Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AnimeFest 7
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
cdmax
QUOTE(maxovt @ Apr 20 2010, 15:27) *

QUOTE(lilion @ Apr 20 2010, 11:39) *
Tas ir kads hobijs vai ?
Tas ir strauja attīstība! cool.gif

Viņiem tas ir Hobijs. Ja šogad atkal mainīs vietu(kas ir ļoti ticams), tad tā jau ir apsēstība.
Niks
Cilvēki to parasti sauc par paranoju.
Koneko
Varbūt viņi no kāda bēg? ohmy.gif
Arts
Varbūt viņi no kāda bēg?

No telpu izīrētājiem. biggrin.gif

Var vēlreiz paprasīt, cik maksā biļete?
Ginta
Read the [ˈfʌkɪŋ] 1st post
Biļešu cenas:*
Biļete 1 dienai - 4LVL
Biļete 2 dienām - 8LVL
Biļete cosplayer'am 1 dienai - 3LVL
Biļete cosplayer'am 2 dienām - 6LVL
* Festivāla dienā biļetes maksās 5LVL par dienu.

Btw (offtopic) - es tā dzirdēju, ka vienā no vietām ārpus veikala darbalaika daži labi uzrīkojuši tusēšanos, kas izrādijusies mazliet par skaļu - kaimiņi sūdzējās, atbildīgie darbinieki tika atlaisti... err... jā. Nebrīnītos, ja cilvēki viņus gribētu no turienes prom. Lai vai kā, ne mazums uzņēmumiem sākumā neiet tik gludi. Vēlu viņiem nostabilizēšanos.
Koneko
Btw (offtopic) - es tā dzirdēju, ka vienā no vietām ārpus veikala darbalaika daži labi uzrīkojuši tusēšanos, kas izrādijusies mazliet par skaļu - kaimiņi sūdzējās, atbildīgie darbinieki tika atlaisti... err... jā. Nebrīnītos, ja cilvēki viņus gribētu no turienes prom.

Makes sense biggrin.gif
Nu ko... Vēlos arī pievienoties veiksmes vēlējumos Anime+ ^^ (lai gan pati vairāk iepērkos anime-san)
lilion
Es han ja kaut ko perku, tad perku vai nu interneta vai anime +, jo uz anime-san adresi negribu kratities.
Tapec ceru, ka veikals neaizies par burbuli.
*kapec skolas datoram nav tilde Q-Q*
Koneko
Tādā gadījumā es varu izsecināt, ka katrs iepērkas tur, kur viņam ērtāk (tuvāk mājām utt)
Kas to būtu domājis, ka izšķirošais faktors ir nevis kvalitāte, bet gan ērta un ātra aizkļūšana...
lilion
Nu ja godīgi kvalitāte man nav tik svarīgākā lieta, diezgan noteicošs faktors man ir arī cena un paša pārdevēja atieksme. Piemēr pats anime-san radītājs mani atbaidīja ar savu reklamēšanas veidu, un par pašausmīgā mājaslapa kurā preču apraksti nav pat iztulkoti. *vismaz nebija kad es tur pēdējo reizi biju iegājusi, dēļ konkursa*

Anime + veikals ir saprātīgāk arī izvietots un ir labāka apkalpošana, vismaz pārdevēja, ko es esmu satikusi nododot konkursam darbus un pērkot biļetes, bija jauka un saprātīgi palīdzēja man atrast labākās vietas etc.
cdmax
Vispār jau šitas topiks nebija par veikaliem smile.gif

Izrādās, ka kādam arī tik šausmīgi nepatīk mans veikals smile.gif.
Niks
DELETED - lai jau paliek
+Chibi+

Programmā izmaiņas!

Paldies Dainim B par palīdzību posta radīšanā!

Sigfa
vai būs kāds, ar ko kādu partiju go uzspēlēt? *skatās hikaru virzienā*
Tenma
par biļetēm. tās ir vajadzīgas tikai priekšnesumiem vai arī vispār lai tiktu iekšā? man pagaidām trūkst pārliecības, ka man būs finanses...
Kikyou
Tenma:
QUOTE(maxovt @ Apr 20 2010, 09:57) *
QUOTE(Amaje @ Apr 19 2010, 23:15) *
Un, kas tajā cenā ir iekļauts? Tā ir kā ieejas maksa, un par filmu, konkursu skatīšanos vairs nebūs jāmaksā?
Tieši tā.

