Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jusu pirmais anime?
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4
Dead Star
Pirmā anime,ko skatījos arī bija Candy,Candy ( kā izrādās smile.gif ) ,jo tiešām par tādu biju galīgi aizmirsusi,lai gan arī tagad sižetu ne īpaši atceros ,jo, kad skatījos Candy,Candy biju tiešām maziņa , bet pirmā anime , ko skatoties apzinājos,ka tā ir anime, bija Sailor Moon pa RTL II vācu valodā, no kuras tobrīd nebija ne kādas lielās sajēgas , bet tieši ar Sailor Moon man arī iepatikās anime ..nu jā, tā jau arī ir tāda bērnišķīga savā ziņā, bet man tik un tā joprojām tā patīk, kaut vai tā iemesla dēļ, ka tā bija pirmā anime rolleyes.gif ...
NOAR
Pirmo anime sevišķi labi neaceros (4 - 6 gadiņi bija), bet pastāv iespēja, ka bija Sailor Moon. Tad nāca ultramens, bet pirmā anime, kuru skatoties es uzzināju, ka tāds anime vispār pastāv, ir dragon ball.
Mungo
Ja neskaita beerniibaa redzeetaas japaanju pilnmetraazhas filminjas kinoteatros (kaa Runcis zaabakos, Spoku kugjis), par pirmajaam var uzskatiit Trigun, Inu Yasha un Love hina.
Righorn
Mans pirmais, un joprojaam viens no miiljaakajiem animee ir "Ganbare Kickers" vai fight kickers vai kickers supergoul vai nu kaa vinju katraa valstii sauc!!
Tas animee vienkaarshi bija perfekts, visi shie efekti... protams neskaitot nedaudz paardabiskas lekshanas, sishanas , un laimi cool.gif

AAA neee pirmais tak bija ULTRAMEN vai kaut kaa tamldz.
laugh.gif
P.S.
Vai kaads nezin kur var dabuut shiis animes torrentu???luudzu...
Jackal
Ak kādas atmiņas attausa ieraugot Transformers un Pizza Cats, biju pavisam aizmirsis par tām, ja nemaldos to visu tālajos 90`jos rādīja RTL II un RTL. Atceros kā bērnībā skrēju no skolas lai tikai paspētu uz kārtējo Sailormoon un Dragonball sēriju, kas sākās 15.30 un kā es ienīdu tās otrdienas kad bija ilgāk jāpaliek skolā un jāizlaiž seansi.
huh.gif To kura bij mana pirmā anime es laikam nekad neuzzināšu pārāk sen tas viss bija un kā Shumins teica mēs taču uzaugām ar viņām kopā to nemaz neapzinoties.

P.S Ultramens bija labais, ar savu zvaigzni, kas rādīja viņa spēku, bet vai viņš beigās atgriežoties uz savas dzimtās planētas nenomira? dry.gif Īsti neatceros beigas.
Inx
Mjā... laikam pats pirmais, ko redzēju bija 80to gadu TV sērijas par kaut kādiem reiseriem, ko rādīja par vācu un krievu kanāliem. galīgi neatceros kā to animi sauca, bet tur galvenajam varonim bija tāda drūmi apgreidota balta mašīna, kas varēja lekt un ko visu vēl nē. bija ar Transformers, protams, bet tolaik nebija ne jausmas, ka tā ir anime, un kas īsti anime vispār ir.
Church
QUOTE(Inx @ Dec 8 2005, 14:46)
Mjā... laikam pats pirmais, ko redzēju bija 80to gadu TV sērijas par kaut kādiem reiseriem, ko rādīja par vācu un krievu kanāliem. galīgi neatceros kā to animi sauca, bet tur galvenajam varonim bija tāda drūmi apgreidota balta mašīna, kas varēja lekt un ko visu vēl nē. bija ar Transformers, protams, bet tolaik nebija ne jausmas, ka tā ir anime, un kas īsti anime vispār ir.
bet tā pirmoreiz atklāju animes patieso skaistumu ar Wonderful Days, kam jūtu uzpludā sekoja Hack Sign un X smile.gif
*

varbuut pirmais shows domaats gxp cyber formula vai speedracer .. transormers - nau anime. un lai cik ironiski nebuutu, - wonderful days - arii. ;D
Church
QUOTE(Shumins @ Dec 8 2005, 23:30)
QUOTE(Church @ Dec 9 2005, 00:22)
...transormers - nau anime. un lai cik ironiski nebuutu....;D
*

