Pienaak taadas dienas, kad relitaate grauzh aciis un tu redzi, ka neesi ne baigi gudrs, ne baigi radoshs, un tad tevi veel dazhi labi nenjem par pilnu un neliekas ne zinis, kad tu gribi uz sliedeem paguleet un paarnjem arii citas ar besi raksturojamas sajuutas, kas parasti uznaak sesijas laikaa, un pie taa visa tev veel saap galva, kaut zini, ka neko taa nav izdomaajusi, un viss besii un gribas lamaaties, un taa neesmu juties ljoti, ljoti sen, un liekas, ka viss buus labaak, ja uzziimees kaadu ziimeejumu, bet nekas nav labaak un gribas guleet, un shis ir visai pagarsh teikums, un tad es sevi meegjinu maaniit ar to, ka man vismaz ir laba sirds, kas nav tiesa, ka man ir labs raksturs, kas nav tiesa, un tad es atduros pret sienu, jo vairaak nav idejas, ar ko es buutu labaaks, kas man ljautu iistenot savus meerkjus, un tad varbuut tomeer man ir kaut kas labs raksturaa un galvenais, ka ir meerkji pashi par sevi, ka tie vispaar ir, un, ja tu shitik taali esi izlasiijis, tev noteikti jaaiet aarsteeties, jo normaals cilveeks nespeej uzmaniibu tik ilgi notureet uz tik liela bulshita, bet riit buus jauna diena un atkal vareeshu sevi maaniit ar kaut ko, piemeeram, ka neviens psihiatrs neko nejeedz un es esmu labaaks par sevi un viss ir labaaks, un optimisms ir laba lieta, bet shodien tas nav, taapeec ir jaaiet guleet, un, ja kaads shitik taalu ir izlasiijis, tad vinjam pilniigi nopietni jaaiet par psihologu straadaat, ja var speet iztureet tik daudz murgojuma, kas patiesiibaa ir spams, bet es veiksmiigi aizbildinaashu savu spamu ar to, ka tas apraksta bildi, kas seko peec shii spama, bet patiesiibaa taa nebuus taisniiba, un tajaa bildee ir tikai kaut kas ko es gribu, lai kaads cilveeks apskataas un zina, kaa es juutos, kad mani ignoree un ljauj guleet uz sliedeem un viss, kam buutu jaabuut un jaaeksistee, pazuud, izgaist un neeksistee. Un nee, es neparodeeju depresiivus cilveekus, es taads tieshaam esmu, kaut tam neticeetu pat cilveeks, kas mani paziist vislabaak par visiem. Un, jaa es sevi apkaunoju ar sho postu, bet vienalga nedzeesiishu, lai tas buutu par atgaadinaajumu man pasham, pie kaa var novest nespeeja kontroleet savu pashapmaanu.