Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ji = amatieris...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Sushi
Jā, man arī patīk krāsot ar kosmētiku! wink.gif
He, tādi smieklīgi čibīši! smile.gif
Gaidu jauno devu...
ReD_FoXy
Oki... Tie tip mani tuvaakie cilveecinji happy.gif Dereetu taisiit chibi mangu ar vinjiem... Vinji ir individuaalas personiibas, kuras ljoooooooooti miilu wub.gif

image
rebelstrik2
jaa saaakas runas par acu enaam:D laikam te daudz meitenju:D
Zuzix
Zini? IRL izskatiijaas daudz labaak... Un xe... Ieliec shiisdienas garadarbu ^^ ... winjsh Tew tik labi snaaca ^^
ReD_FoXy
QUOTE(Zuzix @ Oct 5 2005, 19:22)
Zini? IRL izskatiijaas daudz labaak... Un xe... Ieliec shiisdienas garadarbu ^^ ... winjsh Tew tik labi snaaca ^^
*

NO NO NO NO NO!!! Tas nav domaats plashai apskatei tongue.gif Tam kam vajadzees redzeet - redzees... Sanaaca miiljsh bet skumjsh
Sushi
Foxyyyyy, ja jau Zuzix luudz (nu labi, neluudz, bet tomeer)
Man buutu interesanti redzeet, ko Foxy sameistarojusi shodien... smile.gif
Starp citu, ljooti forss ziimeejuminjsh (peedeejais).
Es esmu biezji ziimeejusi savas draudzenes anime stilaa, tas ir forhsi!
Laikam k-kas jaauzziimee arii uz photoshopa... Ceru, ka paveerteesiet!
BET atgriezjoties pie Foxy ziimeejuma Shaisuke ljoti smuki uzziimeeta...
nee vispaar visi baigi kawaii...
Bet ja no kritikja acs, nu nez... chibi jaw taadi ir! biggrin.gif
Kima
ko tu peedeejaa ziimeejumaa izdariiji ar maniem matiem? T-T man tie garaaki...DAUDZ garaaki ><
hehehe, kraaso vien ar eenaam ^^ (es zinu no kaa tu maacies, iespeejams nezinu ><, bet nu kraaso spilgtaak, jo tie divi senie un peedeejie ziimeejumi manaa galerijaa ar ar kosmetiku ziimeeti...tik sanaaca tik spilgti ka laikam neatshkjirt ><)
ReD_FoXy
QUOTE(za4peedinja @ Oct 6 2005, 00:19)
ko tu peedeejaa ziimeejumaa izdariiji ar maniem matiem? T-T man tie garaaki...DAUDZ garaaki ><
hehehe, kraaso vien ar eenaam ^^ (es zinu no kaa tu maacies, iespeejams nezinu ><, bet nu kraaso spilgtaak, jo tie divi senie un peedeejie ziimeejumi manaa galerijaa ar ar kosmetiku ziimeeti...tik sanaaca tik spilgti ka laikam neatshkjirt ><)
*

GOMENNASAI!!! unsure.gif Es uzziimeeshu atsevishkji vienaa tevi ar garaakiem matiem! apsolos!!! happy.gif
Un kosmeetika... jaa... Bik no tevis un vienk Shaisukei maajaas nebij kraasaino ziimulju rolleyes.gif laugh.gif wink.gif
gramozeks
smuki smuki!!!! tava ziimeejumu galerija ir diezga espaidiiga!!! vai tu arii negribi uzziimeet kaadu avatoru??? ja jaaa!! tad es piesakos!!! vai pagodinaasi!! happy.gif laugh.gif
ReD_FoXy
QUOTE(gramozeks @ Oct 7 2005, 14:43)
smuki smuki!!!! tava ziimeejumu galerija ir diezga espaidiiga!!! vai tu arii negribi uzziimeet kaadu avatoru??? ja jaaa!! tad es piesakos!!! vai pagodinaasi!! happy.gif laugh.gif
*

man liidz avatariem nenesas sad.gif taa jau ideju pilna galva... wacko.gif Nespeejupaspeet iistenot laugh.gif
bet var meegjinaat...
ReD_FoXy
Sorry par to ka ziimeejumi ir focheeti... Bet liidz es tikshu pie skanera baigi ilgi jaagaida un es nevareeju nociesties ielikt taas bildes un jums paraadiit...

