Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Matricas
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Taka
Gribēju zināt, kur un kādas matricas pērkat smile.gif
Interneta veikalā vai kur citur?
deleted-ray
Nu es peerku tepat Ziepii (Ziepniekkalnaa) Memorex matricas 700mb tagad. Pagaidaam maksaa 10gab 3.40Ls (ar maisinjiem), bet taakaa tagad ir 10% atlaide tad 3.06Ls
zenofex
CD-R reti peerku, pamataa DVD - Medianca un Verbatim.
Saiko
kāds varbūt zin kur varētu nopirkt inetā Verbatim vai Infinity DVD-/+R matricas? pats pērku Verbatim priekš CD-R bet ar DVD tā teikt pagaidām kā kuro reizi - meklēju to īsto / vienīgo laugh.gif
no pieredzes varu teikt ka Princo DVD?R matricas sux by default ! nu vismaz tās kas maksā ~1 Ls .. ar vati ( VATI ) gribēju notīrīt matricas apakšu ( kam negadās ) un SASKRĀPĒJU līdz tādai stadijai ka vairs nelasa dry.gif
Taka
Verbatim DVD es redzēju daudzos ineta veikalos pa labām cenām, teiksim iTirgus

Bez Verbatim esmu vēl mēģinājis Medianca DVD+R un -R matricas.
dark ruin
Pie savaas darbas vietas man ir labi kontakti ar visiem pazistamai kompanijai
menedzeriem,kadi darbojas ar PC etc... Nozime ka varu dabut labas cenas -
viena laba lieta no damned work ! Pagajusos laikos meginaj rakstit
Infinity,Medianca,Verbatim. Pagaidam apmerienat tikai ar Verbatim.
Nesen Latvija paradijas RITEK Brand (izplatitajs GNT). Pasaule vini skaitas
ka vieni no labakiem... Nez,ja parbaudet pasam citreiz.

Taka
QUOTE (dark ruin @ Sep 8 2004, 03:16 PM)
Pagajusos laikos meginaj rakstit Infinity,Medianca,Verbatim. Pagaidam apmerienat tikai ar Verbatim.

Paga paga! Tu gribi teikt, ka Medianca var nobrukt???? huh.gif
Man tur daudz kas sarakstīts!!! ph34r.gif
dark ruin
ne-a wink.gif
Es neizmanto tehniski eksperimenti ar media nesitajam...
Tas tikai no maniem pazistam cilvekam kopeja doma, ka Medianca ir druscinj mazak neka videja limeni brand. Cik es zinu Medianca,E-pro(per?)formance,Intenso taisna viena rupnica - PRODISC. DVD-R Medianca razho cita.
xikes
Neko daudz iipashi no savas pieredzes ieteikt nevaru.. ja nu vieniigi Digitex vai Verbatim .. mani pilniibaa apmierina..
Nez.. ja ir kaada matrica, ko es NEieteiktu, tad taa ir acme...
Vienreiz cenas iespaidots nopirku 25cd paku un .. kaadi 15 no visiem nokaaraas raxtot... eh..
manam raxteklim un (tagad)arii man nepatiik shiis matricas...
Taka
ACME matricas ražo Lietuvā cik zinu.
Par ACME produktiem un to kvalitāti - sk. Looney Tunes laugh.gif

Būs droši vien no Dark Ruin'a jasarunā kadas Verbatim biggrin.gif
xikes
Par ACME produktiem un to kvalitāti - sk. Looney Tunes 

Heh laugh.gif
Dzonis
nu nez..nav bisjushas pretenzijas pret ACME prodokciju...paaris diski ir nonesushies raxtooshanas laikaa bet tas ar tikai taapeec ka kompis nespeeja izstureet to spriedzi
tostermaize
kaa es te skatos juus esat labi cd matricu pazineji tad iesakiet manmatricu kura nebojaajas katra treshaa matrica un pa sapraatiigu cenu
ShinChan
Lasu un briinos, kaa var taa buut, ka katra tresjaa matrica nedriigi, vai nobruuk rakstot. Es paarsvaraa lietoju to pasju leisju ACME un Verbatim, kaa arii visaadus no name ripuljus , un buutu krietni jaapakasa pauris, lai atcereetos, kaaadas probleemas un kad ir bijusjas ar matricaam (protams, cita lieta ir jau ar ierakstiitaa materiaala vairaakkarteeju lietosjanu). Ar kaadu aatrumu ta juus cepat, 52x vai? Un 30 matricas rindaa? Tikai tad es noticeesju, sjiem sjausmu staastiem.
tostermaize
riit pamekleeshy acme matricu un paarbaudiishu
Crash
Princo matricas pa ~0.30ls, tepat Maximaa. Iespeejams, gan, ka cenas mainiijushaas, jo labu laiku neesu matricas pircis, vienk naudas nebij biggrin.gif
kaarleens
verbatium laikam taga pirkšu pirmās dvd matricas kuras izdevās ar x8 ierakstīt pagaidām problēmas nav bijušas tāka lai kam usošu tās
Taka
Ir pieejamas arī Medianca DVD+R 8x par .8Ls gab. tīri neko.
Shinobi-sama
QUOTE(ShinChan @ Sep 13 2004, 18:51)
Lasu un briinos, kaa var taa buut, ka katra tresjaa matrica nedriigi, vai nobruuk rakstot. Es paarsvaraa lietoju to pasju leisju ACME un Verbatim, kaa arii visaadus no name ripuljus , un buutu krietni jaapakasa pauris, lai atcereetos, kaaadas probleemas un kad ir bijusjas ar matricaam (protams, cita lieta ir jau ar ierakstiitaa materiaala vairaakkarteeju lietosjanu). Ar kaadu aatrumu ta juus cepat, 52x vai? Un 30 matricas rindaa? Tikai tad es noticeesju, sjiem sjausmu staastiem.
*

