Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Emīlijas pēdējais rudens...
Anime forum > Anime > Fan fiction
Pages: 1, 2, 3, 4
rebel
sawu pilniigi nopietno wersiju par dzhastina latwiskoshanu jaw paudu..un wispaar..kas nu kuram..ir tachu arii taadi latwieshi,kas war beernu nosaukt par dzheinu pat,ja winjas uzwaards ir kruuminja..un tad sanaak kkas tik mixeec.. brr,tas ir taa..diiwaini. un KAD buus turpinaajums?!?
pinksakura
need story luudzu nelic man gaidīt kā FMA movie...luuudzu...
SteiN
Varen jawks staastinsh..mm~*~.. rolleyes.gif arii gaidu turpinaajumu....[kaa jaw wisi..khe,khe.. wink.gif ]
Kazuki
taa jau var izraisiities atkariiba no taviem staastiem. smile.gif esi tik miilja un neliec gaidiit. meiteniit, tu rullee. happy.gif happy.gif
ReD_FoXy
PIEDODIET!!! unsure.gif
Apsolos pa briivdienaam uzraxtiit krietnu devu un ieraxtiit sheit... Ljoti centiishos... Viss juusu deelj... rolleyes.gif
pinksakura
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 16 2005, 18:27)
PIEDODIET!!! unsure.gif
Apsolos pa briivdienaam uzraxtiit krietnu devu un ieraxtiit sheit... Ljoti centiishos... Viss juusu deelj... rolleyes.gif
*

jā tieši tā mūsu deļ!
laugh.gif
Rudoru-san
Yay!!! laugh.gif
Tev tiešām ir talants... rolleyes.gif
Story tiešām, tiešām labs, raksti, raksti! *sāk gaidīt nākamo chapteru*
Rudoru-san
QUOTE(Shumins @ Sep 20 2005, 22:36)
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 16 2005, 19:27)
PIEDODIET!!! unsure.gif
*

Interesantaak buutu, ja Emiila atliistu vienu dienu ciemos, a jau ljauni sektanti dzjastinu pa nakti apeedushi...ka paari palikusi tikai viena roka, nee labaak kaaja...Bet veel jau nekas nav zaudeets...Ir tikai jaasameklee Philosofer's Stone un ar alkjiimiju jaatdziivina...taa nu izveershas visaadi celjojumi un dazjaadi piedziivojumi ar kaaju maisaa apkaart pasaulei...u.c. dziivee neierastas lietas...
Citaadi tavs txt tikpat garlaiciigs kaa dziive...viens aiziet pie otra...atnaak treshais...vienam probleemas, otram arii...un taa dziive paiet... blink.gif

AAA nu protams beigaas izraadaas, ka taa nemaz nav Dzjastina kaaja, bet kaada cita, kas tiek secinaats pie atdziivinaashanas rituaala beigaam...Jaunais dzjeks izraadaas veel labaaks un beigas divtik labas...
*

Nu taču! Red_Foxy droši vien ir izdomājusi šo stāstu kādus pāris chapterus uz priekšu! Pie tam vēl, viņas stāsts nav garlaicīgs... dry.gif Un dzīve arī ne, bet tas kā nu kuram...
Nu jā, fantasy story... būtu jauki, bet par to jau autorei jāspriež... rolleyes.gif
ShinChan
Kur atsauce uz "Moulin Rouge"?
ShinChan
Ar ko tad man tam vajadzēja aprobežoties, ja tavs teksts ir tīra transskripcija filmas tekstam? Es jau nesaku, ka slikti, man jau arī makten patīk, stāstam jābūt tādam bet...atsaucei arī jābūt
ReD_FoXy
Neiaiztieciet manu topicu mad.gif
Shodien visiem par prieku ielikshu jaunu dalju... peec stundaam divaam vai trim...
Un, Shumnis, tev par prieku izdomaaju pagriezt staastu bik uz fantasy un scary dalju... Domaaju Shaisuke buus staraa...
ReD_FoXy
Chapter 7...

