Help - Search - Members - Calendar
Full Version: aeon, talants 'n' stuff
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Kikyou
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]

Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni!
Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem.
ssson
QUOTE(Kikyou @ Jan 21 2008, 23:15) *

Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni!
Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem.

Pirmkaart, negribas piedrazot vinja tredu ar atbildi tev, nu bet ok. Tu esi pie sensejiem, jo atrodies te ljoti sen, bet peec darbu liimenja, atrodies tur nepelniiti. Peedeejos ziimeejamos ir manaama tava izaugsme, pateicoties tam, ka tie ir tikushi izkraasoti fotoshopaa vai citaa progaa. Apskaties pirmaas bildes, taa ziimee katrs 3ais cilveeks. Kaut kaads tev talants ir, bet nevar saliidzinaat tavus darbus ar aeonseraph, -Kai-, Ito no Kazuki, asamashii ritori banpaia vai pat Henata darbiem. Vinji atrodas citaa liimenii. Tas, ka tev 16 gadi neko nenoziimee, visa saals ir talantaa. Tu piesliipeesi savu ziimeeshanas prasmi, bet par profesionaali nekljuusi nekad. Kraasot kaut ko, izveidot fotoshopaa, jaa, bet ziimeet, taa, ka citiem mutes valjaa, taa gan ne. Tas ir liidziigi kaa ar skaistu balsi, vai nu ir, vai nav. Vienu tik nesaprotu, kaada tev jeega piesieties aeonseraph, skaudiiba, cita izskaidrojuma nav.

Tavi ziimeejumi ir ok, kopumaa skataami un kraasojums ar labs, bet ja vinjus analizee, tev klibo proporcijas, teelus tu izveelies ljoti vienkaarshus, nekaadas detalizaacijas, parasti ir "nogrieztas" kaajas, vai citas daljas, lai nevajadzeetu taas ziimeet, apgjeerbs vienkaarshs. Dazhas idejas ir ok, tomeer izpildiijums nav labs, piemeeram, par skumjo meiteni lietuu, kura tur nazi... kaajas slikti uzziimeetas, galiigi neproporcionaali un shkjiibi, plaukstas cieshami, pieder pie stila, bet labaas rokas augsheejaa dalja kriminaala... Skaists darbs ir meitene baltaa kleitaa, aizveertaam aciim, tur tev nekas daudz nav saziimeets, bet radiita laba noskanja ar kraasu paliidziibu. Taa var turpinaat bezgaliigi, bet galveno ideju cerams uztveeri.
xikes
Oke.
Vispār biju plānojis iet gulēt, bet, pateicoties pēdējām postam, šī nodarbe tikai atlikta par dažām minūtēm.
Ja man kaut kas nepatīk (nepatīk? nē. tracina), tad tā ir dažu atsevišķu indivīdu tieksme iedomāties sevi esam bez maz vai dievišķā statusā, līdz ar to, šķietami un subjektīvi, it kā, iegūstot tiesības lemt par to, kas ir labs, kas slikts, kam būs lemts spīdēt, kam nē. Muļķības!
Mr/Ms ssson, Jūs esat sarakstījis likteni? Man šķiet, ka nē. Tāpēc, lūdzu, varbūt, iztiksim bez tādiem galīgiem jēdziniem kā "nekad", kas Jūsu kontekstā skan diezgan utopiski. Jūs ne vella nezinat par cilvēka dabu. Neviens no augšas (vai hz no kurienes) nekādas gara dāvanas nepiešķir. Sāls nav talantā. Sāls ir sālstraukā, bet pirms tam, veikalā uz letes. Vai jūs zināt, kas ir talants? Talants ir slinku, neuzņēmīgu, patmīlīgu cilvēku, kam trūkst gripasspēka, izdomājums, lai būtu iespējams kaut daļēji attaisnot to, ka kāds ir bijis spējīgs sasniegt vairāk, nekā viņi. Neviens nepiedzimst par ģēniju. Ikviens var iemācīties jebko. Gribasspēks, pacietība, ticība saviem spēkiem un neatlaidība. Lūk patiesā essence, kas pelēkajās masās rada ilūziju par tādu fenomenu kā "talants".
Kritizēt ir vielgi. Kļūdas un nepilnības visur var saskatīt. Nekas, pilnīgi un viennozīmīgi, nekas nav ideāls. Arī tajos pašos aeonseraph darbos var samklēt ne vienu vien nepilnību. Jūs cenšaties būt objektīvs. Tad varbūt visā, visur un līdz galam? Otra lieta, kas man riebjas ir salīdzināšana. Kā bija teikts S.Ekziperi "Mazais Princis", tad visas nelaimes rodas no salīdzināšanas. Un kā jau iepriekš bija teikts, kā gan var salīdzināt zīmējumus? Ko mēs salīdzinam? Grafīta putekļu izvietojumu uz papīra ( whatever, krāsu pikseļu uz attēla formāta matricas)? Jebkura atbilde būs subjektīva. Kā zināms, zīmējumos tiek ielikts ne mazums emociju. Tad, varbūt, salīdzīnāt, cik perfekti šīs emocijas ir saaudzētas ar zīmējumu? Vai varbūt salīdzināt, kuram bij "labākas" emocijas? Jebkurš novērtējums būs tikai konkrētā vērtētāja personīgais viedoklis.

Jūsu personīgais viedoklis, simpātijas un gaume nekādi nepiešķir Jums ekskluzīvas tiesības uz vārda "nekad" lietošanu.