Eem... Ziimeejumaa esmu itkaa domaata es laugh.gif
image

Un redz kas var notiky ja es kosplejoshu savu avataru laugh.gif laugh.gif laugh.gif
image
Patuvinaajums abiem...
image
image
Es tikko konstateeju ka kruutis pa lielu goddamnit dry.gif
Edited at 15:42
yorsa-kun
Tu laikam ar baigi cieto ziimuli ziimee?!? Vagas baigaas atstaatas, pameegjini kaadu miikstaaku, vislabaak laikam sanaakusi taa nani bilde, tikai acis nedaudz pa tuvu viena otrai.
ReD_FoXy
QUOTE(yorsa-kun @ Oct 8 2005, 13:30)
Tu laikam ar baigi cieto ziimuli ziimee?!? Vagas baigaas atstaatas, pameegjini kaadu miikstaaku, vislabaak laikam sanaakusi taa nani bilde, tikai acis nedaudz pa tuvu viena otrai.
*

vospaa es izmantoju B5 ziimuli laugh.gif tas cik zinu ir ljoti miiksts wink.gif
vai ta ziimeejumi ir slikti?? unsure.gif ph34r.gif
Arts
Yahoo Red Foxy!Tavi zīmējumi ir kawaii wub.gif !Kaut es arī ta varētu zīmēt unsure.gif ...
ReD_FoXy
QUOTE(Arts @ Oct 8 2005, 13:59)
Yahoo Red Foxy!Tavi zīmējumi ir kawaii wub.gif !Kaut es arī ta varētu zīmēt  unsure.gif ...
*

Milziigs paldies! Nav jau tik labi... unsure.gif
Dziivajaa ziimeejumi man shkjiet izskataas labaak... rolleyes.gif
gramozeks
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 8 2005, 13:04)
Milziigs paldies! Nav jau tik labi... unsure.gif
Dziivajaa ziimeejumi man shkjiet izskataas labaak... rolleyes.gif
*

tur tev ir pilniiga taisniiba!!! happy.gif !!!
Sepultura
laugh.gif vareeji vismaz tai galvai kaa vinju tur ''zuzix'' (laikam taa bij) pieziimeet kjermeni.. bet nu kopumaa ir ok.. var jau piesietie par dazaadaam nianseem.. bet lai tas paliek citu zinjaa !! tongue.gif
Rudoru-san
Taa kopbilde rullee!!! biggrin.gif
Tikai neraksti "Sinji", dammit! It's Shinji, Shinjiiiii!!!!
P.S. Bilde tishaam laba... Maacies ar Photoshopu darboties... wink.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Sepultura @ Oct 11 2005, 15:54)
laugh.gif vareeji vismaz tai galvai kaa vinju tur ''zuzix'' (laikam taa bij) pieziimeet kjermeni.. bet nu kopumaa ir ok.. var jau piesietie par dazaadaam nianseem..  bet lai tas paliek citu zinjaa !! tongue.gif
*

ko tu te piemuuldi manu topicu? dry.gif nekaads Zuzix tur nav... Un ja es neziimeeju kjermeni tad taaa tas ir domaats... Diemzheel kaa var ieveerot lapa ir paaraak iisa lai piecaas ruutinjaas iespiestu ziimeejumu.. Paraadi savus ziimeejumus un tad parunaasim, ja? dry.gif

