Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ji = amatieris...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
metaphor
Bet pulciņos neeju. Pašmācības ceļš.

es ar visiem pulciniem sliidu uz leju dry.gif dzimis neveiksminieks sleep.gif tad sheit mans komentaars beidzas smile.gif veelu veiksmi! happy.gif
Zuzix
*rēc* nu manus kommentus šiem abiem Tu jau zini... bet īstenībā tai meitenei netā acis izskatās labāk nekā uz lapas happy.gif un wai ta pa slimošanas laiku wairāk neko neuzzīmēji? O_o
Klokjvaarpsta
QUOTE(ReD_FoXy @ Feb 28 2007, 16:29) *

Klokjvaarpsta - kas teicis ka mani darbi ir kas dižš? blink.gif

Dizhajiem komplimenti, noliekamajiem smaga kritika. Bet paareejos apskata un aizmirst
ReD_FoXy
Kādu laiku jau mētājas pa datorgaldu.

IPB Image

Atvainojos par kvalitāti ^^.
Alexa De Šarlote
Laba tēma bet, smieklīga tā roka, kas tas apakšā sturī par ķeburu skaitās, tā ir spārnu skice?
ReD_FoXy
QUOTE(Alexa De Šarlote @ May 11 2007, 17:34) *

Laba tēma bet, smieklīga tā roka, kas tas apakšā sturī par ķeburu skaitās, tā ir spārnu skice?

Nevar gluži saprast ideju, irl zīmējums izskatās labāk, as always
-____-

Nē, tik kroplīgus spārnus es nezīmēju biggrin.gif
Principā domāta klints skice.
Alexa De Šarlote
ah, tā tas ir....:3
Cilveeks
OMFG.. .tu sejas profilaa ziimee veel sliktaak nekaa es.. blink.gif .. atrodi kaadu tutoriaali... pamaacies... wink.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Cilveeks @ May 11 2007, 20:12) *

OMFG.. .tu sejas profilaa ziimee veel sliktaak nekaa es.. blink.gif .. atrodi kaadu tutoriaali... pamaacies... wink.gif

laugh.gif
Paldies, uzskatu ka sejas zīmēju tīri labi biggrin.gif
Tāpēc iztikšu bez tutoriāliem :3
Cilveeks
QUOTE(ReD_FoXy @ May 11 2007, 20:29) *

QUOTE(Cilveeks @ May 11 2007, 20:12) *

laugh.gif
Paldies, uzskatu ka sejas zīmēju tīri labi biggrin.gif
Tāpēc iztikšu bez tutoriāliem :3

nu dari kaa uzskati par labaaku.. bet man shkjiet deguns vareetu buut izteiktaaks... rolleyes.gif
ReD_FoXy
Es nezīmēju pēc kaut kādiem konkrētiem statūtiem. Es zīmēju tā, kā es redzu konkrēto ainu galvā.
Huney Bunny
Varētu būt labāk bet,nu dry.gif ... ir ok rolleyes.gif .. tev labi sanāk chibi ^.^
ReD_FoXy
QUOTE(Huney Bunny @ May 12 2007, 13:35) *

Varētu būt labāk bet,nu dry.gif ... ir ok rolleyes.gif

Umm, paldies laugh.gif
ReD_FoXy
IPB Image
Ķēpa fizikas stundā, attēlojot prieku par atzīmēm :3

Cerams ŠOREIZ es sejas zīmēju pareizi...
Pakkun
tad ta nu prieks... kur ir izģērbšanās un dejošana uz galda? blink.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Pakkun @ May 17 2007, 16:40) *

tad ta nu prieks... kur ir izģērbšanās un dejošana uz galda? blink.gif

Striptīzbāros? blink.gif

Principā jākomentē mani zīmējumi, nevis manas piebildes.
dcrow
Mēģini kautko nozīmēt smile.gif un pēc iespējas precīzāk smile.gif es joprojām neredzu uz aviem skanējumiem dzēžgumijas pēdas, joprojām mēģini ar pirmo reizi uzzīmēt?
ReD_FoXy
QUOTE(dcrow @ May 17 2007, 16:53) *

Mēģini kautko nozīmēt smile.gif un pēc iespējas precīzāk smile.gif es joprojām neredzu uz aviem skanējumiem dzēžgumijas pēdas, joprojām mēģini ar pirmo reizi uzzīmēt?

