Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 6-tais Anime Festivāls
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Kira Haru
Brīvā dabā pilnīgi... interesanti.

Vai ir zināms, kas tā ir par vietu, kurp viņi pārceļas?
Spectre
Piemirsu pierakstīt postam april april biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Spectre @ Apr 2 2009, 08:48) *

Piemirsu pierakstīt postam april april biggrin.gif

es jau gribēju jautāt, kur tu tik ģeniālu informāciju esi ieguvis.. laugh.gif
Ginta
QUOTE(Hikaru @ Apr 1 2009, 16:04) *

QUOTE(Kira Haru @ Mar 31 2009, 22:55) *

Cik nu šodien garām ejot redzēju, tad veikals izskatījās visai slēgts.

Anime veikals aizverās ciet. Veikals parceļas uz jauno vietu, kur būšot vairāk vietas. Tiks atvērts jaunajā vietā nez kurā tur aprīlī.

Amn... ja kāds vēl gribētu iesniegt darbu zīmēšanas konkursam-izstādei, kam tad tas tagad būtu jāiesniedz? (vai tad vairs nepieņem?)
Spectre
Pacentīšos šīs dienas laikā noskaidrot šo jautājumu.
lilion
Heh rītdiena ir jau pagājusi
Bet īstnībā mani arī intresē šis jautājums, jo ir darbs gatavs tikai nav nojausmas kur nest.
+Chibi+
Jaunā veikala adrese ir Stabu 53 (iekšpagalmā), so tagad zīmējumus jānes tur.
Spectre
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 9 2009, 10:10) *

Jaunā veikala adrese ir Stabu 53 (iekšpagalmā), so tagad zīmējumus jānes tur.

Darbus var iesniegt līdz 19.04.2009
zenofex
Pieliku filmu nosaukumus, kuras tiks rādītas pasākumā.
Church
mmm, jaunais ghibli gabals ar mega kawaii devu spriezhot peec tiizeriem
un skycrawlers, no peedeejaa laikaa redzeetajiem reti iepatikushais ..

zachot. smile.gif
Spectre
Šoreiz apskatot programmu varu piebilst tikai beidzot izvēlās kvalitāti over kvantitāti.
zenofex
QUOTE(Spectre @ Apr 23 2009, 08:46) *

Šoreiz apskatot programmu varu piebilst tikai beidzot izvēlās kvalitāti over kvantitāti.

Manuprāt arī, kaut gan esmu dzirdējis viedokli ka "tik maz animes? es neiešu...", kā arī "arvien tālāk un tālāk no sākotnējās idejas". Cik cilvēku tik viedokļu smile.gif
Spectre
Man anime fests ir tikai "kartējā" izklaide smile.gif
sen jau pagāja tas laiks kad gaidīju ar nepacietību biggrin.gif
Vēl šonedēļ apsvēru viena cita pasākuma apmeklēšanu, bet finansiālu apsvērumu dēļ nācās atteikties smile.gif
Es aiziešu uzbildēt kādu bildi, apskatīties "scenkas", cosplay, un zinu labu baru kurš dosies ar mani apmeklēt kādu krogu, kur pasēdēt, padiskutēt par visādām bezjēdzīgām "kā mēs toreiz tusējām" tēmām smile.gif
Tā kā vēl neesmu noskatījies sky crawlers apsveru iespēju to arī apmeklēt cool.gif
Ja atskaita bāra apmeklēšanu vēl tēlošu gidu LT anime-kluba biedriem, paziņa brauks ar nelielu baru no kaimiņvalsts ^^
FuschichO
Sākumā nodropoju kospleju.
Tagad gribās nodropot festu.
Tas nozīmē arī nodropot konkursu, kuram pieteicos.

Varbūt nodropot anime?...

Īstenībā, vienīgais, kas man netīk, ir Death Note live action. Pārējo jaukā kārtā manas acis vēl nav skatījušas.

Luste pazuda
Spectre
QUOTE(FuschichO @ Apr 23 2009, 14:26) *

Sākumā nodropoju kospleju.
Tagad gribās nodropot festu.
Tas nozīmē arī nodropot konkursu, kuram pieteicos.

Varbūt nodropot anime?...

Īstenībā, vienīgais, kas man netīk, ir Death Note live action. Pārējo jaukā kārtā manas acis vēl nav skatījušas.

