apsveicu visus kas mācās ar 1. skolas dienu
"apsveicu" kautkaa iisti nesaderaas ar to smailiju "
"...
Jaaa... man veelarvien vieniigaa doma ir "shit-shit-shit-shit.. Not again..."
Tieshi taapeec jau arii vajag...
kaarleens
Sep 1 2004, 13:14
apsveicu es gan gribeetu skolaa iet atkal
deleted-ray
Sep 1 2004, 13:58
QUOTE (kaarleens @ Sep 1 2004, 01:14 PM) |
apsveicu es gna gribeetu skolaa iet akal |
Pieminiet vinja vaardus - kad buus jaastraadaa tad TAA gribeesies atpakalj uz skolu. Vispaar gribeesies maaciities ne straadaat. Taakaa jaaizbauda skola kameer ir (var jau buut ka izklausaas peec nepraata)
Mja -___-; Diemzheel es to skolu nespeeju noveerteet =P
zenofex
Sep 1 2004, 16:11
A nee, nav tik traki, Ray, skolaa bija arii maajaas jaamaacaas, tagad no darba atnaakdams, dari ko veelies maajaas. Naudas arii vairaak, kaut gan vairaak arii izdevumu, un tomeer.
Skola sux, piekriitu visiem tiem kas saka taapat
QUOTE (zenofex @ Sep 1 2004, 04:11 PM) |
A nee, nav tik traki, Ray, skolaa bija arii maajaas jaamaacaas, tagad no darba atnaakdams, dari ko veelies maajaas. Naudas arii vairaak, kaut gan vairaak arii izdevumu, un tomeer.
Skola sux, piekriitu visiem tiem kas saka taapat |
Tieshi taa, un par to ka es eju skolaa man neviens nemaksaa....
Nee nu tas ka vecaaki sponsoree man pusdienas un transportu tas neskaitaas
MitSuki
Sep 1 2004, 17:32
es ar pirmo septenbri ari neesmu laimigs, bet par to darbu ko jus runajat ir daudz dorsak stradat neka macities skola
...
deleted-ray
Sep 1 2004, 18:49
Nu laaabi, man iisteniibaa skola patiik taapeec ka var satusot ar saveejiem + maaciities taadaa klasee kaada patlaban ir tiiraa bauda un sapnis (mees pat vinneejaam skolas apmaksaatu 1 dienas exkurisju sakaraa ar klases videejo atziimi (kura bija ap 7.2)). Pats besiigaakais ir tie maajasdarbi, par kd nemaz nerunaajot ")
Peec paaris aliem draugu pulkaa vairs doma par naakamo maaciibu gadu neskiet TIK traka.
Man pirmoreiz muuzjaa prieks ka saakusies skola
Jauna skola jauni draugi un man gadiijusies visuperiigaakaa un vissatsauciigaakaa klase ar vissuperiiigaako u4eni kura nav veca iignja bet jauna sieviete un zin vaarda tuseet noziimi.
*me sveetlaimee*
OMFG atkal skola! Njaa, ja man buutu superiiga klase....
Oh well, shtais gads manliekas smirdees
ritiigi, dazhu iemeslu deelj...
Anyway, iedzert gan biju
a es straadaaju
za to uzzinaaju, ka tieku paarcelts 3ajaa kursaa
yipeee.
Spectre
Sep 2 2004, 10:35
Njaaa maaciibas un darbs nav svesha lieta arii man.
Shodein visiem par prieku straadaaju a vakaraa lekcijas ies pa gaisu.
Luuk jums matemaatiskas formula darbs + maaciibas = nav briiva laika vispaar
Sestdiena pa pusei un vieniigaa ir sveetdiena (paldies jau par to pashu laikam ir jaasaka)
ShinChan
Sep 2 2004, 10:38
A man sjis gads neko labu nesola, smirdiigais bakalaura darbs staav prieksjaa (ja liidz tam vispaar tiksju).
tostermaize
Sep 9 2004, 11:38
1 septembris skola
un manad dzim d kāpēc šajā sēru diēnā???
