Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 3 2007, 00:33
Ehh...nekromntija, bet nespēju atturēties nepieminot kādu no sen skatītiem prieciņiem
80 Days Around the World With Willy Fog
mana pirmaa anime bija naruto, atceros ka smeejos par to ka mani braalji skataas animes un vinji ir vecaaki par mani, bet gadu atpakalj braalis skatiijaas naruto un es paprasiiju lai uzliek pirmo seeriju, un taa es no vietas noskatiijos apmeeram 170+ naruto epas, pat uz skolu negaaju, naruto mani padariija atkariigu no animeem un visu kas ar to saistiits :s atceros kaa raadiiju visiem draugiem naruto epas un dazhiem pat iepatikaas anime XD atceros kaa saaku ziimeet anime stilaa, ugh man patika tie laiki
pirms naruto bija redzeets bishk no pokemoniem un ju-gi-oh bet tos skatiijos tik reti ka neskaitu to kaa skatiishanos
phehe - mans pirmais anims bij Sailor Moon, kuru es skatījos četros gados...četros gads patikās tā planētu maģija, es arī vislaik maziņa vēlējos kļūt par tādu solderu. Heh, vienreiz es pat atradu tādulielu plastmasas figūriņu, tad es to ieziedu krēmā, tad šampūnā, skaloju ar auksto ūdeni, īsāk - "iesvētīju", un cerēju, ka tas būs mans magiskais amulets. Tad es pa visu māju kliezu - Moon Prism Poweeeer... xD Kāda dolbīte es biju...
vēl nesen atkal mazliet paskatījos - tā man nepatika, ka vislaik atkārtojas viens un tas pats, bet patikās tie aizkustinošie brīži un tēma uz klavierēm Xd
Tramvajs
Jun 10 2007, 09:12
Mans pirmais anime ar' laikam bija Sailor Moon. Rādīja pa RTL2 vai kaut kā tā. Tad vēl pavisam sīks biju.
Bet tā pa īstam sāku interesēties par anime pēc FMA noskatīšanās.
Edit: Bet varbūt tomēr Ultramenu ātrāk redzēju? O_o Pat vairs neatceros. xD
rono date='Jun 10 2007, 09:12' post='108574']
Mans pirmais anime ar' laikam bija Sailor Moon. Rādīja pa RTL2 vai kaut kā tā. Tad vēl pavisam sīks biju.
Edit: Bet varbūt tomēr Ultramenu ātrāk redzēju? O_o Pat vairs neatceros. xD
Ultramenu pa LNT rādija pirms pa RTL2 sāka rādīt SailorMoon.. to nu es skaidri zinu..
jo ar Ultramen'a sižeta līnijas atcerēšanos man iet pasmagi... kas liecina par to ka es biju pavisam sīka, bet SailorMoon es nu gan labi atceros...plus, mīnus, es sapratu ko viņi runā, un tas nozīmē ka vismaz pamatus vācu valodai zināju...
bullmatari
Jun 14 2007, 14:01
viss ko pa rtl2 un pro7 raadiija- patika Mila Superstar. sailor moon, futbolisti^^, kalimero kaads atceras?) kaut kas ar Neo bija kaut kaada zemuudene, labs seriaals utt...
uz kompja pirmais bija basilisk kaut kaada seerija (no Mspirit ftp servera). skatiijos un briiniijos par opening dziesmu, ka ir karaoke uztaisiits. otrais bija samurai champloo, treshais- loveless. taa viss saakaas)
yume tu kluudies, sailor moon jau raadiija pa rtl2 kad veel taada lnt nebija.
eto_silo
Jun 14 2007, 15:55
...
nu mana pirmā pilnā anime, ko es noskatījos bija Loveless (uzreiz ķeroties pie shounen ai XD)
pirma tā bija redzēti fragmenti no Rurouni kenshin, FMA, crono crusade, witch hunter robin, bet es atkārtoju fragmenti. ehh, laikam tās visas būs jānoskatās līdz galam. ā un vēl daži fragmenti no tokio mew, mew. XD
Nez, es Sailor Moon skatījos pa THT, krievu valodā. Un tas bija ap 1999./2000. gadu.