Luste pazuda

Tev nu gan depres-nya-ks pirms festa biggrin.gif
Apmeklēt vajag - man vnk bija patīkams piedāvājums doties uz ārzemēm uz 4 dienām, bet nu izlēmu labāk pietaupīt naudu, jo ir vēlme iegādāties D50.
Vislabāk ir pirmajā dienā, no sākuma līdz kādiem 5 - TAS BARS AR ANIME FANIEM ir izaudzis nereāli liels, salīdzinot ar pirmo festu. Pagājšgad pat es noķēru šoku cik daudz viņu ir savairojies wink.gif
Vismaz aiziet palūkot ir tā vērts.
FuschichO
QUOTE(Spectre @ Apr 23 2009, 14:43) *

Tev nu gan depres-nya-ks pirms festa biggrin.gif
Apmeklēt vajag - man vnk bija patīkams piedāvājums doties uz ārzemēm uz 4 dienām, bet nu izlēmu labāk pietaupīt naudu, jo ir vēlme iegādāties D50.
Vislabāk ir pirmajā dienā, no sākuma līdz kādiem 5 - TAS BARS AR ANIME FANIEM ir izaudzis nereāli liels, salīdzinot ar pirmo festu. Pagājšgad pat es noķēru šoku cik daudz viņu ir savairojies wink.gif
Vismaz aiziet palūkot ir tā vērts.

Pagājušogad es noķēru šoku redzot kā bars pieaugušu un nepieaugušu cilvēku lēkāja pie kawaii mūzikas. Laikam tur arī pēc šņabja smirdēja, bet par to neesmu 100% drošs.

Labi, neņemiet mani galvā- neesmu izgulējusies jau labu laiku un sāku izskatīties pēc Gaaras, tāpēc negribās nevienam acīs rādīties
Spectre
Another question:
1. Kurš ies
2. Plāno iet
3. Kas man darīt nav ko
4. Uz kurieni ?
anti
Hvz, ja Mū ies, tad moš es ar aiziešu prikola pēc.
Ayumi
paķeršu kameru un iešu, ja nekas cits neaizkavēs,lol.
+Chibi+
dry.gif Kur tie gadi, kad festivāli turējās tikai uz otaku.lv entuziasma...
FuschichO
Vai tad anime.lv nebija entuziastu? O.o Nu gan jau ir arī tagad pilns ar prieka un enerģijas pilniem faniem, tik viņi neuzskata par vajadzību pierādīt to ar saviem postiem. Tā laikam. smile.gif
Ginta
QUOTE(FuschichO @ Apr 24 2009, 16:33) *
Nu gan jau ir arī tagad pilns ar prieka un enerģijas pilniem faniem, tik viņi neuzskata par vajadzību pierādīt to ar saviem postiem.

Ne tikai. Domājams, ka arī salīdzinoši daudz jauno entuziasmu nobeidz veco negatīvā/vienaldzīgā attieksme.

Jā, es pati priecājos, ka būs AnimeFest.
Prieks, ka atkal satikšu jaukus cilvēkus, ko pazīstu.
Prieks, ka būs iespēja iepazīties ar cilvēkiem, ko vēl nepazīstu.
Prieks, ka izdevās uz šo pasākumu piesaistīt dažus cilvēkus, kas par to vispār neko nezināja.
Prieks, ka izdevās piedabūt dažus uz Cosplay. (2 pat, kā liekas, ir pieteikušies cosplay konkursam <3).

Nav prieks, ka dažs labs sakās paši kosplejam par vecu esam un tādu pašu teikumu adresē uz citiem. (Kuri, starp citu, praktiski visi ir jaunāki par mani... tas tad ir viens no iemesliem & mēģinājums sevi attaisnot par nepiedalīšanos kosplejā uz pilnu klapi.)
Nav prieks, ka joprojām nepazīstu pietiekmai daudzus, kas būtu ar mieru kāpt uz skatuves. (Tāpēc arī mana ideja par priekšnesumu neizdevās... meh, cerēsim uz kādu nākamo gadu. (t.i. ja līdz tam laikam mani pilnībā nebūs pārņēmis vecuma komplekss) - tad diez vai pat citus vairs nemēģināšu bīdīt.)
+Chibi+
QUOTE(FuschichO @ Apr 24 2009, 16:33) *

Vai tad anime.lv nebija entuziastu? O.o Nu gan jau ir arī tagad pilns ar prieka un enerģijas pilniem faniem, tik viņi neuzskata par vajadzību pierādīt to ar saviem postiem. Tā laikam. smile.gif

anime.lv ir ljoti daudz entuziatu, bet no otaku.lv gan mazaak, kaa gribeetos. eh. bet gan jau ir, gan jau visi tagad shuj maajaas kostiimus un vinjiem nav laika lasiit forumu.