Tagad, varbūt, apskatīsim Jūsu zīmējumus? Jūs, škiet, esat diezgan tuvās attiecībās ar mākslu, ja reiz spējat tik smalki norādīt uz kļūdām, aplūkojot darbus tikai pārdesmit minūtes, kā arī ņemot vērā to, ka šeit esat ieradies tikai vakar. Tad nu, domāju, ka arī Jums ir jābūt tīri labam zīmētpratējam, ja reiz spējat paust tik daiļu kritiku.
ssson
xikes
Pirmkaart, neesmu nevienu apvainojis, otrkaart, neuzskatu, ka buutu ko nepareizu uzrakstiijis. Izskataas, ka shajaa forumaa dazhus driikst aizskart un dazhus ne smile.gif Kaapeec taada Kikyou un Shumins driixt uzkakaat citiem, bet kad aizskar vinjus, tad saakas liela breeka. Ko tad es taadu pateicu? Jaa, viedoklis ir subjektiivs, bet taads vinjsh ir visiem.
Ja tu uzzskati, ka talants neeksistee, tad taa tieshaam ir tava dariishana, bet es varu pieraadiit preteejo. Cilveeks, kam nav balss un muzikaalaa dzirde, nekad nevarees kljuut par labu dziedaataaju, lai kaa censtos, tas pats ir ar maaksliniekiem, ne katram ir lemts taadam buut. Dazhi cilveeki ir skaistaaki par citiem, dazhi talantiigaaki, dazhi savu talantu neattiista, dazhi sasniedz daudz suuri gruuti straadaajot, bet teikt, ka visiem ir vienaadas iespeejas, luuk tas ir utopiski.
Par kritizeeshanu- kritizeet nemaz nav viegli, pateikt, ka darbs ir suuds, tas ir viegli, bet noraadiit uz kljuudaam, tas ir pavisam savaadaak.
Par saliidzinaajumiem, saliidzinaat var un vajag. Pirmkaart, gruuti saliidzinaat dazhaadus stilus un gaumes patiesi atshkjiras, bet darbu profesionalitaati un izpildiijumu gan driixt saliidzinaat. Kaa jau teicu, aeonseraph darbi ir pavisam cits liimenis. Nenoliedzu, ka taada liimenja darbi kaadus veido Kikyou var patikt, bet vinja veel atrodas "saakumskolaa". Emocionaalo pusi mees nevaram izveerteet, tomeer ticu, ka katrs, kursh ziimee, darbaa iegulda dalju sevis.

Ja tik ljoti gribas zinaat par mani, tad es uzskatu, ka kameer darbi nav sensei liimenii, tikmeer vinjus publiskai apskatei nav jeegas izlikt. Darbus esmu apluukojis vairaakkaart, forumaa esmu pietiekami biezhi kaa guest. Ziimeeshanas skills man ir pietiekami augsts, lai vareetu atshkjirt talantu no wannabe smile.gif
xikes
Par talantu es tev nepiekritīšu tā īsti un tā arī, šķiet, paliks.

QUOTE(ssson @ Jan 22 2008, 02:48) *

ka kameer darbi nav sensei liimenii, tikmeer vinjus publiskai apskatei nav jeegas izlikt.

Heh, you're the same as him. Un zin, man pat liekas, ka ar šādu attieksmi tu varētu dabūt tādu pašu izturēšanos. Šeit nav profesionālu mākslinieku forums, kur varētu izlikt savus darbus un saņemt konstruktīvu kritiku. Šeit ir anime forums, kur daži cilvēki aizraujas ar zīmēšanu un nebaidās ar to dalīties pasaulei. Un kādreiz bij pāris reizes draudzīgāka vieta nekā tagad.
Tātad, kur ir starpība? Kāpēc vienus noliek, bet citus nē?
Nē, nu, padomā. Ja uzrodas cilvēks un grib tikai spīdēt, tad skaidrs, ka no viņa tiks gaidīta tikai spīdēšana un jelkādas svārstīšanās un nepilnības tiks uztvertas ļoti asi. Bet ja uzrodas cilvēks, kurš, vienkārši, grib dalīties ar sevi, saviem darbiem un dvēseli, tad attieksme ir cita. Kapēc? Tāpēc, ka šis nav profesionālu mākslinieku forums. Šis ir vienkāršs anime forums. Tad nu saprati, cerams. Ja gribi spīdēt, sure, rādi droši tikai savas spožākās spalvas, bet līdz ar ūberkrutiem slavinājumiem nebaidies no līdzīgās amplitūdas diametrāli pretējiem viedokļiem. Ja gribi būt foruma daļa - tā teikt - tāds, kāds esi, droši! Lai gan, kā jau teicu, šeit vairs nav tik draudzīga vieta, kā agrāk, bet tomēr, domāju, ka ar šādu attieksmi tevi uztvers daudz sakarīgāk. Es tagad nesaku, ka visiem būtu jāliek arī visi savi pēdējie krapi un skices. Pats arī tā nedaru un darbus(kā viņus vēl nosaukt? skricelējumus?), kas man pašam nepatīk, nelieku. Bet ir atšķirība, vai cilvēks grib tikai spīdēt, vai vienk, parādīt pasaulei kaut ko no sevis.
Kikyou
Man jau ar liekās, ka nav tāda lietā kā superspējas bundžā, a.k.a. talants.
Zinu, kāpēc mani zīmējumi nav vienā līmenī ar pārējo - zīmēt tā nopietni sāku tikai pirms kādiem četriem gadiem (kas ir arī tas laiks, kad pievienojos otaku), uuun tas man šķiet ir salīdzinoši īss laiks, lai gan kas zin, bet ja tā godīgi man pajāt.
Nē nu, vari turpināt vārīties, dddēls, tikai, kā lai to pasaka... Nevienam tas neinteresē!

Hmmm, on a side note, va velns, šitais ir nonācis līdz offtopikam. Kāaamdēļ gan man liekās, ka tas dāaaažam labam offtopika iedzīvotājam nepatiks, hahaha.
Shumins
QUOTE(Kikyou @ Jan 22 2008, 00:15) *

Katram ir savi apslēpti talanti, un jo dažadāki mēs esam, jo interesantāk te ir atrasties laugh.gif

Kareiz fascinē te visādos offos lasīt savu vārdu, Shumins to teica, tam uzbrauca - vasala grāmata var sanākt par to, ko esat sadiskutējushi.

Jūtos gandrīz kā slavenība, par ko visu laiku runā, tāpēc spēju novērtēt jūsu darbu - katru reizi atgriežos te ar prieku un cerībām ko interesantu par sevi izlasīt.

IPB Image

Get a Life...
xikes
QUOTE(Shumins @ Jan 22 2008, 08:26) *

Jūtos gandrīz kā slavenība, par ko visu laiku runā, tāpēc spēju novērtēt jūsu darbu - katru reizi atgriežos te ar prieku un cerībām ko interesantu par sevi izlasīt.