Un kas tad shis ??? (transformers ir anime) ....
VAi labaak pasaki kaapeec domaa, ka tas nav ???
*

taapeec ka aciimredzami kljuudiijos ;> .. padomaaju kaadu laiku, ar ko vareeju sajaukt .. ka tik ne ar beast wars vai ko tamliidziigu? saa ..
vismaz par wonderful days gan esmu paarliecinaats. vairaakas pamataa animei raksturiigas iipatniibas / stils, - bet - korejieshu.
P.S.
bez wonderful days arii dazhas citas ne anime animaacijas savlaik ir man patikushas .. piem. jau mineetais (IIRC sheit?) Titan A.E., Oseam, Corto Maltese un veel dazhi gabali .. bet vairumaa gadiijumu tas ir kaa iznjeemums, ne likums, un vilshanaas nospiedoshajaa vairumaa amiishu kinematograafa un animaacijas produkcijaa kaareiz bij viens no pamat iemesliem gaumes/izveeles mainjai uz pamataa anime gabaliem.
goku
heh, nu jaa beerniibaa tak skatiitas visaadas lietas smile.gif Ultrameni Iron Man, tad Spiderman, tad Biker Mice From Mars, visaadas Maskas biggrin.gif transformeri biggrin.gif bet nu pirmaa lieta ko es tagad skatiijos un domaaju ka vilku anime smile.gif nu jo tie augshaak mineetie laikam neskaitas kaa anime tongue.gif Bija Dragonball-Z rolleyes.gif kewl stuff biggrin.gif nu tad otraa anime kas skaitaas laikam ir Bleach un peectam Naruto un tagad Samurai Champloo ph34r.gif
aa jaa Sailormoon arii dazhas seerijas beerniibaa biju redzeejis smile.gif ciemos kad gaaju pie kaada biggrin.gif
Marekso
Man pirmā bija Ultra Man!:) Vai IRON man! smile.gif
Deviks
mana pirma anime bija laikam Ghost ship un ja es nemados, tad vinju vel radija tada raidijuma ka pasaka pasacinja ja nemaldos!
otra bija Devil man kura man paersonigi patika loti un paris guyver serijas, nu protams pa vidu no ritiem kad tv3 radija visadus tur pokemonus utt smile.gif un nesen es saku downloadot Berserk jo vinja tradas uz mdsl ftp saku skatities un :cool.gif: loti iepatikas, un shi laikam ir vieniga anime kur nav to man personigi lietu kur anime sejas mainas nezinu ka to pareizi nosaukt tur kaut kadas mistiskas asaras kuras list juram vai kaut kadas udens lases pie pieres , a un tad ari pie visa pasakdijos bloodlust D, un elfen liede - ieistu multenes kur ir versta vardarbiba pret berniem!!!
Kaede
Vispār, tas noteikti bija tik sen, ka es vairs neatceros. Sāku skatīties anime pa LNT un TV 3 un tad tie laikam sanāk kaut kādi Pokemoni/Digimoni. Bet tas es vēl biju pavisam maza, gāju k-kādā 5-6 klasītē un man patika tieši multenes, es par animi vēl tad nefanoju vispār. Var teikt, ka sāku tā nopietni par šitajām multenēm interesētries pēc Fruits Basketa nostīšanās, jo daudz ieteica un bildes arī patika. rolleyes.gif Bet mana pati pirmā anime bija chobits
Psycholog
Laikam Dragonball bija pirmais, ko skatiijos..bet patiesiibaa neatceros vairs...bija tik daudz anime, kuras es skatiijos vienkarshi kaa multenes, kad biju siiks...
Pirmais, ko es atceros, ar ko man sākās anime ēra, bija Elfen Lied (nu tas gan patiesībā bija pēctam, kad es tā pusnenopietni biju noskatījies vairākas filmas, kuras rādīja animefestā)
Respektīvi esmu tajā visā nesen.
bladez
Heh. Ja jūs sakat, ka sākāt nesen, tādā gadījumā es sāku gandrīz vakar (vispārībā tik' šomēness). Es vispār jau redzēju sen Anime (kautvai tie paši pokemoni, digimoni, yu-gi-oh), bet tā pa īstam sāku skatīties tikai ar Ragnarok the Animation.
Angelina