QUOTE(Roserette @ Jun 22 2007, 16:07)
Nez, es Sailor Moon skatījos pa THT, krievu valodā. Un tas bija ap 1999./2000. gadu.
man tāpat!
Tā bija pirmā anime,bet es nemaz nezināju,ka tā bija anime,manā skatījumā,bērna acīs,ļoti skaista multfilma. Jā,pēc tam nāca pasaules slavenie Pokemon'i.
Tad,iespējams,Digimon'i,un noteikti viss,ko rādīja pa RTL2 vāciski.
QUOTE(Deadly Frozen @ Aug 29 2005, 11:49)
Kādā citā topikā ievēroju bildes, kas atsaucās tieši uz to pirmo animi, ko agrāk rādija pa kādu no lv kanāliem un kura man tik šausmīgi patika. Cik noprotu sauca Candy Candy. Tagad drīzumā vajadzētu pameklēt vai kur internetā var dabūt sērijas un atkārtoti noskatīties, jo sižeta līniju es vispār neatceros.
Cau, anime Candy Candy 1-54 sērijai (japāņu audio, subtitri angļu val.) var noskatīties crunchyroll.com Es nesen skatījos, biju gandrīz pavisam aizmirsusi, bet vispār loti patīk stāsts par drosmīgo meiteni, kura sev vienmēr solīja nepadoties par spīti nebeidzamajām dzīves likstām. Atceros kā sīka būdama es smējos par savādo meiteni(jo mana vecākā māsa par viņu smējās) bet tagad skatoties es nemaz nesmejos un viss liekas ļoti nopietni un citā gaismā(ko gen es arī sīka būdama varēju saprast no nopietnām lietām)
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment[att
achmentid=2412]
Click to view attachment
Diatris-kun
Nov 6 2007, 16:36
man gan laikam pirmaa anime bija Sailor Moon un peec tam DBZ tad taas bija pahsas labaakaas un tagad jau kautkaaa nepaaraaak
Mana pirmā anime (ja neskaita visādus pokemonus un digimonus) bija Gungrave un Hellsing. Pēc Gungrave noskatīšanās arī saslimu ar anime
.
FuschichO
Nov 12 2007, 20:14
Teikšu atklāti- mana pirmā anime bija Sailormoon, bet salīdzinot ar pārējo, tas ir tāds vecs kraps, ka pat negribāš saukt to par animi. Pēc tā es noskatījos Fushigi Yuugi. Īsts meiteņu anime (mīlestība, smuki puiši (kā nu kuram, protams, šķiet) spriedze un piu, piu)
Man konkrēti patīk tas, ka anime līdzinās filmai ne tikai ar izteiksmes līzekļiem bet arī ar sižetu, kas lielākā daļā gadījumu nemaz nav tik ļoti bērnišķīgs... luv anime yay
mana pirmā anime bija InuYasha ar 167 sērijām, tāpēc tgd izdzirdot, ka kādai animei ir 40 sērijas liekas, vui cik maz xD
tgd jau esmu redzējusi daudz animes, bet iespaids palicis.
pārskatos Inuyashu oto reizi, man patika šī anime , patīk arī tgd. pēc tam uzreiz sekoja Bleach, un wnk lieliska anime -Paradise kiss.
FuschichO
Nov 12 2007, 21:15
mhm es tieši tikko beidzu skatīties Inuyashu un skatos Bleachu. Žēl tikai, ka Inuyashas kvalitāte (zīmējumu un māksliniecisko izteiksmes līdzekļu ziņā) uzlabojās tikai pašās beigās. Žēl, bet tieši šajā ziņā man tā multene izraisa raudienu, bet visādi citādi bija baigi labā. Patīkami skatīties, lai arī kāda tā māksla būtu
[/quote]
Ultramenu pa LNT rādija pirms pa RTL2 sāka rādīt SailorMoon.. to nu es skaidri zinu..
jo ar Ultramen'a sižeta līnijas atcerēšanos man iet pasmagi... kas liecina par to ka es biju pavisam sīka, bet SailorMoon es nu gan labi atceros...plus, mīnus, es sapratu ko viņi runā, un tas nozīmē ka vismaz pamatus vācu valodai zināju...
