Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1.septembris
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
EndlessReality
Cilvēkiem vajadzēja smagāk strādāt skolā!
Hikaru
Yo... šeit nav čats.
Offtopic nenozīmē čats.
sipps
QUOTE(Hikaru @ Sep 1 2005, 16:41)
Yo... šeit nav čats.
Offtopic nenozīmē čats.
*

sorry sad.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Bērni pastav ari tada lieta kā PM, tā ka ludzu savas problēmas šeit neapspriediet.
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 18:45)
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 1 2005, 18:44)
Bērni pastav ari tada lieta kā PM, tā ka ludzu savas problēmas šeit neapspriediet.
*

Sorry, bet kas ir PM? Es neesmu ekperts saīsinājumu atšifrēšanā...
*

Personal message.

Lūgums - par tēmu. Tas ko jūs seit darat jau klasificejams ka spams.
TradeMAAK
QUOTE(Saiko @ Sep 1 2004, 13:05)
apsveicu visus kas mācās ar 1. skolas dienu sad.gif
*

Vienmēr atrodas kāds klauns, kas šādu topiku katrā fõrumā iedirš.
anti
1. septembris.. huh? tāda pati darbdiena ka citas :>
ReD_FoXy
eeem... shis topics patieshaam ir viens liels apalsh drausmiigs spams monstrinja paskataa... ohmy.gif
image
laugh.gif rolleyes.gif wink.gif happy.gif

Bet ja runa par skolu... - nemazam negribaas sad.gif *skraapeejaas pa griidu kameer ljaunaa skolotaaja Shkjeele velk vinju iekshaa kjiimijas klasee...*
EndlessReality
Es ienīstu skolu vispār.

Gramatika, gramatika, tā mums visiem nepatika laugh.gif
Ghoul
shis bija suudiigaakais maacibu gada saakums manaa muuzaa, man liekas, ka man ies ljoti slikti, shii diena suu***a!!!!!!! Man veel joprojaam ir slikti......... lai nu kaa ceru, ka citiem maaciibu gada saakums bija patiikams, un maaciishanaas veelmes stimuleejosh, apsveicu!!!!!!!!!!! smile.gif
EndlessReality
Grrr... Izlasiet to "Kas ir anime" topiku...
Kagome
kuram ta maaciibu gada saakshanaas ir laba, mums veel gada beigaas buus lielie exaameni....... ehhhh, negribu skolu. bet savaa zinjaa maaciibu gads man iesaakaas normaali, tagad skaidri zinu ka muusu skolaa vairaak nebuus viena reti riebiiga skolotaaja biggrin.gif laugh.gif
EndlessReality
QUOTE(Kagome @ Sep 1 2005, 19:34)
kuram ta maaciibu gada saakshanaas ir laba, mums veel gada beigaas buus lielie exaameni....... ehhhh, negribu skolu. bet savaa zinjaa maaciibu gads man iesaakaas normaali, tagad skaidri zinu ka muusu skolaa vairaak nebuus viena  reti riebiiga skolotaaja  biggrin.gif   laugh.gif
*

Manā gan ir... es viņu ienīstu... 1) Apcirta manu zīmēšanas prasmi, 2) Skaļi kliedza uz visiem, 3) Izsaka riebīgas piezīmes. sad.gif

Kas īsti ir tā administrācija?
Ayumi
uiuiuiui, dzeki te ir radiits MILZIIGS SPAMS! blink.gif sho topicu sleekt ciet nevajadzeetu?(tas var turpinaaties muuziigi)
EndlessReality
Vajadzētu... Kā?
Ei?!

Spamojam kamēr aiztaisīs?

To es jau atklāju...
Ghoul
QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 20:04)
Vajadzētu... Kā?
Ei?!

Spamojam kamēr aiztaisīs?
*

Tu nevari aizsleegt sho topiku, to var tikai modi un topika aizsaaceejs!!!!!!!
pinksakura
viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas kuru laikā ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi... unsure.gif laugh.gif biggrin.gif sad.gif
EndlessReality
QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 20:25)
viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas  kuru laikā  ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi... unsure.gif  laugh.gif  biggrin.gif  sad.gif
*

Neapskaužu tevi... Man ir tikai septiņas, par laimi. Kurā klasē tu ej?
pinksakura
QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 18:26)
viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas  kuru laikā  ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi... unsure.gif  laugh.gif  biggrin.gif  sad.gif
*

*

8....*huh* sakārtoju somu un likas kad es tur ķieģeļus ieliku....
Ghoul
*

neveiksminieces!!!!!! man riit ielikushi sporta dienu, ar lielu humora piedevu ( lai ko tas noziimeetu )!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EndlessReality
QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 20:28)
*

*

*

Ouch. Man 7, soma 'nedaudz' vieglāka... Man nākošgad piemetīsies skolasfobija! laugh.gif
Man arī sports, starp citu. 2 stundas... sad.gif
Dero
QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 19:28)
*

*

*

nevajag kārtot somu, jo rīt stundās tiks runāts par iekšējās kārtības noteikumiem, varbūt parastajās skolās tā nav, bet arodskolās gan.
EndlessReality
QUOTE(Dero @ Sep 1 2005, 20:31)
QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 19:28)
*