patiesiibaa ja raksta ar 4 aatrumiem tad jebkuraaa platee var ieraveet sazin ko....
paarsvaraa vainiigs ir buferis un procesora noslogotiiba... jo pashreizeejaa metode kaa raxta cd dvd ir diezgan stulba. tas buferis patiesiibaa ir tuksha skanja.. neiesliigshu tehniskaas detaljaas bet taisniiba man ir. es experimenteejot esmu nobrucinaajis elliigi daudz matricu.

personiigaa pieredze liecina ka pirms raxtiit kaut ko, vislaabak visu raxtaamo info savilkt vienkopus, uz viena diska un vienaa folderii. taadeejaadi tiek izsleegta iespeeja paaradresaacijai failu sisteemaa raxtiishanas briidii. veel aarkaartiigi liela noziimee ir failu fragmentaacijai.. ja kaut kas neraxtaas tad pachekojiet cik liela fragmentaacija ir konkreetajam failam. Man shoks bija kad es meeginaaju iededzinaat "neko no ongaeshi" es jamam atklaaju 126'000 fragmentus nebija briinums ka vinjsj to filu dedzinaaja ar dazhaadaam sekmeem citreiz skataams liidz pusei citreiz jau saakumaa kljuuda iesaakaas tongue.gif

taalaak runaajot par tiem matricu brendiem.... viss atkaraajaas kaada ir savietojamiiba juusu draivam ar konkreetaas matricas radiitaaju. katram draivam brendam ir rekomendeetaas matricas.
taalaak atkaraajaas ko juusu R/RW draivs var atljauties ieraxtiit tas ir kaadas tehnologijas vinjsh uztur... saprotams ka tie kas uztur "superlinku" un absoluuto "raw write"(shis jau ir zhargons) maksaa daudz daargaak nekaa miirstiigajiem domaatie draivi par paardesmit latiem.

es ceriiigi skatos uz jaunajiem sony dual layer dvd RW.... jamie solaas buut labi un ar jaunu buferizaacijas tehnologiju, tad jau redzees veel rokas neesmu uzlicis uz jamaa(Ls zheel, daarga maita).
Un visceriigaak es raugos uz blue ray diskiem. ja tas ko shie sola nebuus blefs tad mans cd-rw/dvd mirs atbaidoshaa naave vainu pastipronoshos apstaakljos.

Un runaajot par to matricu kvalitaati tad ja peerk bunduli ar 25 vai vairaak matricaam ir obligaati jaareekinas ka 100% visas nekad neiededzinaasiet.. man pagaidaam nekad nav izdevies
deBUGa
Un visceriigaak es raugos uz blue ray diskiem. ja tas ko shie sola nebuus blefs tad mans cd-rw/dvd mirs atbaidoshaa naave vainu pastipronoshos apstaakljos.
Nu a peectam sekos Holographic Versatile Disc un "blue ray" diski mirs atbaidoshaa naavee vainu pastipronoshos apstaakljos. wink.gif

es ceriiigi skatos uz jaunajiem sony dual layer dvd RW.... jamie solaas buut labi un ar jaunu buferizaacijas tehnologiju, tad jau redzees veel rokas neesmu uzlicis uz jamaa(Ls zheel, daarga maita).
Pagaidaam nekaadu starpiibu (bufferizaacijas zinjaa) neesmu maniijis, kautgan arii nevienu DL disku neesmu ierakstiijis...
Vispaar kaads i redzeejis DL diskus paardodamies? Kur? Cik maksaa?