Hikaru
QUOTE(Sigfa @ Apr 25 2010, 15:22) *

vai būs kāds, ar ko kādu partiju go uzspēlēt? *skatās hikaru virzienā*

Tur būs tāda iespēja?
Anyway, ja paspēšu līdz animefestam atgriezties Latvijā (lidostas darbosies), tad es tur būšu.
Sigfa
visticamāk jau, ka neviens dēli neņems, ja tiec, tad paķer to savējo. gan jau, ka būs arī citi interesenti.
maxovt
QUOTE(cdmax @ Apr 22 2010, 20:36) *
Vispār jau šitas topiks nebija par veikaliem smile.gif
Viss! A+ beidzas.
Bellzy
Tas nozīmē ka biļetes vairs nopirkt nevar?Jo cik saprotu anime+ is aizvērts.
Edit:29 Aprīlis,nepamaniju. laugh.gif
Ginta
Blood: The Last Vampire būs filma, ne tā mazāk-par-stundu anime? (tā vēsta animefest.lv) Negaidīti. Bet vismaz redzējusi neesmu.
Bellzy
Ir kāds kas grib iet ar mani uz festu?Draugs netiek un man negribas vienam iet (Don't worry kids,I'm not pedobear) laugh.gif
Vai arī būs kautkas līdzīgs kā ar pagājušā animefesta topiku?Ka cilvēki kautkur pirms festa tiekas vai kautkas tādā garā lai būtu kāds bariņš lai aizdzītu garlaicību? rolleyes.gif
dainismat
Tas gājiens, kas sākas 11.00 6-dien sāksies WTC, tad izies Rīgu un atgriezīsies WTC?!
Ginta
QUOTE(dainismat)

Tas gājiens, kas sākas 11.00 6-dien sāksies WTC, tad izies Rīgu un atgriezīsies WTC?!
Jā, apmēram tā.

QUOTE(Bellzy)
Ir kāds kas grib iet ar mani uz festu?Draugs netiek un man negribas vienam iet (Don't worry kids,I'm not pedobear) laugh.gif
Vai arī būs kautkas līdzīgs kā ar pagājušā animefesta topiku?Ka cilvēki kautkur pirms festa tiekas vai kautkas tādā garā lai būtu kāds bariņš lai aizdzītu garlaicību? rolleyes.gif
I'm always open to meet new people. *niko niko* Varbūt varēšu iepazīstināt arī ar citiem biedriem, ko pazīstu un/vai kas būs ar mani.

Praktiski, ja vēl kādi šejienieši nav paguvuši sapazīties, labprāt mēģinātu palīdzēt. Tā kā, ja nebīstaties manis (un es jau teiktu, ka tādām izjūtām nav pamata), droši rakstiet pm, noteikti varam ko sarunāt. :3
Kikyou
Ahaha, vispār lai visi, kas ies uz šo festu, pabļauj, lai zin, kurus meklēt!
Es būšu pirmajā dienā 100%. Par otro dienu nezin, redzēs, cik jestri vai nejestri ies pirmajā.
Arts
Es drošvien būšu, uz filmām un kosplejeriem nebūšu.
anti
QUOTE(Arts @ Apr 28 2010, 16:58) *

Es drošvien būšu, uz filmām un kosplejeriem nebūšu.

You humans are all racist!
Ginta
QUOTE(Kikyou @ Apr 28 2010, 18:21) *
Es būšu pirmajā dienā 100%. Par otro dienu nezin, redzēs, cik jestri vai nejestri ies pirmajā.
ĀĀĀĀĀĀĀĀĀi vill vana mīt jū. happy.gif
Arts
You humans are all racist!

IPB Image
Koneko
Kāda jēga apmeklēt festu, ja nepaliek uz cosplay?

Don't you want to hug and stalk all your favourite-live anime characters? ohmy.gif
Arts
IPB Image
ETM
Ja nu kādu tas vispār uztrauc, es nebūšu, jo Robotika.lv
Iori Yagami
QUOTE(ETM @ Apr 29 2010, 14:02) *

sad.gif Labākais cosplay'a kritiķis nebūs. Mani tas uztrauc
Yume
QUOTE(ETM @ Apr 29 2010, 14:02) *

Tev ir unikāla iespēja apmkelēt festivāla pasācienu svētdien. Kad būs "Coscara"pasniegšanas cerimonija. Nepalaid garām savu iespēju publiski paziņot cosplayeriem, kot tur par viņiem domā. cool.gif
lilion
Brīdinu ja kaut ko nepatīkamu paziņos par mani/manu tērpu speršu. Būsš abas divas dienas, kuku labi, ka kosplayeriem biļetes ir lētākas.
Tenma
QUOTE(injansoul @ Apr 28 2010, 20:23) *

Don't you want to hug and stalk all your favourite-live anime characters? ohmy.gif

zin, ja festa laikā ir bankrots, tad var vismaz gājienā novērtēt kosplejus.
Koneko
QUOTE(Tenma @ Apr 30 2010, 00:33) *

QUOTE(injansoul @ Apr 28 2010, 20:23) *

zin, ja festa laikā ir bankrots, tad var vismaz gājienā novērtēt kosplejus.

