Help - Search - Members - Calendar
Full Version: jauna mode
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Yume
emm, laba maaksla , laba maaksla, Raamiiti to un pie siena...skapii...aizmugureejaas...

lai cik meeginaatu iebraukt, taalaak par vecuma assi ta arii netiku ( vai varbuut tas ir vecumu nogrieznis?)
bet kad paradaas galvas ar diivainiem attaugumiem... tur gan manas saprashanas saaka pietruukt... pavisam salauzu peedeejo smadzenes kroku uz 'x lielaaks ai vienaads par y'

BTW-vss kas tiek ziimeet/filmeet beerniem visrs 8 gaiem ir domaats lai to pardotu, tas viss pirmaam kaartaam ir marketings, un tikai peec tam viss paareejais.
Hikaru
Es sapratu to, ka pirmā galva ir "tupovata", kura redzēja tikai disney multenes. Aaa... vai nē... tas disney laikam domaats tikai tai augsheejai skalai. Tas nozīmē tikai redzēja.
Otrā galva ir normāla, kura redzēja anime vairāk vai tikpat daudz, cik disney.... Kur iespējam, ka x ir disney, bet y ir anime. Vai arī domāts, ka x ir redzējis, bet y sapratis (saprata vairāk vai tikpat cik redzēja)?
Trešo galvu es īsti nevaru atšifrēt... kaut kādu jaunu grupu izveido... kas tur ir domāts? Ja tie bloki nozīmē saprata/redzēja.... tad "Virs Normas" galva (ģēnijs) anime neredzēja un nesaprata, bet... kaut kas jauns un zaļš.
edg
Aaaaa, pat mans braalis vairs nesaprot manus murgus! blink.gif

Taa skala apmeeram iedala multenes. Un vispaar, njemot veeraa, ka ideja par animatrix auga reizee ar filmu, t.b., tas nav ripoff, tad kopumaa matrix idejas es ielieku ieksh animatrix. Taisniiba, ka tur nav nekas _iipashi_ sarezhgjiits, tomeer tantinja trolejbusa pieturaa diez vai iebrauks... Man bija ljoti gruuti izdomaat piemeerus, ko daudzi ir redzeejushi no taa labaa gala.

Rimbulji apziimee redzeetu multenju grupu, un to novietojums uz x ass nosaka sho multenju veidu. Melnie rimbulji ir jau redzeetais stuff. Sarkanais - anime, kaut kas jauns, kuru cilveeks nezina, kuraa grupaa tagad ievietot.

Tie cilveeki ir cilveeki uz ielas, skolaa, darbaa, visur apkaart. Tie neesam mees! Tie ir cilveeki, kas nav taa pa iistam skatiijushies anime. Vinji tagad redz/dzird par to pirmo reizi, un domaa, kaadai multenju grupai tas pieder.

Pirmaa taadu cilveeku grupa ir redzeejushi skudrinju tipu (kas btw ir izcila anime, kuru liidziigi kaa vinniju puuku determineeti kaut kur iedaliit ir unreal), cheburashkus, kabatu, pokemonus u.c. drazu. Taa kaa taas visas ir beernu multenes, jaunu briinumu, kas saucas anime, vinjsh iedala pie beernu multeneem (jo tas ir viss, ko vinjsh zina un atziist).

Otraa grupa ir redzeejusi un/vai saskata dazhaas multenees kaut ko vairaak kaa beerniem domaatu vakara pasacinju, taapeec vinji jau galvaa multenes iedala divaas grupaas. Jauno briinumu, kas ir tur pa vidu, vinji tagad domaa, kur iedaliit... kaut kaa tuvaak peec beernu multeneem nekaa peec kaut kaa nopietna izskataas, taapeec - anime ir beernu multenes! Tie apziimeejumi ar x un y ir liidziibas attaalumi liidz zinaamajaam grupaam.

Treshaa grupa secina, ka anime ir pataalu gan no beernu multeneem, gan nopietna stuff, un izveido atsevishkju jaunu grupu savaas smadzenees, kur ieliek sho jaunuztverto multeni un turpinaas likt liidziigaas.

Shinii postaa ar vaardu "anime" es paarsvaraa domaaju to anime, kas atrodas uz skalas tur, kur sarkanais rimbulis.

