QUOTE(Hinata @ Jun 1 2006, 11:17)
njaa iisteniiba nekaa laba tur naw! juus te taa to skolu slaveejat...bet kaut wai par to pashu japaanju valodas maaciishanos-ucene ir japaaniete kura latviski neko nerubii un angliski ar taa nevisai taa kaa neviens iisti vinju neklausaas. tas taa ja tew pasham ir apnjeemiiba maaciities tad tu tur kko wari iemaaciities.
Es nezinu, kursh to skolu slavee, es jau nu noteikti nee. tikai saku visu kaa ir. ko nepasaku es, pasaka citi. kad es nonaacu tanii skolaa, mana atzinja peec nomaaciita gada ir taada, ka pa sho gadu neesmu iemaaciijies neko taadu, ko pats nebuutu iemaaciijies ieprieksh pashmaaciibaa. Taa kaa ja nav veelme kkaadu apsveerumu deelj uz to skolu iet, un ir stipra apnjeemiiba, tad laipni luudzam autodidaktu pulkaa, prieksh jums ir graamatniica ''Gora'' jēzusbaznicas 7/9 (krievu val. paarsvaraa)
tomeer prakses nekad nav par daudz, taa ka domajiet pashi, es tik informeeju.
Hmmm, cien. CirvjaKaac, veiksmi, bet, gadiijums no dziives, kaa man pateica Za4peedinja, vinji (tb vinjas klase) 6. (vai kuraa) klasee vnk esot njeemushi ziimuli un skolotaaja pavadiibaa labojushi kljuudas. Tagadeeja jap. val. skolotaaja saka, ka ne tik slikta, tomeer kljuudu daudz. taa luuk
Pats lietoju krievu un anglju vaardniicas, piem. pilniigam noobam japaanju valodaa imo, pietiek ar ''Oxford Japanese minidictionary'' (Globusaa pa 6 Ls), protams, ja jeedz anglju valodu.
Bet pat to latvieshu vardniicu veru tik pateikt tik to, ka man vinja jau gadu staav plauktinjaa un kraaj putekljus...