Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kluba nosaukums
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Jaladin
Jaa QUAKE paliidz. Man nav pretenziju pret Kaigan (kaut ir citi varianti, kuri man oatiktu labaak), bet, ja klubu nosauks par Kaigan es neapvainoshos. Apsolu! biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(JurCHiX @ Nov 17 2004, 01:04)
Ja gribat izlādēties ta ejiet Quake paspēlējiet, palīdz!  mad.gif
*

tas domāts man? huh.gif
Jaladin
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 17 2004, 01:12)
QUOTE(JurCHiX @ Nov 17 2004, 01:04)
Ja gribat izlādēties ta ejiet Quake paspēlējiet, palīdz!  mad.gif
*

tas domāts man? huh.gif
*

Kaapeec tev? huh.gif
+Chibi+
nu, jo tas peec mana posta naaca.. sad.gif Bet es nedomaaju uzbrukt Yumei, es gribu, lai vinja neuztruacas un ljauj visam notikt taa, ka tas notix... T.T
Rob_X
Eu, Chibi, es ta skatos ka tev ir psihologa [(psihoterapeita) xz ka tur vinju sauc, bet karoche tas cilveks kursh uzklausa citu problemas un palidz viniem utt (ne, ne macitajs)] wink.gif

Ko es jums cilveki te gribej' pateikt - te dazh labs stridejas par to ka izveletais variants nesaistas ar fanu klubu... ja ta labi padoma tad tur ir tikai 3 varianti kas jebkada veida saistitos ar fanu klubu (nu nav man taks janorada vai ne ?) un ... un... dang es tikko pazaudeju domu... isak sakot - nevajag strideties par tadam lietam.. khem.. tas ta ka viss. blink.gif
Batou
balsoju par NAFC. varētu jau vēl labāk: NAFTA. un tad jau tas būtu ļoti tuvu britu kinoakadēmijas balvām BAFTA.

a Otaku Zaibatsu izklausāc pēc Daithatsu. varbūt vienkārši Otaku Sony? Toshiba arī derēs...

Kaigan? wtf? normāli izklausīsies "es šodien biju kaiganā. kur kur? nu kaiganā."

a En Ei Ef Sī, kaut arī līdzīgs Sī En En, tomēr tuvāks.
arteck
Āāāāāā! Otaku Zaibatsu arī ir! *gārdz*
zenofex
Eh... Tauta.
Kaigan vai Kokoro derees, pret pareejiem man nav nekaadu emociju.

Kaada gan skirba ko teiks paareejie un vai vinji sapratiis. Galvenais ka pasham patiik.
jurc
QUOTE(Outlawz @ Nov 17 2004, 02:20)
balsoju par NAFC. varētu jau vēl labāk: NAFTA. un tad jau tas būtu ļoti tuvu britu kinoakadēmijas balvām BAFTA.

a Otaku Zaibatsu izklausāc pēc Daithatsu. varbūt vienkārši Otaku Sony? Toshiba arī derēs...

Kaigan? wtf? normāli izklausīsies "es šodien biju kaiganā. kur kur? nu kaiganā."

a En Ei Ef Sī, kaut arī līdzīgs Sī En En, tomēr tuvāks.
*

nu te jau var pastriideeties. Ja buus NAFC... kur biji? Nafcaa! kaadaa naftaa?
Domaaju ka jau ir izlemts, buus Kaigan!
Hikaru
Man visvairāk patīk kaigan. Un par to arī nobalsoju.
ShinChan
Uzskatu, ka sākotnējās izjūtas ir tās patiesākās. Nobalsoju nelasiijis te sapostoto materiālu, tātad no postiem neietekmeejos. Un nobalsoju es par Kaigan. Patīk vārds, patīk tā nozīme. No piedāvātajiem variantiem likās vispieņemamākais (atskaitot NAFC, bet nekādi nevaru izdomāt kā lai iedabū iekšā I, ja pateiksiet, varbūt pārvērtēšu savu balsojumu).
Runājot par kašķi, kas te bij izcēlies. Mīļie cilvēki, būsim iecietīgi, un cienīsiem cilvēku, kas vismaz kaut kādu iniciatīvu un organizatoriskos talantus vēlas izrādīt šajā zvēru dārzā, kur katram sava galva liekas dalailamas cienīga.
Shinobi-sama
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 23:30)
Sakaki - perfektu lietu nepastāv, un ta kā es nevaru lemt par visiem, tad es klusēšu.. varinats no manas puses bija pedāvāts.. tā pat kā no citu puses, pārējais ir pūļa ziņā.
*

Blaaviens.......... mees tak jau spaulcee noleemam kursh ir "puulis", un esmu kategoriski pret "puulja" palaishanu savaa valjaa..

