Help - Search - Members - Calendar
Full Version: The true EMO!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
Church
QUOTE(Taka @ Jun 20 2007, 16:36) *

... piebildīšu, ka dzīvoja šamais neslikti, dzīvoklis bija un tehnika, datori n' stuff. Neslikti var dzīvot no bezdarbnieku pabalstiem Vācija+šķiet kaut ko izsūca šamais no omes, ja pareizi atceros. Mutere ar šam bija un patēvs bet tie loģiski par viņu nelikās ne zinis, ies kāds uzturēt liekēdi...

nebriinos. liidziigi kaa skandinaavijaa, vaacijaa bij nesameeriigi uzpuusta sociaalaas nodroshinaashanas programma. ko vinji, ar lielaam gruutiibaam ciinoties pret plebsa viedokli, meegjina samazinaat, lai kljuutu kaut nedaudz konkurentspeejiigaaki. neba velti turku nelegaalji paarnjem vaaciju - nav tik lielas prasiibas. daudz augstaaka konkurentspeeja darba tirguu.
par paraziteejoshiem pieaugushiem diedelniekiem .. arii tepat latvijaa zinu vairaakus taadus. vieniigais, ka saliidzinoshi mazaak attiistiitu socprogrammu peec, tiem gribi-negribi jaadziivo uz vecaaku/vecvecaaku kakla. vai jaabomzho/kriminaals. neko nepadariisi. jaapienjem shii suga as is. neizbeegams ljaunums konkreetu labklaajiibas liimeni sasniegushaa sabiedriibaa. pagaatnee palicis "kas nestraadaa, tam nebuus eest". attieciigi augliiga augsne emo-tarakaaniem (kas gan ir tikai pasuga plashaakai dzimtai).
xikes
Man patika viens teikums:
QUOTE(Shumins @ Jun 20 2007, 16:58) *

Bet katram jau ir sava dziive un katrs to var dziivot kaa veelas

Nu, tad, lai nebūtu jāsāk pielietot metodes, kas līdzvērtīgas raganu inkvizīcijām viduslaikos..
Cilveeks
QUOTE(Tenma @ Jun 19 2007, 14:44) *

...skrāpēju sev ar cirkuli vai dauzu sienas līdz asinīm...

thats sick... blink.gif

aa ar mani notika kkas slikts, tapeec izvilku savu veco saruuseejusho cirkuli kursh nez kur meetaajies un saaku graiziit veenas (so fun.. yay... lol). Peec graiziishanas labaak nepalika toties bonusaa dabuuju B hepatiitu...

vot tapeec veenas graiziit ir stulbi un slimiigi, tas ir nevajadziigi un nedod pilniigi neko...

P.S. patiesiibaa man nav ne jausmas kaa var dabuut B C vai jebkaadu citu hepatiitu.. rolleyes.gif
Tigra2
QUOTE(Tachka @ Jun 20 2007, 17:04) *

Šumin, tev ir "es no mammas aizlaidos un tagad jūtos kruts" sindroms smagā formā.

eeem... spriežot pēc taviem postiem šai topicā....

QUOTE(Tachka @ Jun 20 2007 , 16:29) *
Muti ciet un galvu podā! Reālais vecis atradies, zirgam jāsmejas

Dzīvi tu esi redzējis ne tik cik melns aiz naga, bet tēlo baigo dzīves apskrambāto ūberveci, latviešu Brūss Viliss bezmaz. Beidz tēlot, neesi dramatiskajā pulciņā tongue.gif

Atradies zinātājs par maniem un citu stereotipiem. Kā jau teicu - puika nelien kur lielie čurā, marš gulēt!

Secināt varam tikai to, ka šāds sindroms piemīt tev pašam. Saproti, vecāks, nenozīmē, ne gudrāks, ne krutāks, vecāks nozīmē - tavā gadījumā un arī vairumā gadījumu - stagmāts...
Pārmēru paštaisns. Pārmēru uzpūsts.
Cita acī skabargu redz, savā - baļķi neredz.
IPB Image

Niks
Ar to nelielās - marš, prom uz Wikipedia, kamēr tiešām neesi saķēris B hepatītu vai kādu citu no daudzajām STS.
Update: heh, tīģeri nu gan ir fiksi.
Taka
Ak Tīģerēn, paaudzies drusku un tad runā par stagnātismu. Ko lai dara, lai pierādītu, ka neesmu stagnāts došos vēnas graizīt, moš sanāks...
Church
QUOTE(Tigra2 @ Jun 20 2007, 18:19) *