Spectre
Sep 9 2004, 11:40
QUOTE (WhoKnowsWho @ Sep 9 2004, 11:40 AM) |
tostermaize he heee katram sava nasta nesama |
Mja... katrai tostermaizei savs sviests uz kura taa gandriiz vienmeer piezemeesies tad kad kritiis... =D
tostermaize
Sep 9 2004, 18:13
es ir ienīst 1 septembri es ir m
azāk inīst savu dzimeni
Khmm... mācīties ir veselīgi. Pēc tam var darbu labu dabūt, arī animei nauda būs
tostermaize
Sep 10 2004, 09:53
mācīties es jau laprāt bet pirmo septembri vajag anulēt tas datums ir nejēdzīgs jo tajā neko nemācas un tad es labāk sēžu šeit nekā eju uz skolu 1. septembrī!!!
tihiro
Sep 10 2004, 17:49
Es arii stradaaju un maacos,veel pedejais kurs..............diplomdarbs...........
Shaisuke
Sep 1 2005, 11:51
UUu apsweicu! Man katru gadu uz vasaras beigaam sagribas uz skolu, bet kkad otrajaa nedeeljaa taa gribeeshana pazuud LoL... Veiksmiigu visiem maaciibu gadu
~BN~
gramozeks
Sep 1 2005, 14:28
Nu nebija un nebija man shoriit taadas sajuutas, ka ir 1. septembris. Pat mammas noskaitiitais dzejoliitis "Shurp graamatas uz skolu..." nespeeja mani uzmundrinaat
jeeeeeiiii...... 1. septembris..... ko nu dariis...... ehh........ shogad ar guleeshanu lekcijaas manaa gadiijumaa viss nebeigsies, beidzot esmu atradis darbu.
One winged angel
Sep 1 2005, 14:51
keh... Ir skola, nav skola...... tsi
ehh skola, asociejas ar "MURGU," aizgaju uz jauno skolu, viss ok, kamer ieraudziju savu klasi , ak dievs, ne nu nekas traks, bet puse metalisti puse reperi =DD
man gan pirmais septembris normaals(heh tomeer taboo) daudzkas skolaa maiiniijies, yaay arii klasesbiedri.
maakoniitis
Sep 1 2005, 15:12
Jauna skola = jauna klase = jaunas iespeejas... wee
Man klase, cik sapratu normaala, buus jautri atkal
kaa var priecaaties par faktu, ka riit atkal stundas liidz 4 un kaads jau daudzus, daudzus gadus noriitiem atkaarto viskaitinshaako fraazi ''celies, laiks uz skolu''
anishuara
Sep 1 2005, 15:36
Nesaprotu ka jums nevar patikt skola???
Isteniba tas ir labakais laix jo tad tu vari but lidzas draugiem un nav jasezh majas un janixt, galu gala mes veidojam savu nakotni... >.<
Tapec saku ta :
Priecigo 1.septembri
deleted-ray
Sep 1 2005, 15:44
Es gan saaku ūberkūlo studenta dzīvi
QUOTE(direktors @ Sep 1 2005, 12:51)
jamācās ir. savādāk darbu nedabūsiet un grāvjus raksiet!
musdienas tiek kas rok gravjus nemaz tik slikti nepelna un das labs ar vairak neka pedagogs ar 2 augstakajam izglitibam. bet tas jau nenozime ka jabeidz macities, velak atceroties liksies ka skola bija tira izklaide un nozelo ka neizmantoji laiku macitos
[SIZE=14] LAI SPEKS IR AR TIEM KAM SKOLA JAIET
QUOTE(direktors @ Sep 1 2005, 13:51)
grāvjus tagad rok mašīnas tāpēc pat tādu darbu nevarēs dabūt.
anishuara
Sep 1 2005, 16:20
ja 4alji jus gan te valju dodat....
un par mashinam... nevienmer tas ir mashinas transhejas rok ari cilveki...
tapec macaties berni macaties!!!!!!!!! >.<
Seven_of_zero
Sep 1 2005, 16:59
QUOTE(Shoune @ Sep 1 2005, 13:53)
ehh skola, asociejas ar "MURGU," aizgaju uz jauno skolu, viss ok, kamer ieraudziju savu klasi , ak dievs, ne nu nekas traks, bet puse metalisti puse reperi =DD
Un viens Otaku pa vidu.
anishuara
Sep 1 2005, 17:07
QUOTE(Seven_of_zero @ Sep 1 2005, 16:59)
Un viens Otaku pa vidu.
itka tas butu kkas traks.... >.<
ShinChan
Sep 1 2005, 17:13
Galīgi neapskatiet iespēju, ka kādam grāvju rakšana varētu būt arī sapņu darbs? Var taču tā būt, vai ne?
