Pateicoties Red_Foxy PM un pamaniishanai, ka ShinChan lieto vaardus "ir ok" un veic pat kaut kaadu mistisku analiizi, es noleemu, ka arii man jaaizlasa. Un taa es beidzot izlasiiju.
Nedaudz komentaaru, kas radaas, lasot topiku:
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 19 2005, 16:11)
- Ak Emīlij Emīlij... Jebkurā gadalaikā tevi vienmēr var atrast sēžam šai vecajā ozolā... - tieca balss zem manis. Palūkojos sev zem kājām. Pie koka stumbra stāvēja atspiedies Džastins. Džastins ir mana vecuma puisis no mājas kas atradās pretī manējai. Mēs agrāk kopā spēlējāmies un bijām labi draugi līdz kaut kas notika. Līdz es sāku mainīties. Es samiedzu acis. Izmetu no galvas senās atmiņas.
Sheit es saaku domaat, vai tik tu neesi paarlasiijusies jaunieshiem domaatos aarzemju autoru staastus. Preciizi kaa tipiskais tulkojums latavieshu valodaa. Piepelnies ar tulkoshanu?
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 19 2005, 16:11)
- Nē. - viņš bez emocijām atbildēja. Viņš turpināja mierīgi stāvēt atstūmies pret koku un skatīdamies tālumā. Viņa pagarie mati nosedza seju.
Es zinaaju, ka bija frizierim jaasaka, lai tikai mazlietinj iisaakus... Atzinja par veelu naak.
Bet kopumaa iepatikaas. Labi lasaas. Patiikama atmosfeera.
QUOTE(ShinChan @ Jul 19 2005, 16:59)
tā vulgarizējot sanāk pamodos, papīpēju, nodzēsu cigareti, paskatījos lapkritī, ieskatījos Džastinā un "pa kuru laiku nosirmoja jūra"?.
Cik nu kursh aatri lasa. Pie maniem aatrumiem viss notiek pietiekami leeni.
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 19 2005, 17:04)
Ja Godīgi grāmatas lasu pietiekoši un pat pārāk daudz kā uzskata mani vecāki...
Es preciizi uzmineeju. Uraa Edgaram!
QUOTE(rebel @ Jul 31 2005, 17:01)
kur ir komati? tas ljoti trawcee lasiishanaj.
Starp citu, es nemaz nejuutu komatu truukumu. Nemaz. Droshi vien taapeec, ka tev visi teikumos paskaidrojoshaas teikuma daljas naak aiz paskaidrojamaam. Un es lasu pie sevis taa, it kaa pats sev staastiitu. Nu tipa, taapat kaa, kad ar sevi domaas sarunaajas. Es vismaz ljoti ceru, ka visi (vai vairums) domaas ar sevi meedz sarunaaties. Un, kad tev kaads staasta, tad komati var iztruukt. Iipashi, ja vinjsh staasta leenaam. Leena atmosfeera. Man patiik, vismaz shodien.
QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 14 2005, 17:06)
3. dalja man ljoti patiik. No saakuma liidz beigaam. Nevienu teikumu neizlaizhot.
QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 15 2005, 10:01)
Oki naakamreiz centiishos to ieveerot jo daudzi prasa pieturziimes...
Uzskatu, ka jaaraksta tieshi BEZ pieturziimeem. Jo komatains teksts vieglaak, liidz ar to aatraak lasaas. Viss liktos notiekam aatraak. Man liekas, ka tas sabojaatu atmosfeeru.
QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 15 2005, 16:10)
- Visam ir sava jēga. - Džastins, nenovērsdams skatienu no manis, konstatēja. Es novēlos no sava spilvena. "Kā viņš..? WTF???" domāju pie sevis, kad centos atkal iekārtoties uz sava spilventiņa.
Vai tu pati arii buutu paarsteigta, ja tu buutu Emiilijas vietaa?
QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 15 2005, 16:10)
Tad viņš sāka lēnām liekties tuvāk manai sejai. Viņa maigās lūpas tuvojās manējām. "Nē, puis, tu nedrīksti!" viņš klusu teica pats sev. Viņš paliecās vairāk uz augšu un noskūpstīja manu pieri.
Liidz shai vietai vissmiekliigaakaa vieta. Nesaku, ka nereaala, bet tas salkanums vidusmeera edgu var piebeigt.