QUOTE(bypass @ Sep 21 2004, 16:08)
vai Takas(kurš šajā topikā sazinās ar zīmju palīdzību
) avatārs un paraksts nav tik pat muļķīgs?
Whoa...
Nezinu ar ko esmu izpelnījies tik lielu uzmanību, varbūt tā man būtu jāuztver kā savdabīgs apsveikums dzimšanas dienā?
Godīgi sakot, nezinu, vai man jājūtas pagodinātam?
Esmu diezgan kautrīgs cilvēks, šāda uzmanība mani patiešām mulsina un es gluži labi varētu bez tās iztikt. Got the hint?!
Par tām zīmītēm topikā - un ko Tu gaidīji? Es neiešu stundām ilgi klabināt klaviatūru, ja savu attieksmi pret to, kas notiek šajā topikā varu izteikt ar pāris bildītēm. Izlasi Zeno atbildi zem pirmajām 3 - viņš perfekti saprata, ko es ar tām domāju. Tevi šis topiks uzjautrina, mani sākumā arī, tikai es to izteicu citādiem līdzekļiem, un tad? Nav mana problēma, ka Tev nepieleca.
Muļķīgs? Īpaši neiedziļinoties, daudz kas ir muļķīgs. Muļķīgs ir garmatains džeks uz ielas Iron Maiden maiciņā, muļķīgs ir pīrsings nabā, muļķīgs ir Crest of The Stars (lieku savu mēnešalgu ķīlā ka pat neesi to skatījies, animes zelta fonda gabals btw un ne jau manis par tādu pasludināts), muļķīgs ir aivv ar saviem brēcieniem ar putām uz lūpām: "es jūs visus piespiedīšu mīlēt Raini!!!" err... Poteru, muļķīgs esi Tu pats ar savu it kā "skatu no malas" un nepārtraukto cenšanos visus šeit ārstēt.
Pats ne ar ko neaizraujies? Kaut kā neticu. Tikpat labi no kāda cita viedokļa arī tas var būt muļķīgs.
bypass kā visu vērtību mērs? Tev nešķiet, ka pārāk daudz uzņemies?
Ja Tev tas viss ir tik vienaldzīgs, kā Tu visu laiku to uzsver, tad kāpēc tērēt savu laiku lai šeit par to ņemtos?