Paliidziet, gudrie ljaudis! Es veelos ziimeet taa, lai starp kraasaam nebuutu redzamas robezhas. Aciimredzami, parastais paint brush neder (bildes kreisaa puse). Tad es atklaaju airbrush (bildes labaa puse). Bet airbrush sataisa punktinjus. Tad es atklaaju SmoothDraw:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1543&v...indpost&p=49026Bet tam riikam visi nav maajaas. Vai kaads zin un
ir lietojis kaut ko liidziigu, un atradis par eertu?
Nezin kaada meesla peec sagribeeju saziimeet kaut ko taadu:
Da vispaar jau zinu. Gribeeju, lai dazhs labs manu maakslu paslavee...
Bet veel aizvien nesaprotu - kas tur tik dizhs tajaa pozaa, ka daudzi taa fano. C'mon, meitene grib, lai vinjai iemaaca, kaa to lietu dariit. Ap to taada breeka? Atbildiiba, atbildiiba, atbildiiba...
Visaadaa gadiijumaa - es iemaaciijos, ka saakt ziimeet kaajas un beigaas ziimeet galvu ir viena liela kljuuda! Jaasaak ir ar galvu!
Mani ziimeejumi saak atkaartoties... Btw, interesants skats, kad shalle teju nu kaklu izraus no vietas aaraa...
Pametiet kaads ideju!
Edg maak arii kraasot. Vot taa. Punkts.
ideaali
Kas sapratiis, kas te atteelots, tas buus liels malacis:
Manas glukojosas acis saka ka tur ir nodzeries vecis pie staba kurs ir baigasi reperis un repo masinu dukonas pavadiba
Kāds pakārts...
animeec
Dec 5 2005, 17:27
ja, man ar liekas kapi un kaut kas pakarts
hmm.... mozh tanks vai kautkaads traktors.? paziistot edg no vinja to vareetu sagaidiit...
kapos, kokaa pakaarts traktors!!!!
tai meiteniitei "baigajaa" pozaa ir ljoti labi uzziimeeta seja, respect....
QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 12:58)
Kas sapratiis, kas te atteelots, tas buus liels malacis:
Traktors beidzot pakāries?
Naa, drīzāk kaut kāds cilvēks un lidmašīnas.
iewucis
Dec 5 2005, 20:31
...tur ir cilveecinjsh kur ir meegjinaajis sev padariit galu, un ir pakaaries!!!
P.S JAAskataas tikai tas tumshais???
Nu taa... manaa bagaatajaa izteelee, skatoties uz to ziimeejumu, liekas, ka tur ir kkaads baseins, mashiina vai arii atteelota kkaada kara aina..
_D_N_X_
Dec 5 2005, 20:39
Cilveecinj$ kapos $uupojas uz $uupoleem
tajaa atteelaa: chii shkjuureeja sniegu un nepamaniija dzeeraaju sniegaa
Var to uzskatiit par liikju lauku, jo daudzi taadi deadmeni reegojaas!
Vispaar tas domaats maaciitaajs kancelee pakaaries. Bet man daudz labaak patiik ideja par piedzeerushos reperi mashiinu duukonjaa. Kaa arii daudzi no peedeejiem postiem, kuri tapa, kameer es sho sacereeju.
Kaapeec no manis var sagaidiit traktoru vai tanku? Man tikai paaris ziimeejumos ir taada tehnika vispaar. Juus veel neesat iepazinushi kloneejoshaa traktora speeku!
Par nelaimi, man taa arii neizdevaas saskatiit lidmashiinas...
Paldies, Ghoul! Luudzu, arii citi ir veelami izteikties par maniem "normaalajiem" ziimeejumiem! Es netaisos nevienam runaat pretii, apbizhot vai citaadaak apsmiet tuukstots vaardu postos. Sheit es esmu tikai parasts "kad nav ko dariit - pamaaleeju" paintaa aardiitaajs. Visu ne-aciimredzamo es uztvershu apgremoshu un luukoshu labot.
_D_N_X_
Dec 5 2005, 20:47
A jums kaads paints man vecais versija 1.0 a jums izskataas kaada 3 vai 4 versija
Es saskatu pakārtu bērnu uz kuru nolūkojas balts tēls, enģelis laikam. Bērnu apspīd gaismas stars. Enģelis smaida. Liekas, ka bērns iziet no sava ķermeņa vēl reizi uz to paskatās un aiziet. Izgaistot gaismas zibsnī. Skaists darbs.
Tās ir vīzijas manā iztēlē apskatot šo darbu.
QUOTE(Tigra2 @ Dec 5 2005, 19:47)
Es saskatu pakārtu bērnu uz kuru nolūkojas balts tēls, enģelis laikam. Bērnu apspīd gaismas stars. Enģelis smaida. Liekas, ka bērns iziet no sava ķermeņa vēl reizi uz to paskatās un aiziet. Izgaistot gaismas zibsnī. Skaists darbs.
