Help - Search - Members - Calendar
Full Version: aeon, talants 'n' stuff
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Sigfa
kautkaadi 3-4 ir laikam, neesmu iisit skaitiijis.
Pakkun
vai kāds gadījumā nezin kur ēģiptes plikos kaķus var dabūt? man nekādu dižciltīgo nevajag, galvenais, lai nav spalvu un ir nejauks!
Tenma
priekš kam Tev nejauku kaķi? un pie tam bez spalvām? viņi nebūt neesot nejauki. esot vieni no jaukakajām šķirnēm pēc rakstura. Bet diemžēl, kur dabūt nezinu. Persieši gan esot gatavie stulbeņi - vismazākais inteklekta līmenis starp šķirnes kaķiem
aeonseraph
Beidzot kāda sakarīga tēma XD
Eu kur un pa cik var dabūt balto tīģeri, man vajag biggrin.gif
Sigfa
Es shodien ieraudziiju pumpu sev uz kreisaa dibenvaiga! like, wtf?!
Kikyou
Pastāsti vairāk!
Storm
QUOTE(Pakkun @ Jan 24 2008, 13:34) *

vai kāds gadījumā nezin kur ēģiptes plikos kaķus var dabūt? man nekādu dižciltīgo nevajag, galvenais, lai nav spalvu un ir nejauks!

Nu... Panem vienu minku, apstraadaa, buus tev pilx un dusmiigs XD
Sigfa
es esmu paaraak shokeets lai par to runaatu. Esmu noleemis par to vairs atlikusho muuzhu necelt ne vaarda.
xikes
La la. Bet, ārā patreiz risinās tik smuks putenis. Varēja tik tās sniegpārsliņas būt lielākas, lai liekās blurs.
Misa
QUOTE(Pakkun @ Jan 24 2008, 13:34) *

radniecīgu dvēseli sagribējās? XD
Sigfa
QUOTE(xikes @ Jan 24 2008, 13:56) *

La la. Bet, ārā patreiz risinās tik smuks putenis. Varēja tik tās sniegpārsliņas būt lielākas, lai liekās blurs.

vot vot, gribaas eest, bet navaru iziet no ofisa deelj taa fakinaataa sniega. Cerams, ka tad kad ieshu maajaas vismaz pierimsies.
xikes
Haha. Es tikko biju. Un melnais mētelis ātri vien pārkrāsojās balts. Fantastisks laiks.
Sigfa
njaa, labaakais, ka platmali nepanjeemu shodien domaadams, ka ko tur daudz, vot i buutu nodereejusi.
aeonseraph
Tā vien izskatās ka šis topiks prasās lai to aizklapē ciet.
Tenma
pašu Tevi aizklapēt ciet, vai tad vairs sviestu dzīt nevar. Jebkurs sabiedrības krējumsa garak vai vēlak saiet sabiedrības sviestā!

edit: neuztver personiski, es vnk izmantoju iespēju pagvelzties wink.gif
aeonseraph
QUOTE(Tenma @ Jan 24 2008, 12:30) *

pašu Tevi aizklapēt ciet, vai tad vairs sviestu dzīt nevar. Jebkurs sabiedrības krējumsa garak vai vēlak saiet sabiedrības sviestā!

da nē biggrin.gif man tak vienalga, runājiet droši, man interesanti palasīt biggrin.gif
vnk izteicu novērojumus...
vnk kad teiksim Shinobi centās uztaisīt savu topiku te http://otaku.lv/index.php?showtopic=5048
tad viņš tika nodirsts par mēģinājumiem te uzsākt kkādas bezjēdzīgas sarunas. savukārt kad jūst te rakstat visādus spamus tad tas nekas, jo bazari notiek starp "savējiem". Jo jūs jau varat atļauties visu smile.gif
Man kkā vairs šita grupējumu lieta kkā galīgi nepatīk... visi kas ir ārpus jūsu bariņa ir un vienmēr paliks kkādi atkritēji... pareizi te daži labi teica, šis forums sācis tā pamatīgi smirdēt.

Par aizklapēšanu... es jau centos bet re ka vēl nav aizklapējuši smile.gif Un par cik mani nebano ārā izdarīšu tā, uzrakstīšu random paroli nododot pa klavierēm, iekopēšu apstiprināšu un uzredzēšanos, tad vnk nevarēšu vairs te ielogoties pat ja gribēšu biggrin.gif

Ayumi
Un tagad visiem warnus!!!!
Tomoko
Aw, nu kāpēc uzreiz tā.. =w=
Kikyou
Nē, Shinobi topiks nevienam nepatika, jo topiks bija pilnībā stulbs. Tas nebija prosta bezsakara topiks, tas bij vienkārši sviests.
Atmetiet tak reiz tās idejas par to, ka te viss uz draugu kolektīvu balstās. Kas mēs kāda pamatskola, vai?
xikes
Heh. Pazīstama gonnacrushitallandidontcaresogotohellifyouwant sajūta. Nekas, pēc šitā reizēm mēdz sekot veselīgs optimisms. Prātā sajukt ir grūtāk, nekā girbētos.

