Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jusu pirmais anime?
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4
Ayumi
es atceros, ka arii diesgan sen redzeeju nedaudz kadrus no Sailor moon.
Nezinu, ja tas nebija Sailor moon tad nevienu tik liidziigu animi nezinu.
p.s- atceros kaa manai maasicai nopirka Sailor moon kraasojamo graamatu, un es biju greizsirdiiga. tongue.gif
Dero
Grūti teikt pat neatceros vai Ultraman vai kaut kas ko rādija pa RTL kanālu ļoti sen, bet pirmā reize kad apzinājos, ka skatos animi bija kādā 2000.g pa VOX rādija Spriggan un nedēļu vēlāk X-The movie.
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(anishuara @ Apr 25 2005, 22:44)
ir labi atcereties to kas liek lidot, vai ari tas kas tiesham patik... gan jau atceresies to anime jo es ari aizmirsu viena anime nosaukumu kur stasts bija par bralien kuri vareja parversties par pukiem un pectam nonaca kautkada paligona... blink.gif
tas ir forsh amine bet es neatceros ka tas saucas... wink.gif
*

biggrin.gif To animi sauca Legend of dragon kings laugh.gif laugh.gif laugh.gif
dry.gif Tieshi tik preciizi vairs neatceros. Tas bij tik sen, bet iespeejams ka mana pirmaa bija kaada no shiim: huh.gif
Speed racer
Galaxsy express biggrin.gif Baigi smukaa.Es pat raudaaju. smile.gif
Flying ghost ship biggrin.gif Festaa atkal noskatijos.Tagad likaas tik jociiga
Puss in boots
Gundam
Klokjvaarpsta
Nemaz ne tik sen, kaadi 3 gadi jau buus, braalis man atveda Love Hina. Noskatiijos vienu seeriju un saslimu. Kameer vinjsh citas animes atveda es Love Hina kaadas reizes triis chetras jau biju noskatiijies.
Protams jau pirms tam galiigi mazinjsh skatiijos Ultramenu un jau ieprieksh piemineeto Anuu no Zaljajiem Jumtiem, bet taada ekstra kaa sateliits gan man nebija taa kaa...
ReD_FoXy
hmmm... tagad jaadomaa... saakaas laikam taa...
1. Sailor Moon...
2. POKEMONI laugh.gif rolleyes.gif
3. Digemoni
4. Yu - Gi - Oh dry.gif

Kaut kur pa vidu mani apgaismoja (za4peedinja ir shis varonis... dry.gif ) ka Anime ir japaanju ziimeeshanas stils kursh shajaas muultenees dominee utt... Nju... Sailor Moon - nemirstosha ziepju opera... dry.gif
Kikumi
Huh, laikam jau pati pirmā anime, ko esmu skatījusies, būs Sailormoon. Tad man bija kādi 10 gadi. Mani tajā visā aizrāva neparastie piedzīvojumi un, protams, stils, kādā tas viss tika pasniegts un zīmēts. Paralēli Sailormoon skatījos Digimon, kas mani arī aizrāva ar saviem notikumiem. Protams, bija arī Ultramens! laugh.gif Kurš gan to nav redzējis? Tikai neviens nav apzinājies, ka tā ir anime! smile.gif Vēl bija viena veca anime, kurai esmu redzējusi tikai vienu sēriju. sad.gif Tur bija kāda bagāta meitene un viņas ģimene. Viņas ģimenē dzīvoja vēl kāda adoptēta meitene. Bagātajai meitenei bija jāapgūst klavierspēle, bet viņai tas nepatika un tāpēc viņa bieži izlikās, ka ir slima un tāpēc viņas vietā klavirspēli apguva adoptētā meitene. Reiz naktī adoptētā meitene dzirdēja kādu troksni nākam no istabas, kurā atradās klavieres. Viņa aizgāja paskatīties, kas notiek un ieraudzīja savu pusmāsu laužam klavieres... Uz to pusi kaut kas bija. Varbūt kāds atpazīst šo sižetu? Ja jā, tad kāds ir šīs anime nosaukums? Man ļoti gribētos zināt...
Sailor Moon
Mans 1. anime bija Sailor Moon