Sorre, šoreiz, kā redzi, galvenā tēma nebūt nav par tevi
Sigfa
paaris, komentaari. Pirmkaart xikes iztektaa doma, ka visa darbu veerteeshana un salidzinaashana ir bezjeedziiga (nerunaasim par salidzinaashanu vispaariigi pashsaprotamu iemeslu deelj) , jo tas ir un paliek subjektiivs viedoklis, ir pilniigas muljkjiibas. Ir esenciaalas atshkjiriibas peec kuraam pat muljkjis pateiks, ka viens darbs ir labaaks par otru; taadas lietas kaa ssson noraadiitaas proporcijas, kraasu atbilstiiba un kompoziicijas vienkaarshiiba (u.c.) noraada uz ziimeejuma kvalitaati no pilniigi objektiivi viedoklja, negribeetu braukt galeejiibaas ar salidzinaajumiem, bet just to prove my point: bez idejiska fona (un shaadas veertiibas nav ne kikyou, ne aeon darbos) stikmens buus 'sliktaaks' par ruupiigi izziimeetu portretu. Ja kaads shim teikumam nepiekriit, vai veelas piesieties vaardiem, nemaz nepuulieties rakstiit atbildi, taa ir aksioma. Taatad, varam secinaat, ka viens maakslinieks ir labaaks par otru.
Otrs ko gribeeju piebilst, ssson visu uztver paarlieku nopietni, senseju galerijas ir domaatas vairaak ziimeshanas promoteeshanai un mazinjo motiveeshanai. Ne velti te vairaaki forumieshi to vietu sauc(kopaa ar pashaam parastajaam galerijaam) par paint shop of horrors kad senseji tikai izveidoti, par sho teemu tieshi bija diskusija- kaada liimenja darbus ir veerts likt sensejos un, protams, diskusijas probleema bija - kursh tad veertees tos darbus un atbildes par ielikshanu. Skaidra ir viena lieta, sensejos ir visi shii foruma labaakie skriceleetaaji, un arii tie dazhu labu moderatoru draugi, kuri sagadiishanaas peec arii nodarbojaas ar skriceleeshanu, tapeec par sho teemu iespringt nav veerts.
Hmm, gribeeju veelkautko piebilst bet piemirsu, nu neko- iztiksiet.
xikes
Problēma tur, ka māksla nav nekāda eksaktā zinātne. Ja matemātikā var paņemt divus skaitļus 44883362 un 44883363, salīdzināt un viennozīmīgi pateikt, ka 44883363 ir lielāks, tad mākslā tas nav iespējams. Vienalga, pat ja arī viens no skaitļiem būtu "1".

Visiem tiem, kas uzskata, ka tās ir muļķības, jautājums: kura krāsa no visām gammā esošajām ir "visskaistākā"?
Sigfa
saliidzinaat var un kaa veel. xikes, negribu izklausiities peec eebreja, bet kura no divaam uzziimeetaam liinijaam ir skaistaaka? skataas peec kopuma, un atbilstiibas, nevis individuaalas detaljas. Ja tu man prasiisi kursh kraasu kopums no divaam labaak atbilst kaadam liiniju kopumam (ziimeejumam) tad es tev speeshu dot viennoziimiigu atbildi tikmeer kameer kraasu kopumi (vai spektrs, shajaa gadijumaa) nebuus paaraak liidziigi viens otram. Ir taada lieta kaa grafiskais dizains, kur tieshi ar sho izveerteeshanu arii nodarbojaas.
xikes
Es negribu kaut kur sākt piekasīties, bet man kaut kā dumjas liekas šīs tehnoloģiskā laikmeta tendences, ka cilvēki sāk iedomāties, ka it visam var izgudrot skalu un, attiecīgi, visu var izmērīt. A vot, nevar.
Piekrītu, daudzas lietas var izmērīt, piemēram atoma diametrus, visādus citus izmērus, attālumus un laikus. un ļoti precīzi. Daudzas lietas. Eksaktas lietas. Grūtības sāk rasties, kad vajag izmērīt kaut ko, kas cilvēkam "galvā". Izmērīt domu. Izmērīt emocijas. Izmērīt prieku. Izmērīt gaumi. Tas nav iespējams.
Var tikai izdomāt kaut kādus standartus un pēc tam mēģināt noteikt, vai attiecīgais objekts(doma, ideja, whatever, kas) atbilst šiem standartiem. Protams, šī standarta robežās tas ir pat ļoti objektīvi. Tomēr globālāk skatoties - subjektīvi, jo tas ir tikai kārtējais standarts.
Kikyou
Nā, Sigfam ir taisnība. Varbūt skaistumu novērtēt nevar, bet kvalitāti gan var. Tas pats par sevi.
Sigfa
omg xikes, tu vispaar nelasi ko tev saka- ir principiaalas lietas peec kuraam var izveerteet ziimeejuma veertiibu. Luuk piemeers, kuraa pat atljaushos izmantot pashas kikyou darbu saliidzinaajumam.
[bilde1] | [bilde2]

un tikai pasaki, ka 'nevar izmeeriit' kursh darbs ir labaaks. Bet taakaa es jau zinu, ka tu teiksi, ka taakaa viens ir 'anime' stilaa un otrs ir fotoreaalisms, tad to nu nekaadi nevar saliidzinaat, taapat kaa mocartu nevar saliidzinaat ar led zeppelin (kas jau buutu cita diskusija), tad luuk veelviens saliidzinaajums:

[bilde1] | [bilde2]

Saki ko gribi, te verdikts var buut tikai viens -.-
Pakkun
par talanta esamības jautājumu sakārojās kaut ko pateikt.

talants eksistē. un tas nu ir pilnīgi skaidrs. situācija, kad kādam līdzīgos apstākļos ar pārējiem, kaut kas padodas labāk kā pārējiem un bez īpašas piepūles. tas ir talants. BET. ja talantu neattīstīs, tas tāds arī paliks kāds bija un tie, kas pūlas, galu galā apsteigs.
so. talants eksistē. nesaprotu kā var apgalvot pretējo un noliegt acīmredzamo. sniegšu situāciju no viena paziņas dzīves. lieliski padodas angļu valoda. nemācoties absolūti nemaz, balstoties uz valodas izjūtu, pelnīja 2x labākas atzīmes kā pārējie.
tāpat, šķiet, būs ar zīmēšanu. summējot un atkārtojoties - padodas bez īpašas piepūles = talants.
ja vēlaties, mēģiniet iebilst, bet sakarīgi.

