ghe, pirmaa portams ka Sailormoon
un tad veel kautkaadas ko es skatiijos 5-6 gad vecumaa franchu valodaa un man nav ne mazaakaas noajautas kaa vinajs sauca, un tad protams anime, kas bija nelicenzeeto vidiokaseshu beigaas, kur ptotams ar nu nekaa noskauma nebija. Dash, vele bija tas Transformers he he he, agraka shams likaas baismi labs, ne ?
kas man vinjaas patikaas? Hmz, laikam jau tas, ka vinjas nebija eziitis iglaa vai toms un dzherijs, lai gan ziitim miglaa ar nav ne vainas, bet tadas atklaasmes naka tik a gadiem
Tas buutu kaapeec es skatiijos sailormuun un taas franchu muultenes, bet nelicenzeeto kvideokaseshu beigaas taas muultenes...hmz diviit, kas tur bija pa asninspirtiim un personiibas daliishanaas un saizn kas tik veel neev, bet nu taas asinspirtis man laikam vislabaka patika
spilgtaakaa aino ko atceros, seezh puisis saspiedis savu galvu parkaa zem laternas start standara anime kruuminjiem un tiko pacelj acis taa vinjam priekshaa plash plash lauks noshkjaidiits a asiniim...nu un tad saakaas smadzenju skaloshana, kas maziem beerniem atminjaa tik labi kaa asinspirtis nepaliek
Un protams peec taam naaca atkaartotais sailormoon un dragonbal un kas tur veel, nju viss standarts kas naca pa pro7 vai kuru tur vaacu TVkanaalu....