Aaaaa, pat mans braalis vairs nesaprot manus murgus!
Taa skala apmeeram iedala multenes. Un vispaar, njemot veeraa, ka ideja par animatrix auga reizee ar filmu, t.b., tas nav ripoff, tad kopumaa matrix idejas es ielieku ieksh animatrix. Taisniiba, ka tur nav nekas _iipashi_ sarezhgjiits, tomeer tantinja trolejbusa pieturaa diez vai iebrauks... Man bija ljoti gruuti izdomaat piemeerus, ko daudzi ir redzeejushi no taa labaa gala.
Rimbulji apziimee redzeetu multenju grupu, un to novietojums uz x ass nosaka sho multenju veidu. Melnie rimbulji ir jau redzeetais stuff. Sarkanais - anime, kaut kas jauns, kuru cilveeks nezina, kuraa grupaa tagad ievietot.
Tie cilveeki ir cilveeki uz ielas, skolaa, darbaa, visur apkaart. Tie neesam mees! Tie ir cilveeki, kas nav taa pa iistam skatiijushies anime. Vinji tagad redz/dzird par to pirmo reizi, un domaa, kaadai multenju grupai tas pieder.
Pirmaa taadu cilveeku grupa ir redzeejushi skudrinju tipu (kas btw ir izcila anime, kuru liidziigi kaa vinniju puuku determineeti kaut kur iedaliit ir unreal), cheburashkus, kabatu, pokemonus u.c. drazu. Taa kaa taas visas ir beernu multenes, jaunu briinumu, kas saucas anime, vinjsh iedala pie beernu multeneem (jo tas ir viss, ko vinjsh zina un atziist).
Otraa grupa ir redzeejusi un/vai saskata dazhaas multenees kaut ko vairaak kaa beerniem domaatu vakara pasacinju, taapeec vinji jau galvaa multenes iedala divaas grupaas. Jauno briinumu, kas ir tur pa vidu, vinji tagad domaa, kur iedaliit... kaut kaa tuvaak peec beernu multeneem nekaa peec kaut kaa nopietna izskataas, taapeec - anime ir beernu multenes! Tie apziimeejumi ar x un y ir liidziibas attaalumi liidz zinaamajaam grupaam.
Treshaa grupa secina, ka anime ir pataalu gan no beernu multeneem, gan nopietna stuff, un izveido atsevishkju jaunu grupu savaas smadzenees, kur ieliek sho jaunuztverto multeni un turpinaas likt liidziigaas.
Shinii postaa ar vaardu "anime" es paarsvaraa domaaju to anime, kas atrodas uz skalas tur, kur sarkanais rimbulis.
Manupraat, tas viss bija aciimredzami ziimeejumaa