Ārā jau bija satumsis. Mēs divatā gājām pa vienu no parka celiņiem, mēs nerunājām. Spilgts mēness zaigoja debesīs radīdams neparastu noskaņu.
- Pilnmēness... - nočukstēju. Džastins pievērsa skatienu debesīm. Viņa acis dīvaini iemirdzējās. Man sametās bailīgi.
- Nebaidies... - viņš teica man. Es salecos. ''Kā viņš..?'' jau kuro reizi sev jautāju.
- Es tev gribētu atklāt kādu noslēpumu. Bet es esmu gļēvulis, jo baidos. Baidos ka nesapratīsi mani. Bet kāpēc vēljoprojām tev nekas... - puisi nepabeidza.
- Kas man?? - iesaucos. Es vairs negāju uz priekšu, bet stāvēju kā zemē iedzīta nagla. Mēģināju izsekot drauga skatienam. Džastins skatījās uz koku, kas atradās zāliena vidu pārdesmit metrus no celiņa uz kura abi stāvējām.
- Kas pie velna... - teicu.
- Kuššššš... - puisis man aizrādīja pielikdams rādītāj prirkstu pie savām lūpām. Viņš nenovērsa skatienu no tā koka. Tad arī es to pamanīju - melns vīrieša stāvs iznira no koka ēnas. Vīrietis pacēla labo roku Džastina virzinā. Pēkšņi atskanēja šāviens. Džastins atspērās ar kājām no zemes palekdamies neparasi augstu gaisā. Atskanēja otrs šāviens. Novērsōs no puiša, kurš kā likās vienkārši karājās gaisā, un paskatījos uz vīrieti. Viņa roka bija vērsta manā virzienā. Manas acis bailēs iepletās. Gribēju bēgt. Uz mājām... Bet bija jau par vēlu. Sajutu spēcīgu rāvienu un sāpes vēderā. Nogāzos uz asfalta. Pielikusi roku pie vēdera konstatēju ka es asiņoju.
- EMIJ!!! - Džastins iekliedzās un piezemējas man blakām.
- Sāp... - es izdvesu caur sakostiem zobiem.
- Es zinu... - viņš atbildējas un pietupās man blakām. ''Ko man darīt??? Viņa vēl nedrīkst mirt, bet es negribu lai viņai jāiet tas ceļš...'' puiša domas lidoja vēja spārniem.
- Ceru, ka tu man piedosi, bet man nav citas izvēles. - vinš pacēla roku. Es izbrīnā iepletu acis. Domāju ka viņš tulīt ''izbeigs manas mokas''... Bet Džastins iekoda sev rokā. Pa to sāka tecēt asinis.
- Ko tu... - es izspiedu. Es kuru katru mirkli varēju nomirt, noasiņot, bet viņš kā kaut kāds slimais kodīja sev rokas...
- Uzticies man, lūdzu... - Džastins teica ar asiņainām lūpām. Viņš pielika asiņaino roku man pie mutes. Es saviebos. Lai gan bieži graizīju savas rokas, asinis man tik un tā likās pretīgas.
- Ak dies... Tev vajag tikai mazliet... - puisi teica piespiezdams savu roku man cieši pie lūpām. Aizvēru acis. Pāris reizes pasūcu viņa asinis un noriju krietnu malku. Nezinu kāpēc tā darīju. Tās bija tik pretīgas... Brīdi valdīja klusums. Pat nevarēja dzirdēt kā vējš čabina rudens lapas. Džastins piecēlās, pagriezās un gāja prom. Viss notika palēlināti. Es vairs neko nesapratu. Viņš apsēdās uz zāliena tālāk nost no manis. Man sāka reibt galva... Un mana sirds pēķšņi... apstājās...
[To Be Contuned]

Pieoddiet ja ir kaadas pareizraxtiibas kljuudas... unsure.gif
Driiz buus turpinaajums.
ReD_FoXy
QUOTE(Shumins @ Sep 21 2005, 15:10)
Labaak taas asinis nebuutu dzeerusi, bet nomirusi...Citaadi no Hellsing org. taapat neizbeegs cool.gif
image
Nu bet redzees kaa buus taalaak...
*

haha... es jau arii nebuutu dzeerusi un labaak mirusi, bet staastam tak kkaa jaaturpinaas... un jums tak vajadzeeja kaut kaadus negaidiitus notikumus... tak luudzu... manis peec... rolleyes.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Shumins @ Sep 21 2005, 15:58)
Izveeleejies smagu un gruuti aprakstaamu teemu, jo parastam cilveekam ir gruuti iedzjiljinaaties, kas un kaa tas ir ka.... :[
Tachu veelu veiksmi...
*

Manupraat tas ir diezgan viegli... Noskaties paaris vampiiru filmas/animes un palasi paaris graamatas un tas buus piece of cake... cool.gif
Bet neiesim auzaas... Topicam jaabuut par manu staastu tongue.gif
pinksakura
hey hey atkal rakstam..super ka sviņs k-kāds vampīrs? huh.gif
ReD_FoXy
QUOTE(pinksakura @ Sep 21 2005, 16:03)
hey hey atkal rakstam..super ka sviņs k-kāds vampīrs? huh.gif
*

Tad jau redzees... rolleyes.gif Es tieshaam negribu spoilot... Bet pateicoties dahzam labam [ jaa jaa Shumins runa iet par tevi tongue.gif ] man tagad staasts buus jaaraxta garaaks... Un tagad buus diezgan lielas izmainjas kopeejajaa scenaarijaa...
ShinChan
Hmm, i see where this story is going... Interview with Vampire rings a bell?

Tā pēc ilgiem laikiem pakomentēshu kādu kreatīvu. Salīdzinājumā ar sākuma chapteriem ir acīmredzami uzlabojumi, protams, šur tur saglabājas liekvārdība, šur tur gadās pa atkārtotiem vārdiem tipa, "man likās, ka man ir jāieddur sev dibenā adata", taču kopumā ir ok.
Bet...lielākā atsvešinātība lasot tavu tekstu man radās tad, kad nonācu saskarsmē ar to čapteri, kur Džastins sāk sarunu ar Rodžeru. Piedošanu, bet tā saruna ir tik pat falša, kā RīgasBalzāma šņabis. Nu tikko kā satikušies cilvēki tik neformāli nesarunātos, un vecais nesāktu klārēt bez maz vai par to, ka viņam ar sievu gultā neesot bijusi īsti saderība. Bet principā šī ir lieākā iebilde tava teksta sakarā. Gaidam turpinājumu.
ReD_FoXy
QUOTE(ShinChan @ Sep 21 2005, 16:25)
Hmm, i see where this story is going... Interview with Vampire rings a bell?

