Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Matricas
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Taka
Vārds "ērtāk" tev neko neizsaka????

Pat ja jāsagrūž 8.5GB arī tad ņemt vienu DL matricu par divu parasto cenu būs vismaz ērtāk un ātrāk jo nebūs jāmaina matrica rakstīšanas vidū.
Nē nu protams, ja visu vajag "nahaļavu un šas" tad jau nekas neder smile.gif
deBUGa
QUOTE(Taka @ Oct 20 2004, 06:56)
Vārds "ērtāk" tev neko neizsaka????

Pat ja jāsagrūž 8.5GB arī tad ņemt vienu DL matricu par divu parasto cenu būs vismaz ērtāk un ātrāk jo nebūs jāmaina matrica rakstīšanas vidū.
Nē nu protams, ja visu vajag "nahaļavu un šas" tad jau nekas neder smile.gif
*
Neapstriidami "eertaak", BET vai man tas ir vajadziigs par Nx (patreiz 7x) lielaaku cenu... kaameer jamie nepaliks pietiekoshi leeti, lai vareetu aizstaat parastos DVD+R "ikdienas" vajadziibaam, jeegas maz... ja nu vieniigi atsevishkji ieprikt gabalaa "sevishkji neertos gadiijumos". Cits jautaajums, cik tas ir eerti... it sevishkji, ja vajag "nahaļavu (haljava... it's makes me happy) un šas" smile.gif
un Blue ray diski ir veel "eertaaki" u.t.t. u.t.j.p

P.S. A vispaar "o chom eto my"? rolleyes.gif
Satanavich
Kaads nezin gadiijumaa kur var nopirkt Riigaa Ritek DVD-R?
tostermaize
pameklee pa vekaliem datorveikalos dazhaas graamatniicaas elektroprecees gan jau kaut kur atradiisi
jurc
nu man darbaa paardodas parastaas CD-R matricas par 30 sanjiem ar visu vaacinju. Tik es vakar peedeejo nopirku, tagad laikam ka tik leeti vairs nedabuusim
Satanavich
Es itkaa visus iespeejamos veikalus apstaigaaju bet nekur Ritek firmas matricas neatradu
Hideki
QUOTE(Satanavich @ Oct 30 2004, 20:52)
Es itkā visus iespējamos veikalus apstaigāju bet nekur Ritek firmas matricas neatradu
*

Vienu laiku TDK bundžās bija ar Ritek ATIP kodu, bet to uzzināsi tikai kad pačekosi jau nopirktu matricu ar CDRIdentifier vai ko tamlīdzīgu. smile.gif
Pēdējā laikā rakstiju uz lead data CD-R, brāķi vel nav gadijušies un cena vilinoša, pēc atip dedektējas kā Sony... Bet pa īstam kvalitāte būz zināma pēc gada - diviem, kad šo matricu drošvien paardošanā vairs nebūs. unsure.gif
Rob_X
Agrak pirku cd-r digitex pa 19 sant/gab caur sakariem bet tagad maksa 30 sant/gab un vispar neko neperku. Nav pa kabatai. mad.gif
Wiper
Hmm www.infoservs.lv cenaas ir Ritek matricas. Anyway izskataas ka infoserva 'cenu lapa' ir vienkaarshi paartransleeta GNT lapa. Nu ja GNT ieved Ritek matricas, tad gan jau kaadaa veikalaa jaabuut.
Crio
Wiper, man te uzradusies vajadziiba peec dual layer dvd, nevareetu padaliities ar taas Anglijas lapas adresi?
Wiper
http://www.cdr-by-mail.co.uk

Droshi vien kaut kur var izrakt arii leetaak...
arteck
QUOTE(Ray @ Sep 7 2004, 18:35)
Nu es peerku tepat Ziepii (Ziepniekkalnaa) Memorex matricas 700mb tagad. Pagaidaam maksaa 10gab 3.40Ls (ar maisinjiem), bet taakaa tagad ir 10% atlaide tad 3.06Ls
*

Varētu uzzināt, kurā vietā? Neba NELDĀ. Beidzot varētu kaut kur tepat pirkt, nevis centrā meklēt.
jurc
Mani DVD krājumi ir izsīkuši.. varbūt tagad kādam ir kāda infa kur varētu dabūt pa lēto... Mož kautkas jauns zināms....
Revol
tas jau tev nepaliidzees tongue.gif , bet es te pasuutiiju vienu 50x cakebox ar verbatim dvd+r, pa 38 santiimi gabalaa, ljoti patiikama cena smile.gif , cerams ar to man kaadam laikam pietiks wink.gif , citaadi peerku elkoraa medianca dvd+r pa 0.59 gabalaa.
Taka
Droši vien, ka no dark ruina hehe wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.