*

*

nevajag kārtot somu, jo rīt stundās tiks runāts par iekšējās kārtības noteikumiem, varbūt parastajās skolās tā nav, bet arodskolās gan.
*

Just for the record, visi neiet arodskolās. Tur gadījumā nebija no 10 klases?
X_Kamui
Mde apsveicu visus kas svin šos "sveetkus" biggrin.gif
bet nu tomer - pirmklasniekiem prieks, bet man kaut ka negribas baigi priecaties 11kl tomer......
labi vel ka riit var neiet uz skolu, maacibas tik no pirmdienas sakas.... rolleyes.gif
One winged angel
QUOTE(-Kai- @ Sep 1 2005, 20:34)
Mde apsveicu visus kas svin šos "sveetkus" biggrin.gif 
bet nu tomer -  pirmklasniekiem prieks, bet man kaut ka negribas baigi priecaties 11kl tomer......
labi vel ka riit var neiet  uz skolu, maacibas tik no pirmdienas sakas.... rolleyes.gif
*

Haļava...
Kagome
man gan veicas, 9. klase, un piekdienaas buu tikai 5 stundas biggrin.gif, bet gariigo sabojaa tas ka peedeejaa stunda ir fizika dry.gif
pinksakura
QUOTE(Kagome @ Sep 1 2005, 18:46)
man gan veicas, 9. klase, un piekdienaas buu tikai 5 stundas biggrin.gif, bet gariigo sabojaa tas ka peedeejaa stunda ir fizika  dry.gif
*

he he Kagome!man tā ir 2 stunda... mad.gif dry.gif unsure.gif laugh.gif biggrin.gif
CloudX
"Apsveicu" visus ,Vidusskolniekus iipashi tongue.gif
EndlessReality
Man vispār tādu nav! Es laimīgā...
EndlessReality
QUOTE(CloudX @ Sep 1 2005, 20:52)
"Apsveicu" visus ,Vidusskolniekus iipashi tongue.gif
*

"Paldies". Lai gan... man kāds skolas grautiņš lieti noderētu! biggrin.gif
Kagome
lai nu kaa nepatiik skola, bet es apsveicu arii ar skolas saaksanos biggrin.gif tongue.gif
X_Kamui
QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 19:49)
he he Kagome!man tā ir 2 stunda... mad.gif  dry.gif  unsure.gif  laugh.gif  biggrin.gif
*

Aga, a man 2 stunda fizika, 4 algebra, 5 himija wacko.gif cool....

Lai nebuutu offtopika:
imageVelreiz apsveicu un novelu jums vairak labu adzimju rolleyes.gif
edg
[quote=EndlessReality,Sep 1 2005, 17:32]
[quote=sipps,Sep 1 2005, 18:30][quote=EndlessReality,Sep 1 2005, 16:28][quote=sipps,Sep 1 2005, 18:27][quote=EndlessReality,Sep 1 2005, 16:26][quote=sipps,Sep 1 2005, 18:25][quote=EndlessReality,Sep 1 2005, 16:21][quote=sipps,Sep 1 2005, 18:20][quote=EndlessReality,Sep 1 2005, 16:16][quote=sipps,Sep 1 2005, 18:15][quote=fuyo,Sep 1 2005, 16:13]Nu ja cilveeks juut ka vina lielaakais aicinaajums ir graavju raksana, tad jau viss ir pareizi. Un nekaada izgliitiiba tad jau nav vajadziiga. Dziive ir vislabaakaa skola. Raks un raks tos graavjus, ar katru reizi arvien labaak. Beigaas cilveeki teiks: viirs ar zelta rokaam... un dabuus darbu vins taapat...
*

[/quote]

nevis ar zelta rokam, bet gan cilveks ar lāpstu
*

[/quote]
Un ar smadzenēm valrieksta lielumā, visticamāk laugh.gif
*

[/quote]

nav jau ta ja reiz roc gravjus tas nozime ka esi stulbs rolleyes.gif
*

[/quote]
Nē, ir pavisam otrādi: Tu roc grāvjus, ja esi stulbs. smile.gif
*

[/quote]

var jau but, bet nu apspriest ir cilveks stulbs tapec ka rok gravjus vai ari rok gravjus tapec ka ir stulbs ir parak garlaicigi un neproduktivi
wink.gif
*

[/quote]
Zinu. Ir arī kaut kas cits?
*

[/quote]

kadi ieteikumi?
*

[/quote]
Nē nav. Tev?
*

[/quote]

ari nav, bet jaieceko ko sarakstijusi parejie un jaizsaka savs viedoklis par notiekoso,taka seit esmu loti nesen varu atlauties visadas izdaribas tongue.gif
*

[/quote]
Es jau arī, tikai daudz postoju biggrin.gif
*

[/quote]
Man liekas, ka shis ir lielaakais citeejumu sakopojums foruma veesturee, un man kauns nepiedaliities.

Bet apsveicu visus ar septembri!
ShinChan
EndlessReality
image

tu pārkāp virkni foruma noteikumu. proties
jurc
Paši saprotat par ko topic closed!

Īpašs brīdinājums EndlessReality. Pie laba gala tava spamošana nenovedīs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.