Taka
QUOTE(deBUGa @ Sep 20 2004, 14:23)
Vispaar kaads i redzeejis DL diskus paardodamies? Kur? Cik maksaa?
*

636 veikalā redzēju Verbatim 8.5Gb DVD+R DL matricu par Ls 10.50
dark ruin teicās ka var lētāk dabūt...
deBUGa
QUOTE(Taka @ Sep 20 2004, 13:28)
*

Nu jobs tudei! Ls10.50 gabalaa?! Tad es labaak 13 parastaas nopikshu...
Taka
Divslāņu matricas pagaidām ir dārgas, jo tām ir sarežģīts izgatavošanas process+Holivudai tās nepatīk, jo ļauj khm... "nobackupot" jebkuru DVD.
Cenas kritīsies ar laiku.
Rakstekļi paši ir samērā lēti jo nekā principāli jauna viņos nav...
Mans sapnis - Pioneer astotais modelis (raksta DL DVD uz 4x, visu pārējo uz 16x)pie mums maksā 85Ls
Crash
Ehh, es gaidu paardoshanaa holograafiskos diskus ar 1TB ietilpiibu... smile.gif Savaadaak pashlaik tie laikam tik USA pieejami sad.gif
tostermaize
Ehh, es gaidu paardoshanaa holograafiskos diskus ar 1TB ietilpiibu...

atvainojiet ja esmu mulkkis bet es esmu dzirdeejis pa gb mb utt. bet nekad pa tb kas tas taads???
Taka
viens terabaits (TB) ir 1024 gigabaiti (GB)
1TB=1024GB
tostermaize
thx Taka ka mani atkal apgaismoji smile.gif
Leonheart
2Сrash, ne bud tak naiven :) Tie HVD diski nebuus pardoshanaa/lietoshanaa vel, vismaz, 2-3 gadus. A to i vairaak :)

2all, lietoju TDK DVD-R matricas (parasti nopirku vesele 25x cakebox`u pa 0.87Ls gabals) esmu ljoti apmierinaats. KPorbe testi radaa brinishkjiigus rezultatus un man patik vinju virsma uz kura var rakstiit ar markeri, bez plika teksta un vispar smuki izskatas :) Nu ka jau pateicu, pashass matricas arii ir ljoti labas. Nu proms, ka es nezinu, kaa vinji uzvadaas uz citiem burnekliem, man ir Lite-On 851s@832s ;) Rakstot ar savu vinji lasas 100% uz mana dvd-playera, kursh nau visslabaikais prieksh dvd matricu atskanjoshnas.
tostermaize
esmu jau pierakstijis 4 acme matricas un vis vel i kaartiibaa

p.s maximaa matricas no 45 sant liidz50sant
Leonheart
Nu acme ir ok. Bet vinjas nau labaakas par TDK vai Verbatim. Man, pasham, jau veselu gadu "dziivo" dazhie acme (dvd-r) matricas :P
Ja interesee kur perku TDK dvd-r pazinjojiet. uz cheka bija adrese, no galvas neatceros :)
Saiko
QUOTE(Leonheart @ Sep 28 2004, 13:27)
Ja interesee kur perku TDK dvd-r pazinjojiet. uz cheka bija adrese, no galvas neatceros smile.gif

interesē smile.gif
Leonheart
Gaidi kamer buushu maajaas ;) Tad pateikshu
Saiko
... laugh.gif
Leonheart
Kr.Valdemaara 118-401 (401 ir kabineta numurs ;)
Hideki
Ja kāds brauc uz Lietuvu - izdevīgāk iepirkt kādu bundžu ar diskiem tur. wink.gif
Saiko
Leonheart smile.gif

īstenībā tuvākajā laikā ir plānots uz Igauniju braukt tad varbūt kāds zin kādas cenas ir tur? .. dārgāk / lētāk?
deBUGa
Ir kaadas atsauksmes par EproFORMANCE DVD+R diskiem?
Leonheart
EPro po defoltu smird (!!!). Nu [censored] lai rakstiit dvd movikus velaakai noskatiihsanai uz dvd-playera, bet datu tureeshanai ir tiri OK.
deBUGa
Nja... skaidrs... nekaadu pzotiivu atsauksmju... dry.gif vienkaarshi tas ir leetaakais man pieejamais variants ar normaalu rakstiishanas aatrumu - x8
Leonheart
Es nekad nerakstu uz 8x, tikai 4x un mazaak
Proms ka tas ir delo vkusa.
deBUGa
Nu varbuut arii taisniiba... vieniigais cita alternatiiva ir ACME (turklaat 'ACME's DVD+R 4x maksaa tikpat cik ePro DVD+R 8x) ... ta vot nevaru izdomaat, kursh no diviem ljaunumiem ir tas mazaakais wink.gif

