kārtējais, kam diršanās inetā kā hobijs...
Ar gadiem pāries, ja izdzīvosi, protams...
Nu, nu. Ja "diršanās" ir sirds lieta, tad tas tā nepāries. Bet man tā nav sirds lieta
. Jā, un kas ir "diršanās"? Nolamājot ar rupjiem vārdiem kādu foruma biedru? Nosaucot viņu par krānu?
Bet skat, man liekas, ka es ne reizi šajā forumā neesmu nolamājies
, kur nu vēl kādu nosaucis rupjā vārdā. Ja arī es kādu reiz nosaucu par muļķi, tas ir pilnīgi pamatoti.
Btw, Šinobisama, tu laikam nepamanīji, ka es tevi ignorēju, man pilnīgi vienalga, ko tu saki, jo tu esi muļķis, no tā izriet - ja tu esi muļķis, tad atspēkot tavus nepamatotos apgalvojumus man neprasās. Ja es grasītos dirsties, tad tevi es būtu nosaucis par dauni, stulbeni, pumpaino tīni vai vēl sazin ko, bet es taču tevi tā nenosaucu? Sīī?
Atbilde uz jautājumu, ko es te meklēju - esmu redzējis salīdzinājumā maz animes un reizēm šeit iegriežos tieši tādēļ, lai izzinātu tās normālākās. Un, ja uz ieteikumu es atbildu, ka tā anime ir to damn kiddy, nevajag uztvert to tik sāpīgi. Jau kuro reizi, kad nosaucu kaut ko par ne-pārāk interesantu vai kiddy, tas tiek uztverts kā pārākais apvainojums (uz-dirsiens?). Mieru, viss ir labi, yeah...
Šinobisama, man nav tādas noteikas izdalītas wow animes (zelta fonds?
)
Patīk: Animatrix, NinjaScroll, GITS, LastExile, VampireHunterD un vēl
Norma: Samurai Champloo, PlanetES, Armitage3, Spirited Away(ks, bet dotajā set-upā pieņemami), PM, The Grave Of The Fireflies
Uh, oh... kind a ne-pārāk-patīkās: meči, crestofthestars, naruto, akira, FMalķīmiķis + *moni + parastie kolbasņiki, utt
labi, visas redzētās neminēju/aizmirsu/apnika rakstīt, bet nu visām animēm no "patīk" kategorijas ir diezgan daudz nepilnības, ar kurām šinobisama varētu manipulēt.