Šī ir stundas ķēpa, tādām bliežu uzreiz ar pildspalvu...
Un ņemot vērā ka kaut ko nopietnu zīmēju 1x3 mēnešos, tad nebrīnies ka nav zīmuļu pēdas.
Un mans mērķis nav zīmēt idēali.
Mans mērķis ir varēt uzzīmēt to ko rēdzu tā kā to redzu. Lai sanāk zīmēt savu domu, nevis nozīmēt svešu.
Pakkun
QUOTE(ReD_FoXy @ May 17 2007, 15:49) *

Principā jākomentē mani zīmējumi, nevis manas piebildes.

ok smile.gif
mati nedabīgi krīt(ja to par krišanu saukt) pār seju, matu līnija vai nu atkāpjas, vai piere par lielu priekš homo sapiens, acis nav līmenī, zods kā sažuvis ābols, zobi mutē kā giljotīna ph34r.gif un tie mati bildes kreisajā pusē ir kā izbiedēta asara muguras spura vai kā dzeloņcūkas asumiņi.
bet tā jau labi. galvenais, ka centies! keep up the good work! wink.gif
ReD_FoXy
Es tā skatos ka visus ir parāvusi mode likt arī fotogrāfijas kā garadarbus, tad nu man negribās visus savus labakos veikumus te tagad bāzt, tapēc, ja kāda ir interese tad var apmeklēt manu DA acc.

Spiest šeit

Tātad, ja ir kas sakāms, var komentēt tur, var arī te, gaidīšu kāda piebildes, ieteikumus un visu pārējo kas būs sakāms.
Misa
bildē "watch" ļoti līdzīga nanai , t.i. hachi. ^^
cute bildītes nav vienveidīgas.
ReD_FoXy
QUOTE(Misa @ Apr 3 2008, 14:21) *

bildē "watch" ļoti līdzīga nanai , t.i. hachi. ^^
cute bildītes nav vienveidīgas.

Par Hachi mani ir daudzi saukuši dēvējuši un atraduši izskata/rakstura īpašības kas mums esot kopīgas. smile.gif
paldies, vienveidīgas būtu ja liktu visas kas man ir, bet lieku tikai tās kas tādas mīļākās.
FuschichO
Man jau patīk tās fočkas...
ReD_FoXy
QUOTE(FuschichO @ Apr 3 2008, 19:02) *

Man jau patīk tās fočkas...

No sirds prieks, ka tā smile.gif
Cowkiller
QUOTE(ReD_FoXy @ May 17 2007, 15:27) *

IPB Image
Ķēpa fizikas stundā, attēlojot prieku par atzīmēm :3

Cerams ŠOREIZ es sejas zīmēju pareizi...

pat ne tuvu! tavs peedeejais darbs ir vnk metams tur pat kur tavi paareejie kjeepaajumi!
nav eenojums! mati sastaav no 16 pavirshaam shviikaam, acis ir nevienaadaa liimenii, kakls liiks! noguleets vai vnk trauma!? vaigu kauli paļubomu ir greizi! neredzu zodu blink.gif buutu piestraadaajusi savaa fizikas stundaa vai peec vinjas bet tu jau par slinku! nesaprotu kaapeec vispaar liki ko TAADU! vnk tizli...

btw to pashu var teikt arii par taviem paareejiem ziimeejumiem!
FuschichO
(up) Hard-core komentārs. Bet grūti nepiekrist...
antuanete

nav eenojums! mati sastaav no 16 pavirshaam shviikaam,

Tu paarskaitiiji????? tongue.gif
Arta
Ir tāda lieta, ka parasti visur redzēju Red Foxy skarbos komentārus un iesapidīgu kritiku & domāju, ka viņa tiešām ir tāds prō, ka tā var teikt par citu darbiem..
Līdz šim, nemaz nezināju, ka arī viņai ir galerija.. un ja godīgi, es viņas vietā tā nekritizētu, ja pašai nekāds dižais progress pa 19 lapām nav sanācis..
Pati parasti cenšos neteikt neko vairāk par savu zināšanu līmeni, jo ir citi, kas tiešām zin labāk.. un Foxy, tev vajadzētu piebremzēt ar šito attitude un Cowkiller, ir foršāk, ka tu esi jaukāks! ^^
Tāpēc nomierināsimies un skaisti dzīvosim tālāk.
xD Tgd jūtos kā ōme kas pamāca savus mazbērnus. xDD
Labi, es ar šo postu vairāk neko par šo tēmu neteikšu. I promise..
Cowkiller
pie velna es izskaitiiju veelreiz un ir 16! xD
mjaa peec visa shii te, es nebriiniitos, ja Useru galerijaas buutu par vienu cilveeku mazaak.
Kikyou
QUOTE(Cowkiller @ Jul 12 2008, 14:09) *

nav eenojums!