*ielien stuuriitii ar lapaam , ziimuli un dzeeshgumiju un nopuushas* - necieshu galiigi nejeedziigu uz faktiem nebalstiitu kritiku kuru sniedz cilveeks kursh nemaak ziimet vai vismaz nav savu ''maakslu'' maakslu paraadiijis citiem... Kur ir edg ar savu reaali noderiigo kritiku??? laugh.gif
Sushi
Man gan ljoti patiik peedeejie ziimeejumi! smile.gif
It iipashi tas, no cosplay!
Un tie ar tevi arii ljoti smukinji! rolleyes.gif
Ghoul
Nani ziimeejums rlz, smuks ( seja ir vnk superkawaii), Kospleja ziimeejums ir reeciigs ar savu ideju un dzeka seju, bet grafiski nav nekas iipashs. Ziimee veel!!! biggrin.gif
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 11 2005, 14:59)
Paraadi savus ziimeejumus un tad parunaasim, ja? dry.gif

kuru sniedz cilveeks kursh nemaak ziimet vai vismaz nav savu ''maakslu'' maakslu paraadiijis citiem... laugh.gif
*

tad jau, ja kaads cilveeks, kursh nemaak ziimeet pasaka, ka tavi ziimeejumi ir ljoti labi, ir degjis, kura vaardos nav veerts klausiities????? wink.gif
ReD_FoXy
QUOTE(S.U.D @ Oct 11 2005, 18:33)
Nani ziimeejums rlz, smuks ( seja ir vnk superkawaii), Kospleja ziimeejums ir reeciigs ar savu ideju un dzeka seju, bet grafiski nav nekas iipashs. Ziimee veel!!! biggrin.gif
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 11 2005, 14:59)
Paraadi savus ziimeejumus un tad parunaasim, ja? dry.gif

kuru sniedz cilveeks kursh nemaak ziimet vai vismaz nav savu ''maakslu'' maakslu paraadiijis citiem... laugh.gif
*

tad jau, ja kaads cilveeks, kursh nemaak ziimeet pasaka, ka tavi ziimeejumi ir ljoti labi, ir degjis, kura vaardos nav veerts klausiities????? wink.gif
*

vienk tas cilveeks nav izbaudiijis neveertiigu kritiku uz savas aadas... dry.gif
riebjas lasiit neveertiiguus ieteikumus... vienk mani tas posts nokaitinaaja happy.gif
ReD_FoXy
Kkas mazliet no jaunaakajiem ziimeejumiem... Gadu komentarus mellow.gif

image
image
image
image
image
image
Sushi
Taatad:
1. Hih! Smuki, smiekliigi drakoninji!
2.Jauks ziimeejums, tikai aci bija jaaziimee taa, lai vairaak izskataas kaa no saana!
3.Diezgan smuki! Tikai jociigs skatiens! laugh.gif
4.Liidziigu ziimeejumu ziimeeja SteiN (kkaadaa stundaa). Ljoti smuki, bet jokainas kruutis un mazas peedinjas.
5.Ha! Shis ir baigi labs! Ljoooti labs!!!
6.Solam ir tikai divas kaajas!!! Veel kljuudas vareetu maniit, bet man tik un taa patiik! rolleyes.gif
Zuzix
Kad tapa tie peedeejie triis? kameer es weiksmiigi kaweeju shuci? naw godiigi!!!
un es ljoti winjus gribu naakoshnedeelj redzeet (protams ja muusu sadarbe no 8.30-18.00 weeljoprojaam ir speekaa ^^)

Un tas dragonlove izskataas bee... lai arii dziiwee ir daudz labaaks tongue.gif
Kazuki
aaawwww tie puukjiishi ir vienk kawaiii... smile.gif
Ghoul
1.drakoni homoseksuaalji OMFG???? biggrin.gif Ir Ok, man patiik, 2. un 3. ir mani miiljaakie!!! smile.gif
nitra
Tie pūķi ir baigi forši! smile.gif
Tam otrajam, šķiet, acs bik pa lielu
Tigra2
Man patīk, izskatās pēc jauna stila, pūķīši ir kawaii
ReD_FoXy
Liels paldies... Jaa ar proporcijaam ir kaa ir [Missy par taam kruutiim taisniiba laugh.gif sanaaca visai pabriesmiigas] bet tas ir labaak nekaa nekas! happy.gif
ReD_FoXy
Kkas njemts no Chobits... Kkaa taa es vareeju labaak paraadiit izjuutas utt...