... Secināt varam tikai to, ka šāds sindroms piemīt tev pašam. Saproti, vecāks, nenozīmē, ne gudrāks, ne krutāks, vecāks nozīmē - tavā gadījumā un arī vairumā gadījumu - stagmāts...
Pārmēru paštaisns. Pārmēru uzpūsts.
Cita acī skabargu redz, savā - baļķi neredz.

bet vai nepiekritiisi, ka vecaaks parasti noziimee lielaaku dziives pieredzi? vai ka eg. cilveeks ar armijas pieredzi tomeer speej ar vairaak tiesiibaam kritizeet izteikumus par to (knjigu njechital no mnjenie iemeju) no nedieneejushas jaunatnes puses?
P.S.
aizdomas ka tu domaaji stagnaatu stagmaata vietaa?
aivvv
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif jaa es juus miilu es vienmeer to esmu zinaajis biggrin.gif

kurbijkurnee sso teemu vairaak aka pusgada laikaa nav paarbiidiijussi paar 9 lpp jums jau ccetras tik iisaa laikaa....

jaa nu labi arii man ir ko par sso teemu teikt es tam pieeju strikti no zinaatniskaa viedoklla

Es
Mīlu
Origo

Emo muuzika - tas kas skan Origo

cool.gif via es neesmu viens jaukuminnss? rolleyes.gif
Taka
Labi, ja kasamies, tad pēc notīm.

1. Šuminam reizēm uznāk šis "dzīves pieredzējušā, rūdītā veča" sindroms, citādi viņš ir normāls cilvēks, bet no kurienes šitais lien ārā, hvz. Protams rodas dabiska vēlme atsēdināt.

Armijā dienējis neesmu, armija bija tikai piemērs, kurš protams tika uztverts absolūti burtiski.
Armija bija tāds padomju laika bubulis, nemācīsies/slikti mācīsies - no pēdējas klases savāks. Arī tā bija. No tās bija grūti atkratīties, negribēji iet armijā - nācās domāt ko darīt. Vai arī labi mācīties.

2. Norādot uz to ka viņa dzīves pieredze manuprāt ir smieklīgi maza, es automātiski norādu uz to, ka man viņa ir 100x lielāka? Vai es vispār sevi tur minēju, ko?

Nevienam šajā forumā nav nekāda dižā dzīves pieredze, tāda ir tikai 50+ gadīgiem cilvēkiem un dažiem 20+ indivīdiem, kuriem jau no padsmit gadiem nācies pašiem dzīvē sisties. Jo lielāka cilvēkam ir pieredze jo mazāk viņš ar to zīmējas, vienkārši nav nepieciešamības.

Cepuri nost, ja 20+ gados cilvēkam jau ir personīga plaukstoša firma, vai arī apceļota puspasaule. Tie ir tikai piemēri...

3. Kur es vispār sevi, savu gaumi vai dzīvesveidu minu kā atdarināšanas cienīgu paraugu? Kurā topikā, gribu redzēt. Faktus studijā, lūdzu.

4. Izlasiet svešvārdu vārdnīcā ko nozīmē "stagnāts". Stagnācija ir prāta stāvoklis, kuram nav nekāda tieša sakara ar vecumu.

Piemērs:
5 gadus mācoties LU dabūju redzēt visāda kalibra un vecuma pasniedzējus, gan vecus gan jaunus. Profesorus un vienkāršus lektorus. Bija gan veci pasniedzēji, kuri tiešām n-desmit gadus māca vienu un to pašu un bija kā no dzīves izkrituši un bija arī tādi 60+ profesori, kuri sekoja līdzi visam jaunākajam savā nozarē un prata interesanti stāstīt. Bija jaunas švablas, kuras prata tikai powerpointa prezentāciju nolasīt un nebija spējīgas ne uz vienu advancētu jautājumu atbildēt. Bija arī jauni pasniedzēji ar superinteresantām lekcijām, kuras aizritēja nemanot vispārējas ieinteresētības gaisotnē.

Gan jau arī jūs abi sasniegsiet savus 30, nekur neliksieties, esiet tad nu mazāk stagnātiski, no sirds novēlu.
Ir teiciens, ka visu jaunību cilvēks pavada taisot sūdus un otro dzīves pusi, cenšoties izlabot. Jums ir visas iespējas būt labākiem iepriekšējo paaudzi, sasniegt vairāk.