Bet visādi citādi priecīgus zinību svētkus. Mācieties, mācieties, bet nepārmācieties.
nja.skola.atkal.un wisi tie noteikumi un prasiibas..weh. wieniigajs labums,ka klase taada jawtra,ta jaw garlaiciigi nebuus. bet tomeer man skolas saakums asocieejas newis ar "apsweicu!", bet gan "izsaku liidzjuutiibu.." un tomeer labi,kameer weel war dziiwot uz wecaaku reekjina,nejuutoties wajniiga,ka wareetu taksh pati straadaat.
taa ka - jaamaacaas,laj wareetu..nju.. nodroshinaat naakotni
EndlessReality
Sep 1 2005, 17:49
QUOTE(ShinChan @ Sep 1 2005, 17:13)
Galīgi neapskatiet iespēju, ka kādam grāvju rakšana varētu būt arī sapņu darbs? Var taču tā būt, vai ne?
Bet visādi citādi priecīgus zinību svētkus. Mācieties, mācieties, bet nepārmācieties.
Piekrītu...
Skola= murgs, no kura nevar pamosties. Nemaz neskaitot draņķīgus pasniedzējus...
tostermaize
Sep 1 2005, 17:52
QUOTE(direktors @ Sep 1 2005, 12:51)
a neesi pamanijis tur arii augtaako izgliitiibu vajag taaka nesanaaks pat graavjus rakt ja nemaaciisies
ta ar nesmu sapratis kapec 95% cilveku kuriem bija jadodas sodien uz skolu ir panika vai ari dzili neapmierinati
Nu ja cilveeks juut ka vina lielaakais aicinaajums ir graavju raksana, tad jau viss ir pareizi. Un nekaada izgliitiiba tad jau nav vajadziiga. Dziive ir vislabaakaa skola. Raks un raks tos graavjus, ar katru reizi arvien labaak. Beigaas cilveeki teiks: viirs ar zelta rokaam... un dabuus darbu vins taapat...
EndlessReality
Sep 1 2005, 18:15
QUOTE(sipps @ Sep 1 2005, 18:13)
ta ar nesmu sapratis kapec 95% cilveku kuriem bija jadodas sodien uz skolu ir panika vai ari dzili neapmierinati
Es tāda esmu tāpēc, ka mani iespīlēja smieklīgā blūzīte un neērtās biksēs, un izstādīja apskatei.
QUOTE(fuyo @ Sep 1 2005, 16:13)
Nu ja cilveeks juut ka vina lielaakais aicinaajums ir graavju raksana, tad jau viss ir pareizi. Un nekaada izgliitiiba tad jau nav vajadziiga. Dziive ir vislabaakaa skola. Raks un raks tos graavjus, ar katru reizi arvien labaak. Beigaas cilveeki teiks: viirs ar zelta rokaam... un dabuus darbu vins taapat...
nevis ar zelta rokam, bet gan cilveks ar lāpstu
Protams, ja muusdienaas cilveeks rok graavjus, tas noziimee, ka vins ir galiigi neapteests, truls un bez izgliitiibas. Taa tas ir vairaakums gadiijumu. Tomeer, maaciishanaas nenoziimee tikai skolu. Tas, ka "graavjraceejs" nezin kas ir kvadraatsakne, vai nemaak angliski pateik labriit, veel neko nenoziimee...........vismaz man taa liekas......
EndlessReality
Sep 1 2005, 18:34
QUOTE(sipps @ Sep 1 2005, 18:33)
QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 16:30)
Kad būs nākamais animefests?
nezinu vai si sadala ir ista kur jautat
Šitais taču ir offtopic!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.