[/quote]
ultramens - tas tik bija brīnumgabals swap- he he he pilnīgs sviests...tad jau man likās ka tas ir shrots!
bet Sailormoon skatījos gan - RTL2 - bija mans mīļakais kanāls - skatījos pēc skolas kā negudrs - tā arī iemācījos Deutch !
QUOTE(bullmatari @ Jun 14 2007, 13:01)
viss ko pa rtl2 un pro7 raadiija- patika Mila Superstar. sailor moon, futbolisti^^, kalimero kaads atceras?) kaut kas ar Neo bija kaut kaada zemuudene, labs seriaals utt...
njā šitos arī atceros - man liekas futbolistiem bija nosaukums Cubaza maht spiel vai kautkā tā! Paralēli vēl skatījos poļu kanālus kautkādus kur gāja Dragonbalzz...tad arī vēlāk pa RTL2 vai citu kanālu sāka rādīt Dragonbalz.....
bet pats pirmais anime man bija tas gods redzēt pa VHS kaseti, kas bija ierakstīta pirātiski un atvesta no ASV - runa bija par kautkādu pus robotu pus cilvēku , kas galināja ķipa ļaunos mafijas pārstāvjus...nez kā saucās - gribās atrast- tas bija 1992 gadā!
Santeroel
Dec 10 2007, 20:30
bet Sailormoon skatījos gan - RTL2 - bija mans mīļakais kanāls - skatījos pēc skolas kā negudrs - tā arī iemācījos Deutch !
daam, vēl viens, kurš iesāka tieši ar RTL2
vēl tagad atceros, kā skatījos to caurām dienām un mēģināju atdarināt viņu kustības *shame, shame*
bet, ja nu īsti godīgi, pie animēm es pievērsos pirms mazliet vairāk kā diviem gadiem, kad pēc "Elfen Lied" noskatīšanās nejauši uzdūros "Ouran High School Host Club", kura vēl šodien ir mana mīļākā anime.
sen tik sen bij tas laiks... nesen nejauši uzraku vienu no senākajām, ko esmu redzējusi, kad biju pavisam sīka - Star Blazers
atcerējos, ka ir redzēta
Star Blazers ir amīšu adaptācija seriālam Space Battleship Yamato
Pati pirmaa bija Dragon Ball Z pa RTL 2 (Stulbi ka vaaciski bija xD) bet tad man bija kaut kaadi 12 gadi un veel nerubiiju kas Anime ir ^^ ... Taa nopietni piekjeeros 16 gadu vecumaa Tas bija pagaajusho gadu xD ... Skatiijos ja nemaldos Dragon Jade vai kaut kaa tamliidziigi ... Un tad aizgaaja .. I need more utt xD ...
Pirmais anime man bij tradicionālais Dragon Ball pa RTL 2! Tad tur pa vidu figurēja arī One piece. Bet pirmo reizi tā pa īstam iepatikās Anime kad noskatījos Vampire Hunter D moviju.
QUOTE(FuschichO @ Nov 12 2007, 20:15)
mhm es tieši tikko beidzu skatīties Inuyashu un skatos Bleachu. Žēl tikai, ka Inuyashas kvalitāte (zīmējumu un māksliniecisko izteiksmes līdzekļu ziņā) uzlabojās tikai pašās beigās. Žēl, bet tieši šajā ziņā man tā multene izraisa raudienu, bet visādi citādi bija baigi labā. Patīkami skatīties, lai arī kāda tā māksla būtu
nez, man laikam InuYasha patika vienlīdz labi visā garumā. Pirmoreiz pēc animes beigām esmu pieķērusies mangas lasīšanai.
I-mons^^
Jan 15 2008, 00:02
DBZ...... mmmmm mans pirmais anime
man pat kaartis bija par viniem
he lol
hinatara
Jan 17 2008, 16:57
Mana pirmā anime, tad, kad es zināju, ka tā ir anime, nevis multenes kā man šķita bērnībā, bija Trinity Blood... Mani draugi joprojām brīnās kā es pēc šāda pirmā priekšstata par animēm, joprojām skatos animes ar lielu aizrautību. Pieņemot faktu, ka otrā anime, ko es skatījos bija Elfen Lied...
njā elfen lied - ar vienu elpas vilcienu noskatījos visas sērijas pēc kārtas un ne sazvanāms, ne pamanāms pārējai pasaulei tajās 24 h es nebiju...
