Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kluba nosaukums
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
+Chibi+
nu, es skatījos pilnīgi visus iespējamos variantus - visus vārdus, kuros iekšā ir "kai" kā tāds, heh... Nekas pat līdzīgs nebija! Bet vismaz es uzzināju, ka "hatake" ir laux! Haha hah, Kakashi Lauks! laugh.gif
Yume
Stace.. kanji vārdnīcā paskaties ko nozīmē tie kanji kas ir p[ielikti pie logo. Kaigan ir arī apskaidrība... man labāk starp citu patīk piekrastes kanji. Viņi ir pūkaināki.
+Chibi+
ai, da es vienkaarshi speeleejos ar vaardniicu.... unsure.gif maajaas staav, es nevaru vienkaarshi paskatiities, ko noziimee kanji... it kaa es atcereesho liidz tam mirklim, kad tieku maajaas!
Shinobi-sama
Izmet miskastee to vaardniicu, kas tev maajas staav, vieniigaa reaalaa vaardnica ir JDIC kas izmanto edict nokachaat var sheit bet probleemeema ir taada ka kameer atradiisi vaidziigos failu un izbursies visiem readme kmaaer dabuusi viju gatavu lietoshanai paies zinaams laicinjsh(ja vispaar dabuusi pie dziiviibas), tapee ka tur ir n-tais failu daudzums bet pashi vaardniicas faili ir uz pirkstiem skaitaami biggrin.gif... taaka ja ir veelme tad es uz naakamo kaigan miitingu atstiepshu savu elektronisko vaardniicu kuru es uzskatu par neaizvietojamu
jurc
wow, un tie visi faili mozh jaakachaa? blink.gif
Negribi kautkur uzlikt jau gatavu vaardniicu? Uz kaada ftp? Un vispaar cik kopaa tas viss aiznjem?
Guest
mmm ej #anime.lv@irc.apollo.lv meklee rokaa "edg" un dingjee no vinja biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.