un par salīdzināšanu. salīdzināt var JEBKO. atšķirās tikai iespējamais sasniedzamās objektivitātes līmenis.
labs piemērs
exile
Jēi! izlasot visus iepriekšminētos postus man arī sagribējās iesaistīties ar savām domām. Nu, sākšu ar to, ka viens mans pasniedzējs kādreiz stāstīja, ka zīmēt var iemācīties jebkurš, un es pats pilnībā piekrītu šim apgalvojumam!
Manuprāt talants pastāv un citiem tas ir izteiktāks kā pārējiem, bet izpaužas tas spējā ātrāk iemācīties kautko darīt noteiktajā sfērā, un šajā gadījumā zīmēt/gleznot. Taču tas neizslēdz iespēju, ka mazāk talantīgs cilvēks spēs savā prasmē apsteigt talantīgāku cilvēku pateicoties lielākai apņēmībai un ieguldītajam laikam. Bieži vien cilvēki ar lielāku talantu kļūst slinki un savu laiku vairs neizmanto tik lietderīgi, jo uzskata ka visu varēs padarīt viegli un bez pūlēm. Ir redzēti arī tādi gadījumi.
Tāpēc uzskatu ka faktiski ssson teiktais par to "nekad" nav patiess, taču tas var notikt tikai, ja kickyou vai kāds cits no klātesošajiem sāks ar to nodarboties patiešām nopietni - padziļināti studējot zīmēšanas principus, nemitīgi trennējot savu roku un aci un veltot tam daudz vairāk laika nekā aenoseraphs, kas manuprāt ir ļoti mazticams un diez vai kādreiz notiks, jo lai tas notiktu cilvēkam ir jākļūst par noliferu , kas anime vietā zīmēs un veltīs tam gandrīz visu savu brīvo laiku! No tā izriet, ka ssson izteiktais viedoklis praktiski ir patiess! Protams labrāt redzētu arī pretējo, vismaz kļūtu par vienu labu mākslinieku vairāk! Esmu redzējis, kā viens paziņa pusgada laikā veltot tam daudz laiaka varēja sasniegt diezgan zolīdus rezultātus. Tākā veiksi!

Kā arī gribēju vēl piebilst - xikes vai tu tiešām vari ,piemēram, manu vidokli par to, ka Leonardo Da Vinci "Džakonda" ir labāka par kāda, kaut vai maniem, darbiem, uzskatīt par subjektīvu?
xikes
Mm, kvalitāte tad arī būs viens no tiem standartiem, atbilstību kam tad arī var izmērīt.

Es saprotu, ko tu gribi teikt. Un ļoti labi redzu kas ir kas, un kura bilde no tevis piedāvātajām man pašam izskatās labāka. Es neesmu tik stulbs. Miers.
Tomēr man patīk domāt un tātad - ta kā šeit nav matemātikas, tad es paturu iespēju, ka eksistē no cilvēku gaumes un uzskatiem atkarīgi gadījumi, kad abas bildes spēj būt "vienādas", kā arī, kad ik viena no abām spēj būt pārāka par otru. Tādiem nolūkiem cilvēki izdomāja statistiku. Un tomēr. Viss ir relatīvs.

Oke, aizrāvos. Laikam vajadzētu beigt. Jo šis panesās tikai tādēļ, ka man reziēm patīk iespītēties pret zināmiem stereotipiem, aksiomām, dogmām, utt, ja to pamati nemaz tik kristāldzidri nav.
Mimi
Bet ja uzrodas cilvēks, kurš, vienkārši, grib dalīties ar sevi, saviem darbiem un dvēseli, tad attieksme ir cita.

jūū. cita. ja kāds te padalās ar saviem ne visai labiem darbiem, tam seko sarkastiski komentāri un vārdi "iesaku tūlīt pat izmest zīmuli miskastē un vairs nekad nezīmēt. >_>". bet redzi - tie ir ne visai labi darbi, un tomēr cilvēku izjūtas un emocijas. tāda ir tā attieksme.
un tikai nevajag man teikt, ka tā nav!
es šoreiz piekritīšu sssonam. Kāpēc kikyou uzdir*ot virsū, pret tevi pavēršas daudz zvērīgu skatienu? Jo kikyou ir karalis. (es negribēju to teikt kā pārmetumu nevienam. tas tā pārnestā nozīmē. Kikyou šeit ir 4 gadus, pie viņas visi pieraduši, un viņa attieksmi pret sevi radīja pati, izveidodama draudzīgas attiecības ar dažiem foruma biedriem.)

Man dažbrīd rodas sajūta, ka viss šis forums balstās uz draudzības saitēm, nevis uz objektīvu attieksmi pret otaku.lv biedriem.

redzi, ssson, ja tu te nepiekrīti vairākumam, tad par tevi rodas stereotips, ka tu esi stulbs idiots, kurš šeit neiederās. wink.gif Jūs vēl sakat, ka te katrs cilvēks var dalīties ar sevi, savām emocijām, izjūtām un domām, un tad ir labāka attieksme. huh.
Bet runājot par aeOnu, tad salecās vairāk dēļ tā, ka viņš tāds augstprātīgāks palicis, vismaz man tā liekas.

anyway, piedodiet, ja es biju pārāk rupja, vai kā, vienkārši neizdevusies diena, bet jūs jau tas neinteresē. ;]
Klokjvaarpsta
Saakshu ar to, ka juusu striids vairaakos ceelienos ir makten uzjautrinoshs

Bet galvenais, ko gribeeju teikt - vai nevareetu, luudzu iisaak? Tas jau tikai mans mazaa cilveeka luugums, bet lasiit shitos striidus ir kaa klausiities vairaakus ljoti skaljus viedokljus vienlaiciigi - paklausies vienu, apniik, paklausies naakosho utt. Tagad sagraabstot visu pa diagonaali lasito sapratu tikai to, ka, lai, ko es gribeetu dariit, tas man nekad nesanaaks, ja to nedaru no 3 (or so) gadu vecuma. Par aeOn garastaavoklja svaarstiibaam gan neizteikshos (nav apakshteksta, vienkaarshi negribu).