5. Šis ir offtopic, tāpēc spamot ir atļauts. Nav ko iedegties svētās dusmās un kropļot niku, tikai tāpēc ka kāds atļaujas apgalvot ka Šumins nav pasaules centrs... Varbūt viņš ir TAVAS pasaules centrs, lai tā nu būtu. Visu to labāko.
CirvjaKaac
Šī sabiedrības daļa padara manu dienu jaukāku un mani - smaidīgāku. Piemēram, nesen, braucot vilcienā, neveselīgi bālu jauniešu pulciņš apsprieda, kā "stroikā" pakāries bomzis un vai Artis vispār ir īsts emo - nonāca pie secinājuma, ka tomēr neesot. Gustiņš ir baigais egoists, ja vinš uztaisīs pašnāvību.
Tiesa, ir arī dienas, kad caur pieri glūnošs mērkaķa gaudas par dzīves sāpi un tūpļa disfunkciju kļūst diezgan kaitinošas.. tikpat kaitinoša cik "viedu" pusmūža onānistu spriedelēšana par dzīves patiesībām.
Man ir liels penis. Atā!
edg
QUOTE(aivvv @ Jun 20 2007, 20:41) *

kurbijkurnee sso teemu vairaak aka pusgada laikaa nav paarbiidiijussi paar 9 lpp jums jau ccetras tik iisaa laikaa....

Kurbijkurnee neprot spamot.
Slinkie moderatori, celieties un veriet ciet topiku! Ak, jaa, es pats esmu moderators... Nu tad neko...

Emo muuzika ir shitaa: Guncha - Tik Dikti Vaig.mp3

P.S. [...] <- Te bija garsh bezjeedziigs raksts par teemu, bet es aizvietoshu ar kopsavilkumu: "Jummi, jummi, jummi"

aivvv
nee nu nav jau tik gruuti izteikties teiksim taa emo ssobriid ir populaaraakaa subkuultuura taa teikt no "new wave" un nenoliedzami visi taadejaadi vinnu pamatiigi noliek jo ar to vienkaarssi ir jaasaskaras bet nav velmes vinnu piennemt bet skatoties uz to pozitiivi tas passai emo attiistiibai daudz slikta nedara un noteikti nonnem spriedzi no jau esossajaam subkuultuuraam kuras arii tas nestreso jo no vietas vinnas taapat jau vairs nevar izsist... iespringt lieki - labaak smelties humoru wink.gif laugh.gif
GM

Mums eksitenciāli svarīgas tēmas apspriest palīdz fakts, ka paralēli nav jāposto 10+ topikos par Rona un Hermiones seksuālajām attiecībām.
ShinChan
QUOTE(aivvv @ Jun 21 2007, 04:03) *

nee nu nav jau tik gruuti izteikties teiksim taa emo ssobriid ir populaaraakaa subkuultuura

Uz kādu pētījumu bāzes tiek piedāvāts šāds apgalvojums? Mani subjektīvie novērojumi, piemēram, liecina, ka populārāka ir trenūzeņu, flaneļa kreklu, sēkliņu grauzošu skūtglavju, jeb urlu subkultūra.

un nenoliedzami visi taadejaadi vinnu pamatiigi noliek jo ar to vienkaarssi ir jaasaskaras bet nav velmes vinnu piennemt

Problēma galvenokārt nav tajā ka citi viņus nepieņem, bet kā jau pēc personas "Tenma" komentāriem var secināt, viņi paši sevi nepeiņem. Ko tad vēl prasīt no pārejās sabiedrības?

bet skatoties uz to pozitiivi tas passai emo attiistiibai (...)

Runājot par emo t.s. subkultūras atīstību man uzreiz prātā iešaujas sensenos laikos spēlētā spēle Lemings. Nu jūs jau ziniet, vesela armija suicidālu dzīvneiciņu zosu gājienā mēģina nosisties, bet tu ar savām deus ex machina spējām centies viņus glābt...dažreiz man izdevās.

iespringt lieki - labaak smelties humoru wink.gif laugh.gif

vo, vo

Kopumā šis topiks ir pelnījis "Best Offtopic Award 2007"
ReD_FoXy
QUOTE(GM @ Jun 21 2007, 10:21) *

Mums eksitenciāli svarīgas tēmas apspriest palīdz fakts, ka paralēli nav jāposto 10+ topikos par Rona un Hermiones seksuālajām attiecībām.

