Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Daile
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
edg
Tici vai netici, bet es tajaa peedeejaa ziimeejumaa izmantoju tooli, ar ko ziimee liektaas liinijas. Un nav veerts pabeigt, ja jau saakums tik suudiigs iznaacis.
edg
image
Zomg, es atklaaju uuber fiichu! Paintaa bildi var uzziimeet lielu un samazinaat, taadeejaadi mana nenormaalaa rokas drebeeshana neko neiespaido! Pie tam, liinijas iznaak gludas! Un, jaa, es tieshaam liidz nebiju aizdomaajies liidz taadai lietai! Ir populaars jautaajums "Vai edg ir gjeenijs vai idiots?". Peec shii posta atbilde ir aciimredzama!
Arts
Nu prosta ģēnijs,kurš mums deva new advanced drawing in paint!! tongue.gif Bet man roka nedreb uz zīmuļa. blink.gif
edg
QUOTE(Arts @ Jan 27 2006, 19:25)
Nu prosta ģēnijs,kurš mums deva new advanced drawing in paint!! tongue.gif Bet man roka nedreb uz zīmuļa. blink.gif
*

Ziimulim diemzheel nav undo. Peec dzeeshanas ar dzeeshgumiju paliek gaishs nospiedums. Tieshi taapeec man patiik ziimeet uz datora, ka var chakareet un chakareet, kameer ieguust kaut ko saprotamu.
Namejs
photoshopaa tos darbus war satiiriit....
Kikyou
Photoshops ir mīkstajiem. o_O
Namejs
es tik mineeju kaa piemeeru...tikuntaa labaakais colorings sanaak ar akvarelju kraasaam
Sigfa
QUOTE(Kikyou @ Jan 28 2006, 10:15)
Photoshops ir mīkstajiem. o_O
*

laugh.gif

Edg: sen nebiju taa reecis. Taa turpini, varees biezhaak izsmieties biggrin.gif
Kikyou
^ Jāaa, es apzinos, ka sevi par mīksto nosaucu. <_<
edg
Jauno fiichu iemeegjinaaju dziivee:
imageimage
Niks
Nav slikti, tomēr līnijas un ēnojums atstāj haltūras iespaidu, turklāt āda ir pārāk dzeltena.
Update: damn, kā var vienā teikumā ielaist tik daudzas pareizrakstības kļūdas!
edg
QUOTE(Niks @ Jan 28 2006, 14:56)
Nav slikti, tomēr līnijas un ēnojums atstāj haltūras iespaidu, turklāt ādai ir pārāk dzeltena.
*

Varbuut liinijas buutu gludaakas, ja palielinaajums buutu lielaaks bijis... Nez. Visaadaa gadiijumaa, man labaak patiik melnbaltas bildes.
Aada gan man liekas ok kraasaa. Ir tachu tumshs vakars/nakts.
kajiro
did you use a pc for these drawings?
cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Aven
YAAY! Edg pabeidza sho ziimeejumu! YAAY!! tongue.gif
Kikyou
QUOTE(kajiro @ Jan 28 2006, 21:16)
did you use a pc for these drawings?
cool.gif  cool.gif  cool.gif  cool.gif  cool.gif  cool.gif
*

More like, did you actually look at the drawings before posting this?... =_=;

Starp citu, edg, smuki. XD Atgādina Chihiro no Spirited Away.
Arts
What did he used??A plank? cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Photošops domāts tādiem,kuri nesaprot papīra labo kvalitāti.. smile.gif
edg
Papiirs nerullee. Papiiram dzeeshgumija nestraadaa. Ja nav mineets savaadaak, edg lieto Windows XP Microsoft Paint.
Kikyou
Ja ietrenē roku, tad dzēšgumiju praktiski vairs nevajag, tā kā tā arī nav problēma. o.ō
Tigra2
kolosāls darbs, smuki. Patīk sejas izteiksme, maigs, noslēpumains smaids.
Ceru, ka būs vēl kāds darbs šajā stilā.
edg
QUOTE(Tigra2 @ Jan 29 2006, 12:31)
Patīk sejas izteiksme, maigs, noslēpumains smaids.
*

