Nu tad tā. Tagad balsojam, ja jau vienkārši nolemt nevaram. Tad eskosim mūsu lāpai , kurai sekos bars, un ņemsim to par ko balsos vairākums.
+Chibi+
Nov 16 2004, 20:13
a man ir dilemma.....
visa dzīve ir dillema, Stace... mēs vienmēr stāvam izvēles priekšā... taču ir jāpieņem lēmums.
re kā.. es laikam tagad varu iet uz baznīcu sprediķus lasīt..
vareejaat tak blakus tulkojumu uzrakstiit
pag, nu tulkojumi jau ir vienā topikā... ko tad vēll..
Nu labi.. ja jau tā vajag tad te būs.
+Chibi+
Nov 16 2004, 20:38
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 20:18)
visa dzīve ir dillema, Stace... mēs vienmēr stāvam izvēles priekšā... taču ir jāpieņem lēmums.
re kā.. es laikam tagad varu iet uz baznīcu sprediķus lasīt..
Va vells, Yume, kādi tik talanti tik tev neatklājas!
Hikaru
Nov 16 2004, 20:47
Ļoti grūti nobalsot par kuru. Vieglāk ir nobalsot pret kuru...
... nu mazliet padomāšu un tad jau izdomāšu..
..O tur parādījās vēl daži jauni nosaukumi... varētu pielikt pie balsojuma..
...Laikam jau nobalsošu rīt...
+Chibi+
Nov 16 2004, 20:53
bij grūti izvēlēies, bet nolēmu par labu Katana.
pirms briizha ootaku zaibatsu bija divi voti
Nu kaigan nebūtu labāk tulkot ka "Atvērt kādam acis uz patiesību", nu mēs atvērsim cietiem acis uz patiesību
*es par šo*
MitSuki
Nov 16 2004, 21:12
Es par KOKORO nobalsoju,jo liekas ka viss normalakais no visiem tiem piedavatajiem vardiem izsklausas
QUOTE(Tador @ Nov 16 2004, 20:07)
pirms briizha ootaku zaibatsu bija divi voti
yume, tas laikam ir jautaajums Tev...
šitā tā lieta neies cauri! Vajag tā darīt, tagad nobalso cik var, un tad kādus 3 visvairāk nobalsotos balsojumus vēlreiz liek balsošanā! Tā vienkārši ir jādara!!!!!
nebija... voti nevar lēkāt, un neviens neko nebija mainījis.
Ek Tador.. "kol' iz stenki lezut ruki, ne pugaisja, eto gluki .."
Un par tiem .. "fināla" varinatiem, OK, uztaisīšu.. tikai vajag lai te vairāk cilvēku nobalso!
Kami-sama
Nov 16 2004, 21:32
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 20:19)
nebija... voti nevar lēkāt, un neviens neko nebija mainījis.
Ek Tador.. "kol' iz stenki lezut ruki, ne pugaisja, eto gluki .."
Un par tiem .. "fināla" varinatiem, OK, uztaisīšu.. tikai vajag lai te vairāk cilvēku nobalso!
a man uzraada, ka esmu nobalsojis un es nobalsoju par otaku zaibatsu
QUOTE(Kami-sama @ Nov 16 2004, 20:32)
a man uzraada, ka esmu nobalsojis un es nobalsoju par otaku zaibatsu
vo vo, un es arii nobalsoju!
+Chibi+
Nov 16 2004, 21:42
muuurgs.....
gan jau pēc kāda laika aizies, možs baigā bremze...
Jaladin
Nov 16 2004, 21:50
Nu bet mums tachu jaadomaa nosaukums anime fanklubam! Kaadaa saistiibaa katana ir ar anime fan lkubu. Es gan nobalsoju par "otaku kumi" tas ir vissakariigaakais. Kokoro ir labs vaards, bet neredzu kaapeec, lai taa sauktos anime fanklubs.
un manas domas ir ka otaku zaibatsu ir gana labs nosaukums!
un plus visam, vai anv pilniigs po par tiem idiotiem, kas izdzirdot shaadu nosaukumu smejaas?
lai taksh tie idioti iet sliicinaaties daugavaa, un mees paliksi visvarenaa anime impeerija!!!
Jaladin
Nov 16 2004, 22:36
QUOTE(Tador @ Nov 16 2004, 21:56)
un manas domas ir ka otaku zaibatsu ir gana labs nosaukums!
un plus visam, vai anv pilniigs po par tiem idiotiem, kas izdzirdot shaadu nosaukumu smejaas?
lai taksh tie idioti iet sliicinaaties daugavaa, un mees paliksi visvarenaa anime impeerija!!!