njaa,man ar pirmie bija Pokemoni.. vai tas nav viens aarpraats?? laugh.gif bet taa riktiigi nopietni skatoties pirmaa bija Hellsing un Chrno Crusade.. riktiigi patika rolleyes.gif
LeoR
Hmm, man pirmaa anime laikam bija Samurai Pizza Cats, bet bija taa, ka man taa multene nepatika vienkaarshi skatiijos gaidot naakamo multeni, taa pa iistam no anime man pirmais seriaals, kas patika bija Nanatsu no Umi no Tico, bet tas bija tik sen laugh.gif
Sword
TAs bija tik sen ka nevaru acereties. Bet tagad ir vel realaki anime. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Arts
Man pirmais bija Ultra Mens,tad Sailor Moon,Pekamoni un digimoni(fiškas laukā) tad nopietni ķēros pie animes pēc Chobits noskatīšanās un here we go.. smile.gif
Ahhh...un vēl atcerējos pa Vācijas kanālu redzēju dažas sērijas Megaman un Transformerus.Kāds vispār zin Megamanu?? huh.gif
Alexiel aka Organic Angel
Megaman Nt warrior was broadcasted on RTL2. But it is in the same category as Pokemon and Digimon. Honestly, this things are nice to watch after a hard day at school or university, and polish my German a little up. huh.gif
WolfCry
Uj.. Pirmaa laikam buus Akira. Palika atminjaa laikam taapeec ka kaadas 2as naktis peec vinjas noskatiishanaas nevareeju norm. paguleet rolleyes.gif
Sword
biggrin.gif Acerejos kas man bija pirmais kartigais Anime ko skatijos pirmo reizi. Guyvers un tas man losti patika vins man joprojam patik. biggrin.gif
~Nefi~
Mans pirmais, pēc kura es vispār par anime sāku interesēties ir Chobits, pirms tam kuras multenes bija, tās es neskaitu.
Kenshin
hehee, maneejaa Ultraman - veel atceros no3dienas 7njiem paarceela uz 2dienas 6iem^^ un veel kendija, bet to saaku skatiities tikai no vidus...peec tam man visu laiku patika anime, lai gan nezinaaju kas taa taada ir, un visi smeejaas par mazoo jociigo meteniiti^^
Suu
Man pirmaa anime laikam jau bija KKJ
Pakkun
Hehhhz, mans pirmais anime (neskaitot digimonus un paareejos moshkjus laugh.gif ) bija escaflowne, un pavisam nesen, pirms kaada pusotra meenesha, tad piekjeeros pie elfen lied wub.gif , un tagad burtiski riju naruto ph34r.gif . es veel anime noobs, bet man nets tikai paaris meeneshus tongue.gif
yoji
Mans pirmais anime bija Hellsing! Shodien tieshi noskatiijos, to jaunaako seeriju
fuzz
Pirmais laikam bija Hellsings, vai Love Hina, bet tad uz kādu laiku par animi aizmirsu, un tad nāca Berserk, kas visu izmainija, kopš tā laika skatos daudz ( cik nu tas ir) un dikti smile.gif
yoji
Hellsinga ljooti laba muuzika, kas pastiprina to garshu!!!
sad_angel
Hmmm, gruuti pateikt.... Ir bijusjas daudzas animes beerniibaa, bet mani taa pamatiigaak aizraava Princess Mononoke, bet taa pa animeem saaku intereseeties peec Trinity Blood 1. seerijas noskatiisjanaas...
Rufucis
Pirmā anime bija ''Wonderful days '' kad to skatijos nemaz nebija jausma kas ir anime .Natceros ka dabuju ''My hime'' laikam kautkā no trubaz novilku ,pectma vairāk bez animes gandrī dzivot nevar smile.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Nesen rokoties AniDB uzskrēju kautkam ko sen skatijos. Nav gan pirmā, bet vnk mīļa anime Biene Maya.
kaarleens
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Mar 12 2006, 00:35)
Nesen rokoties AniDB uzskrēju kautkam ko sen skatijos. Nav gan pirmā, bet vnk mīļa anime Biene Maya.
*