Tā pē ilgiem laikiem pakomentēshu kādu kreatīvu. Salīdzinājumā ar saķuma chapteriem ir acīmredzami uzlabojumi, protams, šur tur saglabājas liekvārdība, šur tur gadās pa atkārtotiem vārdiem tipa, "man likās, ka man ir jādiedur sev dibenā adata", taču kopumā ir ok.
Bet...lielākā atsvešinātība lasot tavu tekstu man radās tad, kad nonācu saskarsmē ar to čapteri, kur Džastins sāk sarunu ar Rodžeru. Piedošanu, bet tā saruna ir tik pat falša, kā RīgasBalzāma šņabis. Nu tikko kā satikušies cilvēki tik formāli nesarunātos, un vecais nesāktu klārēt bez maz vai par to, ka viņam ar sievu gultā neesot bijusi īsti saderība. Bet principā šī ir lieākā iebilde tava teksta sakarā. Gaidam turpinājumu.
*

Ak jel kaa es gaidiiju jel mazuminju no Shinchana uzmaniibas... wub.gif laugh.gif
khem... ehh... veelak atklaasies shis diivainais fenomens - Rodzhera vieglaa runaashana... happy.gif tieshaam paldies par ieteikumiem... [Shinchans ir viens no retajiem kura kritikaa patieshaam ieklausos]...
Shaisuke
Piekriitu ShinChanam, tik tieshaam neparasta liidziiba ar Interwiev with a vampire wink.gif Bet man patiik. happy.gif

~BN~
ReD_FoXy
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 16:49)
Piekriitu ShinChanam, tik tieshaam neparasta liidziiba ar Interwiev with a vampire  wink.gif  Bet man patiik. happy.gif

~BN~

*

man tu peec manaam domaam ir viskautkas no visdazhaadaakajiem vampire story/films... Jo taalaak buus - jo asinjainaak ies... cool.gif
ReD_FoXy
Chapter 8...

Strauji atvēru acis. Manas acu zīlītes palika pavisam maziņas, tik mazas kā divi melni punktiņi. Man viss likās citāds. Debesis kā vienmēr bija zilas, kā vienmēr, bet... savādas... Strauji ievilku pirmo elpu, tāpat kā mazs bērns tikko piedzimstot. Ātri piecēlos sēdus. Atcerējos visu iepriekš notikušo. Pieliku roku pie vēdera un palūkojos uz to. Kreliņš bija cauršauts un cauruma malas bija klātas ar manām asinīm, bet miesa bija vesela. Ne brūces, ne rētas, nekā... Noņēmu saites no rokām un arī uz tām vairs nebija rētu. Dedzinājuma rēta arī bija pazudusi. Satraukumā noelsos.
- Labrīt... Bet laikam labāk būtu teikt labvakar. - teica Džastins kurš visu šo laiku bija nosēdējis uz mauriņa un vērodams mani.
- Kas noticis ar mani? Es taču nomiru! - es viņam teicu pieceldamās kājās.
- Nu... jā. Tu esi mirusi. - viņš teica skatīdamies tālumā, - Tāpat kā es.
- Bet es taču neesmu spoks. un tu arīdzen ne. - atbildēju. Es jutos pārāk dzīva lai noticētu ka esmu mirusi. Es jutu kā sirds pukst. Bet tā pukstēja savādāk.
- Tu esi.. vampīrs. - Džastins to pateica ar grūtībām. Man sagriezās galva to dzirdot.
- Tādu vampīru nemaz nav! - to teikdama centos to sev arī ieskaidrot.
- Ir. - puisis vienkārši atbildēja.
- NAV!!! - es strīdējos pretī. Galva reiba arvien stiprāk. Nostāvēt kājās vairs nevarēju, tādēļ apsēdos.
- Tev vajag asinis. - Džastins teica uzlūkodams mani.
- Tavējās es vairs nedzeršu. - atcirtu.
- Es tev savējās nemaz vairs nedošu. - viņš atcirta pretī un pasmaidīja. Viņa dzerokļi bija neparasta garuma.
- Kur tad es tās raušu? - vaicāju.
- Man ir. Mums kādu laiciņu pietiks.
- Tev mājās glabājas asinis? - neizpratnē saviebos.
- Jā, jo man nepatīk kost cilvēkiem...
- Bet sev patīk kost? - pajokoju.
- Ja un kā vēl. - puisis piespēlēja.
- Kur tu tās ņem? - painteresējos.
- Dažkārt apmeklēju slimnīcas. - viņš viltīgi pasmīnēja. Man galva jau sāka sāpet. Sāpīgi pulsēja deniņu rajonā.
- Neaprakstāmi dīvaina sajūta. - teicu un apņēmu galvu ar rokām cerēdama ka sāpes mitēsies.
- Tu esi izslakusi. Dosimies pie manis. - puisis pacēla mani savās rokās. Viņš sāka skrien, un skrēja ātri un veikli. Džastins pat nenogura mani nesot visu ceļu līdz mājām un pa kāpnēm arī. Es visu laiku kopš draugs paziņoja ka esmu dzīvais mironis centos sev ieskaidrot ka es guļu. ''Tas ir tikai sapnis...'' teicu sev. Drīz mēs bijām pie pazīstamā dzīvokļa durvīm. Viņš nolaida mani zemē un es atstutējos pret sienu. Kājas trīcēja. Džastins atslēdza durvis un palīdzēja man ieiet iekšā...
[To Be Contuned...]
AmnE
hmm.. interesants paveersiens!! wink.gif
ShinChan
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 21 2005, 14:28)
Ak jel kaa es gaidiiju jel mazuminju no Shinchana uzmaniibas... wub.gif laugh.gif
khem... ehh... veelak atklaasies shis diivainais fenomens - Rodzhera vieglaa runaashana... happy.gif tieshaam paldies par ieteikumiem... [Shinchans ir viens no retajiem kura kritikaa patieshaam ieklausos]...
*

Ar ko tad es tādu godu izpelnījies?
ReD_FoXy
QUOTE(ShinChan @ Sep 21 2005, 18:08)
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 21 2005, 14:28)
*

Ar ko tad es tādu godu izpelnījies?
*

nez.. tu iedzen respektu... happy.gif ceru ka tev mans staasts liekas vismaz kaut cik interesants unsure.gif
Shaisuke
tāpat kā mazs bērns tikko piedzimstot