biggrin.gif
Candyhunter
He, beidzot "izauguši no multeņu skatīšanās", kā teiktu mani vecvecāki. Pati mēnešiem neesmu noskatījusies pilnīgi nevienu anime, bet festivāla programmā ir Ghibli filma un Skycrawlers, kas ieinteresēja - gribu redzēt. Un, tā kā par cospleyu domu atmetu, kad RL sāka ņemt virsroku pār entuziasmu, tad vienkārši aplikšu ap kaklu savu kad-nobildēšu-tad-parādīšu kaklasaiti par tēmu un jau jutīšos entuziastiskāk kā esmu jutusies mēnešiem ^w^
+Chibi+
that's the spirit!
Tenma
eh, kospleja ideju tomēr atmetu - pirmā nolūkotā ideja bija pārāk sarežģīta (nežēlīgi iepatikās VK dienas klases uniforma! - varbūt kkad vēlāk), bet pēc tam vnk pieveica slinkums. šoreiz atkal kosplejošu sevi!
Spectre
aizdomas, ka es vakar pa daudz pateicu pa daudz kam piekritu biggrin.gif /gackt-facepalm
Tramvajs
Domāju, ka tikšu/gribēšu tikt tikai svētdienas vakarā. Paskatīties uz māksliniekiem un varbūt noskatīties The Sky Crawlers.
+Chibi+
QUOTE(Spectre @ Apr 27 2009, 10:33) *

aizdomas, ka es vakar pa daudz pateicu pa daudz kam piekritu biggrin.gif /gackt-facepalm

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

nekas nekas, neba nu tu tiki pierunāts pārdot plaušu..
DarkDevilCat
izlasiju 1mo postu, bet nu neiebraucu kur tas notiksies -.-
Hikaru
Tā kā laiki programmā ir mazliet mainījušies, tad varētu arī pirmo postu update'ot. wink.gif
+Chibi+
QUOTE(hollow @ Apr 28 2009, 15:22) *

izlasiju 1mo postu, bet nu neiebraucu kur tas notiksies -.-

Pasaules tirdzniecības centrā, Elizabetes 2. Turpat, kur iepriekš.

UPDATE: Mākslinieku konkurss tiek pārcelts uz sestdienu 17:00!!!
FuschichO
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 29 2009, 10:06) *

Man jāizvēlās- volejbols vai māksla.
laikam volejbols. Forši, jums būs par vienu konkurentu mazāk. :/
+Chibi+
QUOTE(FuschichO @ Apr 29 2009, 10:13) *

QUOTE(+Chibi+ @ Apr 29 2009, 10:06) *

dry.gif Shucks.
FuschichO
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 29 2009, 11:35) *

QUOTE(FuschichO @ Apr 29 2009, 10:13) *

dry.gif Shucks.

Why so sad? O.o Ja jāizvēlās starp "paskaties, cik man liels penis" un "sit, Vasja, sit" un "es ņemu!!!", es izvēlos otro ^.^
Nu tagad man vispār nav iemesla tur rādīties, bet Chibi jau mani laikam būs redzējusi (es gan ieslēdzu neredzamības aparātu, bet varbūt būs nočakarējies) PB, jo es redzēju tevi, ja neko nejaucu tongue.gif
zenofex
Hm. Laikam anime un viss ar to saistītais tev ir apriebies. Parēķini pati, animefests ir labi ja vienreiz gadā, bet volejbolu var spēlēt daudz biežāk. Var taču tikai uz kaut ko vienu aiziet - filmu vai zīmēšanas konkursu. Meh.
FuschichO
QUOTE(zenofex @ Apr 29 2009, 14:29) *

Hm. Laikam anime un viss ar to saistītais tev ir apriebies. Parēķini pati, animefests ir labi ja vienreiz gadā, bet volejbolu var spēlēt daudz biežāk. Var taču tikai uz kaut ko vienu aiziet - filmu vai zīmēšanas konkursu. Meh.

Visdrīzāk tev taisnība. Kaut gan man patīk skatīties, parasti sižeta dēļ, bet mani galīgi nevelk fanot jelkādā citā veidā. Bet varbūt tā ir tikai pavasara depresija, kas parasti uznāk veciem cilvēkiem. laugh.gif Nu uz vienu filmu varbūt aiziešu, ja nebūs pārāk sālīti- man īsti nestāv no domas maksāt par vektormākslu uz lielā ekrāna. Bet labāk es izdzēsīšos drīz no foruma (ja tāda opcija ir), lai nebojātu citiem prieku un fanātismu.

Es nekur neredzu izcenojumus par šo izklaidi. <.< Un vēl es atvainojos par šito štelli- nebiju pamanījusi, ka vietu skaits konkursam ierobežots. Ja kāds netika pieņemts, bet ļoti grib startēt, sakiet, ka jūs esiet Fushcicho vietā.
cdmax
cenas uz katru seansu 3Ls, kosplej konkurs arī 3 Ls. Varbūt vēl pa kautko jāmaksā būs.
FuschichO
QUOTE(cdmax @ Apr 29 2009, 15:22) *

cenas uz katru seansu 3Ls, kosplej konkurs arī 3 Ls. Varbūt vēl pa kautko jāmaksā būs.