imageimage
Rudoru-san
Ha! Es ar pirmo redzēju Sailor Moon... RTL2 forever!!!! biggrin.gif
Nu pēc tam poke/digi un yugi... Annu no zaļajiem jumtiem ar redzēju... Ummm... kas tad vēl...
Tagad īsti nevaru atcerēties... DBZ arī redzēju un... ummm... viena Anime ar baigo action, tikai neatceros galīgi vairs...
Chufanzo
Mans primais anime bija laikam dragon ball un lupin part 1, ja man atminja nevilj. Tie bija labi laiki, kad atnaacu no skolas iesleedzu sateliitu un tieshi saakaas animes un gaaja kaadas 3 h. Nebija par neko jaaraizeejas, a taga tik jaalaadee un jaalaadee, ja ko normaalu grib redzeet...
pinksakura
mana 1 anime bija Candy Candy....atceros kad es katru reizi gaidīju šo anime..ah jā man arī bija džemperis ar viņas bildi un uzrakstu Candy Candy..
not_alone
nu,man,kā jau vairumam,bija 1mais Sailor Moon,bet es biju braša-raudāju tikai beigu sērijās laugh.gif atceros,mēs ar za4pēdiņu pirkām visu ar Sailor Moon un sacentāmies,kurai nu vairāk uzlīmju,fišku,kalendārīšu utt.Za4im gandrīz vienmēr bija tās fiškas,ko es glabāju kā "programmas naglu",un nevis pa vienai,bet vairākām smile.gif tad mēs apvienojām kolekciju,klāt nāca vēl krāsojamās grāmatas un simtiem izprintētu bildīšu.Man bij uzdāvināta viena SM manga,bet tad mēs satikām k-kādu meiteni,kam patika anime,gribējām dibināt fanklubu(baigie plāni tur uzplauka) un tā meitene pazuda ar visu mangu sad.gif
pēc tambija Kamikaze-Kaitou Jeanne (priekš manis-arī sirdi plosošs gabals),tad-Candy Candy,tur es nobimbājos gandrīz katru dienu,vienmēr skatījos un no rītiem atkārtojumu arī..
tad bija X utt...nu ja smile.gif
Tigra2
Mana pirmā anime bija Pokemoni, man ļoti patika pikachu.
Niks
Šķiet, pirmā anime, kuru es redzēju, bija Ultramens, taču tas bija tik sen, ka varbūt kļūdos. Kas ir anime, uzzināju skatoties Angel Sanctuary pa VIVA pirms vairākiem gadiem. Pēc AS sāku skatīties arī citus raidījumus vāciski, Šķiet, tieši dēļ anime šogad rajonā vācu valodā biju piektajā vietā (vai arī kāds vienkārši sajauca rezultātus laugh.gif).
Nuin
Cik es atceros man pirmais bija Speed racer Mach 5. Viņa dēļ mobos agri no rīta ap 7:00.
EndlessReality
Es pirmo redzēju kaut kādu dīvainu action anime, varbūt ka tas bija tas pats ultramens... huh.gif Pēc tam Sailor Moon, Pokemoni, Digimoni, Beyblade, Yu-Gi-Oh, Spirited Away, The Cat Returns un Fullmetal Alchemist manga. Man sagribējās uzspridzināt TV3, tad kad viņi pēc kārtas pārtrauca rādīt visas anime... dry.gif
X_Kamui
Mana pirma anime filma bija Princese Mononoke, smile.gif

nu un ka es jau rakstiju DBZ bija mans pirmais anime serials.... ph34r.gif
Deadly Frozen
Kādā citā topikā ievēroju bildes, kas atsaucās tieši uz to pirmo animi, ko agrāk rādija pa kādu no lv kanāliem un kura man tik šausmīgi patika. Cik noprotu sauca Candy Candy. Tagad drīzumā vajadzētu pameklēt vai kur internetā var dabūt sērijas un atkārtoti noskatīties, jo sižeta līniju es vispār neatceros.
Silvana
man laikam pirmaa bija candy candy, tad naaca wedding peach, sailor moon utt.
GM
Sailor Moon... aaaah... the painfull memories.. aaaahh....
Spike
Urotsukidoji/Meha anime
Tomoko
Ja taa godiigi, - redzeeju framgentinju no SM, bet man kautkaa nepatika, peec tam redzeeju Kamikaze Kaitou Jeanne, un taa laikam bija taa iistaa smile.gif! (Un ja kas, es vispaar uzzinaaju kas ir anime, diezgan nesen sleep.gif ) Tagad tikai atcereejos, ka pirmaa anime kuru es skatiijos bija... neatceros kaa vinju iisti sauca, bet laikam Mekleejot Shinzo.. kkas tml happy.gif!
Rudoru-san
Oh, atcerējos... Kad pa TV3 rādīja pirmos Digimonus, es cēlos sešos no rīta, lai tikai redzētu! laugh.gif
Man ļoti, ļoti patika! Pat soundtrack likās labs... Digimon, digimon monsters... tongue.gif
Jā, SailorMoon es skatījos, kad man bija kādi 6/7 gadi! Sēdēju laukos pie omas, un lūrēju RTL2... smile.gif
anishuara
weeeee jauki 6 no rita.... >.< tas laikam bija ta verts.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Church
OFFTOP
6.os no riita i veerts saakt opohmeljatsa, lai darbaa rokas nedrebeetu ;>
Sushi
Woi... Kad raadiija tos pirmos digimonus... man baigi patika! Es pat vienreiz saaku raudaat tajaa dziesminjaa. Ne jau no skumjaam. Nu... bet es biju maza smile.gif
anishuara
QUOTE(Church @ Sep 15 2005, 18:46)
OFFTOP
6.os no riita i veerts saakt opohmeljatsa, lai darbaa rokas nedrebeetu ;>
*