Un kaapeec man shis tik NEZEELIIGI atgaadinaaja Interview with a vamp? Brrr, taisni baisi paliek. Tev ar Anne Rice liidziigs domu gaajiens? biggrin.gif

~BN~
Kagome
interesanti... ar nepacietiibu gaidu kas notiks taalaak happy.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 18:40)
Un kaapeec man shis tik NEZEELIIGI atgaadinaaja Interview with a vamp? Brrr, taisni baisi paliek. Tev ar Anne Rice liidziigs domu gaajiens? biggrin.gif

~BN~

*

Kas ir Anne Rice? blink.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 21 2005, 18:19)
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 18:40)

~BN~

*

Kas ir Anne Rice? blink.gif
*

Tā ir dāma kas sarakstijusi Interviju ar vampīru. Vispar fantastiska rakstniece.

FoXu turpini tik tadā garā un mums būs ne sliktāka vampīrstāstu rakstniece. biggrin.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 21 2005, 19:58)
FoXy turpini tik tadā garā un mums būs ne sliktāka vampīrstāstu rakstniece. biggrin.gif
*

Paldies!! happy.gif Es centiishos. Juus pat iedomaaties nespeejat kas juus gaida... jums buus viens LIELS paarsteigums rolleyes.gif I hope that you'll enjoy the show! cool.gif
Shaisuke
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 21 2005, 17:58)
FoXu turpini tik tadā garā un mums būs ne sliktāka vampīrstāstu rakstniece. biggrin.gif
*

Saubos. Piedo Fox. Es neapsaubu tavu talantu, tachu neticu ka kaads jebkad spees sasniegt labaaku vampiirstaastu liimeni kaa Anne Rice. Tas ir tas pats kas apgalvot ka kaads kaadreiz uzrakstiis labaaku fantasy romaanu par J.R.R Tolkien.

Un Anne Rice ir sarakstijusi netikai Interwiev with a Vampire, bet arii visas paareejaas Vampiiru Hronikas (Vampire Chronicles)...

~BN~
Sushi
Wow! Kaa es priecaajos, ka ReD_FoXy atgriezaas pie raxtiishanas! Labi paveersieni! Ljooti interesanti!
rebel
hehee..waru gandriiz waj dereet,ka saakumaa Tu neko shaadu nebiji ieplaanojusi. bet sanaaca labi.. makten labii.. es nosaakuma padomaaju,ka winch buus kkaads wilkacis. bet naw jaw taalu - wampiirinch..cik miilji.. weelweel,gribaas uzzinaat,kas notixies.
Sushi
Domaa, ka tik taalu aizies ar to staastinju, Shumin? smile.gif
Ghoul
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 19:55)
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 21 2005, 17:58)
*

Tas ir tas pats kas apgalvot ka kaads kaadreiz uzrakstiis labaaku fantasy romaanu par J.R.R Tolkien.

~BN~

*

taatad Margaret Weiss, Tracy Hickman " Chronicles of Dragonlance " un gandriiz visas Dragonlance seerijas graamatas. R.A Salvatore visas 14 graamatas par Drizzt Do' Urden. James Lowder '' prince of Lies " Troy Denning " Waterdeep" un es veel varu turpinaat. Tolkiins nav uzrakstiijis gjenjaalu graamatu, taa vienkaarshi bija pirmaa wink.gif

Lapsa, staasts ir forsh, gaidau turpinaajumu. smile.gif
edg
Pateicoties Red_Foxy PM un pamaniishanai, ka ShinChan lieto vaardus "ir ok" un veic pat kaut kaadu mistisku analiizi, es noleemu, ka arii man jaaizlasa. Un taa es beidzot izlasiiju.

Nedaudz komentaaru, kas radaas, lasot topiku:

QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 19 2005, 16:11)
  - Ak Emīlij Emīlij... Jebkurā gadalaikā tevi vienmēr var atrast sēžam šai vecajā ozolā... - tieca balss zem manis. Palūkojos sev zem kājām. Pie koka stumbra stāvēja atspiedies Džastins. Džastins ir mana vecuma puisis no mājas kas atradās pretī manējai. Mēs agrāk kopā spēlējāmies un bijām labi draugi līdz kaut kas notika. Līdz es sāku mainīties. Es samiedzu acis. Izmetu no galvas senās atmiņas.
*

Sheit es saaku domaat, vai tik tu neesi paarlasiijusies jaunieshiem domaatos aarzemju autoru staastus. Preciizi kaa tipiskais tulkojums latavieshu valodaa. Piepelnies ar tulkoshanu? smile.gif

QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 19 2005, 16:11)
  - Nē. - viņš bez emocijām atbildēja. Viņš turpināja mierīgi stāvēt atstūmies pret koku un skatīdamies tālumā. Viņa pagarie mati nosedza seju.
*

Es zinaaju, ka bija frizierim jaasaka, lai tikai mazlietinj iisaakus... Atzinja par veelu naak.

Bet kopumaa iepatikaas. Labi lasaas. Patiikama atmosfeera.

QUOTE(ShinChan @ Jul 19 2005, 16:59)
tā vulgarizējot sanāk pamodos, papīpēju, nodzēsu cigareti, paskatījos lapkritī, ieskatījos Džastinā un "pa kuru laiku nosirmoja jūra"?.
*

Cik nu kursh aatri lasa. Pie maniem aatrumiem viss notiek pietiekami leeni.

QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 19 2005, 17:04)
Ja Godīgi grāmatas lasu pietiekoši un pat pārāk daudz kā uzskata mani vecāki...
*

Es preciizi uzmineeju. Uraa Edgaram!