Va velns shitaa arii ir anime laugh.gif
Bet nu spoku kugji es manliekas skatiijos veel pirms shiis
Šigeru
Parastais Dragonball bija tas kas manu nevainību ņēma( ziņā pa anime) kopš RTL2 to rādija esmu atkarīgs.
Lust
Mans pirmais bija Ragnarok The Animation , jo es speeleeju un fanoju par Ragnarok Online. Tad es noleemu paskatiities vel citu intereses peec , tas bija FMA un taa vis aizlidoja uz priekshu ar anime.
Devillly
Nu tad taa..man pirmais anime bija...labi neatceros, bet laikam jau Elfen Lied... Aaa jaa tieshaam, pareizi tas bija Elfen Lied! smile.gif Newaru teikt kas tieshi man patika, jo tas bija wiss kopaa!Wieniigais ljoti zheel, ka seerijas ir tikai 13... sad.gif
gone away
Laikam mana pirmaa anime sanaak digimoni. Beerns iju tos saaka raadit- pashus pirmos, kur veel bija siikie Tajs, Sora, Mets vai Mats, iisit vairs neatceros, simts gadi nekas taads nav redzeets...
Noriass Gato
Mana pati pirmā anime vēl tālajo 70to pirmajā pusē bija "Runcis Zābakos". Tad "Nāriņa" un "Īkstīte".

Pirma'un pēdēja atkārtotas arī 90tajos.

Pēc tam nāca SpeedRacer, un paēŗejais, kā Zenofex un Taka. Līdz 90to sākumam, un KS Video bumam, kad rādīja "Mlack Magic M66", "Heroic Legends of Arislan", "Spacesjip 'sagittarius'" un daudz ko citu.
http://www.acadlib.lv/~aivars/anime/friends.htm

Krievi TV rādīja savukaŗt seriālus.
Atmiņā palikusēi ir:
http://www.acadlib.lv/~aivars/anime/abricot.htm

Ui, tas bija sen..
Neatceros vairs kaa saucaas (jo tad gaaju kaut kur 1. vai 2. klasee) Bet nu, vinaa gaja no riitiem. Sizets bija par kaadu organizaciju, kas ciiniijas pret dazadaam bakteerijaam un viirusiem ar kosmosa kugim liidziigu transporta/kaujas liidzeki, kuru tad samazinaaja un ievadiija cilveeka organismaa.. Toreiz veel neapzinaajos, ka taa ir anime un nekaadi nevareeju iebraukt kas taa par valodu zem krievu(laikam) duba apakshaa skan..
Ja kaads atceras, ko liidziigu un mosh zin veel nosaukumu, tad mosh pasakiet..

