not_alone
Jul 20 2005, 23:10
ur welcome
pat apbrīnojami,ka tev viss tik ātri tā sanāca..man tas prasīja gadus,bet nju lab
ReD_FoXy
Jul 21 2005, 09:27
Man pat veel nesen shkjita ka man nav pilniigi nekaads ziimeeshanas talants... Bet vai tad tas ir diivaini ka tik aatri ziimeeju??
Un to visu tu meģināji pēc howtodrawmanga.com ieteikumu un lessonu apskatīšanas?
ReD_FoXy
Jul 21 2005, 10:41
ReD_FoXy
Jul 21 2005, 10:46
Tikko uzmeistaroju veel vienu meiteni... ieveerteejiet - ES UZZIIMEJU VIENU ROKU AR PIRKSTIEM! tas jau ir sasniegums...
Jā, roka nav ne šis ne tas, man ar rokām ar problēmas...Mēgini nevis nozīmēt roku no zīmējuma, bet gan no savas pašas rokas, un nevajag sākt uzreiz zīmēt pirkstus, var sākt ar skeletu, aptuvenu plaukstas formu un lielā pirksta novietojumu utt.
ReD_FoXy
Jul 21 2005, 11:03
Tikko uzziimeeju veel vienu.... Ieveerteejiet...
Kruutis nav vienaadas... mati ne shis ne tas... Rokas atkal galiigi garaam... BET ES CENSHOS!!!
*JurCHiX nākotnē jau paredz te ieraudzīt profesionālas Ecchi & Hentai bildes
Bet nu zīmē, zīmē un vēlreiz zīme! Pazīmē kādu nedēļu, ieliec bildi kādu no saviem veikumiem, lai mēs redzam vai ir bijis kāds progress vai nē. Ja liksi katru dienu bildes, ta mēs nemaz nepamanīsim vai tev iet uz labo pusi vai nē, viss liksies vienveidīgs.
Pamēģini sākt ēnot, vismaz mazliet.. tas ar padara bildi daudz skaistāku.
ReD_FoXy
Jul 21 2005, 11:23
trenē katru ķermeņa daļu atsevišķi!
ReD_FoXy
Jul 21 2005, 11:32
dcrow Tu domaa atsevishkji paziimeet rokas... kaajas... kruutis... vidukljus... muguras utt utt?
jā, piemēram acis, rokas, sejas, matus dažādos veidos, un mēgini zīmēt tieši tā, kā tas rādīt howtodrawmanga.com saitā, es pimēram kad trenējos pāris lapas apzīmēju tikai ar acīm, lai atrastu un panāktu vajadzīgo...
jaaaa, es ar iesaku pameegjinaat taa...pa daljam liidz pilniibai, taa tu arii sapratiisi kaadas acis tew wislabaak patiik un kaadas wislaabaak ziimee, no priekshas, saana utt....un "paljchiki, paljchki" (<----- jaa jaa es tewi kjircinu!!! (ne tewi Ji, kaadu citu otakieti))
Izdomā zīmējuma koncepciju, sastādi kompozīciju, uzzīmē skeletu, un tad pa daļām...
KO vel es ieteiktu tas ir neziimeet uzreiz galvenaas liinijas, pameiginu vienkaarshi briivi un neapspiileeti ziimeet, nu kaa jau citi teica atsevishkaas detalas, un ar vairaakiem vilcieniem iipashi nepiespiezot ziimuli un peec tam jau varees maniit kura liinija ir vis piemeerotaakaa un tad jau to liiniju stingri paarvilksi, nezinu kaato lai vaardos paskaidro, ja buus iespeejo ieposteesu kaukaadu piemeeru kaa es daru ..
ReD_FoXy
Jul 21 2005, 13:47
QUOTE(Pikis @ Jul 21 2005, 14:45)
KO vel es ieteiktu tas ir neziimeet uzreiz galvenaas liinijas, pameiginu vienkaarshi briivi un neapspiileeti ziimeet, nu kaa jau citi teica atsevishkaas detalas, un ar vairaakiem vilcieniem iipashi nepiespiezot ziimuli un peec tam jau varees maniit kura liinija ir vis piemeerotaakaa un tad jau to liiniju stingri paarvilksi, nezinu kaato lai vaardos paskaidro, ja buus iespeejo ieposteesu kaukaadu piemeeru kaa es daru ..