Nu es saprotu, ka var būt bankrots, bet nu vismaz ES rēķinos ar to, ka vismaz 1x gadā man tā naudiņa būs vajadzīga un tāpēc papūlos to iekrāt (lai gan šajā gadījumā nostrādā prioritāšu faktors).
Un tomēr būt arī tikai gājienā, manuprāt, ir quite awesome
FuschichO
Nu ne jau visiem prioritāte ir arī animefests.

Es izdomāju jaunu, ļoti radošu pasākumu: perversiju festu. Tur būtu dažādi stendi piemēram, ar dažādiem materiāliem un tie tiktu iedalīti dažādiem cilvēkiem, kuriem būtu kreatīvi jāizdomā, kādas perversijas tie varētu apmierināt ar šiem materiāliem, nu, tā lai skatītājiem būtu both new and interesting. Gandrīz kā performance, improvizācija utt.. vispār samērā mākslinieciski, ja tā padomā. Dalībniekiem vajadzētu labu funktieri.
Kurš piesakās?
Kikyou
QUOTE(Ginta @ Apr 28 2010, 19:25) *

QUOTE(Kikyou @ Apr 28 2010, 18:21) *
ĀĀĀĀĀĀĀĀĀi vill vana mīt jū. happy.gif

Urā, es arī vēlos jūs satikt, kundze! \o/
Yanka_ronin
Būšu, būšu, kaut arī nevienam tā īsti es tur neinteresēju. Bet stalkošu gan. Un bildēšu. Un bļaustīšos bezjēgā.
lilion
QUOTE(FuschichO @ Apr 30 2010, 10:13) *

Es izdomāju jaunu, ļoti radošu pasākumu: perversiju festu. Tur būtu dažādi stendi piemēram, ar dažādiem materiāliem un tie tiktu iedalīti dažādiem cilvēkiem, kuriem būtu kreatīvi jāizdomā, kādas perversijas tie varētu apmierināt ar šiem materiāliem, nu, tā lai skatītājiem būtu both new and interesting. Gandrīz kā performance, improvizācija utt.. vispār samērā mākslinieciski, ja tā padomā. Dalībniekiem vajadzētu labu funktieri.
Kurš piesakās?

Vienmēr gatavs >:3
Koneko

Kurš piesakās?

mmm... Izklausās tieši manā gaumē
Esmu par! ;D
Isabel Carmin fon Edelhain

Kurš piesakās?

uzreiz prātā atsaucās "erots" biggrin.gif

Tenmas variants... tomēr tas neliedz ierasties paskatīties uz tautu kas sanākuši
Niks
Kur un kā var saņemt pie Ha-san rezervēto biļeti?
FuschichO
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Apr 30 2010, 18:42) *

uzreiz prātā atsaucās "erots" biggrin.gif

Es esmu dzirdējusi, ka erotā dejo neglītas krievietes un priekš sick-fuckiem tur vispār garlaicīgi. cool.gif
Karamele
Es pilnībā aizmirsu par šī pasākuma eksistenci. Greaaat. Lai nu kā, vismaz uz gājienu es tomēr būšu!
anti
QUOTE(injansoul @ Apr 28 2010, 18:23) *

Neviens nekosplejo to, kas man patīk :<
Yume
QUOTE(anti @ May 1 2010, 02:10) *

QUOTE(injansoul @ Apr 28 2010, 18:23) *

Neviens nekosplejo to, kas man patīk :<

precizē lūdzu, kas tev patīk?
mūsdienās visu var sarunāt.
Tenma
jauka dieniņa... kaut gan nebiju pašā pasākumā, tikai ārpusē. rīt gan būšu kārtīgi un ar biļeti...
Bitter_me
Taa ka esmu zanuda un nepiedalos, varu tikai padalities prieka par redzeto. Gaju garam un noskatijos, cik smuki, smuki terpi. seviski gribeju uzteiktu Devil may cry kostimu pariti Danti un Nero, izraisija mana seja platu smaidu kad Narvesena kafiju pirku..

Tiesam prieks. smile.gif
rebelstrik
piramīdas galva no silent hill arī bija izdevies. uh, kas par līķīti rokās tika nests biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.