katrs runa par to kas vinjam tuvak sirdij... happy.gif
misty_moonlight
Par beerniibu gan neko neatceros. Tas bij sen un taa nav taisniiba. ph34r.gif
Pirmaa ko noskatiijos laikam bija Princess Mononoke, kad to raadiija pa LTV1, bet par manu animju skatiishanos laikam jaavaino Mr. Roze, kursh mani saslimdinaaja ar Last EXILE. tongue.gif
Rudoru-san
Nu taču, tad es biju Digimon fans! *sāk dziedāt soundtracku*
Es tāpat parasti ceļos sešos... dry.gif (he he, offtopic)
Ginji
MA jau arī laikam bija ULTRMEN.. bet tas bija sen. blink.gif

Ulramen es gan tā īti neatceros kas tur notika bet atceros ka tas bija Foeshi wink.gif

doublepost joined by lastguru
kaitou-lala
to es atceros...mans pirmais anime bija sailormoon ko raadiija pa rtl2...ak vecie labie laiki ^^ laugh.gif
anishuara
QUOTE(kaitou-lala @ Sep 20 2005, 15:50)
to es atceros...mans pirmais anime bija sailormoon ko raadiija pa rtl2...ak vecie labie laiki ^^  laugh.gif
*

ka es tevi saprotu... tie labie laiki... happy.gif un tagad ne rtl2 ne seilarmoon... unsure.gif
Freya
mana pirmā anime bija Sailor Moon....nju vēl baigi sen atpakaļ Pokemoni un Digimoni... laugh.gif
lastguru
Es neatceros savu pirmo anime, iespeejams ka tie bija Pokemoni, varbuut agraak veel ko biju redzeejis... bet taada otaku-buushana saakaas laikam ar Hikaru no Go.
Soleil Elfy
Grūti atcerēties kura tieši bija mana pirmā anime - laikam jau Sailor Moon, bet vienlaikus es arī skatijos Candy Candy, un arī Cat's Eye!!! Kad noskatijos Sailor Moon nobeiguma sēriju esmu raudājusi, bet dažreiz vienkārši skatoties Sailor Moon uznāca raudiens jo šī anime bija tiešām ļoti romantiska wub.gif Ar to arī sapratu ka anime ir kaut kas skaists, sāku ar to aizrauties - tagad jau arī grūti pateikt cik esmu redzējusi anime pa visiem šiem gadiem (jo īpaši pa RTL2)............ Esmu gatava skatīties vienu un to pašu anime vairākas reizes pēc kārtas happy.gif
anishuara
QUOTE(Soleil Elfy @ Sep 25 2005, 14:04)
Esmu gatava skatīties vienu un to pašu anime vairākas reizes pēc kārtas  happy.gif
*

luk ko es uzskatu par istu Otaku... es tevi ta saprotu, jo Sailor Moon pedeja serija raudaju ka 3 udenskritumi... happy.gif
QUOTE(Soleil Elfy @ Sep 25 2005, 14:04)
Grūti atcerēties kura tieši bija mana pirmā anime - laikam jau Biker Mice,
*

Nu sho gan gruuti buutu par animi. Laikam bija no Ameikas puses.