Labi vot šitas bija labais XDDDDDD

Nē bet ja nopietni - jums viņi traucē? Nu lai taču graizās, mīcās pie Origo pulksteņa un sūdzās par dzīvi. Kopumā sakot - lai takš paši vārās savā sulā. GoldLeader mums ielika tekstu par ko varētu pasmieties (lai gan joki jau dzirdēti tik bieži ka smieklīgi nav nu nemaz).
Tad nu visi kopistiski pasmejamies.

hahahahahaha.
Un ar to varētu arī beigt diskusiju.
Shatako
Viss šis topiks ir kļuvis par kko sasodīti stulbu! Visi nomētā viens otru ar šādiem tādiem nelāgiem izteicieniem un beigās sajūtās kruti. GoldLeaderam tas šķita baigi reālais tekstiņš. Cilvēks vēlējās paspīdē, kā jau mēs visi to vēlamies. Vienk. šoreiz neizdevās. Pilnīgi piekrītu Tigrai par to tekstiņu 1. lpp. Vienk. neviens neapvainojās uz nevienu šis ir prost neizdevies topiks. GoldLeader tev derētu aizvērt šo topiku! ;P
Ayumi
Nu, nu, Shatako, ļauj vien cilvēkiem ļauni paņirgāties. smile.gif Tāpat no tava posta ne silts, ne auksts.

Visiem TRUE emo iesaku palasīt Austras Skujiņas dzeju.
Ji - Jā, man viņi traucē. ^^ un ja mēs visi te tikai parēktu par to ka Goldijs ielicis emo jokus, te vairs nebūtu interesanti.
ReD_FoXy
QUOTE(Ayumi @ Jun 21 2007, 17:00) *

Ji - Jā, man viņi traucē. ^^

Uzmanības pievēršana viņiem un viņu sadragāto 'ego' pacelšana arī nav īpašais saprāta darbs.
Un ja traucē... ko lai iesaka. Met ar ķieģeli?

Save a friend, kill an emo, I might say.

P.S. Let them spread their individuality for god damn sake XD
anti
QUOTE(Church @ Jun 20 2007, 15:10) *

par paraziteejoshiem pieaugushiem diedelniekiem .. arii tepat latvijaa zinu vairaakus taadus. vieniigais, ka saliidzinoshi mazaak attiistiitu socprogrammu peec, tiem gribi-negribi jaadziivo uz vecaaku/vecvecaaku kakla. vai jaabomzho/kriminaals. neko nepadariisi. jaapienjem shii suga as is. neizbeegams ljaunums konkreetu labklaajiibas liimeni sasniegushaa sabiedriibaa. pagaatnee palicis "kas nestraadaa, tam nebuus eest". attieciigi augliiga augsne emo-tarakaaniem (kas gan ir tikai pasuga plashaakai dzimtai).

Imho, ēmō taču lielākoties ir skolnieki/pirmo kursu studenti.. Kāda nu tur dižā parazitēšana un dzīvošana uz kakla. Tad jau visi bērni/jaunieši ir tādi :]
Ayumi
Ji, es tikai cenšos pasargāt viņu vēnas! ohmy.gif
ReD_FoXy
QUOTE(Ayumi @ Jun 21 2007, 17:20) *

Ji, es tikai cenšos pasargāt viņu vēnas! ohmy.gif

Cēli.
But won't work.
Ayumi
Protams, kas ir viena Ayumi pret puspasauli emo? Tāpēc man vajag palīdzību!
Cilveeks
QUOTE(Ayumi @ Jun 21 2007, 17:35) *

Protams, kas ir viena Ayumi pret puspasauli emo? Tāpēc man vajag palīdzību!

jaa nogriezham vinjiem visiem pirkstus lai nevar zhileti panjemt rokaa.... un zobus arii izsitam lai neiedomaajas paarkost veenas... rolleyes.gif
ETM
Vajag maaciit cilveekiem kaa pareizi taa veenu griezhana jaaveic, tad probleema vareetu atrisinaat pati sevi. "Along the highway, not across the road." vajag ar komfortu, siltaa vannaa (lai noveertstu asins receeshanu) un visaa garuma, lai mediciinas iestaazhu darbimiekiem retaak naaktos skatiities uz "gradusnjikiem" uz rokaam.
Shatako
QUOTE(ETM @ Jun 22 2007, 00:22) *

Vajag maaciit cilveekiem kaa pareizi taa veenu griezhana jaaveic, tad probleema vareetu atrisinaat pati sevi. "Along the highway, not across the road." vajag ar komfortu, siltaa vannaa (lai noveertstu asins receeshanu) un visaa garuma, lai mediciinas iestaazhu darbimiekiem retaak naaktos skatiities uz "gradusnjikiem" uz rokaam.

