Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 6-tais Anime Festivāls
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
Ayumi
Kā arī tusēšanās pa/pa WTC bez maksas

ā, nu tad jau viss kārtībā. biggrin.gif

domājams ka viss sākās pie WTC, ja būs kā iepriekš. wink.gif
+Chibi+
Pie WTC, pie WTC... Pat, ja buutu izdomaata cita satikshanaas vieta (kaa bija plaanots), lielaakaa dalja taapat uz WTC atvilktos..
Hikaru
QUOTE(Kaede @ Apr 30 2009, 19:35) *

Tjipa visi sanāk WTC un tad tajos 13.00 visi iet staigāt barā pa Rīgu?

Tikai tas sāksies jau 12:00, cik es saprotu, jo pirmajā postā dati ir novecojuši.
FuschichO
QUOTE(hollow @ Apr 30 2009, 10:41) *

@FuschichO ~ būtu labi ja uz exāmena, varētu iziet ar šito variantu -.-
bet tākā nava pat atbrīvots nāves gadijumā, ja zīme netika iesniegta lidz janvāra beigām ... so saaad sad.gif

Jā, jā, skaidrs, labi, mamma. Es ieradīšos. >^<
Misa
what is wtc?
un where is it? xD
cdmax
World Trading Center
Riga smile.gif Elizabetes 2 laikam
Arts
Aiz Kongresnama ir parks,vazājies pa parku,uziesi vēlvienu ēku - WTC.
Misa
paldies.^^
Kaede
QUOTE(Misa @ May 1 2009, 15:54) *

what is wtc?
un where is it? xD

World Tradinc Centre, tāds laikam ir pilnais nosaukums. Un tas ir pie kongresu nama, tāda liela tumša ēka, ja atmiņa negļuko. laugh.gif
ZombyBaby
QUOTE(Ginta @ Jan 20 2009, 17:50) *

QUOTE(Kenchi @ Jan 20 2009, 08:57) *
Vaizdzes aiziet uz to pasakumu obligati. Jaatrod tik kompanija, a to man starp draugiem nav neviena anime piekriteja sad.gif

Domājams, ka, kaut vai pirmajā dienā, varēs sarunāt satikšanās vietu un laiku cilvēkiem, kas nepazīst nevienu šeienieti (vai indivīdiem, kas vienkārši gribēs iepazīties ar jaunām sejām)... Nu, vismaz ar mani noteikti ko varēs sarunāt. laugh.gif Bet par to tad kaut kad tuvāk pasākuma dienai.

Īstenībā jau varētu mēģināt sapulcināt lielāku otaku.lv kontingentu. (y'know for the sake of solidarity and all that jazz)... būtu šeit cilvēki, kas uz to parakstītos?

Daļa foruma biedru (tostarp Ginta-chan) ir norunājuši tikties 11:20 pie Raiņa pieminekļa (gan 6dien, gan 7dien). Jebkurš ir laipni aicināts piebiedroties.. blush.gif wub.gif
Vēlams nekavēt un nākt paņemot līdzi kabatā labu garastāvokli, lai satiekoties to varētu izņemt.. rolleyes.gif
DarkDevilCat
QUOTE(FuschichO @ May 1 2009, 10:53) *

QUOTE(hollow @ Apr 30 2009, 10:41) *

@FuschichO ~ būtu labi ja uz exāmena, varētu iziet ar šito variantu -.-
bet tākā nava pat atbrīvots nāves gadijumā, ja zīme netika iesniegta lidz janvāra beigām ... so saaad sad.gif

Jā, jā, skaidrs, labi, mamma. Es ieradīšos. >^<

es apskatīšos kā tu zīmē rolleyes.gif
like a ninja ph34r.gif u won't even see neither sens me (ceru ka pareizi uzrakstiju c(: )
Isabel Carmin fon Edelhain
World Trade Center ja precīzi nosukumu tulko dry.gif

jācenšas šoreiz pamosties uz gājienu XD kārdinājums ir ierasties
Tenma
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ May 1 2009, 20:40) *

jācenšas šoreiz pamosties uz gājienu XD kārdinājums ir ierasties
the same here
Kaede
Es jau nu noteikti būšu, tikai nav ne jausmas, vai beigās nesanāk vnk bradāt pa šo baru vienai. happy.gif
Misa
es ceru, ka kosplejotaaji buus...
lai nebuutu "ciklveeku, kuri ir atnaakushi paskatiities uz kosplej gaajienu gaajiens."
Candyhunter
Aizgāju, paskatījos un padomāju, ka esmu par vecu un par skaidru XD un pats nepierastākais - par normālu XD
quakvamare
happy.gif
Vai te ir kāds ,kas riit grib iet uz festu bet kuram nav kompaanijas un vareetu sastaadiit kompaaniju man? Wnk kaut kaa vienai negribas iet! ph34r.gif
gramozeks
QUOTE(quakvamare @ May 2 2009, 17:59) *

happy.gif
Vai te ir kāds ,kas riit grib iet uz festu bet kuram nav kompaanijas un vareetu sastaadiit kompaaniju man? Wnk kaut kaa vienai negribas iet! ph34r.gif

Oo Ko nozīmē "vienai negribas iet!"??? Tur jau ir daudz jauku un patīkamu cilvēku apkārt - Viņi visi ir tādi paši kā tu, tāpēc nebūs jāuztraucas ka tevi tur nelaipni sagaidīs! Gluži otrādi Mēs laipni izturamies viens pret otru! happy.gif Ja kas zvani uz manu Mob. 29754303, ja rodas kāds jautājums vai arī jūties nedroši (pārsvarā es nodarbošos ar Fotografēšanu un Filmēšanu šodien, taču gan jau arī izbrīvēšu laiku arī tev)! happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.