Kopumaa, paldies, balstiishu savu atlikusho dziivi uz juusu, gudro onkulju un tanshu (ah, kaa man patiik daudzskaitlja gjenetiivs) padomiem, thanks a bunch
Shumins
QUOTE(Mimi @ Jan 22 2008, 17:20) *

Man dažbrīd rodas sajūta, ka viss šis forums balstās uz draudzības saitēm, nevis uz objektīvu attieksmi pret otaku.lv biedriem.

"Nu vot", zelta vārdi no cilvēka, no kura jūs manuprāt to negaidījāt...

Un šis noteikums darbojas netikai forumā, bet arī visās citās jomās apkārt, ja vēl to Mimi zinātu, tad teiktu, ka Mimi ir vecs hentai vecis uz 25 gadi laugh.gif

IPB Image

Un protams apkopojot visu kopā, sanāk:

1. Ja aeOn paliek pārāk iedomīgs un aizskar ar saviem iedomīgiem izlecieniem kādu pārstāvi no grupiņas "balstās uz draudzības saitēm", tad nekā cita arī nevar gadīt.

2. Ja zimējumu ieliek kāds pārstāvis no grupiņas "balstās uz draudzības saitēm", tad zīmējums tiks izslavēts un patiks pārējiem no grupiņas "balstās uz draudzības saitēm".

3. Tie, kas vientuļi sitas pa dzīvi un meklē:

QUOTE(Mimi @ Jan 22 2008, 17:20) *

...objektīvu attieksmi...

Tiks apdalīti visā un visur, ko vien pasāks, jo sabiedrība, kas sastāv no cilvēkiem ir cilvēcīga cool.gif

Citās no jau sen novecojošas animes - Noir:
"People among people, Love among lovers, Sins among sinners. Said the hermit to the sinned. Soldats are together within the truth."

Mimi
Bet tu man teiksi, ka tā nav.? :3

p.s., diemžēl nesapratu par to hentai veci, man ašie neaiziet. ;D
Church
no vienas puses gribeeju teikt, ka striids ir pamataa bezjeedziigs no abaam puseem, bet turpiniet vien, turpiniet. izklaideejiet garlaikojoshos balto kungu.
<atveraas jauna popkorna tuuta> smile.gif
Shumins
Es jau kādu mēnesi biju apņēmusies šajā visā aeon-dreamworld neiesaistīties, jo man likās, ka viss šitais hrens nav tā visa vērts. Nu ko, laikam īsti arī nav...
Piekritīšu kādam objektīvam cilvēkam:

QUOTE(GM @ Jun 18 2007, 23:07) *

Geji, geji, jūs visi esat geji.

Šī spama artava otaku landē:
1. Mimi un Sigfa parādija, ka ir krutāki par pārējiem.
2. Daži arī saprata, ka viss šitais hrens nebija tā vērts.
3. Un daži - vienkārši izmantoja iespēju paspamot.

Lai jums visiem jauka diena, ja kāds grib iegūt dažus jaunus draugus, tad, lai biežāk apmeklē sadaļu Pasākumi, vai arī iefiltrējas kautkur, kādā mazā čatiņā... >:3
(ja galīgi neizdodas, tad zini.. es esmu draudzīgs :B )

IPB Image

Cause its all about the friendship guys!

Btw: SSon rakstīšanas stils ir identisks aeonam, kā arī vārdu krājums tas pats.( bet tas tikai tāds - mazs novērojums :3 )

(Te Tigra2)
Misa
it sure is fun to read. ^^;
un pilnībā piekrītu, ka draugs, taču nepateiks, ka viņa drauga zīmējumi sūkā.. draugi tā nedara. draugi to pateiks maigi un pamācoši, tāpēc jau tie ir draugi.
(protams, vienmēr ir izņēmumi) X3
...
soo, ja māksla sūkā, bet kāds negrib, lai kāds te to teiktu, tad ,vai nu jāsadraudzējies ar visu fōrumu(kas ir diezgan nereāli) ,vai arī nevajag likt to te.
bet, ja vēlas, uzlabot savu zīmēšanas prasmi, tad droši te var visu likt, bet ar kritiku būs jāsamierinās un arī tā jāņem vērā.
Arts
Iesaku nomainīt otaku augšējā bannera textu uz ''This land is made of friendship.''
Don't mess with the friendship.....bīstama padarīšana,ja neesi draugos,tad esi nahnerizēts. XD
Sigfa
QUOTE(Arts @ Jan 23 2008, 17:42) *

Iesaku nomainīt otaku augšējā bannera textu uz ''This land is made of friendship.''
Don't mess with the friendship.....bīstama padarīšana,ja neesi draugos,tad esi nahnerizēts. XD

IPB Image
ReD_FoXy
Jāpiekrīt Pakkunam - talants ir. Neabšaubāmi. Talants var būt iestrādāts, un talants var būt iedzimts. Visvieglāk to just ar mūziku un gleznām - kur ir tikai perfekts tehniskais izpildījums, vai tehniskais izpildījums ar savu pieskaņu, savu emociju, SEVI pašā darbā. Vislābākie mākslinieki ir tie, kuri darbos atstāj kaut ko no sevis. Just a thought.
Vienīgais, kas vienmēr mani ir tracinājis un atturējis no konkrēti jebkuras galerijas komentēšanas, ir cilveku iedomība. aeOns ar to izceļas manās acīs - ne tu liels un varens, man prieks, ka tu zīmē komiksu jauniešu žurnālam, good for you, bet ir liels skaits cilveku pasaulē, kuri zīmē labak par tevi.
Attur arī diemžēl zemais līmenis lielākajai ''mākslinieku'' daļai, bet tapēc jau nenopeļu, lai tak turpina zīmēt, censties, mācīties, attīstīties, augt savā būtība, tas taču ir skaisti, ja cilveks grib sevi attīstīt un pats sev varbūt kaut ko jaunu iemācīt. Ne man koku, ne grafīta žēl, pasarg' dievs.