Nevis Along the highway, not across the road, bet Remember kids its not cross the street its down tehe road! XD
Spectre
Principā emo tas ir neliels tīņu bums uz pāris gadiem smile.gif
Manā jaunībā dalījās uz reperiem un metālistiem - tagad ir emo kidi biggrin.gif
paies pāris gadi un uzziedēs kāds jauns stils.

Psiholoģiskiais izskaidrojums ir tāds, ka bērns grib parādīt vecākiem ka viņš ir savādāks netkarīgs no viņiem utt. blā blā blā karoče hormoni biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(ETM @ Jun 22 2007, 00:22) *

Tad jau vinji nomirtu un nebuutu nekaada prikola no veenu griezshanas ohmy.gif
Ayumi
Kāds tur prikols? ak nu jā, tas taču ir stilā. xD Bērns tikai seko modei.
Church
QUOTE(Ayumi @ Jun 25 2007, 20:05) *

Kāds tur prikols? ak nu jā, tas taču ir stilā. xD Bērns tikai seko modei.

'emomode' liekas no taas pashas operas, kaa baardainais jautaajums, 'ja visi leks pa logu aaraa, tu sekosi?'.
zo es vienkaarshi ceru un noveelu, lai emo tautai izdodas pashnaaviibas, un vinji papildina darwin awards statistiku un vispaariigi uzlabo cilveeces genofondu likvideejot saveejos no taa.
Storm
iemesls jau nu nav viens kapeec kaads izdomaa ka vot buus iimo biggrin.gif un man ir praatiigs padoms -> If he/she looks like emo it dosn't mean that he/she thinks he is nor is emo tongue.gif
Ghoul
QUOTE(Storm @ Jun 28 2007, 21:31) *

iemesls jau nu nav viens kapeec kaads izdomaa ka vot buus iimo biggrin.gif un man ir praatiigs padoms -> If he/she looks like emo it dosn't mean that he/she thinks he is nor is emo tongue.gif

Jaa. Mani vienmeer uzjautrina eeemoo beerni, kuri rauduliigaa un aizkaitinaataa tonii saka : "Bet es neesmu iimoo!!!" Tas ir tik emo XD
Storm
Kur tu taadus izrauj? biggrin.gif Oo
Kentaishi
Tādi kuri to noliedz ir pilna pakaļa. biggrin.gif
Tikai nesaki, ka neesi tādus manījis.
Vispār diskusija totāli iespārda... un viss sākās ar 41 punktu kā atpazīt īstu emo... iespaidīga sānslīde. happy.gif
Patiess prieks par cilvēku straujo mākslu novērsties no vienas tēmas un pievērsties citai.
Storm
QUOTE(Kentaishi @ Jul 2 2007, 01:10) *

Tādi kuri to noliedz ir pilna pakaļa. biggrin.gif
Tikai nesaki, ka neesi tādus manījis.
Vispār diskusija totāli iespārda... un viss sākās ar 41 punktu kā atpazīt īstu emo... iespaidīga sānslīde. happy.gif
Patiess prieks par cilvēku straujo mākslu novērsties no vienas tēmas un pievērsties citai.

nee neesmu gan taadus maniijis biggrin.gif
baseboalbatboy
Es znaaju ka shii diena jel pienaaks, senajos akmenjos shis veestijums bij` iegraviits- Veji staasies, juuras rimsies un no zemes kaa jauna zaale augs "emo" kultuura . Liidz gada laikam kad zaale izniiks un ar junu pavasari saakoties laiks buus pienaacis jaunai zaalei augt.
cool.gif