Devil man, Heroic legend of Arislan, Dragon kings.
Shinobi-sama
QUOTE(anishuara @ Sep 25 2005, 16:02)
luk ko es uzskatu par istu Otaku... es tevi ta saprotu, jo Sailor Moon  pedeja serija raudaju ka 3 udenskritumi... happy.gif
*

Kas tad tur tik beediigs? Galevenai varonei Trej'aadinjas nopleesa, Trej'asintinjas notecinaaja?
anishuara
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 25 2005, 18:59)
QUOTE(anishuara @ Sep 25 2005, 16:02)
luk ko es uzskatu par istu Otaku... es tevi ta saprotu, jo Sailor Moon  pedeja serija raudaju ka 3 udenskritumi... happy.gif
*

Kas tad tur tik beediigs? Galevenai varonei Trej'aadinjas nopleesa, Trej'asintinjas notecinaaja?
*

es uzskatu to par otaku tapec ka vinjai patik forshi anime un tapec ka vinja var tos daudz skatitiez nevis tapec ka sailor moon cieta par daudz sad.gif
Shaisuke
Hmmm, Mana pirmaa anime bija Sailormoon kaa vairumam. Peec tam Wolf's Rain un Chobits. smile.gif

~BN~
Kazuki
oi skatiijos visu shito anime saraxtu un atcereejos ka daudzas esmu no taam redzeejusi.... biju jau pilniigi aizmirsusi par taadu ultramenu, candy, annu no zaljajiem jumtiem un motopeleem..... atminjas atminjas... nu u8n tad veel protams sailormoon veel tagad atceros kaada bija shkrobe kad lielaakajai daljai no shiim animeem neredzeeju beigas. dry.gif
Ghoul
QUOTE(dark_angel @ Sep 25 2005, 19:49)
un motopeleem..... atminjas atminjas...
*

tieshaam atvainojiet par spamu bet lai visi zin MOTOPELES NAV ANIME
Kazuki
piedod ja gadiijumaa aizvainoju tevi ar sho textu. galu galaa es sho multeni skatiijos pirms vairaak nekaa 10 gadiem un sho ieraxtiiju te tikai taapeec, ka kautkur te pirmstam biju redzeejusi so nosaukumu. dry.gif nu labi whatever.... kljuudiities ir cilveeciigi.( arii es atvainojos par textu nevietaa.)
K@fs
hmmm motopeles biggrin.gif. Mana pirmā anime bija Ninjas Manuscripts!
GoldLeader
No seriāliem laikam Angelic Layer, bet visa fanošana sākās ar Trigun. Bet pats pirmais tomēr bija jau neeksistējošajā Japāņu Valodas un Kultūras Visusskolā, kur mums japāņu valodu no mijazaki darbiem mācīja...ehh...happy times! biggrin.gif
Fatalis
Hellsing pa Viva bija pirmā man.
Alexiel aka Organic Angel
It may sound stupid, but my first anime was Sailor Moon. I am already for 10 years fan of anime and manga. have seen so much, but actually read even more.
harpy
ghe, pirmaa portams ka Sailormoon laugh.gif un tad veel kautkaadas ko es skatiijos 5-6 gad vecumaa franchu valodaa un man nav ne mazaakaas noajautas kaa vinajs sauca, un tad protams anime, kas bija nelicenzeeto vidiokaseshu beigaas, kur ptotams ar nu nekaa noskauma nebija. Dash, vele bija tas Transformers he he he, agraka shams likaas baismi labs, ne ?
kas man vinjaas patikaas? Hmz, laikam jau tas, ka vinjas nebija eziitis iglaa vai toms un dzherijs, lai gan ziitim miglaa ar nav ne vainas, bet tadas atklaasmes naka tik a gadiem laugh.gif Tas buutu kaapeec es skatiijos sailormuun un taas franchu muultenes, bet nelicenzeeto kvideokaseshu beigaas taas muultenes...hmz diviit, kas tur bija pa asninspirtiim un personiibas daliishanaas un saizn kas tik veel neev, bet nu taas asinspirtis man laikam vislabaka patika ph34r.gif spilgtaakaa aino ko atceros, seezh puisis saspiedis savu galvu parkaa zem laternas start standara anime kruuminjiem un tiko pacelj acis taa vinjam priekshaa plash plash lauks noshkjaidiits a asiniim...nu un tad saakaas smadzenju skaloshana, kas maziem beerniem atminjaa tik labi kaa asinspirtis nepaliek sad.gif laugh.gif
Un protams peec taam naaca atkaartotais sailormoon un dragonbal un kas tur veel, nju viss standarts kas naca pa pro7 vai kuru tur vaacu TVkanaalu....
Asferot
Mana pirmaa anime. Tikai tagad es to atceros. Taa bija candy candy
imagebiggrin.gif
Blackout
heh, memories... mans pirmais anime bija Pokémoni rolleyes.gif un nemaz nav tik sen. tikai 6 gadus atpakalj... >_>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.