"Kaigan" - peec ideja snav slikts.. bet man rodas asociaacijas, ka tad mees anime uztaisaam par religiju. UN es esmu ateists.. laigan veelaak piemekleeshu Kanji shim nosaukumam un tad jau redzees kaa izskatiisies... kaut gan es joprojaam esmu par "CHIgohan" - tas izpauzh mani tongue.gif Pashalik man anime ir kaa skaabeklis... ir veel tik daudz ko es gribu redzeet. Nupat kaa beidzu luureet "Peace maker Kurogane" un secinaaju ka gribu noskatiities veelreiz kaa DVD ripus, jo gribas izbaudiit blody sceenas labaa kvalitaatee rolleyes.gif
Saiko
Kaigan manuprāt ir jauks nosaukums par to arī nobalsoju...
Tador
labi... lai ir kaigan.
arteck
Kaigan liekas pārāk skaļš vārds ar visu tā jēgu. Nu nav anime apjēgšana, apskaidrība or whatsoever. Pārējie mani nesaista, tāpēc šajā sarakstā neatradu nevienu sev piemērotu nosaukumu. Tas, protams, ir subjektīvi.
MitSuki
Ehhh man ir pie vienas vietas kads vards no tiem galvenais lai ir..(nenemiet launi xe)
Jo tiesam sak apnikt ka jus te cakarejaties par sito visu ehh..
Ja jau jus buss tas ko jus izvelesities tad es ari piekritisu smile.gif

Ito no Kazuki
Es jpr tā kā turos pie Otaku Kumi...Nez, man iepatikās *shrug* Bet Kaigan arī ok, I guess. Visp Totoro arī būtu mīļi. Eh, atkal es esmu neizlēmīga ^^
edg
Man kaigan tulkojums (apgaismība, patiesības apjēgšana) izklausaas peec aptuveni taadas nostaajas: "otakus are tex ones, others are teh suckz!!!" - tipa, tie, kas otaku, tikai tie ir iistie. Pie tam, nespeeju muus asocieet ar cilveekiem, kas buutu apgaismojushies, atradushi patiesiibu. Anime tieshaam nav religjija - nevajag paarveerst to par kaut ko garaa taadaa: "Ja tu neskaties anime, tad tu neko nesajeedz!" Iespeejams, gribeeji teikt, ka mees tieshi to mekleejam, bet arii tam nespeeju piekrist, ka mees buutu tie iistie cilveeki, kas dveeselee nomaldiijushies un nu meklee savu dziives jeegu.

Taa kaa - iesaku visiem balsot par Totoro!
Totoro asocieejas ar kaut ko tieshaam jauku, un nesleepj zem sevis pilniigi nekaadu dziljo domu. Totoro ir liels un sirsniigs zveers, kas miil dziivi un ir ljoti labsirdiigs (nu labi, kaut kaada dziljaa doma tur ir).
arteck
edg ļoti labi uzrakstīja. Netīk man tā kultiskā jēga. Savukārt Totoro man pārāk asociējas ar visu Ghiblisko nevis anime kopumā. *sigh*
Hikaru
Citā topikā vēl Kaigan tika iztulkots kā "spiritual awakening", kas man patika. Man tas asocējas kā, skatoties anime, "pamostas gars" un iegūst spirituālo (morālo) baudu (kaifu). smile.gif
Un ar reliģiju te nav nekāda sakara, bet gan ar astrumniecisku garīgo kultūru....vai kaut kas tml.... (fantasy stilā)

...Nezko es te gribēju gudru pateikt !?... blink.gif
edg
QUOTE(arteck @ Nov 17 2004, 16:21)
Savukārt Totoro man pārāk asociējas ar visu Ghiblisko nevis anime kopumā. *sigh*
*

No taada viedoklja uz to nebiju paskatiijies. Nu ja totoro neguus lielu atbalstu, tad ir gruuta izveele...

Patieshaam ceru, ka shii polla rezultaati nebuus izshkjiroshie un buus vismaz veel viens polls ar top5 nosaukumiem un iespeeju cilveekiem, kas paardomaajushi, nobalsot veelreiz + iespeejas "Visi labi" un "Visus ieniistu".
Sigfa
Kaigan- vareni izklausaas, un noziimee buutu visai attieciiga biggrin.gif
Shinobi-sama
開眼 = kaigan - nu taa sou sou... ja veel uztaisa kaligraafisku ziimeejumu tad viss ir OK
jurc
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 18 2004, 11:00)
開眼 = kaigan - nu taa sou sou... ja veel uztaisa kaligraafisku ziimeejumu tad viss ir OK
*

pirmais simbols smuks tongue.gif
MitSuki
ehh ko jus vel neesat izdomajusi kluba nosaukumu ?
Hikaru
QUOTE(JaYzZ @ Nov 18 2004, 15:53)
*

A ko tu domāji... Vēl taču tikai dažas dienas (laikam) domā par nosaukumu.
Īstenībā vienmēr ,kad grib kaut ko izdarīt, dara to vismaz 3 reizes ilgāk nekā bija plānots. Tāda ir realitāte.
jurc
QUOTE(JaYzZ @ Nov 18 2004, 15:53)
*