Protams..."Emo" ir kaarteejais modes bums kaa pirms taa bija Reps/Hip-hop utt. utt. . Lieta taada ka shooreiz shis "modes bums " ir takaa par taalu aizgaajis Piem: Raudu un griezhu rokas taapeec ka -A) Man kautkas nepatiik B)vise iisti "emo" taa dara C)Labaak lai saap aaraa nekaa iekshaa . Lol,protams ka no "gejiskas " uzvediibas nekas nenotiks(es NEESU piu!) bet roku graiziishana ir kautkas pavisam cits. A un B gadiijuma tas ir vienkaarshi debiili un muljkjiigi.... C ir "pienjemams"(savaadaaku veerdu nevaru uz briidi iedomaaties) bet tas nav tikai taapeec ka visi emo taa dara ! 75% taa sauktie "emo" ir tikai debiili poseri(pakaljskreejeeji) vai arii idioti...paareejie 25% ir arbuut "emo"... un pasaulee buutu mazaak "emo" probleemas bez MY Chemical Romance grupas...tas viss kas man pagaidaam sakaams-Modes Bums kas Aizgaajis Nedaudz par taalu ...! Ceru ka neizklausijos peec kkaada onkulja kas lasiija kaarteejo lektuuru par "muusdienu jaunatni"...ierakstishu kautko veelak tad kad buushu ticis piekripatinjas miega..

wtf !? Loll : D! Vaards G3J$ ir cenzoreets lol nez l3$Bi3t3 arii cenzoreets vai kkaa ?
Ayumi
75% taa sauktie "emo" ir tikai debiili poseri(pakaljskreejeeji) vai arii idioti

Huh, vaitad viņi visi tādi nav? huh.gif Radušies no kkādas stilu kombinācijas.
Cilveeks
lielaakaa dalja vnk gjeerbjas kaa EMO... dry.gif
+Chibi+
QUOTE(GM @ Jun 21 2007, 10:21) *

(nebaidīšos no spama) lol. desmitniekā!
baseboalbatboy
QUOTE(Ayumi @ Jul 11 2007, 22:28) *

75% taa sauktie "emo" ir tikai debiili poseri(pakaljskreejeeji) vai arii idioti

Huh, vaitad viņi visi tādi nav? huh.gif Radušies no kkādas stilu kombinācijas.

Poser,sceene kid,wanna be emo...sauc kaa gribi. Emo peec idejas ir tik emocionaali taapeec ka kaads vinjus ir pametis(vinjsh vai vinja) vai arii vinju dziive kautkaada iemesleec suukaa ! Bet shie 75%(tas njemsts peec manas pasha statistikas) taa sauktie "emo" ir "emo "tikai modes deelj kautgan vinjiem nekaadas iistas probleemas nemaz nav un shaa vai taa uzskata sevi par riktiibgiem "Harcore emo"(un graiza rokas tika B iemesla deelj) !... Pffft!
Storm
QUOTE(baseboalbatboy @ Jul 12 2007, 20:54) *

Poser,sceene kid,wanna be emo...sauc kaa gribi. Emo peec idejas ir tik emocionaali taapeec ka kaads vinjus ir pametis(vinjsh vai vinja) vai arii vinju dziive kautkaada iemesleec suukaa ! Bet shie 75%(tas njemsts peec manas pasha statistikas) taa sauktie "emo" ir "emo "tikai modes deelj kautgan vinjiem nekaadas iistas probleemas nemaz nav un shaa vai taa uzskata sevi par riktiibgiem "Harcore emo"(un graiza rokas tika B iemesla deelj) !... Pffft!

Oho, mees redzam ka lamaaties saviem gadiem tu maaki pieklaajiigi, turklaat paziisti minimums 4 emo (tas izriet no 75%) un 3 no tiem graiza rokas? Lai nu taa buutu. Jaukaa sabiedriibaa uzturies.

Visvairaak tracina saadi te "gudriishi", kas neko par teemu nejeedzot gvelz visaadas beerniskiigas mulkiibas un tikai atkaarto dzirdeetos miitus izliekas ka vinji kko sajeedz no teemas. Es pat pieljauju ka lielaakaa dalja visi tie "Poser,sceene kid,wanna be emo" rodas tiesi no saadiem eksemplaariem kaa tu biggrin.gif

Es neesmu izpratis ceeloni kas liek kaadam indiviidam ziedot savu laiku lai noliktu emo. Vai tik vislielaakaa probleema nav tiem pasiem "noliceejiem"?
Cilveeks
QUOTE(Storm @ Jul 12 2007, 21:38) *

Oho, mees redzam ka lamaaties saviem gadiem tu maaki pieklaajiigi, turklaat paziisti minimums 4 emo (tas izriet no 75%) un 3 no tiem graiza rokas? Lai nu taa buutu. Jaukaa sabiedriibaa uzturies.