Tikai par to novērtēšanu un salīdzināšanu šaubos. Gaumes lieta. Tāpēc piekrītu Kikyou - var novērtēt kvalitāti! To ka piemēram nav fotogrāfēts ar sliktu kvalitāti, ka ir apstrādāts, vai vismaz skanēts ar gana labu skaneri. Var novērtēt rūpību, var novērtēt iespaidu, kādu rada zīmējums. Estētisko baudījumu, jā. Tāpēc man liekas būtu labi, ja vismaz senseji rādītu ''mazajiem'' labu piemēru un pēc katra jaunā darba pierakstītu izmantotās programmas, patērēto laiku. Tas ļauj novērtēt darba kvalitāti objektīvāk, vismaz manuprāt.
aeonseraph
Pirms mani izdzēš pēc manis paša gribas pateikšu savus pēdējoos vārdus.

Pirmkārt viltus profilus netaisu takā Shumins vari braukt man visrū un domāt par mani ko gribi, that's your problem not mine.

Un visbeidzot, lai cik jocīgi dažiem tas neliktos mans pēdējais vārds ies Kikyou aizstāvībai...
Ssson, tev nav taisnība par talantu utt... un es piekr'tu xikes... nekad nesaki nekad....
Ir dzīvs pierādījums, šis mākslinieks ir pierādījis ko var saniegt cilvēks kam totāli nav nekāda talanta uz zīmēšanu caur sūru un grūtu darbu...

http://nebezial.deviantart.com/

Līdz ar to Kikyou ir talants, un kā jau viņa pati teica tad visu ko patreiz māk ir sasniegusi 4 gadu laikā... takā es uzskatu ka varbūt nākotnē viņa mani vispār lupatās sasitīs. Neko mēs nevaram zināt un neko nevaram prognozēt.

Paldies visiem kuri centās mani aiztāvēt, es to tiešām spēju novērtēt. Par pārejiem... nu ko varu teikt... žēl man ka jūs par mani šitā domājiet, tiešām žēl.

Ok, nu tad visu labu, lai jums te veicās.

P.S.
Un Kikyou, vēlreiz sorry... es nedomāju ka tev tagad šitā bruks virsū.
galvenais neņem galvā un turpini darīt ko dari neskatoties ne uz ko, bet man jau tev tas nav jāsaka jo tu par laimi esi no cilvēkiem kas ir ar veselīgu uztveri uz dzīvi smile.gif
zenofex
Lai veicas Aeonseraph, patiešām stulbi, ka kaut kādu vārdu dēļ ir šāds iznākums.

Aeonseraphu neizdzēsu, bet ieliku viņu grupā, kam nav tiesību editēt savus postus, jo neuzskatu, ka dzēst būtu pareizā pieeja. Tomēr tas nav galīgais lēmums, tikai mana darbība pēc tam, kad pamanīju, ka Aeonseraph editē visus savus postus, izdzēšot to saturu.
Kikyou
QUOTE(aeonseraph @ Jan 23 2008, 19:16) *

Pirmkārt viltus profilus netaisu takā Shumins vari braukt man visrū un domāt par mani ko gribi, that's your problem not mine.

Un visbeidzot, lai cik jocīgi dažiem tas neliktos mans pēdējais vārds ies Kikyou aizstāvībai...
Ssson, tev nav taisnība par talantu utt... un es piekr'tu xikes... nekad nesaki nekad....
Ir dzīvs pierādījums, šis mākslinieks ir pierādījis ko var saniegt cilvēks kam totāli nav nekāda talanta uz zīmēšanu caur sūru un grūtu darbu...

http://nebezial.deviantart.com/

Līdz ar to Kikyou ir talants, un kā jau viņa pati teica tad visu ko patreiz māk ir sasniegusi 4 gadu laikā... takā es uzskatu ka varbūt nākotnē viņa mani vispār lupatās sasitīs. Neko mēs nevaram zināt un neko nevaram prognozēt.

Paldies visiem kuri centās mani aiztāvēt, es to tiešām spēju novērtēt. Par pārejiem... nu ko varu teikt... žēl man ka jūs par mani šitā domājiet, tiešām žēl.

Ok, nu tad visu labu, lai jums te veicās.

P.S.
Un Kikyou, vēlreiz sorry... es nedomāju ka tev tagad šitā bruks virsū.
galvenais neņem galvā un turpini darīt ko dari neskatoties ne uz ko, bet man jau tev tas nav jāsaka jo tu par laimi esi no cilvēkiem kas ir ar veselīgu uztveri uz dzīvi smile.gif

Hm? Man jau netraucē.
Man, ja tā godīgi, ir daudz maz vienalga, cik talantīgs/netalantīgs es esmu uz pasaules fona. Man jau tikai patīk zīmēt, nedomāju, ka vispār kādreiz mūžā ar to miljonus kāsīšu.

Saraba~
Ja pārdomā, vari nākt atpakaļ.
aeonseraph
QUOTE(Kikyou @ Jan 23 2008, 17:23) *

Hm? Man jau netraucē.
Man, ja tā godīgi, ir daudz maz vienalga, cik talantīgs/netalantīgs es esmu uz pasaules fona. Man jau tikai patīk zīmēt, nedomāju, ka vispār kādreiz mūžā ar to miljonus kāsīšu.

Saraba~
Ja pārdomā, vari nākt atpakaļ.

Nu es smagi šaubos ka pārdomāšu, vairs jau nu toč nejūtos te gaidīts bet kā jau tiko teicu, nekad nesaki nekad...

P.S.
Zenofex, iztīrot savus postus vēlējos panākt efektu lai mani izbano. Taču skatos ka neveiksmīgs mēģinājums bija biggrin.gif
Un ja vēl atņēmi man tiesības editot tekstus tad nu pavisam noteikti nekad neatgriezīšos jo parasti es raxtu ļoti kļūdaini un tad vienam tekstam parasti ir kādi 10 editi biggrin.gif
Misa
QUOTE(aeonseraph @ Jan 23 2008, 19:33) *

Nu es smagi šaubos ka pārdomāšu, vairs jau nu toč nejūtos te gaidīts bet kā jau tiko teicu, nekad nesaki nekad...

aww... man patika aplūkot zīmējumus.
Shumins
QUOTE(aeonseraph @ Jan 23 2008, 20:16) *

...Shumins vari braukt man visrū un domāt par mani ko gribi, that's your problem not mine...