Es taa arii daru... varbuut nevar redzeet jo velku smalkas plaanas liinijas ar 2H ziimuli un peec tam novelku vienu generaalo un paareejaas izdzeeshu!!
not_alone
Jul 21 2005, 17:58
QUOTE(za4peedinja @ Jul 21 2005, 11:01)
un "paljchiki, paljchki" (<----- jaa jaa es tewi kjircinu!!! (ne tewi Ji, kaadu citu otakieti))
ew,za4pēda
ka tik tā neesmu es,koa?atceros,ka k-kur 6tajā klasē tu mani šitā kaitināji
un es bozos
mjā,un ko es gribēju vispār teikt...Foxy,tā pēdējā bilde ir xtra laba,vienīgais-varbūt netaisi tik augstu,am,bikini zonu(tas tā,lai neteiktu rupjāk)
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 22 2005, 19:18
Un vēl kas mati parasti krīt šķipsnās, nevis haotiskās līnijās.
nju,shis ir jaux un aopbrinojams progress.
taa tik tureet. btw - wa wellos,te tik dawdz jawnu userart galeriju saradies..gribaas samekleet darbojoshos skaneri...
Teikshu, ka tu aatri progresee, kjermenji ir ljoti labi sanaakushi, tagad tikai mazliet koncentreejies uz seju uzziimeeshanu.
Un pameegjini taas meitenes iegjeerbt!!!!
ReD_FoXy, tu tieshaam saac progreseet
, shie peedeejie darbi ir daudz labaaki nekaa pirmie
. taa tik turpini un naakamie darbi paliks ar vien labaaki un labaaki
ReD_FoXy
Aug 1 2005, 12:23
jaa! Tu tieshaam saaki baigi labi ziimeet! Bet runaajot par vienu no pirmajaam teemaam (par to pilteni un ziimuli), ar pildspalvu veel labi ziimeet ir taapeec, ka tu maacies ziimeet pareizi, nedzeeshot. taapeec arii vairaak centies, jo zini, ka izdzeest nevarees! Bet darbi tieshaam ljoti labi. jo es pati arii maaciijos ziimeet no
http://www.howtodrawmanga.com
ReD_FoXy
Aug 17 2005, 10:49
Gaidam kad dabuushu ziimeejumus iekshaa datoraa.... ceru ka kkad driiiz... jo dazhi ziimeejumi ir tapushi!
Aug 17 2005, 21:46
Gaidu ar nepacietību progresu mākslas jomā.
ReD_FoXy
Sep 7 2005, 15:17
Ir tapushi jauni ziimeejumi... kad parasti gan chibi... Chibi tapa shodien skolaa
Taa es maacos veesturi un biologjiju...
Viena probleema ir skaneris... Uzdaaviniet man skaneri...
Jo darbinji ir oki... vismaz taa saka Zuzix, Rudoru-san's un Ito No Kazuki... Gribu vinjus paraadiit arii paareejiem!!!
ReD_FoXy
Sep 8 2005, 15:38
Shaisuke
Sep 8 2005, 15:46
Treshaa ziimejuma dzeka sejas izteiksme ir superiiga!!!!! Ir labi!!!!!!!!!!!!
ReD_FoXy
Sep 8 2005, 16:17
QUOTE(S.U.D @ Sep 8 2005, 17:11)
Treshaa ziimejuma dzeka sejas izteiksme ir superiiga!!!!! Ir labi!!!!!!!!!!!!
Paldiesssss...
Salīdzinot ar to kā tu zīmēji sākumā, ļoti labi, vērojams progress, jo vairāk zīmēsi, jo labāk sanāks. Turpini progresēt! Pēc kāda gada būsi meistars.
GunMetaL
Sep 8 2005, 18:58
njaa labs... itsevišķi ja runa iet pa pc
šķiet driiz pats taads buušu
yorsa-kun
Sep 8 2005, 18:58
Kapeec tam kawai dude taada fraaze kaa:" i love my new PC" Kas tev gadiijusies taada liidziiga situaacija?
Bish veel vajag piestraadaat pie lielaam formaam, taalaak Tu taas kkaa aizpildiisi, neskatoties uz to ka tie ir Chibi "vinjiem" ar kkaads noteikts kjermenis, un veel kas man briizham "nepatiik" ja taa var teikt ir galvas formas... pie taam jaapiestraadaa
ReD_FoXy
Sep 8 2005, 19:03
QUOTE(EliminatoR @ Sep 8 2005, 19:58)
Nju kam negadaas... jums [i meen puishiem vechiem viirieshiem kaa jel jums tiik kaa juus sauc] biezhi vien gadaas aizrauties ar pasauliigaam lietaa un nepamaniit patieso skaistumu - MEITENES!!!
