Vakar biju piekāpis, biļetes vairs nevarēja nopirkt līdz ar ko iekšā netiku.
Hikaru, man teica, ka tu tur esot kkur figurējis. Provēju tevi sameklēt, bet tu laikam vislaik biji iekšā or smt.
Par pašām festivitātēm, vairāki kostīmi bija diezgan super tai skaitā piramīda un māsiņa. Gribēju arī redzēt kas labs iekšā notiek, bet nu, oh well.
Anyway, gaidu bildes no gintas, yankas un arta.
FuschichO
May 2 2010, 13:15
QUOTE(Sigfa @ May 2 2010, 12:42)
Vakar biju piekāpis, biļetes vairs nevarēja nopirkt līdz ar ko iekšā netiku.
Hikaru, man teica, ka tu tur esot kkur figurējis. Provēju tevi sameklēt, bet tu laikam vislaik biji iekšā or smt.
Par pašām festivitātēm, vairāki kostīmi bija diezgan super tai skaitā piramīda un māsiņa. Gribēju arī redzēt kas labs iekšā notiek, bet nu, oh well.
Anyway, gaidu bildes no gintas, yankas un arta.
Kāpēc Tu neesi bildēs? (Es jau dažas saņēmu)
QUOTE(Yume @ May 1 2010, 21:02)
precizē lūdzu, kas tev patīk?
mūsdienās visu var sarunāt.
Nu, piemēram, Soubi & Ritsuka no "Loveless". Vai arī, teiksim, Ginko no "Mushishi" :]
Patiesībā jau viskautkas patīk.
Anyway, kur var tās animefesta bildes apskatīt?
rebelstrik
May 2 2010, 16:35
šovakar pievienošu bildes no gājiena
update:
nāksies tomēr bišķiņ pagaidīt...
Yeah. Bija jauks fests!
Biju abas dienas. Pat ja pati anime filmu programma šogad ne ar ko īpaši neizcēlās, tad viss pārējais bija jauki. Netraucēja arī nelielās tehniskās ķibeles.
Bija jauki. Satiku jaunus cilvēkus! XD
Gaidu bildes no Gintas un citiem.
Yanka_ronin
May 2 2010, 22:55
Neesmu vēl pagaidām īsti mājās, tā kā bildes (kuru man nav visai daudz, jo biju starā par visu pasākumu) iedošu rīt. Vairāk bilžu noeikti ir xikes.
Bet jē. Jauni cilvēki, un festa ikgadējā kvalitātes progresija.
Man arī patika!
Esmu ļoti priecīga par to, kā festivāls ar katru gadu tiek aizvien labāk organizēts. No filmām man vislabāk patika Summer Wars, kuru atļaušos uzteikt kā ļoti episku un emociju raisošu.
Jauks bija arī gājiens (tikai varēja vairāk pa centru nekā pa kaut kādu čuhņu rajonu)
Liels prieks arī par VISIEM kosplejeriem. Visi, kas kosplejo, manās acīs ir uzvarētāji!
Bet vislielākais prieks man ir par jauniegūtajiem draugiem ^^
(un par to paldies Gintai-san) :3
pag, tu gadījumā neesi tas meitietis, kurš kebabā teica, ka forumā ieejot reizi mēnesī un tapēc nav jēgas teikt niku?
QUOTE(Sigfa @ May 3 2010, 00:21)
pag, tu gadījumā neesi tas meitietis, kurš kebabā teica, ka forumā ieejot reizi mēnesī un tapēc nav jēgas teikt niku?
Tā nav viņa.
Dead Star
May 3 2010, 12:53
Awww,aww. Beigās visi sačupojās, kad es aizgāju prom.
Bet tā kospleji bija arī baudāmi. Līķīšu staipītājs nu un ne tikai.
QUOTE(anti @ May 2 2010, 15:26)
Nu, piemēram, Soubi & Ritsuka no "Loveless".
Ja mani atmiņa neviļ, tad šķiet pagājušo gadu divas mazgadīgas meitenītes šito pat mēģināja. Cik nu tas izdevies, tas jau cits stāsts.
QUOTE(Dead Star @ May 3 2010, 10:53)
Ja mani atmiņa neviļ, tad šķiet pagājušo gadu divas mazgadīgas meitenītes šito pat mēģināja. Cik nu tas izdevies, tas jau cits stāsts.
Hm, nu pagājušo gadu es biju, bet neko tādu nemanīju. Laikam nepietiekoši uzmanīgi skatījos :]
Daži skiti lika žāvāties, citi bija episki.
episkuma cena ir tavas apakšveļas attēls internetā uz visiem laikiem
(bet vsp ideja bija graujoša
)
QUOTE(Arts @ May 3 2010, 17:49)
Daži skiti lika žāvāties, citi bija episki.
Trešajai meitenei no labās puses nav gadijumā biksītes nošļukušas?