Visvairaak tracina saadi te "gudriishi", kas neko par teemu nejeedzot gvelz visaadas beerniskiigas mulkiibas un tikai atkaarto dzirdeetos miitus izliekas ka vinji kko sajeedz no teemas. Es pat pieljauju ka lielaakaa dalja visi tie "Poser,sceene kid,wanna be emo" rodas tiesi no saadiem eksemplaariem kaa tu biggrin.gif

Es neesmu izpratis ceeloni kas liek kaadam indiviidam ziedot savu laiku lai noliktu emo. Vai tik vislielaakaa probleema nav tiem pasiem "noliceejiem"?

uuuuu! storms aiztaav emo.... varbuut storms pac ir emo??? laugh.gif lol....
Storm
QUOTE(Cilveeks @ Jul 13 2007, 00:20) *

nee storms nav eemoo. Stormam vnk nepatiik dumji cilveeki (vienkaarshi runaajot biggrin.gif)
Pakkun
QUOTE(Storm @ Jul 13 2007, 01:30) *

QUOTE(Cilveeks @ Jul 13 2007, 00:20) *

nee storms nav eemoo. Stormam vnk nepatiik dumji cilveeki (vienkaarshi runaajot biggrin.gif)

tad pēc loģikas tev nevajadzētu aizstāvēt emo.

un storm, vai tu baseboalbatboy personīgi pazīsti, ka zini spriest tādos sīkumos cik emo viņš zin un cik vispār zinošs šinī tēmā ir? vai gadījumā tu pats tā nepadari sevi par dumju un absurdu?
Storm
QUOTE(Pakkun @ Jul 13 2007, 10:59) *

un storm, vai tu baseboalbatboy personīgi pazīsti, ka zini spriest tādos sīkumos cik emo viņš zin un cik vispār zinošs šinī tēmā ir? vai gadījumā tu pats tā nepadari sevi par dumju un absurdu?

To ka vins muld par teemu liecina kaut vai fakts ka vins saka ka 75% emo graizot rokas biggrin.gif:D es diemzeel vismaz par iipasho latviesu "emo" passugu (ja vinjus var saukt par emo tongue.gif) zinu ka taas ir pilniigas mulkiibas - secinaajums - baseboalbatboy nav kompotents teemaa, turklaat par vinja vispaareejo veselaa sapraata liimeni arii paraada iipashi nepiecieshamiiba lietot skaistus vaardus rolleyes.gif

Un jaa, Cilveek, vai tu domaa ka ja kaads peec tava uzskata kko aizstaav noteikti ir taads pats kaa aizstaavaamais? (Ja es iestaatos pret nebadziibu etiopijaa tu saprastu ka es pilniigi un noteikti esmu etiopietis? biggrin.gif) extremely smart ye ye
Pakkun
QUOTE(Storm @ Jul 13 2007, 18:03) *

To ka vins muld par teemu liecina kaut vai fakts ka vins saka ka 75% emo graizot rokas biggrin.gif:D es diemzeel vismaz par iipasho latviesu "emo" passugu (ja vinjus var saukt par emo tongue.gif) zinu ka taas ir pilniigas mulkiibas - secinaajums - baseboalbatboy nav kompotents teemaa, turklaat par vinja vispaareejo veselaa sapraata liimeni arii paraada iipashi nepiecieshamiiba lietot skaistus vaardus rolleyes.gif

bet kā tu to vari zināt? kur tavi pamatojumi argumentam? tas pats variants.

okej. 75% varbūt arī nē, bet vadoties tīri pēc veselā saprāta, nevis sausas, deduktīvas loģikas, kas sociālos jautājumos bieži vien nestrādā, 50% būs. vismaz visi emo, ko pazīstu(~10 un labi, ka visai attāli) tā dara, bet gan jau ir arī lielais vairums, kas šo arodu nepiekopj... tongue.gif

vispār galu galā graizīšanās nav tas, kas kaitina, bet gan nepārtrauktā ņerkstēšana par dzīves netaisnībām(lielisks piemērs iz dzīves - man mamma neiedeva naudu tusiņam, nevarēšu piedzerties ;__; wee wee wee, mani laikam nemīl, jāiet dzīvot pie "draugiem"), kam cēloni varam lielākoties meklēt faktā, ka dzīve ir pārāk laba un nav ko darīt. "re, kā tur dažiem tiešām ir sūdīgi. vecāki šķirās, kāds tuvs cilvēks nomira.. šit a man tik labi.. tā nevar sad.gif " absolūtākā solidarizāsija biggrin.gif

no ltukša gaisa par emo neņemos žvadzināties, bet, ja reiz temats ir uzcelts un man šajā jautājumā arī ir viedoklis, kas nav puņķos karināts.. aidā!
Asuka
QUOTE(kahi @ Jun 16 2007, 11:21) *

vai tad topa klips no tokio hoteļiem nav bitte spring nicht?

