Es paardomaaju iespeeju taisiit savu komiksu... Apmeeram kaut ko par... kakjiem... miskasteem (mana ekspertiize)... un pilniigu absurdismu.
Es pat saziimeeju idejas:
Bet uzziimeeju komiksu, kuraa nav kakju:
Anyways, komiksam turpinaajums taapat nebuus.
^ Šitais rullz. Komikss tomēr ir krutāks.
Klokjvaarpsta
May 6 2007, 23:18
Luudzu, nesmejies, bet es shkjiet pat sapratu komiksa domu un varonju psihologjisko paardziivojumu. Aciimredzot esmu apslimis
Darbs ar kakjiem gan, manupraat, ir big load of bullcrap iznjemot, protams, jau Kikyou izcelto muuzikji
Taa kaa jums tik ljoti patiik, es noleemu izkraasot:
Klokjvaarpsta
May 7 2007, 12:16
Skatos, ka pamatskolaa datornodarbiibaas neesi guleejis
Šitig veciem tādas pamatskolā maz bija? :|
Klokjvaarpsta
May 7 2007, 14:49
edg bija
Huney Bunny
May 7 2007, 18:04
Manuprāt ir labi priekš zīmējumiem uz datora. Nu, protams ir kļūdas, taču, nav nemaz tik slikti
Man patīk
Paspeeleejos ar rokaam:
lilion
May 29 2007, 07:46
Jej kartējas edg darbs turklāt ar siralisma iezīmēm.
Man šķiet , ka es starp rokām saskatu mītiskus briesmoņus * laikam nervi čupā no agrās celšanās rītos
*
Tigra2
May 29 2007, 11:29
Hmm... es tur saskatu smadzenes ar okām :B smadzenes... smadzenes.. gribas iekosties un sajust šo silto masu šķīstam mutē ... ^w^
Cowkiller
May 29 2007, 23:41
BEZ komentaariem...
Cilveeks
May 30 2007, 00:00
mmmm... corn flakes...
Cowkiller
May 30 2007, 00:02
riiima TAADS!!!11
forshas apenes
Kikyou
May 30 2007, 09:46
Mans nestandarta 7 cm lineāls parāda, kas par niecībām ir jūsu megapakas. :<
neņirgājies par personības šķelšanos...
Pakkun
Oct 26 2007, 12:39
QUOTE(Tenma @ Oct 25 2007, 15:39)
viņš neņirgājas par personības šķelšanos(a vajadzētu
), bet gan par baznīcu, burtiski uztverot svēto trīsvienību.
nice job there! man patīk ēnojums un matu detalizētība. pieškir nepārprotami bomzisku noskaņojumu.
QUOTE(Tenma @ Oct 25 2007, 15:39)
Jo?
njā, Viņam vismaz nekad netrūskt ar ko parunāt... Bet par visādiem šitādiem kā edg Viņš jau pirms apmēram 2000g. teica: Piedodiet tiem, jo viņi nezina, ko dara. Bet tā laikiam ir dīvaina sajūta, ka tik daudzi cilvēki strīdās - Tu esi, vai Tevis nav?
Pakkun
Oct 26 2007, 16:07
QUOTE(Tenma @ Oct 26 2007, 15:13)
njā, Viņam vismaz nekad netrūskt ar ko parunāt... Bet par visādiem šitādiem kā edg Viņš jau pirms apmēram 2000g. teica: Piedodiet tiem, jo viņi nezina, ko dara. Bet tā laikiam ir dīvaina sajūta, ka tik daudzi cilvēki strīdās - Tu esi, vai Tevis nav?
ludzu, lūdzu, LŪDZU pārvērtiet edg abstrakti izcilās modernās mākslas galeriju par reliģisku diskusiju kaujas lauku! jo šādu topiku forumā ir "nepietiekami"..
tenma, a tu zini ko tu dari? srsly.
OMG this is too good to be true, jaaieraada dazhiem labiem shis (jaunais) topiks...