Ir gan, bet minimāls. Melnbaltu zīmējot uz matiem var arī nebūt ēnojums.
Un vispār, TU no visiem cilvēkiem piekasies par ēnojumu? Es jau saprotu, ka tev sasāpējusies pakaļa par to, ka kāds uzdrošinās neatzīt tavu meistarību, tāpēc uzreiz, hops, brūc cilvēkam virsū viņa topikā tā vietā lai piestrādātu pie saviem darbiem. Beidz meklēt vainu citos un pamēģini to atrast sevī. Varbūt tad beidzot ēnot iemācīsies lulz.

IPB Image
Patachan
Es pilnībā piekrītu Kikyou.
Cowkiller
kikyou beidzot! naakas krietni pacensties lai kaads izdariitu dirty work for me un pat atrast forshu bildi!
tu rakstiiji par to ka es esmu aizskarts(vismaz mana pakalja) un bruuku citiem virsu jo man slikti ziimeejumi, tad zini ka to ko rakstiiji man vari paaradreseet red_foxy, kura sev personiigu iemeslu deelj... ko es daudz te skaidroshu vnk ceru ka tevi neapgruutinaashu ar luugumu apmekleet manu galeriju un izlasiit 40/41 lapu un tad atgriezsties te atpakalj un varbuut pat palabot savu postu, visticamaak ka tu taa nedariisi.

nesaprotu kaa tev vareeja ienaakt praataa ka juutos aizskarts par to ka kkaada nemaakuliiga sliņķe manu darbu nosauktu par pavirshu un šķiibu, nu ok vinjsh bija skjiibs, bet man jau ta pof biggrin.gif es vnk zimeeshu taalaak ^^

btw es liidz shim neraxtiiju vispaar ja nebija nekaa laba ko pateikt, tagad kad raxtu to ko domaaju pat tiem ziimeejumiem cilveekiem vairs nepatiik! kas vainas?! protams atbildi es pats zinu, taapeec mekleejiet pashi saveejo!
Cowman
oo jaa pildspalv ART

try using pen HB/B -->B2(enojumam)
Kikyou
QUOTE(Cowkiller @ Jul 12 2008, 17:12) *

nesaprotu kaa tev vareeja ienaakt praataa ka juutos aizskarts

Es nezin, kāpēc tad lai cilvēks no zila gaisa uzraktu trīs mēnešus neaztiktu topiku, kuru izveidoja ļaunā meitenīte, kurai nepatīk tavi nevainojamie darbi? ;_;
ReD_FoXy
Cowkiller, tu izlasīji manu atbildi pakkunam tavā galerijā vispār?
Es NEKAD neesmu teikusi ka māku labi zīmēt. Un jau tūliņ gadu neko te nelieku, laikam ir iemesls ne?
Art'a kritiku var izteikt jebkurš. Nav jābūt pro lai kritizētu noteikto jomu.
Kikyou, lol, paldies, bērnudārzs ;D
Cowman - paldies par ieteikumu.
Cowkiller
red_foxy es izlasiiju tevis raxtiito pat 2 reiz(otrajaa reizee ar braali bijaam pārsmējušies! tu man patiic, jo liec man smaidiit! xD turpini to dariit!) un es arii izlasiiju, ka tev nesanaak, bet nedomaaju ka tik švaki! biggrin.gif
es turpinaaju palasiit tavu galeriju no pasha saakuma, un zin ko, meiteniit, tu nonaac pretrunaa ar pashas teikto... turpinot lasiit rodas sajuuta ka neturpini ziimeet jo nepanes kritiku, turpini to noliegt.

kikyou, man ir liegts kritizeet tos kuri apmeklee manu galeriju?
un vispaar vai es teicu, ka tie ir nevainojami huh.gif , piedod, bet nezheeliigi gribas paturpinaat diskusiju...

EDIT: omg RF buutu priecaajusies ka tavaa miskastee, atvaino ka to taa saucu, notiek kkaada aktivitaate! biggrin.gif
Kikyou
Nē, bet tev nešķiet dīvaini, ka tu kritizē kādu pēc tam, kad tas cilvēks tev uzbrauc? :>
Cowkiller
es cilveekus kritizeeju arii tad ja man neuzbrauc, nepaarbrauc, nesabrauc, neapbrauc, neaizbrauc, neatbrauc, vai kaa citaadi, vinja vnk manu pieveersa uzmaniibu un es nebiju ieveerojis kaadi vinjai darbi biggrin.gif
saķēzija manu galeriju! xD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.