Vai arī man tikaj tā šķiet..
lūk to es būtu gribējis redzēt.
provēju biš uzasināt bildi, maybe te būs skaidrāks -
[bilde]
Vēl skaidrāk
kika-chan
May 3 2010, 20:20
Heh, bija labs. Patika filma summer wars. Un Cosplay gājiens ar bija labs (visu cieņu tiem, kas noturēja to pūli pie luksofora, tur vajag nervus un spēku
)
QUOTE(maxovt @ May 3 2010, 19:51)
Vēl skaidrāk
Ahahahaha, jomajo.
Man gan ar tām bildēm šoreiz tā pašvaki, bet tiem, kam interesēja:
te būs dažas manas, uz ātru roku izšķirotās.
(Ja kādam ir vēlēšanās pēc kādas bildes oriģinālā izmērā/pēc kaut kā, kam teorētiski man bija jābūt, bet starp šīm nav vai kā, sazināties privāti via pm vai skaiplis.
(Bet tās kaut kad vēlāk, kad tikšu pie sava datora))
Kopumā pasākums visnotaļ neslikts.
edit: p.s. Būtu pateicīga, ja jūs ar mani padalītos arī ar saviem iemūžinātajiem kadriem.
FuschichO
May 3 2010, 22:55
Par Lilion smaidu lieku over 9000 punktus Grifindoram vai jebkuram namam, pie kura viņa pieder. Ļoti skaisti
he heee, pēc bildēm spriežot, mans gejiskais lietussargs ir episks!
Citējot Skype saraksti:
[23:25:57] GM: damn, kā es ceru, ka kāda no tām atbaidošajām mātītēm, kas ņēma dalību Animefestā, pēc gadiem desmit būs valsts kontroliere
[23:25:59] GM: vai ministre
[23:26:02] GM: vai kas tikpat svarīgs
[23:26:36] GM: un tad es varēšu līkot bildes, kur jamā groza savu bālo, pumpaino dirsu kaķa kostīmā
Katram savs, i guess.
QUOTE(Ginta @ May 3 2010, 21:42)
Man gan ar tām bildēm šoreiz tā pašvaki, bet tiem, kam interesēja:
te būs manas, uz ātru roku izšķirotās.
(Ja kādam ir vēlēšanās pēc kādas bildes oriģinālā izmērā/pēc kaut kā, kam teorētiski man bija jābūt, bet starp šīm nav vai kā, sazināties privāti via pm vai skaiplis.
(Bet tās kaut kad vēlāk, kad tikšu pie sava datora))
Kopumā pasākums visnotaļ neslikts.
edit: p.s. Būtu pateicīga, ja jūs ar mani padalītos arī ar saviem iemūžinātajiem kadriem.
Liliones Hagane Miku ir dieeeeeeevīiiiiiiiiiiiiiiigs. Žēl, tiešām, ka nebiju svētdien klāt, lai to dzīvajā redzētu (un miljons bildes sataisītu, hehe). >:
Kāds lai ieposto krokodilu Genu!
QUOTE(Arts @ May 4 2010, 00:35)
Hahahahahahhaahha, ak dievs, super!
Kāpslis
May 4 2010, 02:56
HAHAHAHAHAH ĢĒNIĀLI! Latvija ir maza un šāds lulz tiešām var izvērsties. Tikai baidos, ka tās meitenes turpinās dzīvot anime fantāzijās un neizsitīsies tālāk par kaut kādu vidusmēra profesiju.
QUOTE(GM @ May 3 2010, 23:27)
Citējot Skype saraksti:
[23:25:57] GM: damn, kā es ceru, ka kāda no tām atbaidošajām mātītēm, kas ņēma dalību Animefestā, pēc gadiem desmit būs valsts kontroliere
[23:25:59] GM: vai ministre
[23:26:02] GM: vai kas tikpat svarīgs
[23:26:36] GM: un tad es varēšu līkot bildes, kur jamā groza savu bālo, pumpaino dirsu kaķa kostīmā
Katram savs, i guess.
QUOTE(maxovt @ May 4 2010, 00:58)
QUOTE(Arts @ May 4 2010, 00:35)
Vienīgais labais cosplay! RESPECT!
kika-chan
May 4 2010, 08:52
QUOTE(Kāpslis @ May 4 2010, 02:56)
HAHAHAHAHAH ĢĒNIĀLI! Latvija ir maza un šāds lulz tiešām var izvērsties. Tikai baidos, ka tās meitenes turpinās dzīvot anime fantāzijās un neizsitīsies tālāk par kaut kādu vidusmēra profesiju.
Kāpēc Tev liekas, ka hobiju nevar apvienot ar labu profesiju? Nebūt nav tā, ka šādi cilvēki nebūtu izglītoti, tieši otrādi - ir plašāks un savādāks skats uz dzīvi
QUOTE(kika-chan @ May 4 2010, 08:52)
QUOTE(Kāpslis @ May 4 2010, 02:56)
Kāpēc Tev liekas, ka hobiju nevar apvienot ar labu profesiju? Nebūt nav tā, ka šādi cilvēki nebūtu izglītoti, tieši otrādi - ir plašāks un savādāks skats uz dzīvi
Atkarīgs no cilvēka, jo šādi hobiji/intereses utt var dažkārt aizņemt tik daudz laika, ka mācībām wnk pietrūkst. BET, kā jau es teicu, atkarīgs no cilvēka...
