jan 12 2006, 21:36
manupraat fons ir par gaishu. bet kopumaa skaisti
Kikyou
Jan 13 2006, 19:01
Nezinu, man liekās galva ir tā kā vajag.
Lieta tā, ka kājas pārāk ātri sākās. Pieliec roku priekšā skatam tā, ka var redzēt tikai līdz vidum - normāls, nedaudz kalsns cilvēks. Pēc tam lēnām roku bīdi zemāk, un vienā brīdī pamanīsi, ka kaut kas vairs neizskatās tā kā vajag.
Bet, ja tas bija domāts vienkārši īss cilvēks, tad vienkārši rokas vajadzēja īsākas uztaisīt, un atkal viss ok. XD
Kazuki
Jan 13 2006, 19:19
atmazka: fizikas kladee nebuija vairaak vietas, taapees naacaas ziimeet shortiju.
Tomoko
Jan 13 2006, 21:11
Divi peedeejie Sugoi!
Vislabaak patiik "Basketboliste"(
) man mazliet diivains kakls liekas, bet peedeejaa laikaa daudz ko bezjeegaa murgoju.. <<
sen nekas nav likts...
Jāatzīst, ka zīmējums ir talantīgs. Labi uztverts sieviete augums!
QUOTE(Angelic @ Feb 3 2006, 20:54)
Jāatzīst, ka zīmējums ir talantīgs. Labi uztverts sieviete augums!
wii paldies
priex ka vismaz kaads nokomentee
Jaa, ziimeejums tieshaam ir izdevies. Pat gruuti samekleet, pie kaa piesieties!
Nja, tieshaam riktiigi smuki! Pastraadaa ar coreliiti pie vinja!
Redzees, kas tad buus...
Bet man ljoti patiik!
Update: aaa~ tikko atradu, pie kaa piesieties! ACS! Taa ir kaa no priekshas!
nu vareetu jau pameegjinaat ar kaut ko apstraadaat to ziimeejumu. es jau aizrunaaju vienu klases chomu lai man iedod photoshopu. coreal man ir bet no taa es saprotu tikpat daudz cik no japaanju valodas(issaak neko) >.<
njaa ar to aci ir taakaa ir...pameegjinaashu palabot
gliishi,shis peedeejais - ;abs,ti, rokas taadas bish kaulainiigas. un spaarnus saakumaa par zekjeem notureeju XD varbuut ieeno vai vnk taapta tumshaakus iekraaso,lai atshkjiras,ta buus bish labaak,man liekas. ^^
Karamele
Feb 24 2006, 16:05
Man tavi darbi patīk. It īpaši pēdējais, jo izskatas proporcionāls un uzzīmēts very good vienīgi sieviete izskatas nedaudz sastingusi bet ko nu es te spriedelēju...pati zīmēju briesmīgi
murasaki
Feb 25 2006, 23:24
man patiik zirgs. tikai aste kkaa jokaini ar paareejo iet kopaa. bet taa - forshi. sievietei labi augums uzziimeets. man vispaar patiik Tu ziimee!
hii, hii, hii...smuki spārniņi!! ļoti patīk staba meitene!! vienkārši un burvīgi!! tev padodas sievietes... nu, tikai plaukstas varēja būt lielākas, bet tā..viss kārtībā...kamēr ieietās!!
Kazuki
Feb 27 2006, 19:22
nu reku veel viena skiciite. (un atkal uz ruutinju papiira
)
hypnotize
Apr 1 2006, 13:40
man patiik...vieniigais profils taads jokains...un kkas nav ar kaaju proporciju, vai arii vnk kreesls ir par augstu...
...un jaaa. ..mati man liekas labi sanaakushi!!!
ja godiigi pati nesaprotu kaapeec to ieprieksheejo ieliku. 0_o pat pashai nepatiik.
re ku kaut kas nedaudz jaunaaks.
Dead Star
Apr 1 2006, 16:30
Vispār daudz maz labi ir sanācis
Tikai kaut kas nava kaŗtībā ar rokām , bišku izskatās it kā būtu vnk pie pleciem klāt piekabinātas , it sevišķi labā(tai plaukstu ar varēja pacensties rūpīgāk uzzīmēt, bur tā kā pati nevaru lielīties ar to, ka man labi sanāktu plaukstas ,tad jau nesākšu tevi nosodīt vai kā
) ... Bet kopumā smuki
QUOTE(dark_angel @ Apr 1 2006, 16:16)
Labs darbs! Nav ko piebilst ne atņemt!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.