Un atkal esu pie visa vainīgs !!! blink.gif

IPB Image

Un tā tik jums cerēt, ka sēdēšu un vēl par kādu domāšu, ko galīgi nepazīstu - liekas spēlēšu tālāk savu dumjo Online Game.

Tev iesaku pārāk nesaspringt, bet pasēdēt pie kādas grāmatas vai Tv un nomierināties, citādi liekas čuras sakāpušas tev galvā.
Nomierinies un pēc kādas nedēļas visu pārlasi vēlreiz - sapratīsi cik stulbi un nepamatoti visu laiku uzvedies. Čuras izies ar laiku un tad ko uzraksti cool.gif

Patīk man šie "es nekad!", "viss es jūs pametu!", "nekad, nekad vairs!!!" - bērnības atmiņas laugh.gif

B.T.W apsveicu ar iekļūšanu noedit, tagad esi mans group friend un mīlu tevi vairāk laugh.gif

Un beidzot pie visa, kas notiek - pieminēt mani ! WTF?!
aeonseraph
QUOTE(Shumins @ Jan 23 2008, 17:55) *

QUOTE(aeonseraph @ Jan 23 2008, 20:16) *

...Shumins vari braukt man visrū un domāt par mani ko gribi, that's your problem not mine...

Tev iesaku pārāk nesaspringt, bet pasēdēt pie kādas grāmatas vai Tv un nomierināties, citādi liekas čuras sakāpušas tev galvā.
Nomierinies un pēc kādas nedēļas visu pārlasi vēlreiz - sapratīsi cik stulbi un nepamatoti visu laiku uzvedies. Čuras izies ar laiku un tad ko uzraksti cool.gif

Patīk man šie "es nekad!", "viss es jūs pametu!", "nekad, nekad vairs!!!" - bērnības atmiņas laugh.gif

B.T.W apsveicu ar iekļūšanu noedit, tagad esi mans group friend un mīlu tevi vairāk laugh.gif

Un beidzot pie visa, kas notiek - pieminēt mani ! WTF?!

ai man šobrīd nav ko darīt tāpēc nolikšu vienu referātu palasīt biggrin.gif

Shumins Tavs ieteikums par nomierinašanos un grāmatām + TV būtu baigi laikā, diemžēl nevaru to patreiz atļauties... jāstrādā, jāstrādā, jāstrādā, jājūk prātā un tad atkal jāstrādā biggrin.gif

Un žēl ka mani uzskatāt par kkādu iedomīgo tipu, jo tā nebūt nav... atzīstu ka ir eizes ka ne tā kko izsakos, bet nu tāpat kā man ir k''lūdas gramatikā, tā arī laikam runasveidā, damn, laikam būs jāsāk iet skolā moš lol biggrin.gif

Karoč VISS šitas murgs sanāca praktiski dēļ viena stulba komenta un manas stulbas reakcijas uz to, un vainīgs bij mans tizlais garīgais... neatceros kas te bij kkur kko rakstījis par manām garastāvokļa maiņām... bet tā tas ir... tas man i baigi mainīgais biggrin.gif so esmu neprognozējams tips, bet ne iedomīgs, tas nu gan ne.

Anyway... tas viss beigās TIK stulbi ir izvērties, nu moins... tāda melodrāma, tādas afēras, skandāli, aš pilnīgi ziepene sanāk un tā vien izskatās ka varētu pat pretendēt uz tiem omes hameleoniem. smile.gif

Atliek vienīgi cerēt ka tas viss beigsies un paliks tikai kā murgainas atmiņas.

p.s.
Un paldies par apsveikumu biggrin.gif

p.s.
Vai tagad saprotiet ko es biju domājis ar "gramatikas kļūdām"? laugh.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(aeonseraph @ Jan 23 2008, 22:09) *

p.s.
Vai tagad saprotiet ko es biju domājis ar "gramatikas kļūdām"? laugh.gif

Godigi sakot pat nepamanīju. Rakstot ne tas vien gadās un pamatā jau lasa domu nevis gramatiku.

Anyway, kā Kikyou teica,ja pārdomā...
Storm
aeonseraph ir hormonu leekmiite, kapeec nelikt vinju mieraa? XD
Mimi
sapratu gan.
varbūt beigsies, bet atmiņas gan paliks.
piedot var visu, bet aizmirst - neko.

tā nu ir. un nē, tigra, es negribēju parādīt, ka es esmu krutāka vai kā. :] Sevi par tādu neuzskatu un neceļu augstākās kāpnēs. Varat ierēkt par mani, kritizēt vai vēl ko darīt, es vienkārši izsaku savas domas un tās nemainīšu.wink.gif Vismaz domāt un izteikt savu viedokli man ir atļauts, vai ne?

aeonseraph
ai kamēr vēl ir brīvs brīdis ielikšu vēl vienu p.s. centīšos šoreiz bez kļūdām...

ReD_FoXy tev ir pilnīga taisnība par to ka ir mākslinieki kas ir DAUDZ labāki par mani, un es to ļoti labi apzinos... tak tāpēc jau VISU laiku saku ka neesmu nekāds ŪBER pro hudožņiks laugh.gif
Da man vēl līdz tam i tālu. Kaut vai pareizi esi pateikusi ka mani darbi ir tādi kā bezpersoniski... un kā vēl daži ir teikuši, pietrūkst dinamikas...
Un tas ka es strādāju tur pie kkāda komiksa neko nenozīmē... jau iepriekš esmu teicis ka tas nav projekts ar kuru varētu baigi lepoties, jo tā ir mana pirmā nopietnā pieredze komiksu jomā. Tur ir neskaitāmi daudz kļudu un nepilnību, tik daudz ko varētu uzlabot uhhh nav jēgas uzskaitīt.... karoč man vēl mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties.
Līdzīgi ka daži no otaku mani ir saukuši par dievu, tā es tā pat daru pie dažiem labiem māksliniekiem Deviantart'ā laugh.gif vnk tur daži ir nu tur ir daudz vairāk to ŪBER mākslinieku nekā sākumā biju domājis... tāpēc jau nebiju tur apgrozījies kopš dienas kad reģistrējos smile.gif
Bet tagad tas ir viens no maniem TOP favourite forumiem.

p.s. again laugh.gif
Ja gadījumā nākotnē izdomāšu atgriezties tad sākšu jaunu topiku, kuru jau tagad lūdzu lai admini nepārvieto pie sensejiem, jo sevi par tādu neuzskatu smile.gif

QUOTE(aeonseraph @ Jan 23 2008, 18:31) *

ai kamēr vēl ir brīvs brīdis ielikšu vēl vienu p.s. centīšos šoreiz bez kļūdām...