Mazais puisītis, kas kosplejoja no Bakugan, man likās vispiemīlīgākais ^^
Yanka_ronin
May 4 2010, 11:59
Pakomentējot Kāpšļa komentāru, varu tikai pateikt, ka tieši otaku tipa cilvēki man šķiet vieni no inteliģentākajiem un ambiciozākajiem (caurmērā) cilvēkiem, kam svarīgāks ir kas cits par vienkāršu strādāšanu vidusmēra profesijās, un dažs, ļoti iespējams, "izsitīsies" daudz tālāk par to. Runājot par tērpu sarežģītību, tur intelekta pielietošana ir neizbēgama (ja, protams, viss netiek pirkts).
QUOTE(Yanka_ronin @ May 4 2010, 11:59)
Pakomentējot Kāpšļa komentāru, varu tikai pateikt, ka tieši otaku tipa cilvēki man šķiet vieni no inteliģentākajiem un ambiciozākajiem (caurmērā) cilvēkiem, kam svarīgāks ir kas cits par vienkāršu strādāšanu vidusmēra profesijās, un dažs, ļoti iespējams, "izsitīsies" daudz tālāk par to. Runājot par tērpu sarežģītību, tur intelekta pielietošana ir neizbēgama (ja, protams, viss netiek pirkts).
Galvenais jau pašam noticēt, ne?
Svarīgāks kas cits par vienkāršu strādāšanu? Tu doma visu dienu dirnēt pie ekrāna skatoties animītes?
Intelekta pielietošana neizbēgama tērpu radīšanā? Tātad visusskolas līmeņa zināšanas ģeometrijā un prasme lietot adatu, šķēres un diegu tagad ir dižena intelekta pazīme? Nepārprotiet, prasme šūt nav nekas zemē metams, bet neuzskatu ka ar to var mērīt intelektu.
Edit: Sorry, aizmirsu, ka lai izsistos vadošos amatos nav primāri vajadzīgs intelekts, tā ka go on.
Yanka_ronin
May 4 2010, 12:42
Intelekts ir vajadzīgs visur. Lai izsistos, vajag arī zināt, kā izsisties.
Ja jau pat intelekts augstos amatos nav vajadzīgs, tad ir vēl lielāka iespēja, ka otaku būs vadībā. XD Nē, nav runa par animīšu skatīšanos. Svarīgāks par vienkāršu strādāšanu,- strādāšana ar domu, ko tu ar to strādāšanu īsti gribi panākt (atsverot zaļos papīrīšus), jebšu strādāšana ra-do-ši.
Vidusskola, vai ne vidusskola, mentālā kvalitāte ir vajadzīga. Nešķiet, ka tērpus taisīs "reālie pacani". Radošums ir kaut kas tāds, kas atšķir cilvēkus no pārējiem. Ne jau tas ir ģēnijs, kas ir ūberkruts zinātnēs, bet tas, kurš zina, kur savu domu likt.
Jā, galvenais tik pašam noticēt.
Lai turpinātu par animefest tēmu, vai kādam ir nofotografēts/filmēts Dantes priekšnesums darbībā?
Lawnice
May 4 2010, 13:01
video kaut kur neparādīsies?
youtube tikai kādus 4 atradu
ITT: Larperi dirš uz kosplejeriem. Lololololo.
QUOTE(Lawnice @ May 4 2010, 13:01)
video kaut kur neparādīsies?
youtube tikai kādus 4 atradu
http://www.youtube.com/user/4uprik#p/u
Awww paldies fuschiqou *aizvien nemāku tavu niku*
Kikyou parūku beigās neizdevās pārdot, tāpēc man pagaidām viss tērps vēl ir :>
Es vienīgā vēl neesmu bildes redzējusi ?
Animefests bija jauks iepazinu pāris jaunus cilvēkus, gandrīz dabūju sirdstrieku pirms defile, tagad esmu kārtīgi saukstējusies. Noskaidroju arī, ka chibi organizētās spēles ir fiziski grūtākas par fizkultūru >:3 Līdz beigām nepaliku, jo visi kaut kur pēc cospleya pačibēja, un man palika garlaicīgi.
Yanka_ronin
May 4 2010, 14:28
QUOTE(lilion @ May 4 2010, 20:25)
Līdz beigām nepaliku, jo visi kaut kur pēc cospleya pačibēja, un man palika garlaicīgi.
Awh, gribēju tevi paaicināt piečupoties mūsu grupiņai, bet man likās, ka tu savējo bariņu tur meklēji. ._.; Līdz beigām mēs arī nepalikām.
zenofex
May 5 2010, 20:53
Lūdzu spamot tālāk par normāliem un gejiem šeit:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=5799Šis topiks lai paliek AnimeFest apspriešanai. GM kā vienmēr izdevās hijackot pavedienu. Bravo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.