Otaku zaibatsu ir labs nosaukums, bet es jau nobalsoju un es gribu buut godiigs un balsot vienreiz
ei, izbeidziet lūdzu likt citātā visus postus.
Tas ir nelasāmi. Es nelabošu, šoreiz tas prieks tiks jums pašiem, ja neizdarīsiet, tad es paņemšu un izdzēsīšu. Jo neko sakarīgu tur tāpat nerakstat.
Un runājot par otaku impēriju.. teiksim tā. es zem tāda neparakstīšos.
Man nepatīk ne kā skan japāņu valodā, ne kā tulkojās. Tāda sajūta ka cilvēki ar mazvērtības kompleksu savākušies, baigie deesputi un diktatori jūtās. Sviests.
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 22:26)
ei, izbeidziet lūdzu likt citātā visus postus.
Tas ir nelasāmi. Es nelabošu, šoreiz tas prieks tiks jums pašiem, ja neizdarīsiet, tad es paņemšu un izdzēsīšu. Jo neko sakarīgu tur tāpat nerakstat.
Un runājot par otaku impēriju.. teiksim tā. es zem tāda neparakstīšos.
Man nepatīk ne kā skan japāņu valodā, ne kā tulkojās. Tāda sajūta ka cilvēki ar mazvērtības kompleksu savākušies, baigie deesputi un diktatori jūtās. Sviests.
mazveertiibu?
hah!
mazveertiiba tieshi neljautu piekrist taadam nosaukumam... *glances at yume*
plus visam skan respektabli - japaaniski.
+Chibi+
Nov 17 2004, 00:08
A man ir viens jautājums [ redzot, kā visi kasās dēļ tā nosaukuma]..
Vai jūs atteiksieties iet uz sanāxmēm un piedalīties kluba darbībā, ja jums nepatiks nosaukums?
Tāpēc, ka es te tā domāju... No matter what the title is i will go, i join for the idea, and the title won't change the content, right?
Vai nosaukumam nesāk piedēvēt pārāk lielu nozīmi?
mmm. Stace.. nu man ir cits viediklis, teiksim tā. Jā, es nestāsos klubā ar nosaukumu kas man nepatīk. man tas nesagādā problēmu, vienmēr var atrast to ko meklē.
Es esmu prefekcionists .. un egoists, man vajag tā kā man vajag un ja kādam ta nepatīk, es vienmēr varu aiziet un nemaisīt dzīvot.
vispaar jau fakts... tikai gribaas ko ziimiigu... vai krutu!
+Chibi+
Nov 17 2004, 00:18
a es gan esmu gatava piekāpties galējai idejai, negribu, ka vienreiz palieku viena savas ietiepības dēļ [ no hint!]. Kur tad paliek deomkrātija, ja jādara tā, kā grib Yume? Heh heh heh.
Joking... Bet es esmu gatava pieņemt to nosaukumu, kuru citi gribi, ja jau vajag. Kopēja ideaj taču prasa upurus... ^___^v
Anyway. Lemjiet ātrāk un MIERS.
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 23:18)
a es gan esmu gatava piekāpties galējai idejai, negribu, ka vienreiz palieku viena savas ietiepības dēļ [ no hint!]. Kur tad paliek deomkrātija, ja jādara tā, kā grib Yume? Heh heh heh.
Joking... Bet es esmu gatava pieņemt to nosaukumu, kuru citi gribi, ja jau vajag. Kopēja ideaj taču prasa upurus... ^___^v
Anyway. Lemjiet ātrāk un MIERS.
gribeetos jau lai aatraak izlemtos, bet gruuti naakas...
nu Stace.. kāda demokrātija, es esmu izteits desputs. Un ja man kautko no kāda vajag es to dabūšu, tur nekādu problēmu nav. Man vispār problēmas ir tikai ar gaidīšānu, un ar citu cilvēku bezdarbību, es drīz sākšu domāt, ja nevajag tad nevajag, un likšu visus mierā. sēdēšu savā nodabā un nekritīšu vairs nevienam uz nerviem, es domāju daudzu dzīve laiks mierīgāka.
Bet par to nosaukumu. es tagad saku oficeāli.. dodu laiku izdomāt kas būs par nosaukumu līdz piektdienas vakaram. Ja nekāda rezultāta nebūs, tad pēdējais vārds pieder man.