Heh , aceros, viņu Krievijas TV rādīja, pirms mūsēie nolēma retranslāciju artslēgt. "Komanda 'Baltais Pegazs'" bija tulkotais nosaukums. sīkāk skatieties šeit:
http://www.acadlib.lv/~aivars/anime/WONDERBT.htm
Keydan
Самый самый первый был "Проект А-Ко":
image
Поле будучи мелким долго просто смотрел "покемонов" и "Дигимонов":
image image
А всё началось серьёзно с "Д охотник на вампиров" и "Наруто":
image image
Uchiha Itachi
Pirmais ko es redzeju bija Pokemon tongue.gif
pirmais kas man iepatikas bija Dragonball Z
volzha
Hmm, laikam pirmā bija ultramens. Kau ko tamlīdzīgu atceros, kaut kāds džeks ņēmās.
Bet ja gadījumā es ko jaucu tad nākamie bija pokemoni, dragonball. Bet nopietni animi sāku skatīties kad noskatījos chobits.
Ehh good old days!
Jancho
Mana pirmaa bija Street fighter ex 2. Ne visai patika. Man labaak patika amerikaanju 1. animaacijas multene Street fighter: the animated movie, bet nebija taa, ka rastos uzreiz riebums. Nepatika gan kaa uzziimeets, bet peec tam noskatiijos Tekken: the animated movie, Vampire hunter D Bloodlust (paarsvaraa anime piesaistiija tieshi dej shii gabala, vienkaarshi ideali uzzimeeta anime) un aizgaaju sviestaa ar visaam animeem peec kaartas biggrin.gif nupat noskatiijos Gungrave - ljoti labs sanaacis varonis Brendons Hiits(angliski - Heat), tieshi taads, kaadam jaabuut assasiinam. Kluss, paarliecinaats, bezbailiigs. Tagad skatos Trigun, liidz 5 seerijai visu laiku nevareeju saprast - WTF IS GOING ON? peec Gungrave neiesaku skatiities, gruuti iebraukt prikolaa gribaas, lai tas Vash the stampede visiem smadzenes izshkjaida a shis izraadaas kaut kaads miikstais biggrin.gif. Tagad pie 12. serijas liekas viss OK, interesants varonis sanaacis.
Arfija
Pirmaa anime man tas izsakaas dikti daudzos veidos !Dazhi no tiem- Pirmais aniem ziimeejums no karameles un mms16!Tad gaaja interneta anime bildes,tad karamele ar otaku.lv un tad ziimeeshana un tad seriali!Pirmaa seerija kuru nsokatiijos bija...er.....neatceros!:P laikam school rumble vai Kimi ga nozomu eien..nee taa tachu bija otraa kimi ga..Un tad...*aiziet domaadama par savu pirmo anime seriaalu kuru noskatiijaas primo!*
Miky
Pirmie notekti bija satriecoshie ,nepārspējamie,ģeniālie utt.. Digimoni biggrin.gif Kad anime pa īstam iepatikās laikam kad noskatijos Angel Sanctuary un Wonderful Days. wub.gif
mms61
Pirmaa anime...TaaBija Kamikaze kaito Jeanne vaacu
valodaa. Laikam tas bija 5/6 gadu vecumaaa. Vecie,
labie laiki...
Ragana
Pirmā anime, neskaitot pokemonus un tādus s```?
Šodien, saucās Full Metal Panic pirmā sērija.
Hikaru
QUOTE(Ragana @ Aug 13 2006, 14:20) *

Šodien, saucās Full Metal Panic pirmā sērija.

Ļoti labu pirmo anime izvēlējies! smile.gif Šī ir tiešām augstas klases anime.

Ja vēl nezini kādā secībā iet šī anime (ja vēlies pēc kārtas skatīties):
1. Full Metal Panic (1. sezona)
2. Full Metal Panic Fumoffu (blakus story, kura zīmēta pēc 1. sezonas)
3. Full Metal Panic The Second Raid (turpinājums)
Ragana
Sezonu secību jau zinu, pašlaik esmu novilkusi un noskatījusies pirmās sešas sērijas...
Keydan
Man ar to FMP iznaca ta ka es noskatijos visus sezonus apgriezta kartaba! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Neptuuns
Kautkaa pa murgiem atceros, ka kaukad kad man bija labi ja astoņi gadi skatiijos Ultramenu, protams tad man nebija ne jausmas kas ir anime, maz ko vispaar sajeedzu, patika tikai spiidiigaas gaisminjas, pat normaalaakaa vecumaa saaku ar diezgan pazemas kvalitaates anime- Naruto un RO the animation, pa vidu, kaa jau visi, skatiijos arii digimonus un pokemonus.

Edit:
QUOTE(Jancho @ Aug 8 2006, 20:15) *
nupat noskatiijos Gungrave - ljoti labs sanaacis varonis Brendons Hiits(angliski - Heat), tieshi taads, kaadam jaabuut assasiinam. Kluss, paarliecinaats, bezbailiigs. Tagad skatos Trigun, liidz 5 seerijai visu laiku nevareeju saprast - WTF IS GOING ON? peec Gungrave neiesaku skatiities, gruuti iebraukt prikolaa gribaas, lai tas Vash the stampede visiem smadzenes izshkjaida a shis izraadaas kaut kaads miikstais biggrin.gif. Tagad pie 12. serijas liekas viss OK, interesants varonis sanaacis.

Man bija tieshi taapat, arii skatiijos seciibaa gungrave, tad trigun, kaukas galiigi nelikaas pareizi. Tagad trigun mans iecieniitaakais anime.
7thcrow
Candy candy!!! laugh.gif Tas bija ļoti sen, bet es atceros - rādija pa TV krievu valodā, ka es jums saku. Toreiz likās ļoti interesanti, jo kautkas tāds nebija redzēts, bet tur bij diezgan daudz sēriju, un visas tā arī nenoskatijos. ...Ultra menu arī atceros, bet tas neiespiedās tik ļoti atmiņā, kā pirmais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.