Iisteniibaa DVD playerim baroju iekshaa 'eProformance's parrakstaamaas matricas, liidz shim nekaadas probleemas netika noveerotas...
Leonheart
Es nepateicu ka probleemam jaabuut :D
Prosto vinji neizskatas peec labaakam matricam kuras var barot playerim. Un vel svariigi ir kaads tev playeris, jo ljoti labi playeru brandi nelasaa visadus s*** matricas, vot nezinu kaapeec :)
Taka
QUOTE(Leonheart @ Oct 17 2004, 10:40)
Es nepateicu ka probleemam jaabuut biggrin.gif
Prosto vinji neizskatas peec labaakam matricam kuras var barot playerim. Un vel svariigi ir kaads tev playeris, jo ljoti labi playeru brandi nelasaa visadus s*** matricas, vot nezinu kaapeec smile.gif
*

Kļūdies. Kā reiz LABU brendu plejeri lasa visādus s*** ka tik turies smile.gif
Wiper
QUOTE(Taka @ Sep 20 2004, 13:28)
*

Internetaa (anglijaa) kur es iepeerku paraadijushaas par 5 maarcinjaam (~5Ls + shipping)

QUOTE(Taka @ Sep 20 2004, 14:04)
Mans sapnis - Pioneer astotais modelis (raksta DL DVD uz 4x, visu pārējo uz 16x)pie mums maksā 85Ls
*

www.jet.lv shii writera OEM versiju tirgo pa 75 Ls. Kad vinjiem iipashas cenas uz writeriem (piektdienaas ? ) bija laikam veel mazaak. Pats iegaadaajos mana plextor vietaa.. Izskataas ka shim labaak patiik -R matricas (plextoram +R patika).
Vismaz melody shirpotrebu plextors raksktiija bez probzaam, bet pionierim nepatiik.

deBUGa
QUOTE(Wiper @ Oct 18 2004, 11:45)
Internetaa (anglijaa) kur es iepeerku paraadijushaas par 5 maarcinjaam (~5Ls + shipping)
*
Vienalga ekonomiski neizdeviigi... dry.gif
Taka
QUOTE(Wiper @ Oct 18 2004, 12:45)
www.jet.lv shii writera OEM versiju tirgo pa 75 Ls. Kad vinjiem iipashas cenas uz writeriem (piektdienaas ? ) bija laikam veel mazaak. Pats iegaadaajos mana plextor vietaa.. Izskataas ka shim labaak patiik -R matricas (plextoram +R patika).
Vismaz melody shirpotrebu plextors raksktiija bez probzaam, bet pionierim nepatiik.
*

Zinu ka jau 75Ls smile.gif
Domāju ka vaina varētu būt arī firmwarē. Esi mēģinājis apdeitot?

www.rpc1.org
DVD firmwares
Taka
deBUGa:

Ar laiku kritīsies. Domāju ka DVD+R DL drīz maksās ap Ls 3, šaubos tiesa, vai cenas kritīsies līdz 2 Ls tuvākajā laikā.
deBUGa
QUOTE(Taka @ Oct 18 2004, 16:53)
Ar laiku kritīsies. Domāju ka DVD+R DL drīz maksās ap Ls 3, šaubos tiesa, vai cenas kritīsies līdz 2 Ls tuvākajā laikā.
*
Kaameer jamaas nemaksaas leetaak nekaa 2x parastaa DVD+R matrica... tikmeer jeegas nekaadas... dry.gif
Taka
QUOTE(deBUGa @ Oct 19 2004, 11:00)
QUOTE(Taka @ Oct 18 2004, 16:53)
*
Kaameer jamaas nemaksaas leetaak nekaa 2x parastaa DVD+R matrica... tikmeer jeegas nekaadas... dry.gif
*

Labrīt. Smadzenes kur? Uz plauktiņa!??? mad.gif

Pat ja viena DVD+R DL maksās tikpat cik 2xDVD+R tas jau ir ok.
Vismaz nebūs garas filmas jāskalda un citādi jāķīmiķo.
deBUGa
QUOTE(Taka @ Oct 19 2004, 10:33)
Labrīt. Smadzenes kur? Uz plauktiņa!???  mad.gif
galvenais, ka IR un zin, kur atrast...

QUOTE(Taka @ Oct 19 2004, 10:33)
Pat ja viena DVD+R DL maksās tikpat cik 2xDVD+R tas jau ir ok.
Vismaz nebūs garas filmas jāskalda un citādi jāķīmiķo.
*
tikpat vai leetaak what a big difference?
drazu visu peec kaartas uz DVD nerakstu, so
QUOTE(deBUGa)
Kaameer jamaas nemaksaas leetaak nekaa 2x parastaa DVD+R matrica... tikmeer jeegas nekaadas...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.