Tapēc lūdzu domājiet ātrāk un intensīvāk
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 23:23)
nu Stace.. kāda demokrātija, es esmu izteits desputs. Un ja man kautko no kāda vajag es to dabūšu, tur nekādu problēmu nav. Man vispār problēmas ir tikai ar gaidīšānu, un ar citu cilvēku bezdarbību, es drīz sākšu domāt, ja nevajag tad nevajag, un likšu visus mierā. sēdēšu savā nodabā un nekritīšu vairs nevienam uz nerviem, es domāju daudzu dzīve laiks mierīgāka.
Bet par to nosaukumu. es tagad saku oficeāli.. dodu laiku izdomāt kas būs par nosaukumu līdz piektdienas vakaram. Ja nekāda rezultāta nebūs, tad pēdējais vārds pieder man.
Tapēc lūdzu domājiet ātrāk un intensīvāk
njamm... peedeejais vaards tev... domaaju
ka to tu bikjiit paargalviigi pateici...
+Chibi+
Nov 17 2004, 00:28
Jaladin
Nov 17 2004, 00:29
Tad kaa tev Yume? Tev kaa perfekcionistei. Kaads ir tavs perfektais nosaukums klubam?
Tador, kā jau teica.. man pieder "vara"..
un tāpēc pēdējais vārds.
Un Stace... teokrātiska.. nu ja tu man uzrakstīsi kādus svētos rakstus.. tad pilnīgi iespējams.. hehe..
Nu un tagad.. es biju balsojusi par Kaigan..
Sakaki - perfektu lietu nepastāv, un ta kā es nevaru lemt par visiem, tad es klusēšu.. varinats no manas puses bija pedāvāts.. tā pat kā no citu puses, pārējais ir pūļa ziņā.
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 23:30)
Tador, kā jau teica.. man pieder "vara"..
un tāpēc pēdējais vārds.
Un Stace... teokrātiska.. nu ja tu man uzrakstīsi kādus svētos rakstus.. tad pilnīgi iespējams.. hehe..
Nu un tagad.. es biju balsojusi par Kaigan..
humm? esam tik lieli un speeciigi?
kā būtu ja jūs vienreiz nonāktu pie vienota viedokļā, nebraucot kādam augumā, vai nedomājot tikai par savuviedokli. tad problēmas nebūs.
+Chibi+
Nov 17 2004, 00:35
QUOTE(Yume @ Nov 17 2004, 00:30)
nu, tu taču lasīji spriediķi, tādēļ man jau liekas, ka jāveido jauks teokrātisks klubiņš All-hail-Yume! *giggles*
Tu vēlies svētos raxtus a la Tora, Bībele, vai tev mormoņu stila vairāk patiktos?
Jaladin
Nov 17 2004, 00:35
Hei tikai kaapeec Kaigan? Vaards ta stiliigs, bet kaads sakars ar Anime Fanklubu?
QUOTE(Yushiro Sakaki @ Nov 16 2004, 23:35)
Hei tikai kaapeec Kaigan? Vaards ta stiliigs, bet kaads sakars ar Anime Fanklubu?
man shkjiet ka tas var noziimeet ka anime ir apgaismiiba, augstaakais kas ir... principaa ir jau arii...
Stace man sirdīj tuvākas hinduisma senās himnas.
un Tador.. nē.. man nerūp vara.. man vispār nekas nerūp, kā ja ne reizi vien tica.. esmu pofigists, tieši tāpēc mainu savu viedokli, saskaņā ar situāciju. kā gribu tā dabu, un ja man ir iespēja, un viņa man parasti ir.. tad kā gribu, t ā sanāk.
Tā nav vara.. tā ir iespēja ...
Jaladin
Nov 17 2004, 00:38
QUOTE(Tador @ Nov 17 2004, 00:36)
man shkjiet ka tas var noziimeet ka anime ir apgaismiiba, augstaakais kas ir... principaa ir jau arii...
Well OK, bet es veeljoprojaam esmu par "Otaku kumi" un "Otaku Zaibatsu"
+Chibi+
Nov 17 2004, 00:39
Hei, hei, hei, mazā, come down!
Tu to visu uztver pārāk nopietni! Nomierinies, viss būs labi!
Neuzņemies pārāk daudz...
vispaar lai liidz riitdienai cilveeki pabalso. tad jau skatiisimies.
+Chibi+
Nov 17 2004, 00:40
QUOTE(Yume @ Nov 17 2004, 00:37)
Stace man sirdīj tuvākas hinduisma senās himnas.
ui, vēdas ir tik sarežģītas....
neesmu droša, ka spēšu...