QUOTE(rebel @ Jul 31 2005, 17:01)
kur ir komati? tas ljoti trawcee lasiishanaj.
*

Starp citu, es nemaz nejuutu komatu truukumu. Nemaz. Droshi vien taapeec, ka tev visi teikumos paskaidrojoshaas teikuma daljas naak aiz paskaidrojamaam. Un es lasu pie sevis taa, it kaa pats sev staastiitu. Nu tipa, taapat kaa, kad ar sevi domaas sarunaajas. Es vismaz ljoti ceru, ka visi (vai vairums) domaas ar sevi meedz sarunaaties. Un, kad tev kaads staasta, tad komati var iztruukt. Iipashi, ja vinjsh staasta leenaam. Leena atmosfeera. Man patiik, vismaz shodien.

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 14 2005, 17:06)
Chapter 3...
*

3. dalja man ljoti patiik. No saakuma liidz beigaam. Nevienu teikumu neizlaizhot.

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 15 2005, 10:01)
Oki naakamreiz centiishos to ieveerot jo daudzi prasa pieturziimes...
*

Uzskatu, ka jaaraksta tieshi BEZ pieturziimeem. Jo komatains teksts vieglaak, liidz ar to aatraak lasaas. Viss liktos notiekam aatraak. Man liekas, ka tas sabojaatu atmosfeeru.

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 15 2005, 16:10)
- Visam ir sava jēga. - Džastins, nenovērsdams skatienu no manis, konstatēja. Es novēlos no sava spilvena. "Kā viņš..? WTF???" domāju pie sevis, kad centos atkal iekārtoties uz sava spilventiņa.
*

Vai tu pati arii buutu paarsteigta, ja tu buutu Emiilijas vietaa?

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 15 2005, 16:10)
Tad viņš sāka lēnām liekties tuvāk manai sejai. Viņa maigās lūpas tuvojās manējām. "Nē, puis, tu nedrīksti!" viņš klusu teica pats sev. Viņš paliecās vairāk uz augšu un noskūpstīja manu pieri.
*

Liidz shai vietai vissmiekliigaakaa vieta. Nesaku, ka nereaala, bet tas salkanums vidusmeera edgu var piebeigt.
edg
QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 16 2005, 16:43)
- Manu mammu noslepkavoja. - es bez brīdinājuma paziņoju. Džastins man pretī aizrijās. Viņš sāka klepot,
*

Liidz shai vietai visreaaliskaakaa vieta. Kopumaa sarunas tavaa staastaa ir ljoti reaaliskas. Vaardu un teikumu konstrukcija un izveele ir nenormaali nereaala, bet saturs un jeega - ljoti jeedziigi.

QUOTE(Shumins @ Sep 20 2005, 22:17)
Katram anime un manga jaabuut orgjinaalam un nebijusham...taadam, ka noskaties un nekad neaizmirsti...
*

Bet nav.

QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 21 2005, 10:47)
- Pilnmēness... - nočukstēju. Džastins pievērsa skatienu debesīm. Viņa acis dīvaini iemirdzējās. Man sametās bailīgi.
- Nebaidies... - viņš teica man. Es salecos. ''Kā viņš..?'' jau kuro reizi sev jautāju.
*

Vot shinii vietaa gan man nav ne jausmas, kaa vinjsh... Tu droshi vien izlaid fragmentu, kuraa Dzhastins uz Emiiliju paskataas, un lasiitaajam ir skaidrs, ka uzreiz pamana bailes vinjas aciis.

Par Chapter 8 es neesmu iisti staraa. Gluzhi otraadi - esmu pilniigi pret shaadu fantasy tipa paveersienu. Ja nu tu to taisiitu kaa alternative ending...

QUOTE(ShinChan @ Sep 21 2005, 14:25)
Bet...lielākā atsvešinātība lasot tavu tekstu man radās tad, kad nonācu saskarsmē ar to čapteri, kur Džastins sāk sarunu ar Rodžeru. Piedošanu, bet tā saruna ir tik pat falša, kā RīgasBalzāma šņabis. Nu tikko kā satikušies cilvēki tik neformāli nesarunātos, un vecais nesāktu klārēt bez maz vai par to, ka viņam ar sievu gultā neesot bijusi īsti saderība.
*

Tu aizmirsi, ka tas viss notiek anglijaa un Rodzhers ir zhuupa. Zhuupa arii kokam izstaastiis savas beedas, jo vinja draugiem jau sen pieriebies klausiities un vinji to nesleepj. Un vinjsh ir ne jau shaads taads zhuupa, bet gadiem smagi nodzeeries lops. Jau pirmo reizi ar vinju iepaziistoties, mees pamaniijaam cik ljoti vinjsh peec visiem gadiem ir piekjeeries teemai par savu sievu. Un mees ieveerojaam arii jau vinja pofigisma liimeni. Taapeec vinjsh droshi staastiis Dzhastinam. Jo iipashi, varbuut, savas meitas klaatbuutnee, kuras interesi par notiekosho vinjsh zin, bet tieshi negrib izrunaaties - taa ir nereta viiriesha spiita sajuuta, kas liek nepazemot sevi liidz lietai, ko sauc par "izrunaashanos" (ceelonis: viss buutu jaarisina ar sava viedoklja uzspieshanu. tam nav sakara ar sho staastu, bet intereses peec...)

Lai arii Foxy saka, ka veelaak buus skaidrojums (noteikti atshkjiriigs no maneejaa), es uzskatu, ka arii shaada bezskaidrojuma situaacija ir normaali iespeejama.

QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 21 2005, 15:48)
- Bet sev patīk kost? - pajokoju.
*

Taa izklausaas peec njirgaashanaas par savu staastu vai vampiiriem kaa taadiem. Droshi, ka taa nav, bet meitene veel milzu apjukumaa par peekshnjo paarmainju vinjas pashas uzskatos un jau met aaraa shaadus jokus...

Kopsavilkums: Staasts man patiik, iznjemot peedeejos 2 chapterus, kas man nelika pat aizdomaaties vai meegjinaat uzmineet, kaa juutas varonji. Nerakstiiji saliidzinoshi lielaa aatrumaa?

P.S. Komentaari sadaliiti 2 daljaas, jo quote neraadaas pareizi, ja ir vairaak par 10.
Kazuki
staasts labs tikai tie peedeejie 2 chapteri tieshaam nezheeliigi atgaadina interviju ar vampiiru. mosh pameegjini uztaisiit 2 ending. vienu kaadu biji iecereejusi un sho alternatiivo. tongue.gif gribu redzeet kas notix taalaak.
Zuzix
Peec tam, kad edg shaadi wisu izstaastiija un pateica ka peedeejie 2 chapteri naw teemaa - zini Ji... man winjam jaapiekriit...

Es domaaju, ka Tew wajadzeetu turpinaat wisu taa kaa biji plaanojusi... wismaz uzraksti to, ko staastiiji man ^^...paldies par uzmaniibu ^^
ReD_FoXy
Ak tu dieninj... edg blink.gif paldies jau laikam... dry.gif vot shaada kritika man patiik.... gara skaidri saprotama un pietam patiikama neskatoties vai aizraadiijumi ir pozitiivi vai negatiivi... Varbuut peedeejie divi chapteri jums nepatiik taapeec ka arii saakums nav patiikams kameer nezini kaa viss turpinaasies... man galvaa jau rosaas visaadas idejas gan tadas gan shitaadas.. vairaak vai mazaak tas buus ieprieksheejo ideju un tagadeejo apvienojums.. Zuzix neuztraucies - that's my story wink.gif Nedaru visu jau uz dullo - vispirms apdomaaju tak...

P.S. - shodiena laikam buus veel divi chapteri... maybe tikai viens... bet ljoti ljoti centiishos uzraxtiit divus lai jums paliek skaidraaka bilde kas tur notiksies laugh.gif
Sushi
Nu, nezinu! Man patiik taa kaa ir, tachu no otras puses... var jaw arii piekrist edg... Bet, lai nu kaa- turpini kaa pati labaak gribi! smile.gif
ReD_FoXy
Protams juus veel vienk nezinart kas notiks talaaak (Zuzix tu arii nezini... agraak zinaaju aptuveni visu lielos vilcienos kas notiks bet tagad *chush* nekaa tu nezini tongue.gif) Shobriid ideju ir daudz un manupraat taas nav peljamas... Vienk buus paplashinaajies slepkavas mekleeshanas loks rolleyes.gif gjeneraalais jau tachu paliks tas pats tikai klaat naaks paaris jaunumu...
edg
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 22 2005, 09:27)
Varbuut peedeejie divi chapteri jums nepatiik taapeec ka arii saakums nav patiikams kameer nezini kaa viss turpinaasies...
*

Man nepatiik taapeec, ka saakums velk uz reaalistisku draamu. Kaadas man, starp citu, patiik. Bet peedeejie divi chapteri ir pilniigs fantasy, kas, pie tam, norisinaas lielaa aatrumaa, peekshnji paraadoties mistiskiem shaaveejiem... Un reaalisms pazuda ne tikai notikumos, bet arii sarunaas, kaapeec es iemineejos domu, ka tu varbuut rakstiiji paaraak aatri, lai paardomaatu, kaa varonji jutaas sarunas briidii, un ko vinji tieshaam buutu teikushi. Es shodien esmu tieshs.
ReD_FoXy
QUOTE(edg @ Sep 22 2005, 11:59)
Man nepatiik taapeec, ka saakums velk uz reaalistisku draamu. Kaadas man, starp citu, patiik. Bet peedeejie divi chapteri ir pilniigs fantasy, kas, pie tam, norisinaas lielaa aatrumaa, peekshnji paraadoties mistiskiem shaaveejiem... Un reaalisms pazuda ne tikai notikumos, bet arii sarunaas, kaapeec es iemineejos domu, ka tu varbuut rakstiiji paaraak aatri, lai paardomaatu, kaa varonji jutaas sarunas briidii, un ko vinji tieshaam buutu teikushi. Es shodien esmu tieshs.
*

jaa ja godiigi tas ir rakstiits aatrumaa bet luugshu ieveerot ka arii vinjiem tas notiek aatri tongue.gif taatad vinji pashi nespaspeej saprast kaa vinji iisti juutas... viss notiek paaraak aatri... bet tas tikai deelj shii ''shaaveeja'' notikuma... viss leenaam ieies vecajaas sliedes aptuveni kaa es to biju iecereejusi bet tikai ar mazu pielikumu - vinji abi buus vampiiri... notiks viss taapat neskaitot sho mazo siikumu rolleyes.gif taadaa veidaa es sev arii devu lielaakas un daudz interesantaakas/aizraujoshaakas (prieksh jums) iespeejas mekleet to slepkavu.. ticiet man - buus interesanti un prieksh tevis edg varu arii saglabaat sho lirisko romatikas noskanju starp abiem diviem tongue.gif
edg
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 22 2005, 10:02)
jaa ja godiigi tas ir rakstiits aatrumaa bet luugshu ieveerot ka arii vinjiem tas notiek aatri tongue.gif taatad vinji pashi nespaspeej saprast kaa vinji iisti juutas... viss notiek paaraak aatri...
*