image
image
image
Ghoul
Ir labi, tik vareeja buut ruupiigaak zimeets biggrin.gif mani miiljaakie ir 2. un peedeejais!!! smile.gif
ReD_FoXy
QUOTE(S.U.D @ Oct 31 2005, 16:36)
Ir labi, tik vareeja buut ruupiigaak zimeets biggrin.gif mani miiljaakie ir 2. un peedeejais!!! smile.gif
*

Stundu laikaa censhoties buut nepamaniitai aatrai un vitliigai ruupiigaak nav iespeejams wink.gif Viss tapis pa shodienu stundu laikaa...

P.S. - Dziivee iszskataas daudz ruupiigaak and more kawaii...
Ghoul
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 31 2005, 15:38)
QUOTE(S.U.D @ Oct 31 2005, 16:36)
*

Stundu laikaa censhoties buut nepamaniitai aatrai un vitliigai ruupiigaak nav iespeejams wink.gif Viss tapis pa shodienu stundu laikaa...

P.S. - Dziivee iszskataas daudz ruupiigaak and more kawaii...
*

iesku nesteigties, piemeram vari shos ziimeejumus uzziimeet nevis 1 stundaa, bet gan divaas, vai vairaak ( vispar iesaku stundaas maaciities biggrin.gif ), tad buus ruupiigaak un izskatiisies labaak smile.gif
gramozeks
he he heh... man diezgan patiik Dragonlove. laugh.gif tie6aam piemiiliigi. tongue.gif
ReD_FoXy
QUOTE(gramozeks @ Oct 31 2005, 17:57)
he he heh... man diezgan patiik Dragonlove.  laugh.gif tie6aam piemiiliigi. tongue.gif
*

puukjiishi ta puukjiishi biggrin.gif tie jau paveci mellow.gif
Bet kaa ir ar jaunajiem?? tongue.gif neviens man nepasaka ko es daru nepareizi mad.gif dry.gif ljaujiet man tak maaciities sad.gif laugh.gif
Sushi
No Chobits ljoti smuki ziimeejumi! Tieshaam, nav paaraak daudz, kur piesieties! Njaa.. varbuut mazliet kaartiigaak... dry.gif
Pati arii shito miiljuminju biezji ziimeeju... happy.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Missy @ Nov 1 2005, 02:00)
No Chobits ljoti smuki ziimeejumi! Tieshaam, nav paaraak daudz, kur piesieties! Njaa.. varbuut mazliet kaartiigaak... dry.gif 
Pati arii shito miiljuminju biezji ziimeeju... happy.gif
*

ka es jums saku... dziivee vinji ir 5 reiz smukaaki!!! laugh.gif Zuze apliecinaas ka taa ir! un Shinji arii!! tongue.gif wink.gif
Zuzix
Mhm... dzīwē tiešām ir smukāki... kā arī redzot Ji (rf) darbībā stundu laikā, kad man nākas tomēr wisu pierakstīt - man ļoti patīk... ir wisai interesanti wērot šito smukuļu tapšanu...
Ak jā... mums wnk wajag labāku skaneri newis skolā pieejamo lūžņu kaudzi ><
ReD_FoXy
QUOTE(Zuzix @ Nov 1 2005, 22:32)
Mhm... dzīwē tiešām ir smukāki... kā arī redzot Ji (rf) darbībā stundu laikā, kad man nākas tomēr wisu pierakstīt - man ļoti patīk... ir wisai interesanti wērot šito smukuļu tapšanu...
Ak jā... mums wnk wajag labāku skaneri newis skolā pieejamo lūžņu kaudzi ><
*