Jaladin
Nov 17 2004, 00:41
Mieriigi bez stressa Yume!
Piedod ja esam tevi kaut kaa aizvainojushi. Taads nebija muusu meerkjis.
+Chibi+
Nov 17 2004, 00:44
QUOTE(Yushiro Sakaki @ Nov 17 2004, 00:41)
Piedod ja esam tevi kaut kaa aizvainojushi. Taads nebija muusu meerkjis.
*nods*
mm, es pašalik es neuzņemos vispār.. dārgie.. kas tad man.. es rīt barucu prom, būs jums miers no manis.. tad lemjiiet paši, es neko nespiežu, bet dariet kautko.. paskaties.. jūs te uz vietas mīdaites un neko normālu tā arī nenolēmtāt.. vai tā latviešu tauta tiešam tā ir pieradusi pie režīma ka gaida kad visu kāds pateiks viņas vietā?
lemjiet es saku, es piektdien vakarā būšu atpakaļ, un tad apkopošu rezultātus, laik kādi viņi būtu vai nebūtu, un ja domas dalīsies tad man būs izvēles tiesības.
Un Stace.. hehe.. nu re.. jūs tagad draudzīgi to uztverat galīgi ne tā kā tas bija domāts. man kādreiz viens gudrs cilvēks iemācīja vienu gudru lietu. karts visu uztver pa savējam. es rakstot šo tektu, rakstu vienkārši burtus, taču to sajūtu kas tajā ir jūs uztverat paši, tas nozīmē ka tā ir faktiski jūsu sajūta, nevis mana. seko ka jūs tādā veidā uztverat vienkārši burtus.. taču tas nekādā gadījumā nenozīmē ka es tā domāju.
So uzpriekšu..
Jaladin
Nov 17 2004, 00:49
Nekas liidz 5dienai mums noteikti nosaukums jau buus.
+Chibi+
Nov 17 2004, 00:56
QUOTE(Yume @ Nov 17 2004, 00:45)
Un Stace.. hehe.. nu re.. jūs tagad draudzīgi to uztverat galīgi ne tā kā tas bija domāts. man kādreiz viens gudrs cilvēks iemācīja vienu gudru lietu. karts visu uztver pa savējam. es rakstot šo tektu, rakstu vienkārši burtus, taču to sajūtu kas tajā ir jūs uztverat paši, tas nozīmē ka tā ir faktiski jūsu sajūta, nevis mana. seko ka jūs tādā veidā uztverat vienkārši burtus.. taču tas nekādā gadījumā nenozīmē ka es tā domāju.
So uzpriekšu..
varbūt tas tā arī ir, bet man ir viena dīvaina īpašība, tāds ne īpaši labs skills ,teiksim tā, es ļoti jūtīga, arī tādā aspektā, ka es labi jūtu citu cilvēku emocijas, attieksmi, mood..
Mēs uztveram tas sajūtas, ko tu pati tajā textā ieliki..Vismaz es raxtītiem vārdiem un burtiem piedēvēju loti lielu nozīmi.. Katra vārda atrašanās vieat liecina par noteiktu zemapziņas domu, tādēļ bija ļoti viegli sajust, kāds bija tava gara stāvoklis, kad tu to raxtīji.
iespējams, ka es kļūdos.
varbūt.
es to nenoliedzu. Jo ja burti ir tikai burti, tad jau vārdi arī ir tikai vārdi un pasaule ir, protams, illūzija, un neviens jau neko par otru cilvēku nezina utt.
vismaz ES sajutu, ka tu dusmojies, ka viss kā jau vienmēr velkas garumā, un tevi nomāc sajūta, ka tev par to jāatbild. Tādēļ tu gribi deomnstratīvi pateikt "Nepatīk - dariet paši", lai visi beidzot novērtē, cik lieliska ir Yume, un nonāk pie draudzīga kopsaucēja.
Bet zini - visi jau tāpat zina, ka tu esi lieliska, tādēļ chill out un gaidi results.
Vse budet horosho.
Da ko jūs varat braukt Yuma`i virsū! Viņa tak arī ir tikai cilvēks!
Un ņemam šos vārdu
kaigan, jo pret to nevienam nav iebildumi. Un nosaukums arī ir ļoti atbilstoš kā jau iepriekš tika minēts!
Cerams ar šo visi uzbraucieni un strīdi beigsies!
Ja gribat izlādēties ta ejiet Quake paspēlējiet, palīdz!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.