Ja cilveeks nespeej saprast, kaa juutas, tad vinjsh juutas apjucis. Jaa, ir taads cilveeka staavoklis, kuraa vinjsh speeciigaa apjukumaa par notiekosho runaa pusautomaatiski, met aaraa muljkjiigus jokus un vispaar diivaini uzvedas. Taads var iestaaties tieshi peec shaadiem speeciigiem pasaules ainas sagroziijumiem. Kad beidzas shis posms (ja nebeidzas, tad psihene), iestaajas cita shoka stadija, kad cilveeks meegjina sevi atraut no dziives, negrib uztvert, ticeet notiekoshajam, grib iegrimt savaa realitaatee. Shii visa versija vareetu normaali buut deriiga, bet Dzhastinam jau nebuus iemesla atrasties taadaa staavoklii... Vinjsh ir pie pilnas saprashanas, pie tam, ir ljoti koncentreejies sagaidiit speeciigu Emiilijas reakciju pret notiekosho. Taapeec vinjam buutu vismaz jaameegjina analizeet Emiilijas domu gaajiens, nevis tieshi jaaatbild. Ai, visaadaa gadiijumaa, es gaidu labaaku chapteri.
ShinChan
QUOTE(edg @ Sep 21 2005, 22:09)
Bet...lielākā atsvešinātība lasot tavu tekstu man radās tad, kad nonācu saskarsmē ar to čapteri, kur Džastins sāk sarunu ar Rodžeru. Piedošanu, bet tā saruna ir tik pat falša, kā RīgasBalzāma šņabis. Nu tikko kā satikušies cilvēki tik neformāli nesarunātos, un vecais nesāktu klārēt bez maz vai par to, ka viņam ar sievu gultā neesot bijusi īsti saderība.
*

Tu aizmirsi, ka tas viss notiek anglijaa un Rodzhers ir zhuupa. Zhuupa arii kokam izstaastiis savas beedas, jo vinja draugiem jau sen pieriebies klausiities un vinji to nesleepj. Un vinjsh ir ne jau shaads taads zhuupa, bet gadiem smagi nodzeeries lops. Jau pirmo reizi ar vinju iepaziistoties, mees pamaniijaam cik ljoti vinjsh peec visiem gadiem ir piekjeeries teemai par savu sievu. Un mees ieveerojaam arii jau vinja pofigisma liimeni. Taapeec vinjsh droshi staastiis Dzhastinam. Jo iipashi, varbuut, savas meitas klaatbuutnee, kuras interesi par notiekosho vinjsh zin, bet tieshi negrib izrunaaties - taa ir nereta viiriesha spiita sajuuta, kas liek nepazemot sevi liidz lietai, ko sauc par "izrunaashanos" (ceelonis: viss buutu jaarisina ar sava viedoklja uzspieshanu. tam nav sakara ar sho staastu, bet intereses peec...)
*

Atļaušos nepiekrist. Briti ir konservatīvi un noslēgti un žūpo tikai zināmas kategroijas cilvēki, ne tādi gādīgi, laipni ģimenes tēvi, kāds cik es nopratu no apraksta ir Rodžers (sievas sišana un varošana ir tikai Emīlijas iedoma). Un vismazāk jau viņš uzticētu domas (izklāstot tās visai detalizēti) par savu nežēlīgi noslaktēto sievu tiko ieraudzītam zeņķim, kurš ar uzspīlētu pieklājību un laipnību, taču vienlaicīgi arī nekaunīgi prašņā par lietām, kurām ne tikai normālā ģimenē, bet arī problemātiskā neviens nejautātu. Tas ir pret jebkādām labas uzvedībasx normām un etiķeti.
Un tas savukārt liek man iztirzāt Džastin personību. Vienu brīd viņš ir auksts, visu zinošs, pašpārliecināts un erudīts bet jau citu brīdi neizprotošs, mīksts un pat dumjšs. Dīvainas pārvērtības.
ReD_FoXy
Chapter 9...