Taisniiba, sava liidziiba ir... laugh.gif
imageimage
rebel
XD saliidzinaajums ar monu lizu tieshi vietaa!
edg
Nebija, ko dariit
image
Sigfa
ziimeeji ilgaak par minuuti? XD
edg
Daudz ilgaak. Uzziimee kaadreiz pats taadu un tad runaa.
Aven
Labs edg, tiesham labs!
A tu negribi naakamreiz pameegjinaat ar animegaakiem matiem? buutu labaak! tongue.gif
Sigfa
QUOTE(edg @ Feb 11 2006, 21:54)
*

ir dariits. Zem minuutes biggrin.gif Uz 2kP implementeetaa painta, nevis taa advanceetaa kas XP. Tapeec arii runaaju.
Aven
nu tad paraadi kas iznaaca, un tad spriediisim!
Sigfa
QUOTE(Aven @ Feb 12 2006, 00:21)
nu tad paraadi kas iznaaca, un tad spriediisim!
*

piedod, es savus suudiigaakos un nekam nederiigos ziimeejumus izmetu. It iipashi ja tie ir paintaa. Un besides, man nav ne mazaakaas veelmes izraadiities. Man ir savs darbs, savi hobiji, un starp tiem noteikti nav tieksme darbus, kuri nav vizuaali baudaami izraadiit kaa maakslu :S

Edg, neuztver to uz sevi, tavi darbi ir izklaideejoshi smile.gif
Aven
A varbuut tu melo ka uztaisiiji taadu darbu aatraak par minuuti, un ja arii buutu tad netik kvalitatiivi kaa edg! Edg rulee! Vinja darbi supper!
Jaa tie izklaidee bet labaa noziimee! Man visvairaak paiik komikss par Mucu
Kikyou
QUOTE(Aven @ Feb 12 2006, 00:11)
A varbuut tu melo ka uztaisiiji taadu darbu aatraak par minuuti, un ja arii buutu tad netik kvalitatiivi kaa edg!
*

Beidz kasīties. XD

P.S. edg, pēdējais rullz!
Aven
Nu labi labi..
edg
QUOTE(Sigfa @ Feb 11 2006, 23:13)
QUOTE(edg @ Feb 11 2006, 21:54)
*

ir dariits. Zem minuutes biggrin.gif Uz 2kP implementeetaa painta, nevis taa advanceetaa kas XP. Tapeec arii runaaju.
*

Nu, tad tu esi monstrs. Man aizgaaja vismaz 10 minuutes. Saakumaa viss bija shkjiibs - mati, acis, rokas, kakls... Bet tad viss tika korigjeets un chakareets, balstoties uz manis pasha un citu cilveeku padomiem, liidz tika ieguuts kaut kas taads, kur 3 sekunzhu laikaa aciis nekriit kropliibas. Ak, jaa - man ir liecinieki, kas to var apstiprinaat tongue.gif

Btw, kas XP paintaa ir taads, kas nav 2k paintaa vai 98 paintaa? Man vinji visi liekas vienaadi.