Waaa...... Tad taa laikam top slaveno maakslinieku meistardarbi. Vinji tikai pashi neatziistas, kas tur saakumaa bija domaats
_D_N_X_
Dec 5 2005, 20:58
Labais Tas ruukjis baigi maskeejas gruuti ieraudziit
QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 20:50)
QUOTE(Tigra2 @ Dec 5 2005, 19:47)
Waaa...... Tad taa laikam top slaveno maakslinieku meistardarbi. Vinji tikai pashi neatziistas, kas tur saakumaa bija domaats
Tieši tā. Lai cilvēki redz ko vēlas redzēt. Starp citu, par mums visiem tu vari šo to secināt, apskatot ko mēs redzam.
Piemēram, Šuminam ir spilgta iztēle šausmu filmu jomā. Vai arī vismaz tā varētu būt.
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 19:55)
Pasteidzies jau ar atbildi pirmais...
Jaa, jo shis topiks tapa paaraak veikli piespamots. Tas nenoziimee, ka tavs skaidrojums tagad man pie kaajas. Gluzhi otraadi, tas ljoti atskjiras no paareejiem, ir vissiikaak un pat ar ilustraacijaam aprakstiits, pie tam, ruukjis nebija pamanaams... Respek
Tigra2
Dec 12 2005, 21:15
Reku fanarti
Man tikai sarkt un baaleet...
LilithQUOTE
When I, Solomon, heard this, I marvelled at her appearance, for I beheld all her body to be in darkness. But her glance was altogether bright and cheery, and her hair was tossed wildly like a dragon's, and the whole of her limbs were invisible. And her voice was very clear as it came to me. And I cunningly said, 'Tell me by what angel thou are frustrated, O Evil Spirit?' But she answered me, 'By the angel of God called Afarof, which is interpreted Raphael, by whom I am frustrated now and for all time. His name, if any man know it, and write the same on a woman in childbirth, then I shall not be able to enter her. Of this name the number is 640.' And I, Solomon, having heard this, and having glorified the Lord, ordered her hair to be bound and that she should be hung up in front of the Temple of God, that all the children of Israel as they passed might see it and glorify the Lord God of Israel, who had given me this authority with wisdom and power from God by means of this signet." (Gaster 157-159)
Tiem, kam interesee siikaak, kaa tapa loli-yuri darbs ar taurentinja spaarninjiem:
Click to view attachmentUz Windows XP var atarhiveet vienaa folderii un tad palaist ar Labo pogu -> Preview un ar bultinjaam uz priekshu un atpakalj skatiities smuki.
Tav darbi ir interesanti (it seviski bazniica un nabaga maciitaajs)
Taureniitis protams vislabaakais. Ļoti patiik, kaa sanaakusi taureniitim seja, un visaa kopumaa kermena proporcijas. Otrs cilveecinsh tikai taa nevisai (1 kaaja mazliet par iisu vai arii otra par garu, nezinu bet kaut kas man tur nepatiik...), bet tas manupraat pilniigi un galiigi nebojaa kopskatu, it seviski, ja ir zimeets shaadaa stilaa.
Nu taadas ir manas domas...
QUOTE(LILOME @ Dec 16 2005, 01:24)
it seviski, ja ir zimeets shaadaa stilaa.
Shim stilam ir divas lielas priekshrociibas:
- viegli labot
- truukumi "pazuud"
Ja ar kontuurliinijaam sataisa kljuudu, kuru nepamana uzreiz, tad, manupraat, var iet kaarties. Kaa tur kaut ko pagarinaat, pielabot, paartaisiit, nepaarziimeejot visu?
wow! sitaadu stilu redzu pirmo reizi, tacu dazas bildes izskataas ljoti labi un paintaa tev ir keeriens to es tev varu pateikt. Vieniigais nevaru iedomaaties ja saadaa stilaa saaktu ziimeet hentai tas buutu....
Righorn
Dec 22 2005, 00:15
80% ziimeejumos vieniigais ko atpaziistu ir seja
....
QUOTE(Righorn @ Dec 21 2005, 23:15)
80% ziimeejumos vieniigais ko atpaziistu ir seja
....
Nesapratu. Tu tikai seju speej saskatiit un paareejais liekas bezformiiga melnbaltaas tintes masa?
Šim augšējam vēl varēji bez vienas kājas piezīmēt, mazliet vairāk asinis, un būtu labs Guro sanācis. Meitene bez acīm un rokām.
A mož tas ir domāts zombijs kurš tiko izlīdis no tukšneša smiltīm.
Katrā ziņā skaisti kā vienmēr!
ta es ari joprojam nesmu sapratis ko tik briesmigi jus varat fanot par EDG raditajiem "makslas darbiem" nu pilnigs kreps.
kautgan divaini ja tagat vel kads saktu zimet visadas sitads no mulkibinas par vinu nirgatos, bet par EDG ta nedara. jo.....
Shatako
Dec 31 2005, 15:05
Ha, man tā pēdējā atgādina kaut ko no Guro! Viņas seja it īpaši!
Bet labi labi Edg!
QUOTE(sipps @ Dec 31 2005, 12:28)
ta es ari joprojam nesmu sapratis ko tik briesmigi jus varat fanot par EDG raditajiem "makslas darbiem" nu pilnigs kreps.
kautgan divaini ja tagat vel kads saktu zimet visadas sitads no mulkibinas par vinu nirgatos, bet par EDG ta nedara. jo.....