Jaa tas skaneris paarsniedz manu vecumu biggrin.gif eem... jaa patteicoties Zuzei es visp stundaas varu ziimeet, jo vinja laipni man iedod savus pierakstus... wub.gif
anishuara
njuz man liekas ka diezgan piemiiligi... happy.gif turpini ziimeet, bet tikai ruupiigak veelams... laugh.gif
ReD_FoXy
QUOTE(anishuara @ Nov 1 2005, 22:49)
njuz man liekas ka diezgan piemiiligi... happy.gif turpini ziimeet, bet tikai ruupiigak veelams... laugh.gif
*

awww... thanks... wub.gif i'll try my best! happy.gif
ReD_FoXy
The newest

image
animeec
nja es ta skatos tu vel tapat zime sava stila, citus neklausiji, kad tevi macija,nu es jau neka daudz no ta nesaprotu, bet no malas tie ziimejumi izskatas drausmiigi sorry, tas ir tikai mans viedoklis wink.gif
ReD_FoXy
QUOTE(animeec @ Dec 2 2005, 19:03)
nja es ta skatos tu vel tapat zime sava stila, citus neklausiji, kad tevi macija,nu es jau neka daudz no ta nesaprotu, bet no malas tie ziimejumi izskatas drausmiigi sorry, tas ir tikai mans viedoklis wink.gif
*

Tieshi shaadu cilveeku deelj es nemiilu publiceet savus darbus jo dziivee tie ir daudz labaaki un es netaisos kluut par nezin kaadu perfekto ziimeetaaju dry.gif Ja esi tik lielisks tad apsveicu tevi, jo es ziimeeju sev nevis kaut kaadiem kretiiniem kaa tu kas noveertee ljoti slikta skanera ieskaneetu ziimeejumu pilniigi bez jelkaadas objektivitaates... And if you don't have nothing good to say - than don't say nothing, moran... Bojaa man pa lieko gariigo... Es arvien vairaak apsveru iespeeju sleegt sho topicu jo patieshaam ziimeeju tikai sev un nesaprotu kaapeec vispaar publiceeju savus darbus...
Tjen
Ev nu nevajaga tikaj del viena ****** momenta ta satraukties galvenajs ka tu pati apzinies ka tu zime prieksh sevis u.t.t. smile.gif
Man piemeram patik tavi zimejumi ar katru reizi redzma aizvienk lielaks progres un lielaks un lielaks u.t.t. biggrin.gif
Es zeru ka es par kadu %-inju tev pacelu garigo smile.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Tjen @ Dec 3 2005, 16:03)
Ev nu nevajaga tikaj del viena ****** momenta ta satraukties galvenajs ka tu pati apzinies ka tu zime prieksh sevis u.t.t.  smile.gif
Man piemeram patik tavi zimejumi ar katru reizi redzma aizvienk lielaks progres un lielaks un lielaks u.t.t.  biggrin.gif
Es zeru ka es par kadu %-inju tev pacelu garigo smile.gif
*

Liels paldies! happy.gif
Shausmiigi kaitina cilveeki kuri kuri uzskata ka man nav progresa dry.gif pirms kaut ko sakiet apdomaajies vai es gribu klausiit juusu ieteikumiem un vai pati veelos progreseet tongue.gif
Tjen
biggrin.gif nju-vo tad jau labi ev a tu nevaretu prieksh manis kadu zimejuminju uzkekset rolleyes.gif ? Es pec kadas nedeljas sataisishu savu topiku un tad tu ari varesi man jautat kauto lai es prieksh tevis uzkekseju smile.gif ... nju?
ReD_FoXy
QUOTE(Tjen @ Dec 3 2005, 16:25)
biggrin.gif  nju-vo tad jau labi ev a tu nevaretu prieksh manis kadu zimejuminju uzkekset  rolleyes.gif  ? Es pec kadas nedeljas sataisishu savu topiku un tad tu ari varesi man jautat kauto lai es prieksh tevis uzkekseju smile.gif ...  nju?
*

varam sarunaat wink.gif happy.gif
Tjen
Tad jau labi biggrin.gif Um man pateikt ko tev zimet vai pati improvizesi?
Ja kas man nav nejausmas ko tu varetu uzimet sad.gif tad paliek improvizeshana smile.gif nju ko? Sarunats? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.