P.S. Aven, luudzu, apdomaa algoritmam padodamos parametrus: talants(vizuaalaas izteeles speeja, speeja laiciigi pamaniit kljuudas, speeja novilkt ar peli taisnu liiniju, ...), darbs:(laiks,koncentreeshanaas,...),pieredze(pavadiitais laiks, atminja, ziimeeshanas riika paarzinaashana, ...), iedvesma(garastaavoklis, sakairinaata vizuaalaa domaashana, idejas, ...) un veel. Visai daudz vai ne? Ir tik daudz lietu, kas ietekmee to, cik aatri un/vai kvalitatiivi cilveeks ziimees. Tu nezini kaa Sigfa ziimee, bet iespeejams vinjsh owno mani vairumaa no tiem. Un kaapeec gan nee? Man no taa sliktaak nepaliek.
edg
Pienaak taadas dienas, kad relitaate grauzh aciis un tu redzi, ka neesi ne baigi gudrs, ne baigi radoshs, un tad tevi veel dazhi labi nenjem par pilnu un neliekas ne zinis, kad tu gribi uz sliedeem paguleet un paarnjem arii citas ar besi raksturojamas sajuutas, kas parasti uznaak sesijas laikaa, un pie taa visa tev veel saap galva, kaut zini, ka neko taa nav izdomaajusi, un viss besii un gribas lamaaties, un taa neesmu juties ljoti, ljoti sen, un liekas, ka viss buus labaak, ja uzziimees kaadu ziimeejumu, bet nekas nav labaak un gribas guleet, un shis ir visai pagarsh teikums, un tad es sevi meegjinu maaniit ar to, ka man vismaz ir laba sirds, kas nav tiesa, ka man ir labs raksturs, kas nav tiesa, un tad es atduros pret sienu, jo vairaak nav idejas, ar ko es buutu labaaks, kas man ljautu iistenot savus meerkjus, un tad varbuut tomeer man ir kaut kas labs raksturaa un galvenais, ka ir meerkji pashi par sevi, ka tie vispaar ir, un, ja tu shitik taali esi izlasiijis, tev noteikti jaaiet aarsteeties, jo normaals cilveeks nespeej uzmaniibu tik ilgi notureet uz tik liela bulshita, bet riit buus jauna diena un atkal vareeshu sevi maaniit ar kaut ko, piemeeram, ka neviens psihiatrs neko nejeedz un es esmu labaaks par sevi un viss ir labaaks, un optimisms ir laba lieta, bet shodien tas nav, taapeec ir jaaiet guleet, un, ja kaads shitik taalu ir izlasiijis, tad vinjam pilniigi nopietni jaaiet par psihologu straadaat, ja var speet iztureet tik daudz murgojuma, kas patiesiibaa ir spams, bet es veiksmiigi aizbildinaashu savu spamu ar to, ka tas apraksta bildi, kas seko peec shii spama, bet patiesiibaa taa nebuus taisniiba, un tajaa bildee ir tikai kaut kas ko es gribu, lai kaads cilveeks apskataas un zina, kaa es juutos, kad mani ignoree un ljauj guleet uz sliedeem un viss, kam buutu jaabuut un jaaeksistee, pazuud, izgaist un neeksistee. Un nee, es neparodeeju depresiivus cilveekus, es taads tieshaam esmu, kaut tam neticeetu pat cilveeks, kas mani paziist vislabaak par visiem. Un, jaa es sevi apkaunoju ar sho postu, bet vienalga nedzeesiishu, lai tas buutu par atgaadinaajumu man pasham, pie kaa var novest nespeeja kontroleet savu pashapmaanu.
image
edg
image
Niks
Paint? Izskatās kā ar zīmuli skicēts. Jebkurā gadījumā sugoi.
edg
Photoshop peec LeoR padoma: http://otaku.lv/index.php?showtopic=2376&v...indpost&p=77146
Vieniigi, man taa, kaa vinjam, nesanaak biggrin.gif
Niks
Ar CorelDRAW esi mēģinājis?
edg
QUOTE(Niks @ Mar 19 2006, 20:59)
Ar CorelDRAW esi mēģinājis?
*

Nav man taads. Godiigi sakot, es ljoti gribu izmeegjinaat Illustrator. Taa kaa man ir tieksmes kaut ko sakjeepaat un tad visu laiku pielabot, iespeeja liinijas smuki paarvietot un mainiit liekumus ljoti paliidzees.
Niks
Izskatās, ka šonedēļ laikam sanāks strādāt pamatā ar Windows, tādēļ nevarēšu uzmest CorelDRAW Graphics Suite 12 uz sava FTP servera, jo tas vienkārši hostējas uz manas kastes. Tev Skype ir?
edg
image
Tigra2
Wo! tas ir tā dēvētais progress!!
vienīgais, kas nepatīk ir tā pudele. Ja tās tur nebūtu es domātu, ka bērns aizbēdzis no mājām un tagad nezin ko darīt. Bet ar pudeli - sanarkojušam pusaudzim ir baigās pohas un tāpēc viņš rudenī sēž uz soliņa, lai atvēsinātu galvu un ierautu. nju bet, ja tas nav alkohols - kādam pusaudzim gaidāms liels kontroldarbs un viņš sēž knapi apģērbts un dzer ledainu apelsīnu sulu, lai saslimtu, jo galīgi nejēdz kas tai kontriķī prasīts(laikam par optiku(fizikā) mācās)
Sushi
Hehe, Tigra, tu gan esi jokdare.. biggrin.gif
Edg, waaa... super... progress tiešām manāms. smile.gif
Smukas līnijas, diezgan labi! ļoti grūti salīdzināt ar taviem sākuma darbiem! wink.gif NU.. ja neskaita to, ka dažas lapiņas tādas deformētas izskatās..
Kikyou
edg, iemāci man šitā kokus zīmēt. Izņemot tas, ka tam priekšējam kokam stumbrs pa īsu, pārējais viss rullz. :|

Ā un sols. Ja tas cilvēciņš sēž pret mums, man liekās drīzāk vajadzētu kautkā šitā:

image

Bet vispār rullz. Nez, kas tajā pudelē bija. :3
jurc
mmm... edg cepums tev par šo patīkamo progresu. Jauki jauki, man jau patīk. Zīmējums ar savu sižetu.