Bet tas taaa...
GunMetaL
Sep 8 2005, 19:09
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 8 2005, 19:03)
Nju kam negadaas... jums [i meen puishiem vechiem viirieshiem kaa jel jums tiik kaa juus sauc] biezhi vien gadaas aizrauties ar pasauliigaam lietaa un nepamaniit patieso skaistumu - MEITENES!!!
Bet tas taaa...
nobraucot no topikavaru teikt ka meitenes nepamaniit nav iespeejams. itsevišķi pusaudžu gados
... mums klasee jau 8 gadus neviena meitene nav pienaakusi klaat (kurnu vel taada laime kaa otakiete) un daži jau domaa ka taa var zaudeet orientaaciju. viens draugs pat gribeeja liidz uz otaku tusu lai tik tiktu pie meitaam
taakaa, nepamaniit buutu sodaami
p.s velreiz paslavešu par ziimeejumu
gaidu turpinaajumu teeemai
ReD_FoXy
Sep 8 2005, 19:12
QUOTE(EliminatoR @ Sep 8 2005, 20:09)
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 8 2005, 19:03)
Bet tas taaa...
p.s velreiz paslavešu par ziimeejumu
gaidu turpinaajumu teeemai
Izdomaa man veel komiskas situaacijas ka puisis nemana iemiileejushos meiteni... [ceturtais ziimeejums jau taads kaa happy endding] ir veel dazhas idejas bet to uzziimeet
Bet tagad vismaz Ito No Kazuki paliidzees ar skaneeshanu... So domaajams darbu buus vairaak... un domaaju ka man labaak padodas chibi.. tie ir smiekliigaaki un tiem var veidot reeciigas sejinjas...
nju, ziimeejumi saliidzinaajumaa ar pirmajiem ir ljoti labi sanaakushi, taa tik turpini
ReD_FoXy
Sep 8 2005, 19:30
QUOTE(Kagome @ Sep 8 2005, 20:25)
nju, ziimeejumi saliidzinaajumaa ar pirmajiem ir ljoti labi sanaakushi, taa tik turpini
Orgjinaali manupraat ir 3x labaaki... Jo tas skaneris patieshaam laikam bija vecaaks par mani!!!
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 8 2005, 19:30)
QUOTE(Kagome @ Sep 8 2005, 20:25)
Orgjinaali manupraat ir 3x labaaki... Jo tas skaneris patieshaam laikam bija vecaaks par mani!!!
kaut vai skaneris bija vecs, bet ziimeejumi ir labi
Sep 8 2005, 20:54
Jaaa progress ar humoru. Labak jau ir. Tomēr galvas profilā kautkā ne ļoti patīk. Tadas saspiestas izskatas
Tieshaam smuki chibi!!!
Tikai viena lieta! Manupraat, peedeejajaa ziimeejumaa jaabuut lielaakam pakausim!
ReD_FoXy, you rock!!!
ReD_FoXy
Sep 9 2005, 15:27
QUOTE(Missy @ Sep 8 2005, 22:47)
Awwwww... thanks....
Nju nava jaw par ko... You're welcome!
ReD_FoXy
Sep 20 2005, 19:29
I need more thots and opinions...
QUOTE(Missy @ Sep 20 2005, 19:34)
Nee zini, no salavecha!!!!?????
Spams!!!!!
Ziimeejumi ir superiigi, neskatoties uz manu naidu pret chibi ( ne jau muusu foruma ) man peedeejie patiik!!!!! Taa kaa tie ir chibi, nav, kur piesieties!!!! Ziimee jaunus ziimeejumus un liec tos sheit!!! Tad arii sekos jauni komentaari!
SKAIDRS Salaveci!
ReD_FoXy
Sep 29 2005, 15:23
Man ir jauni ziimeejumi!! AAA... neviens to negaidiija... pat es XDDD
Ga*ku*to chibi
[ kraasots ar acu eenaam
]
Vienk Chibi... Es tiku pie How to draw manga graamatas un meegjinaaju ziimeet taadas acis...
Shaisuke
Sep 29 2005, 15:39
Manas acu eenas ierullee XD.... Tas Gakuto tev patiesi labi sanaacis.... Pateicoties man
~BN~
gramozeks
Sep 29 2005, 17:42
iteresanti ziimeejumi. kovaino uzzimeeti!!! man patiik!!!
luugums: uzziimee veel kautko!!!
!!!
Tigra2
Sep 29 2005, 18:01
Ou man arī patīk krāsot ar kosmētiku. vispār super, gaidu vel.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.