Viņš mani aizveda līdz ēdamistabai. Es apsēdos galda galā. Jutos kā izsūkta - nebija spēka pat ne pakustēties. Džastins uz mirkli pazuda kaut kur dzīvokļa dzīlēs, bet atgriezās ar glāzi rokās. Tā bija gara un liela. Un līdz amlām pilna ar asinīm. Es saviebos to ieraugot.
- Pirmajā reizē nav vēlams pārdozēt. - viņš paskaidroja un nolika glāzi man priekšā. Es jutos kā ļaunā murgā. ''Es guļu savā istabā... Šis ir tikai sapnis...'' sev atkārtoju atkal un atkal. Vēlreiz pskatījos uz glāzi. Asinis izskatījās pēc kaut kāda ķīseļa. Izjutu riebumu. Bet roka tā vien gribēja sniegties pēc glāzes. Jutos tik ļoti izlsāpusi... attapos ar glāzi pie lūpām.
- Nu re... Jau aust saule... - puisis teica smaidīdams. Viņš skatījās ārā pa logu uz austošo sauli.
- Tik ātri? Vēl nesen bija tikai pusnakts! - teicu kad biju izdzērsui pāris malku.
- Tu ilgi nogulēji bezsamaņā. - Džastins atbildēja.
- Kas ar mani notiks? - satraukta vaicāju.
- Izdzer glāzi. Es tikmēr aiziešu uz veikalu. - puisis pagriezās un izgāja no dzīvokļa. Durvis aizcirtās. ''Tu man neatbildēji.'' es gribēju nobļaut viņam nopakaļ. ''Tu saņemsi atbildes uz visiem jautājumiem...'' atskanēja Dzāstina balss manā galvā. Es iespiedzos un pielēcu kājas nogāžot krēslu ar blīkšķi zemē.
Džastins nolika maisiņu pie durvīm un atslēdza dzīvokli. Iegājis iekšā viņš mēģināja saklausīt kur es esmu. Puisis uzvedās maksimāli klusu. Neko nespējis sadzirdēt viņš sāka bažīties unvienkārši devās uz ēdamistabu. Ieraudzījis kur esmu Džastina žoklis atkārās un atslēgas izkrita no rokām uz grīdas. Es atrados vienā no istabas augšējajiem stūriem. Sarāvusies kamolā, iespiedusi galvu starp ceļiem. Es smagi elsu un kaut ko nesaprotamu murmināju zem deguna. Viņš varēja redzēt tikai manu sakņupušo ķermeni un pakausi kuru bija apņēmušas divas bālas rokas ar neparasti gariem nagiem.
- Emij? - viņš beidzot nedroši sauca manu vārdu. Es strauji pacēlu galvu. Manas acis bija neparastas nokrāsas, un mani dzerokļi bija kā divi ilkņi. Ļoti gari ilkņi... Ieraudzījusi Džastinu es atmaigu. Acis, zobi un nagi kļuva tādi kā parasti.
- Džastin, es nevaru pamosties no šitā murga. - bezpalīdzīgi izdvesu.
- Nāc šurp. - viņš teica un izpleta savas rokas. Es lēnām nolaidos no ''saviem augstumiem''. Iemetos drauga apskāvienos. Es sāku šņukstēt.
- Es nesaprotu kas notiek, Džastin, - teicu un ar asarainām acīm acīm palūkojos uz viņu, - un man ir bail. Puisis neko neteica, tikai noglāstīja manu galvu. Viņš ieraudzīja manas rokas. Es tās biju sakodījusi - tās klāja mazi sarkani caurumiņi. No griestu attāluma viņš tos nebija varējis pamanīt. Es tā mēģināju sevi pamodināt. Koduma pušumi Džastina acu priekšā savilkās un pagaisa...
[To Be Contuned]
Kazuki
wow vispaar ljoti labi.... (kas par dziivi. tu nozuudi uz paaris dienaam un papuciitis vispaar par to neuztraucas....) tongue.gif
ReD_FoXy
QUOTE(dark_angel @ Sep 22 2005, 13:34)
wow vispaar ljoti labi.... (kas par dziivi. tu nozuudi uz paaris dienaam un papuciitis vispaar par to neuztraucas....)  tongue.gif
*

Paldies! happy.gif
BEt par to papuciiti veelaak visu uzzinaasi... vinsh vienmeer ir kkaadaa noteiktaa dzeeruma pakaapee un vinjam ruup tikai sava pakalja... prieshakm uztraukties? tieshi labaak - nebuus jaabaro, vairaak naudas dzerajamiem paliks laugh.gif
edg
QUOTE(ShinChan @ Sep 22 2005, 10:50)
*

*

Atļaušos nepiekrist. Briti ir konservatīvi un noslēgti un žūpo tikai zināmas kategroijas cilvēki, ne tādi gādīgi, laipni ģimenes tēvi, kāds cik es nopratu no apraksta ir Rodžers (sievas sišana un varošana ir tikai Emīlijas iedoma). Un vismazāk jau viņš uzticētu domas (izklāstot tās visai detalizēti) par savu nežēlīgi noslaktēto sievu tiko ieraudzītam zeņķim, kurš ar uzspīlētu pieklājību un laipnību, taču vienlaicīgi arī nekaunīgi prašņā par lietām, kurām ne tikai normālā ģimenē, bet arī problemātiskā neviens nejautātu. Tas ir pret jebkādām labas uzvedībasx normām un etiķeti.
Un tas savukārt liek man iztirzāt Džastin personību. Vienu brīd viņš ir auksts, visu zinošs, pašpārliecināts un erudīts bet jau citu brīdi neizprotošs, mīksts un pat dumjšs. Dīvainas pārvērtības.
*

Manaas aciis Rodzhers nav gaadiigs un laipns. Vinjsh ir nodzeeris eetikas un moraales izpratni.
Un Dzhastins... izskataas peec rakstnieces ideaalaa dzheka teela. Meiteneem ir tieksme gribeet tieshi shaadus nelogjiskus raksturus. Kaa taads var buut normaalaa dziivee? Vinjsh veido savu teelu par aukstu un pashpaarliecinaatu, bet reizeem tas vienkaarshi piebesii un vinsjh grib buut atpakalj mazs beerns - dumsh, miiksts un kopaa ar Emiiliju.
ReD_FoXy
QUOTE(edg @ Sep 22 2005, 14:34)
QUOTE(ShinChan @ Sep 22 2005, 10:50)
*

*

*

Manaas aciis Rodzhers nav gaadiigs un laipns. Vinjsh ir nodzeeris eetikas un moraales izpratni.
Un Dzhastins... izskataas peec rakstnieces ideaalaa dzheka teela. Meiteneem ir tieksme gribeet tieshi shaadus nelogjiskus raksturus. Kaa taads var buut normaalaa dziivee? Vinjsh veido savu teelu par aukstu un pashpaarliecinaatu, bet reizeem tas vienkaarshi piebesii un vinsjh grib buut atpakalj mazs beerns - dumsh, miiksts un kopaa ar Emiiliju.
*

edg izdariija visu manaa vietaa... ir tieshi taa kaa vinsh saka... happy.gif
bet edg ir jautaajums kaa ir ar turpinaajumu? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.