Ideāli būtu ja vēl iemācītos ēnas salikt.. tad zīmējums uzreiz daudz labāk izskatās! Pamēģini!
X_Kamui
edj respect par zimeejumiem!^^
Tu galvenais meigini un meigini, gan jau driiz kljuusi par profu... rolleyes.gif
edg
QUOTE(Kikyou @ Mar 21 2006, 13:42)
edg, iemāci man šitā kokus zīmēt. Izņemot tas, ka tam priekšējam kokam stumbrs pa īsu, pārējais viss rullz. :|
*

Droshi vien domaa to koku aiz seetas, kam stubrs par iisu. Ziimeejums tika ziimeets uz ljoti lielas lapas, kuru peec tam samazinaaju liidz 30% saakotneejaa izmeera. Un lielaa lapaa ir viegli aizmirsties, ka ekraana aughsa nav tas pats, kas ziimeejuma augsha. Taapeec kokam augsha ir norauta. Peec samazinaashanas neieveeroju, ka koks ir ar norautu galu.
Bet vispaar, var tachu redzeet, ka koki ir vienkaarshi klekseeti. Bet es vienalga tev varu iemaaciit. Ja iemaaciisi man kraasot...
QUOTE(Kikyou @ Mar 21 2006, 13:42)
Ā un sols. Ja tas cilvēciņš sēž pret mums, man liekās drīzāk vajadzētu kautkā šitā:
*

Ui, nee! Ir jaabuut iespaidam, ka cilveecinjsh ir nevis tepat, bet kaut kur attaalaak. Kad vienaa ekraanaa redzams tikai pussols, ir gruuti noveerteet, cik liels tur kaut kas sanaak. Taapeec rezultaataa sanaaca shaadi muljkjiigi, ka vinja ir tuvu. Tas, ka sols ir it kaa malinjaa paliidz izvairiities no iespaida, ka tu, skatiitaajs, staavi vinjai pretii. Jaa, tas konfliktee ar to, ka meitene ir pretii. Pazuud skatiitaaja viencentriskums pret dazhaadiem objektiem. Ja buutu tas jaalabo, es vairaak virziitos uz shaadu ideju:
image
QUOTE(JurCHiX @ Mar 21 2006, 13:53)
Ideāli būtu ja vēl iemācītos ēnas salikt.. tad zīmējums uzreiz daudz labāk izskatās! Pamēģini!
*

Tev viegli teikt, bet man ne jausmas, kaa dariit.
Kikyou
Pierunāji. XD Tā tomēr ir labāk.

A pa ēnām, liec tā kā es. Citiem vārdiem... Uz dullo. o_ō Man nav ne jausmas, kā viņām būtu jābūt - lieku uz izjūtu un viss.
edg
Vizuaali jau es speeju izteeloties, kaa tas viss izskataas kraasaini. Nav nojeegas, kaa to kraasainumu uzlikt uz bildes. Pagaidaam labaakaa doma ir ziimulis un "fill".
edg
Man pagaajusho sestdienu maajaas galiigi nebija, ko dariit. Tad nu es atveeru mspaint uzliku 3000x3000 un saaku ziimeet visu peec garastaavoklja un taa, kas skaneeja fonaa.

Pirmais tapa shis darbs:
image

Un tad man veel aizvien nebija, ko dariit, un es atveeru mspaint, uzliku 3000x3000 un tapa visaadi mazi ziimeejumi.

image
image
image
image
image

Peec ceturtaa ziimeejuma beidzaas dziesma, un es teicu "Davai, uzliec kaadu dziesmu, lai man buutu iedvesma!", un random dievs izveeleejaas (domaaju, ka pareizi atceros): Dream Evil - Forevermore
image

Un peec tam veel kkaadas kjeepas:
image
Sushi
Haha, edg, tev tiešām nebija, ko darīt! biggrin.gif Tik daudz zīmējumiņi! It īpaši man iepatikās meitenīte āliņģī un guļošā meitene! Nu jā, iedvesma ir laba lieta, jo savādāk nekas normāls nesanāk. Negribi, pie kāda no šiem darbiņiem, piestrādāt? Es domāju, izkrāsot? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.