nu pati īpaši neklausos tokio hotel, bet nu vācu valodu gan es saprotu, un ko pie dillēm nozīmē bitte spring nicht? tiešā tulkojumā (no visām valodām, kuras iesaistītas šajā teikumā) ir tā - lūdzu pavasari nē. bet dziesma gadījuma nebija - spricht nicht? t.i. nerunā <-- EMOīgs nosaukms. huh.gif es pārsvarā, par to tekstu vienkārši smīņāju. bet par tām biksēm gan nezinu. un teksts par melnajiem t - krekliem bija labs.
baseboalbatboy
QUOTE(Storm @ Jul 12 2007, 19:38) *

Wiss ko Storm teica ,utt.

smile.gif Lol,sejaa ieakmenjojaas smaids.
Viss ko es teicu bija mans uzskats un mans viedoklis. Gribeeju informeet cilveekus(kam intresee) kas ir "the true Emo" no mana skata punkta. Es savos postos nesaredzu fraazes"Emo s.cks" vai " Kill Emos" vai ktko taadu,kas liecinaato par to ka es nolieku Emo kulturu. Vnk , teicu ka Lielaakaa dalja "emo" nav "True Emo" taapeeck ka iedomajas Mazu probleemu deelj[Piem.-"Man mamma neiedeva naudu tusiņam, nevarēšu piedzerties ;__; wee wee wee, mani laikam nemīl, jāiet dzīvot pie "draugiem"] kluut "emocionaal/emo" utt.Un taa mana "staistika" bija tikai taads piemeers vien ,nevajag piesietis!
Ja esmu paaraak liels "gudriitis" varu shajaa diskusijaa vairs neraadiities(jo buushu paaraak aiznjemts graizot rokas rolleyes.gif laugh.gif )

P.s
Kas vainas vaardam "Suukaa" ,jau jau tik rupjsh tad lai cenzoree. ph34r.gif

P.p.s
Ja nebuusim uzmaniigi shits topiks tiks sleegs flooda deelj biggrin.gif !
Rika
QUOTE(Asuka @ Jul 14 2007, 02:32) *

QUOTE(kahi @ Jun 16 2007, 11:21) *

vai tad topa klips no tokio hoteļiem nav bitte spring nicht?

nu pati īpaši neklausos tokio hotel, bet nu vācu valodu gan es saprotu, un ko pie dillēm nozīmē bitte spring nicht? tiešā tulkojumā (no visām valodām, kuras iesaistītas šajā teikumā) ir tā - lūdzu pavasari nē. bet dziesma gadījuma nebija - spricht nicht? t.i. nerunā <-- EMOīgs nosaukms. huh.gif es pārsvarā, par to tekstu vienkārši smīņāju. bet par tām biksēm gan nezinu. un teksts par melnajiem t - krekliem bija labs.

Vispār tulkojums ir "Lūdzu nelec"...
Storm
QUOTE(baseboalbatboy @ Jul 14 2007, 04:08) *

Ja esmu paaraak liels "gudriitis" varu shajaa diskusijaa vairs neraadiities(jo buushu paaraak aiznjemts graizot rokas rolleyes.gif laugh.gif )

es tevi pilniigi saprotu ka sarunaajis mulkiibas tu veelies pamest topiku saadaa veidaa neviens tevi netur. ko es varu piebilst par "jo buushu paaraak aiznjemts graizot rokas rolleyes.gif laugh.gif" tas izkalusaas peec pasista pamatskolas liimenja joka ne?

Vnk , teicu ka Lielaakaa dalja "emo" nav "True Emo" taapeeck ka iedomajas Mazu probleemu deelj[Piem.-"Man mamma neiedeva naudu tusiņam, nevarēšu piedzerties ;__; wee wee wee, mani laikam nemīl, jāiet dzīvot pie "draugiem"] kluut "emocionaal/emo" utt.

Vai tu vispaar sajeedz ko tu runaa? Vai tik emocionals cilveeks neuztrucas par siikumiem? Man pilniigi saak es atvainojos riebties cik tu esi gudrs...
aivvv
a man liekas ka jaads lieto prievaardinnu "true" tad vispaar nav veerts taalaak klausiities sorry beerz....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.