Varu vien ieteikt - netērē to dauzot sienas vai hz ko, bet liec to iekšā savos zīmējumos. Neaizstājams iedvesmas avots.
zenofex
Forums ir tāds, kādi ir tā dalībnieki.

Pagaidām netaisos šo pavedienu slēgt ciet, kaut gan, protams, šeit sarunas sāk atgādināt jautājumu spēles pavedienu. Un nekādu grupējumu te nav, ja ir, tad ar mani neviens vēl nav sagrupējies smile.gif Sazvērestības teorijas laikam visos laikos bijušas populāras.
Tigra2

Nu ar tiem draugiem ir tā - eu, eu, mans tas chuvaks patīk, a kāds viņu nodirš, davai sitam to kādu.

Shtota, tā draudzība nav, bet tomēr ir, un nē, atkal nav...bet tomēr ir.

Nu kautkā, man piemēram, patīk Shatako,(bet es viņu neesmu ne satikusi, ne arī reāli chatojusi ar viņu, tā kā dzīvē nepazīstu) un, ja kāds mudaks, kā piemēram enigmo(kuru es arī nepazīstu), teiks:
''eu, a tu esi stulba'';
Tad es teikšu:
''tu no dzīves neko nesaproti, palasi kādu grāmatu'', vai arī ''tu esi stulbs :3''
Nuu, tas ir kautkā tā: Ir cilvēki, kas ir feini, un tie konkrētai cilvēku grupai patīk, un ja kāds to feino cilvēku abižos, tad tie, kam feinais cilvēks patīk, to aizstāvēs.

Tad vēl, piemēram Leor - viš neko nespamo, bet tikai smuki zīmē, mēs nevaram neko spriest par viņa personību, bet redzam, ka viņš taisa ko smuku, un tāpēc mēs viņu uzskatam par feinu. un ja kāds teiks, ka leor nerullz, tad dabūs pretsitienu.

nu kautkā - ir cilvēki, kas ir feini un tos aizstāv, un cilvēki, kā enigmo, kas nav feini - un tos tad arī, loģiski, neaizstāv.

Misa
QUOTE(Tigra2 @ Jan 24 2008, 15:47) *

Nu ar tiem draugiem ir tā - eu, eu, mans tas chuvaks patīk, a kāds viņu nodirš, davai sitam to kādu.

Shtota, tā draudzība nav, bet tomēr ir, un nē, atkal nav...bet tomēr ir.

Nu kautkā, man piemēram, patīk Shatako,(bet es viņu neesmu ne satikusi, ne arī reāli chatojusi ar viņu, tā kā dzīvē nepazīstu) un, ja kāds mudaks, kā piemēram enigmo(kuru es arī nepazīstu), teiks:
''eu, a tu esi stulba'';
Tad es teikšu:
''tu no dzīves neko nesaproti, palasi kādu grāmatu'', vai arī ''tu esi stulbs :3''
Nuu, tas ir kautkā tā: Ir cilvēki, kas ir feini, un tie konkrētai cilvēku grupai patīk, un ja kāds to feino cilvēku abižos, tad tie, kam feinais cilvēks patīk, to aizstāvēs.

Tad vēl, piemēram Leor - viš neko nespamo, bet tikai smuki zīmē, mēs nevaram neko spriest par viņa personību, bet redzam, ka viņš taisa ko smuku, un tāpēc mēs viņu uzskatam par feinu. un ja kāds teiks, ka leor nerullz, tad dabūs pretsitienu.

nu kautkā - ir cilvēki, kas ir feini un tos aizstāv, un cilvēki, kā enigmo, kas nav feini - un tos tad arī, loģiski, neaizstāv.

tiesa , kas tiesa
xikes
Nē. Tu aizmirsi trešo stāvokli. Neitralitāte.
Nav tā, ka cilvēkus var iedalīt tikai divās pamatgrupās- patīk, nepatīk. Un nav tā, ja kāds kādu kādā brīdī neaizstāv, tad obligāti jāuzskata, ka pirmajam šis cilvēks galīgi nepatīk.
Vēl ir trešais variants, je cilvēks neizraisa nekādas dižās emocijas, t.i. ir neitrāls.
Protams, katram individuāli, bet domājams, ka tādos gadījumos neviens necentīsies viņu pārāk intensīvi aiztāvēt vai tieši otrādi - palīdzēt nolitk.
Misa
heh, man lielākā daļa foruma ir neitrālajā statusā ^^;;
Yume
QUOTE(zenofex @ Jan 24 2008, 15:11) *

Forums ir tāds, kādi ir tā dalībnieki.

Pagaidām netaisos šo pavedienu slēgt ciet..

he, man godīgi sakot arī roka neceļās. Vismaz kautkāda dzīvõba, ārpus "The person below " topika.

Un veselīgs spams nevienam forumam nenāk par ļaunu saprātīgos daudzumos.
Storm
167(!) LAPAS ar spamu ir norm? biggrin.gif
Arts
Šitam saitam,jā!
Ko gribēji....anime.
jurc
QUOTE(Storm @ Jan 25 2008, 13:22) *

167(!) LAPAS ar spamu ir norm? biggrin.gif

kurā vietā? blink.gif
Ayumi
biggrin.gif tu vēl neesi pamanījis?

šite!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.