ReD_FoXy tev ir pilnīga taisnība par to ka ir mākslinieki kas ir DAUDZ labāki par mani, un es to ļoti labi apzinos... tak tāpēc jau VISU laiku saku ka neesmu nekāds ŪBER pro hudožņiks laugh.gif
Da man vēl līdz tam i tālu. Kaut vai pareizi esi pateikusi ka mani darbi ir tādi kā bezpersoniski... un kā vēl daži ir teikuši, pietrūkst dinamikas...
Un tas ka es strādāju tur pie kkāda komiksa neko nenozīmē... jau iepriekš esmu teicis ka tas nav projekts ar kuru varētu baigi lepoties, jo tā ir mana pirmā nopietnā pieredze komiksu jomā. Tur ir neskaitāmi daudz kļudu un nepilnību, tik daudz ko varētu uzlabot uhhh nav jēgas uzskaitīt.... karoč man vēl mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties.
Līdzīgi ka daži no otaku mani ir saukuši par dievu, tā es tā pat daru pie dažiem labiem māksliniekiem Deviantart'ā laugh.gif vnk tur daži ir nu tur ir daudz vairāk to ŪBER mākslinieku nekā sākumā biju domājis... tāpēc jau nebiju tur apgrozījies kopš dienas kad reģistrējos smile.gif
Bet tagad tas ir viens no maniem TOP favourite forumiem.

p.s. again laugh.gif
Ja gadījumā nākotnē izdomāšu atgriezties tad sākšu jaunu topiku, kuru jau tagad lūdzu lai admini nepārvieto pie sensejiem, jo sevi par tādu neuzskatu smile.gif

p.s.
ai bāc man nav lemts uzraxtīt nevienu postu bez kļūdām... i'm cursed biggrin.gif
Ha ha Storm, maybe... 22 gados hormonu lēkme... laugh.gif nu jā viss var būt, moš man ar smagu nokavēsanos biggrin.gif

p.s.

Es esmu IDIOTS... uzspiedu nevis add reply bet vnk reply... nu bāc vai esat redzējuši vēl lielāku IDIOTU? biggrin.gif
FuschichO
Mmm. izklausās pozitīvi. Man patīk tavs noskaņojums šovakar smile.gif
aeonseraph
QUOTE(FuschichO @ Jan 23 2008, 18:47) *

Ja godīgi es tāds esmu vienmēr kad neesmu pārguris no teiksim 3 negulētām naktīm vai kad neesmu līdz prāta sajukumam nonervozējies, sanervozējies un visādi citādi uz robežas lai iegūtu brīvbiļeti uz sarkandaugavu vai kur īsti bij tā trakomāja biggrin.gif
FuschichO
Nu piemēram šodien esmu uz histērijas robežas. Neizgulējusies. Nekas nesanāk. Darbu vesela čupa- kā redzi- es vēl neguļu un tuvākajā laikā netaisos to darīt, abet agri jāceļas. Šī liga gan reizi pa reizei uznāk katram. Nez, kā būs rīt... ai, ai.. bīstieties manis, bīstieties. Forši ka vismaz kads ir izgulējies biggrin.gif
aeonseraph
QUOTE(FuschichO @ Jan 23 2008, 22:40) *

Nu piemēram šodien esmu uz histērijas robežas. Neizgulējusies. Nekas nesanāk. Darbu vesela čupa- kā redzi- es vēl neguļu un tuvākajā laikā netaisos to darīt, abet agri jāceļas. Šī liga gan reizi pa reizei uznāk katram. Nez, kā būs rīt... ai, ai.. bīstieties manis, bīstieties. Forši ka vismaz kads ir izgulējies biggrin.gif

We share the same problems, šitā man sanāk regulāri:D Novēlu tev godam izturēt šo maratonu smile.gif
Tenma
QUOTE(aeonseraph @ Jan 23 2008, 20:52) *

Ja godīgi es tāds esmu vienmēr kad neesmu pārguris no teiksim 3 negulētām naktīm vai kad neesmu līdz prāta sajukumam nonervozējies, sanervozējies un visādi citādi uz robežas lai iegūtu brīvbiļeti uz sarkandaugavu vai kur īsti bij tā trakomāja biggrin.gif

Jā, Sarkandaugavā. Vnk ir gadījies tur būt, par laimi, vismaz pagaidām tikai kā viesim. Bet, visticamak, ja vien nemēģinasi izdarīt pašnavību vai uzbrukt citiem, Tu tur nenonāksi. Dakteris iedos drapes, nobraņīs par neregulāru miega režīmu varbūt vēl mazkustīgu dzīvesveidu un CUl8r. wink.gif
aeonseraph
QUOTE(Tenma @ Jan 24 2008, 10:39) *

QUOTE(aeonseraph @ Jan 23 2008, 20:52) *

Jā, Sarkandaugavā. Vnk ir gadījies tur būt, par laimi, vismaz pagaidām tikai kā viesim. Bet, visticamak, ja vien nemēģinasi izdarīt pašnavību vai uzbrukt citiem, Tu tur nenonāksi. Dakteris iedos drapes, nobraņīs par neregulāru miega režīmu varbūt vēl mazkustīgu dzīvesveidu un CUl8r. wink.gif

Nu pēc nostāstiem, nevienam nenovēlu tur nokļūt.
Sigfa
manam braaleenam shdien piedzima deels un mana vecaamaate nopirka veelveinu kakji.
Kikyou
Cik tam dēlam gadu, Sigfa?
Storm
Kaadaa kraasaa kakjis? XDD

It's "Offtopic", isn't it?
Misa
QUOTE(Storm @ Jan 24 2008, 13:05) *

Kaadaa kraasaa kakjis? XDD

es to gribēju teikt ;.;
Sigfa
kakjis melns ar baltaam kjepinjaam.

deelam ir gadu 0 jo vinjsh tikko piedzima...
Misa
pag vēl vienu kaķi, a cik kopā ir?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.