Paldies par info. :3
isisasuke
Nu kā būs kā pāgājušo gadu, ka filmas orģinālvalodā ar krievu subiem un latviešu audio austiņām? :/
+Chibi+
QUOTE(FuschichO @ Apr 29 2009, 15:11) *

<.< Un vēl es atvainojos par šito štelli- nebiju pamanījusi, ka vietu skaits konkursam ierobežots. Ja kāds netika pieņemts, bet ļoti grib startēt, sakiet, ka jūs esiet Fushcicho vietā.

Nevar vairs neevar tavaa vietaa ieliist, ne po pravilam.

Kaut ko neatceros tevi redzam, hmmmm... blink.gif Kad tas bija?
FuschichO
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 29 2009, 21:05) *

Nevar vairs neviens tavaa vietaa ieliist, ne po pravilam.

Kaut ko neatceros tevi redzam, hmmmm... blink.gif Kad tas bija?

Khe, tad mana neredzamības josta vēl darbojās. Atceros PB tādu meiteni gaišiem īsiem matiem, lielām acīm un krāšņu augumu. Es kļūdījos?

Izskatās, ka ar konkursu tāds variants, ka neierasties drīkst tikai nāves gadījumā XD
DarkDevilCat
tas kurš uzsāka šo tēmu, pieklājības pēc, varēja editot laikus >.< cik sapratu tie ir mainīti, bet tagad, deļ ta nepieklājīga cilvēka, vai nu vis ir jākavē vai arī 7lpp spamam jābrauc cauri
kaut kads zpc >.<

p.s

es šogad apsveru domu, varbūt neiet uz to cosplay skatīties, jo atkal ir jāmaksa, bet vis ko es redzēšu bus idioti, kas staigas man prieksa un nelaus skatīties kārtējos naruto atkarīgos, kā jau visus gadus līdz šim, 80% naruto cosplay -.-
to anime festu vajaga vsp pārsaukt par naruto festu ...
tss...
p.p.s

@FuschichO ~ būtu labi ja uz exāmena, varētu iziet ar šito variantu -.-
bet tākā nava pat atbrīvots nāves gadijumā, ja zīme netika iesniegta lidz janvāra beigām ... so saaad sad.gif
xikes
Yeey. Animefests. Noteikti būšu. Par piedalīšanos kaut kur gan šaubos, bet kā skatītājs noteikti plānoju apmeklēt.
+Chibi+
QUOTE(hollow @ Apr 30 2009, 10:41) *

es šogad apsveru domu, varbūt neiet uz to cosplay skatīties, jo atkal ir jāmaksa, bet vis ko es redzēšu bus idioti, kas staigas man prieksa un nelaus skatīties kārtējos naruto atkarīgos, kā jau visus gadus līdz šim, 80% naruto cosplay -.-
to anime festu vajaga vsp pārsaukt par naruto festu ...
tss...

šogad ir maz Naruto cosplay. Būtībā tikai viena grupa ainiņā un viens pāris ar dziesmu.
Ayumi
kāds var precizēt par ko un cik būs jāmaksā? :S
Spectre
centīšos šovakar salikt pirmo postu normālu ... ja netraucēs (a lot of other things ...)
pagaidām man ir kreitni citas problēmas ar kurām jātiek galā atvainojos

Būs jāmaksā par visu ...
13 Ls maksā abonements - var nopirkt pie Ha-sana (anime.lv)
3 Ls par seansu kā arī 3 Ls par cosplay pasākumu.
Anime cosplay gājiens pa Rīgu - BEZ MAKSAS :woot: laugh.gif
Kā arī tusēšanās pa/pa WTC bez maksas smile.gif
Church
es gan ieteiktu nolaist cenas abonementam
ja taa iisti veerts iet uz diviem shoviem, 6ls << 13ls smile.gif
DarkDevilCat
QUOTE(Church @ Apr 30 2009, 14:52) *

es gan ieteiktu nolaist cenas abonementam
ja taa iisti veerts iet uz diviem shoviem, 6ls << 13ls smile.gif

piekrītu
Kaede
Klau, tā kā pagājušajā gadā uz gājienu nebiju, tad man ir jautājums- kur visi pulcējas? Tjipa visi sanāk WTC un tad tajos 13.00 visi iet staigāt barā pa Rīgu? Vai arī gājienam pulcēšanās vieta ir cita? rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.