...vinsh ir iipashs cilveeks un vinja darbi ir forshi jautri excellent un smiekliigi(in da good way)
Paldies, Aven!
Man nav speeju ziimeet tik dailji kaa Kikyou. Bet man ir speeja radiit diivainus darbus. Un dazhiem taadi patiik.
Bet no otras puses ir taadi cilveeki kaa Tigra2, kuri kaut ko saskata tajos ziimeejumos, kuri nav diivaini, bet ir centiens radiit kaut ko smuku.
QUOTE(Aven @ Dec 31 2005, 15:09)
QUOTE(sipps @ Dec 31 2005, 12:28)
...vinsh ir iipashs cilveeks un vinja darbi ir forshi jautri excellent un smiekliigi(in da good way)
...pie tam edg ir 100% orģināls mākslinieks, tāpat kā Pikaso, Van Gogs(ceru ka līdz ausij neaizies) un jebkurš cits slavens mākslinieks. Pie tam daži darbi rosina iztēli,es pat vienam par godu dzejoli uzrakstīju, tikai nepostošu, jo dumjš (un romantiski šķebīgs).
...
Tu jau runaa taa, it kaa es buutu tajaa liimenii, kur uzziimee melnu kvadraatu un visi to uzskata par meistardarbu...
http://www.hermitagemuseum.org/html_En/04/...3/hm4_1_30.html
EDG ir vienkars dilitants kurs niekojas ar paintu. un tas ir vis nav vins nekads dizais makslinieks. nevjag ja celt vinu daebesis ka vins ir uzimejis paris kepajumus. ja vins to butu zimejis uz papira labas un ar zimuli tad ta jau butu cita lieta.
http://otaku.lv/uploads/20050613_821_raamis.PNG ko var teikt dzimis makslas genijs.
Ok Sipps, izskaidrošu tev vienkāršāk.
edg ir traktors. Cilvēkiem patīk cilvēki, kuriem ir traktori, jo traktors ir kruta. Sakars? Tāds pats kā manos kabaču komiksos. Pofig. Pērciet jauno Bonux un saņemiet otru paku dāvanā!
Sipps, kaapeec tev ir tik negatiiva attieksme? Varbuut ka Edg ir ari "diletants kas niekojas ar paint" bet SO WHAT? Varbuut ka citiem tas patiik. Un nekur citur shitik orginaalus darbus atrast nevar. Edg, neklausies ko par tevi saka skeptiķi turpini taada pashaa garaa! Edg is da best!
HAA HAA, sipp, tu vienkaarshi nezini (vispaar buutu jazina) cik krapiigi ir dazha laba ar roku ziimeeti darbi. Ja saliidzina, tad edgam tieshaam nav slikti (un kopsh pasaakuma, kad apsriedaamies un naacaam pie secinajuma, ka paintbrush suukaa, to kvalitaate vareetu augt.
Un viapaar, jautriiba bija tad, kad tapa tas monstraalais Paint komikss. Es te saaku domaat par kaadu projektu... gaidiet.
nuu, stilinjs taads - pagruuti saprotams...bija darbi taadi - padebiili, bet ar pozitiivaam ieziimeem...par daudziem vareeja pareekt(kaut vai par dzekeni un veci ar spaarninjiem, un matu garumu.....)priecee tas, ka katrs atšķiras!!
QUOTE(kahi @ Jan 13 2006, 20:54)
nuu, stilinjs taads - pagruuti saprotams...bija darbi taadi - padebiili, bet ar pozitiivaam ieziimeem...par daudziem vareeja pareekt(kaut vai par dzekeni un veci ar spaarninjiem, un matu garumu.....)priecee tas, ka katrs atšķiras!!
Ja tie ir tikai "padebiili" nevis "visai debiili", tad es neesmu savas buutiibas cieniigs.
Ar spaarninjiem bija meitene. Taas ir divas meitenes.
Ietesteeju to Paint.NET
Baigi eerts. Truukumi ir un arii kaitinoshi, bet lietojamiibas vieglums ir izcilaa liimenii. Pat layeri likaas kaa aciimredzama padariishana.
Un tieshi layeru deelj gribeeju notesteet, vai man izdosies liidz galam - liidz smukam ziimeejumam novest skici. Un kaarteejo reizi pieraadiijaas tas, ka tas nav man.
Skici pielabot veel mieriigi var, bet tikliidz vajag smukas gludas malas un tamliidziigus meeslus, tad viss iet bekaas.
ups...nu sorry par taam meiteneem! laikam nedaleca! peedeejie arii labi! pirmais no vinjiem it seviski.. beidzot kaut kas manai gaumei...tencinu!
"...bet tikliidz vajag smukas gludas malas un tamliidziigus meeslus, tad viss iet bekaas."
Njem un izmanto tuuli ar kuru var ziimeet liektas liinijas. Ja skice ir sakariiga tad nevajadzeetu buut probleemaam.
Un vispaar vareeji gan uztaisiit liidz galam, ja jau saakums tik normaali sanaacis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.