Nez ir pāris mani kolēģi , kas pateicoties man arī tagad ir aizrāvušies ar anime.
Zinu cilvēkus kuri noskatījušies elfen lied un Berserk - tagad tikai tādas velk un skatās aizvietojot filmas...
+Chibi+
Jan 20 2008, 18:51
Es tik sen neesmu bijusi forumā, ka neatceros, vai esmu te jau kaut ko rakstījusi...
Nu jā..
Es būtībā neatceros, kas bija ātrāk - Gonšik Spidi vai Ultramens.. Bet nu anime kā apzināta bija Candy Candy (kurai es neredzēju pēdēju sēriju, omfg, tas mani vajās visu mūžu!!!).. Un anime, ko es skatījos jau ar otaku cienīgu apsēstību bija, protams, Sailormoon (man žēl manu vecāku, kuriem bija jāieraksta man sēijas katru sestdienu/svētdienu 7.00 no rīta, kamēr es kaut kur vazājos pa draugiem..)
Miyako
Feb 21 2008, 12:47
pirmā anime, kuru noskatījos no viena gala līdz otram bija Spiral. tā joprojām ir viena no manām mīļākajām animēm.
atceros, ka tolaik vēl neko nezināju par torentiem, skatījos un lejuplādēju no stage6.divx.com
aruka_sei
Oct 17 2011, 22:46
pats pirmais anime ko es biju redzējis, bija ''Принцесса Подводного Царства'' (piedodied, nezinu kā latviski saucas šī anime) 90 gadu sākumā vēl uz melnbaltā televizora, no sākuma redzēju pa krievu tv un pēc tam pa LTV-1.
vēlak bija RTL-2, Attack No-1(Mila Superstar), Lady Oscar, Sailor Moon(žel ka vecāki nedeva skatīties līdz galam šo anime) ^___^
pirmais anime kas aizrāva mani anime pasaulē bija Sailor Moon
,pēc šīs anime sāku ļoti interesēties arī par citām foršām anime ^___^
Parasti AniDB spēj palīdzēt, ja vajag noskaidrot kādas anime alterntīvos nosaukumus.
aruka_sei
Jan 12 2012, 03:26
aaaaaaaaaaaaaa! atcerējos, kāmēr neaizklapēja ciet vietējo kinoteatri 90 gadu sākumā, es vēl biju paspējis noskatīties Lidojošo Spoku Kuģi.
Tas jau pa TV 90tajos ar gāja. LTV1 vai kas tāds.
aruka_sei
Jan 13 2012, 18:17
QUOTE(anti @ Jan 13 2012, 15:32)
laikam jau vis drīzāk ka LTV1
zenofex
Jan 13 2012, 19:21
QUOTE(aruka_sei @ Jan 13 2012, 17:17)
QUOTE(anti @ Jan 13 2012, 15:32)
laikam jau vis drīzāk ka LTV1
Njā, tajā laikā šķita ļoti interesanta un aizraujoša filma. Bet kad pirms kādiem pieciem gadiem paskatījos vēlreiz, likās kā sekls neko neizsakošs mēsls. Dažas saulainās bērnības atmiņas laikam ir labāk neaiztikt.
Nightberrii
Mar 5 2012, 03:02
Klasika- DB un Sailor Moon (bet pirmo redzēju DB un vēl joprojām, pēc n-tajiem gadiem, dievinu to animi)!
Ho_0LiGaN
Mar 12 2012, 21:18
Nu ja ļoti iedziļināties tad mans pirmais anime bija Pokemoni. Noskatijos 1 vai vairāk sērijas, bet tad es nezināju kas ir anime un gan jau ka domāju, ka Japāņi ir tie paši Ķīnieši. ))
Officiāli pirmais anime ko apzināti noskatijos baja Gunslinger Girl apmēram 8 mēneši atpakaļ. Tas man arī ļoti iepatikās un laiks pa laikam pārskatu. )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.