Manupraat, tas viss bija aciimredzami ziimeejumaa unsure.gif
sipps
nebusu orginals un teiksu " NU KO JUS VARAT MULDET UN MULDET UN PIERADIT UN KADAM IESKAIDROT KAUTKADU SEVIS RADITU PATIESIBA? Kam, kam tas ir vajadzigs nevienam tapt jaunu pasauli neatklasiet.
Rociel
QUOTE(sipps @ Feb 22 2007, 22:21) *

nebusu orginals un teiksu " NU KO JUS VARAT MULDET UN MULDET UN PIERADIT UN KADAM IESKAIDROT KAUTKADU SEVIS RADITU PATIESIBA? Kam, kam tas ir vajadzigs nevienam tapt jaunu pasauli neatklasiet.

Uz to es tev varu atbildet ar "NU KO TU TE VARI BLJAUSTIITIES UN AARDIITIES UN PSIHOT UN MEGJINAT AIZVERT MUMS MUTES? Ko, ko tu te meegjini pieradit pasauli tu ar to neizglaabsi."
Ljauj tak cilvekiem apmainiities ar viedokljiem, esmu parliecinaats, ka ja tev arii buutu kaut viens savs personigais viedoklis, tu labpraat ar to padaliitos ar citiem wink.gif Ja tev tas nepatik, nelasi...mes jau ari nebreecam 90% topiku to, cik tas viss ir stulbi un bezjedzigi un kadi visi ir pokemoni.
Komunisms jau ir vairraakkaart pieraadiijis, ka nav uz diezko daudzko speejiigs.

Kapec es neesmu redzeejis animatrix? Palasot edg postu rodas tada sajuta ka lielaka dalja otaku ir redzejushi animatrix o.O

Es domaaju, ja mees pieaicinaatu kartigu psihologu, visu edg sheemu vareetu stipri vienkaarshot un daudz kas no tas butu izsviezhams laukaa smile.gif konkreti neko neteikshu, jo neesmu droshs.
edg
Kaut ko izmest laukaa? Nu bet protams! Es tev tik preciizu matemaatisku modeli savai sheemai varu uzrakstiit, ka neko laukaa neizmetiisi! Mans meerkjis bija paraadiit ideju nevis to defineet.

sipps, ja kaads lasa, tad jau ir vajadziigs. Tik tieshaam neviens ar koku nespiezh lasiit, un, ja kaads nespeej paarvareet savu zinjkaari lasiit nevajadziigas lietas, tad taa ir vinja probleema. Ir jau sen noskaidrojies, ka shis nekad nebuus tiirs anime forums, un vienmeer naaksies shkjirot, ko lasiit, ko nee. Protams, ka muusu muldiens ir tuksha vaariishanaas, kura nenes cilveecei labumu, bet vai tu ej vakaros iedzert, lai dotu cilveecei labumu?
Rociel
Nenu, tev tur vienkarshi ir dazhas liekas lietas, kas patiesiba ir viens un tas pats, tikai ne visai preciizi paskaidrots.
Klokjvaarpsta
Nee, edg, es tomeer iebraucu tavaa ziimeejuma, tikai dazhas nianses nesapratu (patiesiibaa es pilniibaa tavu dailjradi nekad neesu sapratis. Vairaak kaa citi noteikti, bet pilniibaa nekad) Katraa zinjaa nebija gruutiibu ieraukt tajaa "range of seen stuff"
kahi
nu, bet manuprāt, šis grupas arī nav tik izteiktas. jābūt arī kaut kādiem pārejas posmiem, jo, ja man piedāvātu skatīties naruto (kuru kā animi savu mūžu neesu redzējusi, except divas ovas, no kurām neko nesapratu) es noteikti piekristu, man ir 15. izbrīnīja tas, ka otaku edg skatījumā ir bišku necilvēki - proti tie, kas nav skolā, uz ielas, un darbā(viņi ''tup...ē''?un kur?). es esu pārsvarā visur.(nu, ok, esmu 1 indivīds, bet anyway..) zīmējums bija satriecošs šī vārda burtiskā nozīmē, jo nekas mani tik ļoti nebija satriecis, jo nesapratu neko zemāk par 1. rindiņu. paldies par skidrojumiem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.