Nu būs Kaigan! Vismaz neviens īpaši par to neiebilst cool.gif
+Chibi+
me 100 % neiebilst. happy.gifv
kaarleens
totoro rolleyes.gif
Dzonis
laikam esmu par Kaigan...noziime laba..(kas par desaam?nevaru nobalsot..saka ka jau esmu savu balsi atdevis, bet tie ir meli!hm....)
Yume
tāks, me ir atpakaļ.. nu pēc balsojuma spriežot tad nosaukums mus tagad ofeciāli būs Kaigan!
+Chibi+
manuprāt, tas ir ļoti labi, jo nosaukums ir neitrāls un visi ir puslīdz apmierināti happy.gif
Jaladin
Jaa man patiik Kagian. biggrin.gif Visi apmierinaati. Katraa gadiijumaa diezgan labs nosaukums.
Shinobi-sama
nu galiigi apmierinaats es buushu kad uz logo buus extreme-ecchi pozaa uzlikta cat-slave cool.gif
ShinChan
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 22 2004, 15:02)
nu galiigi apmierinaats es buushu kad uz logo buus extreme-ecchi pozaa uzlikta cat-slave  cool.gif
*

...un ar to pašu brīdi man zudīs jebkāda un interese par šo klubu. tongue.gif
Shinobi-sama
QUOTE(ShinChan @ Nov 22 2004, 15:50)
...un ar to pašu brīdi man zudīs jebkāda un interese par šo klubu. tongue.gif
*

nu var tachu ar kaadu kaadu no locekljiem norautu uzziimeet lai visu veelmes apmieriunaatu tongue.gif
Yume
mhahah.. Shinobi.. tu vari sākt jau zīmēt, to logo.. biggrin.gif un tad mēs draudzīgi izvērtēsim.
Ui... tādu gan es gribētu izvērtēt, sanāktu ļoti "objektīvi"

Tagad sāku domāt.. kas man ir datorā ieskanēts.. nu tā,
image
šī bija variācija priekš Koneko.. bet priekš kaigan.. hmm.. nu kautko tādā stilā? ne?... chibi der? huh.gif
image
image
image
nu, šis tā, pārdomām..
image
nu vai tikai feiss.. un fonā pietikt nosaukuma kanjus
image

Tā, nu tā ir viela pārdomām, un varbūt iedvesmai..
kaarleens
pag nu ka tajā logo jābūt kawai beibei es domāju nevienam pretenziju taču nav ?
bumbuļiem nav obligāti jābūt tadiem kā grenadier galvenais lai katrs vīriešu dzimtas otaku sarktu un bālētu skatoties uz to bildīti (ja nezinat kā tas ir paskatieties Gnešiken)
he he visvarenās dzimumu vienlīdzības vārdā var ar tur čomu piebāzt bet nu man tas nebūtu vajadzīgs
un btw par catgirl ideja nav nemaz tik slikta tik man vairāk patiktu kau kas uz čobitu pusi ehh čī mmm ehh rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif wub.gif
Yume
par logo nevajadzētu ņemt kāda charu, mmm.. un runājot par kawai beibi.. hehe.. man būs iebildumi.. biggrin.gif.. un es domāju par to neviens nešaubījās.
Bet nu.. var jau sarunāt kautko..
Ella
Shitos logo ieraugot side naturaali aizrijaas :DDDD
jurc
Nu no tiem visiem man vislabaak patika Remans Lupins... tik vareetu bez ausiim un astes! Veel kautkur nosaukumu iebaazt un buutu ok!
Yume
*ROFL*.. nu labi, atdzīsu, mans rokraksts nav lasāms.. hehe, viņu sauc Remus Lupin's tas ir fanarts uz HP, un stāv tur vienkārši prāta rosināšanai.
Es gaidu kādu piedāvājumu, vai vēl labāk bildi arī no citiem.
jurc
Bik padarbojos ar paintu laugh.gif
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
Jaladin
Hmm... maan patiik taa kur ir gan ar latiinju burtiem, gan ar heroglifiem. Un ja veel tur buutu eechi catslave..... rolleyes.gif
jurc
Nu jaa... ar taam autortiesiibaam ir kaa ir... dry.gif
image
Kautkos no useru zinejumiem:
image
edg
Mjaa, tam peedeejam ideja reaalaa! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hikaru
Šitā pēdējā izskatās diezgan forši... man ļoti patīk.
Yume
ar pēdējo problēma ir tāda ka tas nav Logo.. tā ir plakāta bilde. Neder īstenība neviena no iepriekš ieliktām, un arī tas ko es iemtu pie ogo neder..
jāņem zīmējums, jānovienkāŗso līdz vairs nevar, un tad jāpieliek klāt teksts. Tādam faktiski jābūt logo.
Man kāds lūdzu nevar atrast kanji priekš kaigan, tādus smukus, kaligrāfikskus. ? tad varēs kautko pieklāīgu sameisterot.
+Chibi+
ziniet, es te taa shkjirstiiju savu japaanju-krievu vaardniicu, un tur raxtiits, ka kaigan ir piekraste. Heh. rolleyes.gif
jurc
nu tiem japāņiem jau vienam vārdam ir vairāka nozīmes! Nu ja kas ta mēs tā pat piekrastē dzīvojam dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.