QUOTE(Pakkun @ Oct 26 2007, 16:07)
ludzu, lūdzu, LŪDZU pārvērtiet edg abstrakti izcilās modernās mākslas galeriju par reliģisku diskusiju kaujas lauku! jo šādu topiku forumā ir "nepietiekami"..
tenma, a tu zini ko tu dari? srsly.
mana labā roka nezin, ko dara kreisā:
http://www.ebaznica.lv/?p=1569 kā gan lai es zinātu, ko daru? neuzdod man tik sarežģītus jautājujmus
Klokjvaarpsta
Oct 26 2007, 17:01
ebaznica normaals saits, jo lasot augsheejo rindinju kopaa ar baneri man sanaaca "Grēka alga ir nāve, bet Dieva balva ir mūžīga dzīvība Kristū Jēzū, mūsu Kungā, tagad arii internetaa" vai kautkaa taa
Forgive me for I have spammed
eto_silo
Oct 26 2007, 23:41
Tikko iechekoju shito ziimeejumu:
http://klab.lv/users/veidenbaums/26723.htmlMana maksla smird ;_;
Ejiet visi d*** un es veenazzz...
Kaada jeega ziimeet, ja ir citi, kas prot labaak?
Pakkun
Oct 30 2007, 23:23
QUOTE(edg @ Oct 30 2007, 22:19)
lai kristu uz nerviem? arī māksla.
Klokjvaarpsta
Oct 30 2007, 23:48
edg, I do agree. Tas traktorziimeejums tieshaam owno visu pagastu
Speeleejos ar
Scribbler. Laikam guleet vajag iet...
Klokjvaarpsta
Dec 7 2007, 20:37
So emo, for f.ck sakes! Vareetu domaat, ka ziimeeshanas procesaa tu kaadu nedeelju nebiji guleejis
scribbler rullz. Visai vienkārš princips, un galarezultāts izskatās tik kolosāls.
Baigi feini tas emo izskatās. :3
gahā.. a man tagad tikai aizgāja, ka tur stūrī kāds sēž.
es nezinu kā jūs, bet es tajā stūrī saskatu dziedošu bīskapu ar matiem, nodzītiem uz nullīti, un vēl viņš ar mīlestību tur rokās lielu ķirbi.? vai tā ir?
whatever, bet darbs ir reāls, darbina manu iztēli. :3
njaa man ar' izskatas ka roka ir kaut kas liels!
Interesants darbs!!
Klokjvaarpsta
Dec 9 2007, 21:26
QUOTE(Mimi @ Dec 8 2007, 19:35)
es nezinu kā jūs, bet es tajā stūrī saskatu dziedošu bīskapu ar matiem, nodzītiem uz nullīti, un vēl viņš ar mīlestību tur rokās lielu ķirbi.? vai tā ir?
Man patik tavs domu gaajiens
Cowkiller
Jan 3 2008, 20:53
reiz dziivoja chupinja ar suniishiem... viss bija labi liidz milzu traktoors parbrauca vinjiem paari XDDD
ō... ku jauks zīmējums ^^ XDD
Klokjvaarpsta
Jan 4 2008, 13:14
Iisti neizprotu to shizofreenisko murgu - tur augshaa taas ir savdabiigas asinis vai liesmas? Either way - sick
FuschichO
Jan 4 2008, 13:19
Zīmējumi nereāli kruti
Atgādina manu draugu
atgriezīsos pie spamošanas: nezinu, vai pamanījāt E-BĻĀ:
bet, bet... tas taču ir "bieži ļaudis jautā" XD
samaitātie cilvēki, pet bībelē cenšas lamuvārdus saskatīt...
QUOTE(Misa @ Jan 4 2008, 20:43)
bet, bet... tas taču ir "bieži ļaudis jautā" XD
nezinu kur tur ir bieži ļaudis jautā, bet oranžais lauciņš labajā malā ir tīrākais krievu b ļ a.
izskatās pēc ne ļoti veiksmīga meiģinājuma izveidot e bībeles saīsinājumu krievu valoodā!
ou.. izgāzos kā veca sēta XD
nebiju iegājusi tajā adresē, tikai izlasīju e-bļj, un padomāju, ka fuschicho to uztvēra kā krievu "bļa."
gomen. bet samaitāti ļaudis enīvei ^^;;
FuschichO
Jan 5 2008, 06:43
taisnība jau ir, Misa, jo Ebļa krieviski nozīmē "drāžamais caurums". Nav jābūt samaitātam, lai to tā uztvertu.
fuschicho, noliedz, ka esi samaitāta? XD
QUOTE(FuschichO @ Jan 5 2008, 05:43)
Ebļa krieviski nozīmē "drāžamais caurums"
i didn't know that... ^^;;
QUOTE(Misa @ Jan 4 2008, 20:43)
Es neredzu bībeli....
._.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.